Håndball for meg

En av dere har spurt om jeg kan skrive om mitt forhold til håndball, jeg startet å skrive et for lenge siden, men det ble aldri publisert, så jeg får prøve på nytt! So here we go.

Bare det å spille håndball gjør meg så sinnsykt glad, nesten lykkelig. Ærlig talt. Dere kjenner vel den følelsen på en eller annen måte? Eller, kanskje dere ikke gjør det, men uansett. Får liksom lykkerus. Herregud jeg er teit. Men ok. Alle hr vel noe som gjør en lykkelig, alt fra musikk til å lese bøker eller male kanskje? Ikke vet jeg. Men for min del er det håndballen.

Før var håndball kun en hobby, som jeg faktisk vurderte å legge på hylla, men som nå har utviklet seg mer og mer til å bli noe som virkelig løfter dagen ti hakk og noe jeg virkelig synes er dritgøy og vil drive på med videre. Det at vi har fått ny trener har gitt meg mye mer lyst til å bli flink og utvikle meg. Ikke et vondt ord om de forrige hovedtrenerne våre. Men jeg har begynt å se fraomover. Jeg skal innrømme at det er morsommere når jeg utvikler meg mer, og føler at jeg lærer noe etter hver eneste trening. Skuddet sitter så smått bedre, finta sitter kanskje litt bedre and so on. Basics, men som er jævlig viktig å lære seg tidlig.
 
Ellers spiller jeg for Ranheim J16. Vi er to aldersgrupper som er satt sammen, dette skjedde i år, og vi jobber fortsatt litt med å bli samspilt. Jeg var utrolig nervøs for sammenslåingen i starten, men nå liker jeg det egentlig. Mange nye spillertyper og nytt å lære. Ekker noe gærn't i det?

Nå i det siste har jeg pådratt meg en, ja, hva skal jeg kalle det, overbelastning? Skade? Har hvertfall fått beinhinnebetennelse, noe jeg er veldig skuffa og lei meg over at jeg har fått. Det setter begrensninger på hva jeg kan være med på.. Men det blir jo bedre etter hvert, så skal egentlig ikke klage så veldig! :-)

Noe annet dere lurer på? 


HAHHAHA, døvva når jeg så bildet, så måtte bare ta det med. RIL TEAM <3
Snygg
Gjesteinnlegg!

Heeei :)

Årets første gjesteinlegg..

Har ikke så mye å skrive borsett fra at hele dagen har gådt bort på hele TO treninger... flink ja :) Så her kommer noen bilder( (random):

Koslig lørdag

meg, ingeborg, malin og ane

Heei, fjortis liksom!

<3

fjortis.. <3


Ka har dåkker gjort i dag ? 
tyccks ? 

- vennene te eirin <3

 
Spørsmålsrunde
Spør om hva som helst, så svarer jeg på det som er verd å svare på :-)
edit; videoblogg eller skriftlig?
I dag er jeg femten

Og livet er akkurat som før. Supert?

Ble vekkt med muffins, gaver og brus på senga av lillesøster imorges. Ble virkelig kjempeglad, hadde ingen forhåpninger siden mamma allerede var dratt på jobb for lenge siden, tusen takk! Våknet også til fine tekstmeldinger og veggmeldinger på facebook samt noen telefonsamtaler. Haha, stakkar Malin og Christel var fortvilt fordi de ikke hadde fått bakt kake fordi det ikke var mulig å komme seg fra værestrøa til Vikåsen pga. glatte veier. Aw. Tanken som teller, vet dere!

