Mannen som elsket Yngve

Hvorfor har jeg aldri sette denne før? Den er jo så ekte, så sann, så.. fin! Tusen takk, Solveig!


"Tennis?! I frelseren Jesu Kristi navn! Tennis?! Har du fått AIDS eller?" -Helge
"Kor mange venner har du jarle? Og kor mange venner har eg?" -Helge
"Eg er forelsket i deg Yngve" -Jarle
"Eg er 17 år, har aldri pult, og eg har seriøse problemer med å forstå korfor eg e her!" -Helge 
"Si meg: er du tilbakestående du eller? Står du her og skriker etter gæll på døra mi?" -Stegersen 
KroppsfokusKroppsfokus har blitt et egentlig ganske aktuelt tema på skolen min i det siste.
Ganske ubevisst, I guess, men er ganske sikker på at det ikke bare er vår skole det gjelder, spesielt siden sommeren og små antrekk begynner å stå for tur. Samtidig som jeg må få ut noen ord om dette er det et sårt men viktig tema, så la oss ta en liten diskusjon;

For det første har barn i mye yngre alder enn før begynt å fokusere på kropp og utseende. Når jeg i 7. ende gikk alle med stram hestehale rett bak hodet, hettegensere og joggebukse så godt som hver dag og pittelitt mascara på vippene. Vi var nesten redd for gutter, og guttene kom aldri med ekkle kommentarer. 7 klassinger nå bruker masse sminke, går etter eldre gutter, er opptatt av å ha fine og masse klær og å ha høy status og kjenne mange. Jeg kan bare ikke forstå at det er blitt forandret så fort. Det er bare 2 år siden jeg gikk i sjuende. 2 år!

Det er rett og slett press på å være pen og ha fin kropp i vårt ungdomssamfunn. Det ligger på en måte i kortene. Skal du ha en viss status må du ha ett visst utseende. Personlighet kommer definitivt i andre rekke selv om folk legger vekt på at det er viktigst. Men jeg føler ikke at det kommer frem, i det hele tatt. Men hvorfor er det blitt sånn? Det er jo helt feil, etter min mening i alle fall. Alle har ikke et helt opp i skyene fint utseende, alle er ikke syltynne med store pupper - alle ser rett og slett ikke ut som modeller, uansett hvor mye eller lite man faktisk vil oppnå det.

Mye av utseende ligger i genene til familien. Altså er det ikke alltid så mye å gjøre med.
Selvfølgelig er jeg ikke fornøyd med meg selv. Selvfølgelig er ikke du helt fornøyd med deg selv. Selvfølgelig er ikke vi fornøyde med oss selv. Vi ser ofte de små feilene ved oss selv ingen andre legger merke til. Vi merker dem alt for godt. Vi sammenligner oss med andre, og med de hotteste sjeldne kjendisene og modellene i blader. Og om vi i tillegg får høre en kommentar eller to på at vi for eksempel har lagt på oss noen kilo, ikke er så glad som vi har pleid å være eller får skjellsord som hore og stygg slengt etter oss - tar vi fleste det innover oss og gjør ett eller annet med det. Noen sulter seg, noen trøstespiser og noen begynner med selvskading i de værste tlfellene. Det er litt vanskelig å hjelpe de menneskene som utvikler disse problemene også, spesielt for unge venner som gjærne vil hjelpe, men har vanskelig for å gjøre det. Det er vanskelig for alle parter. Og i grunn og bunn unødvendig.