Resten av dagen går med til en hel del besøk av og til familie og resturang med mamma, pappa, søster, farmor og farfar! Herlig! Dette skal bli en herlig dag, også får vi se hva dagen ellers bringer! Kos dere idag! Og nyt dagen jeg ble født. hihi.
Day seven

Thanks heaven for seven eleven

10 viktige personer
♥  Mamma
♥  Pappa
♥  Oskar
♥  Jentene
♥  Guttene
♥  Søskenbarnene
♥  Besteforeldrene
♥  Onklene
♥  Tantene
♥  Silje, søster


kan ikke gi navn på alle, for det er så mange fler enn 10 personer som er viktige for meg. Sikkert over 50! Verden hadde ikke vært den samme uten. ♥
06.nov.2010

10 gjenstander du ikke kan leve uten
♥  Mobilen min.....
♥  Tven vår......
♥  Datan min.....
♥  Spotify
♥  Høretelefoner
♥  Sko
♥  Fabrikker (Mat u know, HEHEHEHE)
♥  Senga mi
♥  En håndball
♥  En fotball
Day five

10 ønsker
♥ Jeg vil flytte til USA når jeg blir eldre, eller iallefall studere der et år på vidregående.
♥ Fortsette å ha verdens beste venner!
♥ At søskenbarnet mitt skal bli helt frisk.
♥ At legene skal finne ut hva som feiler meg, og gjør pusten min så jævelig.
♥ At jeg skal bli så god at jeg kan spille håndball eller fotball på et høyt nivå.
♥ At jeg skal få drømmejobben.
♥ At jeg skal få drømmehuset. FYTTI. Jeg vet akkurat hvordan det skal se ut!!! På tide å spare assss
♥ At jeg får et speilrefleks-kamera til jul. himmelen
♥ Å få et godt karakterkort dette semestret. Skal ikke tape. aldri
♥ Tjene mye penger på en god jobb, og ha råd til alt jeg vil ha. Herlig liv, herlig liv.
Day four

10 ting du vil si til en person

♥ Jeg elsker deg.

♥ Du er det beste som har hendt meg!

♥ Jeg kan ikke tenke meg et liv uten deg.

♥ Du betyr alt.

♥ Skal vi flytte til NY?

♥ Kan vi se på eifeltårnet når vi er i Paris?

♥ Vil du gifte deg med meg? (klisjé, i know) EDIT: failure, selvfølgelig vil jeg at noen skal spørre meg. heheheh

♥ Det er du som betyr noe. Du er den som betyr mest for meg, mer enn noen annen.

♥ Vi tar oss en snartur til Stocholm.

♥ Du har vunnet i lotto!!!!!!

Alt ble en hel, stor klisjé. Men hva forventes?
Day three

10 ting jeg hater

♥ Når mamma skal kritisere klærne mine. Like irriterende hver gang!

♥ Missforståelser.

♥ Å være syk.

♥ Å gråte, får fort skyldfølelse - følelsesperson da vettu

♥ Å tape en diskusjon. Gir meg aldri.

♥ Folk som ikke er ærlige.

♥ Rotter og mus.

♥ Ting jeg rett og slett ikke får til.

♥ Å konsintrere meg over lang tid. Klarer jeg det ikke etter tre forsøk er det over og ut.

♥ Å glemme minnekortet mitt og kameraet når det er noe jeg virkelig burde fått på tape.
Day two

10 ting du elsker (skulle egentlig legges ut i går, men det funket ikke?)

1) Jeg elsker vennene mine og familien min.

2) Jeg elsker sitater.

3) Jeg elsker musikk.

4) Jeg elsker å spille fotball og håndball.

5) Jeg elsker å se triste filmer. Og å gråte.

6) Jeg elsker MAT.

7) Jeg elsker å tegne og male. Men det er ikke ofte jeg har tid, desverre.

8) Jeg elsker å ta bilder!

9) Jeg elsker å høre folk si at de er glad i meg, elsker meg, at jeg er en god venn osv. Folk trenger å høre det, spesielt når de er langt nede i en periode :-)

10) Jeg elsker regn.
Day one

1) Jeg er født 25. februar 1996.

2) Jeg har værdens beste venner.

3) Jeg spiller fotball og håndball.

4) Jeg liker å lese bøker, blader og historier. Liker å drømme meg bort av og til.

5) Jeg er opptatt av å få gode karakterer, så jeg kan komme meg videre i livet.

6) Jeg hører på musikk hele tiden når jeg er hjemme.

7) Jeg samler på glansbilder og sitater.

8) Jeg har ei lillesøster som heter Silje.

9) Jeg er flaut dårlig til å spille gitar, og vet jeg aldri vil bli god til det - men prøver å spille likevel iblant.

10) Jeg har vanskelig for å ta imot fine komplimenter, men tar lett til meg de dårlige. Med andre ord: jeg har ikke så god selvtilitt, men det begynner å bli bedre.

Har vi noe til felles? Var det noe du ikke visste?
I'm in mood, two

Hva er det værste du vet? Å sitte på do!! Og å være uvenner med noen kommer på en sterk 2 plass. hilse til meg? Hei Henriette :D:D:DD:D liker du grøt? Til jul. Og det er ok ellers. Julemat på høyt nivå. har du blå sokker? Ikke nå lenger, kastet det siste paret igår. RIP Er du mørkeredd? Nesten alle steder utenom hjemme, eh. Er du overtroisk? Litt, ja, desverre. Ville du hoppet i strikk eller fallskjerm? Fallskjerm. Ville ikke overlatt skjebnen min til ett strikk. Også ser det jo så kult ut å hoppe i fallskjerm. Ok, greit, jeg har overtalt meg selv: TA MEG MED PÅ FALLSKJERMHOPPING NOEN! :D:D::D Hvem er hun superduperkule venninnen din Solveig? Kul er jo ett ord for henne:
Hvilke blogger leser du? Livingdoll, annais, haawt, anettee95, lalagirl og andreabadendyck. Når starta du å blogge? Jeg begynte å blogge 1.mars 2009, har altså blogget i over ett år uten å tenkt over det! Favorittsang? Det er så utrolig mange, bør nok heller lage ett eget innlegg om dem! MInn meg på det. Favorittfilm? The notebook, my sisters keeper, raise your voice, remember me, a walk to remember - jeg mener - hvordan kan folk ha bare en yndlingsfilm? Beste barneskoleminne? Husker ikke mye fra barneskolen lenger. Minnene blir fjærne. Grunnen er nok at ungdomsskolen har gjort alt mye enklere for meg. Jeg har fått flere fantastiske venner, en herlig kjæreste og et mye bedre areal å jobbe i. haha. Har selvfølgelig en del barneskoleminner, men de skal ikke ut på bloggen, ehe :-) Favoritt bok? Ah, det er også utrolig mange! Men jeg elsker bøkene til Sophie Kinsella om shoppoholikeren Becky Bloomwood! Sluttet å lese bøker en stund, men er utrolig glad jeg har begynt igjen. Det er jo en så stor inspirasjon!Beste ungdomsskole minne? Ubeskrivelig mange. Men øvingen til skoledansen, desemberen i åttende klasse, vil jeg nok ikke glemme med det første :-) tilbringer du mye tid med kjæresten din?:) Mye mer før. Blir noen få ganger etter skolen, og lite i helgene. Vi har jo begge lekser (forresten, vi har ett veddemål om karakterer, haha: den som får dårligst snitt på karakterkortet til jul skal gjøre noe den andre bestemmer, noen som har en ide til hva han må gjøre når han taper? (:(:) og treninger som må prioriteres. Vi har forskjellige hobbyer som opptar oss i helgene, så det blir derfor lite tid til å møtes ;-) kan du lage videoblogg som svar på spmrunden? Nei :-) føler meg som en plaprende idiot når jeg sitter alene forran kamera. e det en person du skulle ønske du kunne blitt bedre kjent med? fra en annen skole feks?:) Kjempe mange! En blogg du vil anbefal? og hvorfor? Vil benytte sjansen til å anbefale lalagirl. Jenta kommer fra Trondheim, hun er fjorten og har en aldeles herlig blogg! Stilen og utseende er det ingenting å si på, hun har herlige bilder på bloggen og skriver bra. Jeg er rett og slett forelsket! hva liker du best å blogge om? Det som opptar meg akkurat den dagen! Nothing more, nothing less. hvem er ditt idol? Har faktisk ikke så mange idoler. Er ikke så opphengt i bare enkeltpersoner, heller flere, mye mer inspirerende! Hva er ditt favoritt sitat? The future belongs to those who belive in the beauty of their dreams - Eleanor Roosevelt eller Life is too short, so I'll live it like everyday was my last.
I'm in mood, one