 Noen er naturlig pene. Og heldig for dem har de gode gener, mens andre er kanskje ikke naturlig pene - jo, selvfølgelig er de naturlig pene, men ikke på samme måten. Kanskje disse naturlig pene jentene skjuler seg under tonn av sminke, bare fordi de er redde for hva folk vil si? Jeg kjenner noen slike. Jeg er en av de få som egentlig gir ganske faen. Jeg går uten sminke når det passer meg, håret mitt ser ofte ut som et kråkereir og jeg er ikke opptatt av å se meg i et speil etter hvert friminutt. Jeg er heller ikke en av dem som folk nevner om man snakker om hvem som har best utseende, men hvor langt kommer man med det? Du får kanskje noen fine kommentarer, får høyere status osv. men hva mer? Et fint liv helt til resten av verden får alle til å innse at man er bra nok som man er og alle til slutt blir likestilt? Da er det de med bra personlighet som står først i rekken. Jeg satser på å få en herlig personlighet og være positiv, døgnet rundt, i steden for å tilbringe over en time på badet hver morgen. Jeg sover heller tre kvarter lenger og tar med meg frokost på veien. Jeg rekker aldri ordne meg om morgenen, men det er jo mitt valg. Det som også er utrolig viktig for meg er å beholde de vennene som er verd å beholde.

Dette med utseendefiksering har plaget meg en lang stund, og jeg vil faktisk gi formspring (av ale idiotiske sider) mye av skylda for at det er blitt så stort fokus på utseende på vår skole. Det er daglige kåringer, og nesten de samme jentene og guttene blir alltid nevnt. Jeg klandrer ikke dem. Jeg klandrer både de som svarer, og ikke minst de som spør, men ikke de som blir nevnnt. Noen blir aldri nevnt, i det hele tatt og det er de som har det ille. De som blir nevn som pene har også et visst press på å faktisk se perfekte ut, hver bidige dag. Akkurat som at det er positivt? 
Jeg har blitt påvirket, skal jeg innrømme, men jeg blir mindre påvirket nå når jeg innser fakta. Og fakta i mine øyne er at det er så overfladisk, alt sammen. Daglige kåringer? Kan man virkelig ikke komme opp med noe bedre enn det?

I fjord hadde jeg ikke en tanke på hvordan kroppen min så ut i for eksempel bikini. Ingen brydde seg over hodet, men nå klager folk på at de ikke har fin kropp - for store lår, flesk på feil steder som på magen, legger og armer, for små pupper osv. Disse menneskene får meg til å se på meg selv å tenke på det samme. Alt dette på grunn av at det er press på å se bra ut. Det kan gå utover helsa til mange, og jeg garanterer at det har gått utover noen allerede, men kanskje ikke i en veldig stor grad. Jeg er en person som spiser masse. Men legger ikke på meg stort fordi jeg trener så mye. Jeg har store lår, men mesteparten er muskler jeg trenger innen idretten jeg driver med, jeg har ikke en flat mage - ikke mange har det, det er det bar eå innse - og ansiktet mitt er ikke søtt og yndig. Men hva så? Jeg er født sånn som jeg er, og kan rett og slett ikke gjøre noe annet med det enn å akseptere det. Skal jeg gå i over 60 år og tenke at jeg er stygg og misslykket? Kan man ikke bare få være seg selv, og få være fornøyd uten å få kommentarer på det? Det hadde gjort det hele så mye enklere.
Når stenen er kastet, er det vanskelig å få den tilbake igjenVi snakker, alle sammen.
Ofte er det gode ting om andre, andre ganger kommer det dritt ut av munnen vår. Dritt man ikke tenker over hva betyr før det er sagt, og du vet allerede da ordene kommer ut av munnen din at dette vil bli sagt videre. Man angrer jo, selvfølegelig gjør man det, men at man i det hele tatt fikk sagt ordene, betyr at de har mening. Gjør de ikke? Alt hoper seg opp til en stor bagatell etter hvert, men viktigst av alt; alt slår tilbake på deg selv til slutt - men det tenker vi vel ikke over akkurat da ordene kommer ut av munnen vår?