Må beklage at dere ikke fikk hørt sangen i det forrige innlegget, aner ikke hva som skjedde..

I går lå jeg på opperasjonsbordet på sykehuset, for å få opperert bihulene. Men de bestemte seg for at det ikke var nødvendig å opperere bihulene og tok heller en annen opperasjon, som var nødvendig. Var vel på sykehuset i til sammen 7 timer i alt og resten av dagen var det bare ille å være til. Er derfor hjemme idag, og benytter sjansen til å svare på halvparten av spørsmålene på spørrerunden, før jeg vurderer å ta meg en powrnap. aaahahaha :)

 

hvor godt liker du Oskar? Han er noe av det beste som har hendt meg! Hvorfor begynte du og blogge? I starten var det faktisk et skoleprosjekt, men etterhvert syntes jeg det bare ble gøyere å gøyere, så det utviklet seg til en liten hobby - som det fortsatt er den dag idag. Altså, blogging er ikke livet mitt, akkurat :-) Hva liker du og gjøre uten om blogging? Det vanlige? Sport og venner. Skole tar jo også opp en del av tiden, og jeg syns faktisk det er helt ok. Man vil jo få noe ut av livet, eller hur? Har du dyr? Nei, men hadde en hund før. Golden Rettiver, virkelig verdens skjønneste! missu Hva liker du å lese om i en blogg? Alt, det være variert! Og bilder er viktig. Bilder som er fotografert av deg selv. Ikke ty til bilder fra weheartit uansett hvor travel du måtte være. Ironisk at jeg skal si det...... Hva er favoritt maten din? Taco, raklett, familiens hjemmelagde pizza, biff og bakt potet..... Mat generet. Matvrak! Hårprodukter? Ingen! Om ikke blå shampoo telles? Okei. Nå dør jeg litt Hva slags sminke bruker du til hverdags? Mascara. 0 stress med noe annet. Kjører naturlig look, kan jo også forklares med utrolig feilur prioritering om morgenen fra min side. Men når jeg er født inn i familien Gran, hva mer kan forventes? Bilderedigeringsprogram? Jeg er dårlig på redigering av bilder, men bruker picasa og et program jeg har helt glemt navnet på. Eh, det sier det meste. Edit: Mente selvfølgelig photofiltre! :-) begge programmene kan bli lastet opp via google! Gratis, selvfølgelig. For oss som er blakke sånn ca..... Alltid. Hva bor du i? Hus, blokk osv.. Hus! Har du hatt kjæreste før? Ikke før han jeg har nå, nei :) favoritt kjendis? Vrient spørsmål, er ikke hengt opp i bare èn. Altsååå; en hel del. Stalker. Hvor får du insperasjon fra? Andre bloggere, pene mennesker (rett og slett!)  og blader som costume, til og med interiør blader! Kanskje fordi jeg har en skjult kjærlighet for møbler........ flæut Hva pleier du å gjøre på fritiden? Har svart på det lenger oppe et sted! :-) Men må tilføye en ting, liker også å spise mais. Lørdags godterier på sitt beste!!! Litt sunnere ocså, heheheh leser du bloggen min? (marthe sofie) Ikke hver dag, men når jeg skal sette meg ned å lese blogger, så er du en av de bloggene jeg alltid tar en titt innom! keep on doing your thing beste minne? Er så mange

Sjøåsen med Frida og Am i sommerAlle festlighetene, fra bursdager til filmkvelderHalsa med Oskar og familienGrillingsene i fjæra i sommer

 pent. men søskenbarnkvelden i fjor vinter. Åherregud: forandring fryder!

 Alle de helgene til mormor da jeg var mindre, hele familien pleide å være samlet. Ah. Kommer nok aldri til å glemme disse minnene, aldri. er du glad i søstra di? Søskenkjærlighet på høyt nivå ja... hva synes du om bloggen min? (henriette) Jeg liker den, syntes du har fine bilder, skriver bra og designet er ryddig! Hva mer kan man forlange? :-) liker du is? Har forkjærlighet for is!!! hva er det beste du vet av mat? MAT <3<3<3<33<3<3<3< yndlingsfarge? Marineblå, hvit, sort og gammelrosa! moteikon? Hvem kan ha bare étt???? har du noe imot vegeterianere? Nei. Spise hva man spise vil. Men at jeg forstår dem er noe annet! KJØTT <3 ok da. Kanskje det er litt dyre-nazi aktig. Men herregud, jeg hadde ikke overlevd uten.
Spørsmålsrunde

Spør ivei, svarer på det meste
pænt
Answers, part one

Drømmejobb?
Designer, selvom det er så latterlig liten sjans for at det kommer til å skje :-) Utenom det, har jeg virkelig ingen anelse!

Favoritt klesplagg?
Kjoler. Alle slaks kjoler! Til å døøøøø for. :-)

Favoritt sang akkurat nå?
California gurls, kanskje? Summerfeeeeeeeeeeling sang på høyt nivå.

Favoritt blogger?
Annais, anettee95, livingdoll eller ingridbri :-)

Tre ord som beskriver deg best?
- Sosialsyk. Får panikk om jeg må sitte hjemme å dø i over 3 dager.
- Humoristisk.
- Sportselsker.

Hvem er den kjekkeste du vet om som ikke er kjendis?
Kjæresten min :-)

Elsker du noen?
Ja, det gjør jeg, faktisk!

Hvis du hadde vært en t-skjorte, hva hadde stått på deg da?


Er du fornøyd med utseende ditt?
Nei.

Hva syntes du om Voe? Leser du bloggen hennes?
Liker å lese bloggen hennes nå. Mye fordi hun skriver om California for tiden, og det er vel ingen hemmelighet at jeg elsker USA, uten å ha satt en fot der? HEHE

Blogger du for å komme på topplista?
Hadde selvfølgelig vært gøy, men nei; blogger for å vise hva jeg gjør. Fordi jeg vet at om jeg ikke hadde delt det med noen, ville jeg blitt et tenkehue. Noe som betyr; mer tenkehue enn jeg allerede er :)

Hva mener du er meningen med livet?
Å leve. Rett og slett. Du lever bare en gang!

Liker du gutter som er blonde med blå øyne, eller gutter med brunt hår og brune øyne?
Hårfargen har lite å si, men blå øyne, klart! Blå øyne er til å dø for!


KJEKK, KJEKK og atter KJEKK

Hvilken kjendis ville du ha sittet fast i en heis med?
Er virkelig ikke hekta i en kjendis, så vet du hva? Det hadde vært opp til skjebnen for min skyld! :-)

Hvor lenge har du blogget?
Bloggen ble opprettet 1.mars 2009! Har helt glemt når jeg hadde 1 årsjubileum. HURRA FOR OVERSTÅTT BLOGGEEEEEEN!!!!

Hvorfor blogger du?
For å få alle tankene ut ett sted.

Liker du Voe?
Som person? Eller som blogger? :-)

Hva tenker du når jeg sier : Gutter !
Pene, snille. Det er vel det første som popper opp!

Lekser eller rydde hele huset ditt?
Hvis huset er ryddig fra før; huset! HEHE

Digital kamara vs. video kamara
Digital :-)

Si 5 topp blogger
livingdoll, ingridbri, annais, anettee95 og juliatn, kanskje? Usikker på den der :-)

Liker du bloggen min ? (:
Syntes den er kjempesøt!

Favoritt plagg?:)
Kjoler :-)

Hvordan sminker du deg?
Bruker bare mascara (:

Hva er ditt yndling plagg?
HEHE, mange av den der. Kjoler. Og vent, nå kom jeg på noe annet også; STORE gensere :-)

Hva er dine yngling sko?


Hvilke sjampo og balsam bruker du?
Varierer, veldig.

Hvilken parfyme bruker du?
Snart vil jeg vel bruke Britney spears - fantasy. Fy fader hvor den lukter godt!

Kan du lage en vurdering av min blogg?
Kan vel det når jeg bestemmer meg for å ha en vurderingsrunde :-) OG DU GA MEG AKKURAT EN GLIMRENDE IDE!!

Hvorfor er du så pen? :D<3
Først må jeg si takk. Og forresten, det er det eneste jeg vil si. Fordi jeg har ingen kommentar på den der! Det er ikke ofte! :-)

Dine aller beste venner? (ikke si det er for mange til å bli nevnt)
Jeg må nok svare det uansett: det er for mange til å bli nevnt! Hadde du visst hvor stor gruppe jeg er en del av, hadde du skjønt utmerket godt hva jeg snakker om! :-)

Liker du fregnene dine?
Hmm, en bra ting finnes det iallefall; de gjør deg brunere i ansiktet! hehe

Snitt på skolen? Er du fornøyd?
4.9. Er vel igrunnen fornøyd! :-)

Planer for sommer ferien?
Halsa på hytta til kjæresten og familien hans, på et fjell litt utenfor lillehammer (hark: sa feil når jeg sa Kristiansand tidligere :-), Oslo og Norwaycup :-)

Hvis du har venner på besøk, hva gjør dere?
Vi gjør ikke så mye. Ender vel som oftest opp med en film og masse usunt eller et slag kort! HAHA. døllt igrunn :-)

Hvis det er mer dere lurer på, eller kanskje dere vil ha bedre svar ut av disse svarene, kan dere skrive det i kommentarfeltet, hvis ikke; har vi noe til felles? :-)

PS: jeg kjenner ikke denne jenta, men jeg råder alle til å lese de 3 siste innleggene hennes og vise omtanke. Hun er sterk, og jeg håper hun vil komme over det om ikke lenge, uansett hvor vanskelig det vil bli!
http://katrineped.blogg.no/

Men nå sykler jeg nedover til Thea, er ellerede seint ute. Faen vekkeklokke
Qustions?

Skal sette igang en spørsmålsrunde. Denne skal jeg svare på, for første gang!! Og jeg mener det. Helt seriøst. Jeg mener. Eh. Minn meg på det om svarene ikke kommer innen en uke. :):):)
Noe du lurer på? :-)
jersey shore

Stikkord til dagene som har gått; Torsdag: Sol. Fjæra. Jentus. Grilling. Snakk. Sen kveld. Solnedgang. Fredag: Jobbedag for streetlight. Hjemme. Oskar. Middag. Kamp. Scoret. Vant. SOOOL. halv døgning.

Derja. Stikkord er utrolig gøy å lese, men ut i fra dem kan jeg si at jeg har hatt det herlig de siste to dagene. I dag derrimot har jeg kjedet meg til døde, så langt. Været er blitt grått og trist, enda en gang har mange folk reist bort, ble faktisk med mamsen og papsen på plantasjen OG handlet mat. Det skjer aldri. Aldri. Fu. Drastiske tiltak jaaa.

Og - forresten, i kveldsinnlegget i går nevnte jeg at kameraet mitt er borte. Altså; det er i Egypt og får det tilbake om en uke. Søskenbarn Ingrid skulle låne det i en uke, så en uke med dårligblogging blir resultatet. Så vet dere deeeet lizzm. Men nå skal jeg fortsette å se Jersey shore, bare fordi det er det teiteste programmet jeg noen gang har sett :-)
Gjeste innlegg :D

hey ,Oskar her , den nye kjæresten til Eirin.  Bare sånn at alle vet d er jeg rå dåli til sånt her, men vi prøve. I morra skal vi til byen me skoln, først byvandring åsså bibloteke åsså pirbadet :D <3 Jeg og Eirin ble sammen i kvell rundt kl. 21 en gang . 

Jeg vet dette ble d dåligste innlegge dere noen gang har lest , men bør få cred får å prøv :-D 
Gjesteinnlegg

Et gjesteinnlegg fra kule Frida.

HeiHei!

 Nå skal jeg(Frida) og Eirin se film. Vi skal se just my luck. Husker sist gang da jeg og Eirin skulle se film, husker ikke hva filmen het engang, det sier vel det meste? Kan trygt si at det ikke ble så mye film titting. Hehe, typisk oss. Vi er alltid veldig gode til å gjøre andre ting imens vi gjør noe annet.
Haha, husker den gangen da vi ikke hadde noe å gjøre, så vi tok på oss en kjole og putta gulerøtter i håret og tok mange tulle bilder. Vi var "frukt jenter". Haha, gamle minner forvinner aldri. Har veldig mange gode minner sammens med deg og håper på flere.

Et bilde fra da vi var "frukt jenter"(Leeenge siden)

Stoor Hilsen fra Frida :-)


Har du noen artige minner med venner?7 opplysninger

Er blitt utfordret av denne søte jenta.

Jeg skal skrive 7 ting om meg selv og utfordre 7 andre. Mye av det vet dere sikkert ikke en gang, så det blir vel et "bli bedre kjent med meg innlegg"? Puuuurfekt.


Noen betyr mer enn andre ♥

1. Jeg er naturlig blond.
2. Jeg har ei søster, lillesøster.
3. Håndball, familie og venner er det jeg lever for, bokstavelig talt.
4. Jeg har verdens beste venner! heart
5. Jeg elsker å høre hemmeligheter.
6. Jeg har en drøm om å sy mine egene klær.
7. Det fineste en gutt kan ha, er havblå øyne. Øynene sier så sinnsykt mye.

Også, jeg utfordrer dere alle! Ja, alle som er villige til å ta denne utfordringen, om du ikke gjør det er du ikke like tøff som de som gjør det. For de som gjør det er jo sååååååå tøffe, pff. Noe du ikke visste forresten?Jeg hater allergi, forkjølelse..

    God kveld i stua! Jeg kan si, med hånden på hjertet at jeg hater allergien, forkjølelsen, eller hva enn det er som plager meg. Nesen renner, pusten er tettet for.. Det er bare for jævlig, mild sagt. Skal på kino (igjen) med Ingrid, søskenbarnet mitt i dag, er ikke hundre prosent sikker på hva den heter, uhm! Men skal finne det ut, promise! Skal fordesutten reise bort i morgen, til Steinkjer på håndball ettellerannet. Treningsleir rett og slett! Må jo få løpt av popcornet, brusen og for ikke å glemme goderiet jeg skal snavle mens jeg ser på filmen, så da preikast vi magefett! :-) Snakkast!

Er det en film du vil se på kino? Isåfall, hvilken?
:-)

pict4226
I thinking of you.Soccer, in the sun?

Morn people! I dag skal jeg på skolen > Fotballturnering som jeg har sakt. Håper på at solen skal starte å skinne, hadde vært så utrolig godt! Vi skal spille mot blå i semifinalen, tror egentlig ikke vi har noe stor sjans ; Fordi blå har fått en av vår beste spillere/driblere + to stykker fra Rød. humf, spør du meg er det urettferdig.. BUT, det laget som vinner av gul å blå spiller enten mot 6. eller 5. trinn, også om 7. vinner over en av dem, da skal vi spille mot lærerne på skolen - håper vi vinner og jeg tror 7. trinn kommer til å spille mot lærerne! Men nå må jeg sise frokost og gre håret, ønsk oss lykke til? smask!

Q:
Hva skal du i dag?

adidasemfotballStay strong!

Morn! Nå sitter jeg og føler meg utrolig dårlig, jeg fryser av meg rævva snart og halsen svir som f. Faen, vil ikke være syk! Humf, mitt mål er iallefall å komme meg til skolen i morgen, finaler i fotballturnering på skolen og laget mitt : Gul, ikke klag på avnet, har kommet videre! tihi, ønsk oss lykke til? Tenker at jeg skal forandre mer på boggen min i dag, kanskje ny header? får prøve å få laget en, glad i dere og ha en fortsatt fin dag, Eirin ' ag!

Q: 
Hva gjør skolen deres nå i innspurten til sommerferien?

eirin lukter p blomsteramada ved treet2eirin ved treet

Noen få sommerbilder :' )

Kan det bli bedre?

Akkuratt nå svever jeg i skyene eller, litt overdrevent?
hm, ei, trokk'e det! Pappa har sagt ja til at jeg kan få meg en egen pc, om jeg betaler halvparten selv da, men who cears? Har akkuratt tatt noen søte bilder ute i hagen med besteveninnen min Amanda, bildene ble fine de, kanskje jeg skal bruke ett av dem på min nye header?
Har fått ny header til dere som har sett det, den er bare midlertidig, så dere vet det! Måtte bare slenge inn et inlegg men nå må jeg fylle opp vannflaska å komme meg avsted til fotballtrening!

Q: Hva har du gjort i dag?
Q: Liker du å fotografere?

Hastalavista!

frangipani flowers


Jeg er hverken mamma i en alder av 15, gift med en gammel gubbe, uteligger i oslos gater, homo eller en sladderdronning. Jeg er meg selv, ei 15 år gammel jente, ugift og en sportsliker. Enkelt og greit.


arkiv


August 2015
Oktober 2014
September 2014
Oktober 2013
September 2013
Juli 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011


kategorier


 • » Blogg
 • » challenges
 • » Forandringer
 • » Hot or not
 • » Innkjøp
 • » Kontakt
 • » Meninger
 • » Mote
 • » Om Eirin A.G.
 • » Outfit
 • » photos
 • » Room of inspiration
 • » Sanger
 • » Topp 5
 • » Ukas blogg
 • » Videoblogg
 • » VS


 • linker


  Anette -
  blogg.no
  Christel -
  Få din egen blogg!

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits MALEREN - INNLEGG selveste eirinag - Om Eirin A.G.


  Velkommen til min blogg!

  Dette er den første posten på min nye blogg ;)


    0 kommentarer på "Velkommen til min blogg!"


  Legg igjen en kommentar:

  Navn:
  Husk meg?
  E-post:

  Bloggadresse:

  Kommentar:


  Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
  Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


  arkiv


  August 2015
  Oktober 2014
  September 2014
  Oktober 2013
  September 2013
  Juli 2013
  Mai 2013
  April 2013
  Mars 2013
  Desember 2012
  November 2012
  Oktober 2012
  September 2012
  August 2012
  Juli 2012
  Juni 2012
  Mai 2012
  April 2012
  Mars 2012
  Februar 2012
  Januar 2012
  Desember 2011
  November 2011
  Oktober 2011
  September 2011
  August 2011
  Juli 2011
  Juni 2011
  Mai 2011
  April 2011


  kategorier


 • » Blogg
 • » challenges
 • » Forandringer
 • » Hot or not
 • » Innkjøp
 • » Kontakt
 • » Meninger
 • » Mote
 • » Om Eirin A.G.
 • » Outfit
 • » photos
 • » Room of inspiration
 • » Sanger
 • » Topp 5
 • » Ukas blogg
 • » Videoblogg
 • » VS


 • linker


  Anette -
  blogg.no
  Christel -
  Få din egen blogg!

  design


  Designet er laget av Katrine.