For å være ærlig blir jeg så jævlig lei av all drittslengingen. Kan ikke alle bare klappe igjen og holde kjeft for en gangs skyld? Jeg er like ille selv, og det er jo fullt klar over - men jeg prøver iallefall, prøver å holde alt for meg selv. Men det er mer nedbrytende for meg, det. Jeg må si det til noen, fortelle, men jeg vet ikke hvem jeg kan stole på, og jeg vet ikke hvem som forsår at jeg faktisk ikke mener det vondt - at jeg bare må få høre tankene mine bli sagt høyt for å forstå hva jeg virkelig mener! For når jeg vet hva som er rett tar jeg tak i det, og jeg skal love deg at jeg snakker rett fra lævra, uansett hvor sterke ord som kommer ut. Personen må få høre det uansett, greit om personen synes jeg er bitch og slem, men hey; hadde jeg ikke sakt det, hadde jeg gått bak ryggen din og sagt det til noen andre. Hadde det vært bedre? For jeg er jo jente..

Alt jeg vil fram til er at om du har problemer med noen, enten oppførselen eller personligheten til en person; si det - ikke spre det videre til alle, utenom den det faktisk gjelder! Det gjør alt mye værre. Og begge parter får høre ting som er helt forskjellig fra hva som faktisk var utgangspunktet. Jeg snakker ut av erfaring, desverre.

Jeg har også satt meg et mål for 2011, jeg. Det går ut på at om noen begynner å baksnakke noen, skal jeg enten vende dem ryggen (ikke bli med på baksnakkingen) eller fortelle at jeg er uenig, og konfrontere den som baksnakker. Noen som er med? Da ville verden blitt et så mye bedre sted, iallefall for meg!
black swan

Dyp film. Dans, selvskading, kjærlighet, spiseforstyrrelser og drømmer. En thriller på høyt nivå! Kan det bli bedre?

Photobucket

Photobucket
I'm never shocked


Dårlig selvtillit?

Innlegget er nok mest linket til jenter, og jenters kropp og oppførsel, enn gutters. Men dere gutter som kanskje leser dette; tenk over det. Dere jenter også, selvfølgelig :-)

En del jenter sliter, ofte mentalt. Ofte pga. av komentarer på deres ytre. Det er ikke mange som kommenterer det indre, enda det faktisk er det som kan gjøres noe med. Ikke sant? Det er egentlig rart det der; kommenter det du ikke kan gjøre noe med, og la være å kommentere det man faktisk kan gjøre noe med. Vi mennesker er ganske så sære, og veldig flinke til å senke hverandre ned - men også å løfte hverandre opp!

Jeg kjenner på følelsen om usikkerhet nesten hver eneste dag, eller, hver eneste dag - for å være ærlig. Usikkerheten på å være bra nok, pen nok og se best ut. Jeg vet godt at jeg ikke er ei av de peneste jentene i verden, den mest populære eller den jenta med de herlige øynene og det silkelange skinnende nøttebrune håret. Jeg er heller ikke kort. Jeg vet godt jeg ikke er alles drømmejente, men jeg er faen ikke helt urstygg heller. Ingen, i hele verden, er stygg tvers gjennom. Noen har et mindre pent utseende enn andre, så klart, men disse jentene har som oftest en helt vidunderlig herlig personlighet - og det er en skjønnhet i seg selv! Nesten den fineste av dem alle, spør du meg.

Men så klart spiller ytre skjønnhet en rolle - mest for nye bekjentskap, nye venner og en ny kjæreste. Jeg mener; det første du legger merke til er jo utseendet, det er faktisk ikke noe å legge sjul på. Så et plettfritt utseende kan vær greit å ha, og alle HAR jo et fint utseende, på sin egen lille spesielle måte.

Jeg nevnte en kjæreste tidligere. En kjæreste er godt å ha. Han styrker selvtillitten din betraktelig. Han gjorde ihvertfall det for min del. Alt er lettere med god selvtillit. Det er rart, men det betyr utrolig mye å være selvsikker, ha tro på seg selv. Men du trenger absolutt ikke en kjæreste for å få god selvtillit, det er jo absolutt ikke nødvendig! Det bare hjelper på, spesielt når du var såppas langt nede som jeg var. Jeg hadde virkelig ingen tro på meg selv og det at jeg har fått bedre selvtillit kan jeg takke deg for, Oskar og jeg liker å tenke at du har hjulpet meg til å forandre meg til noe bedre. Jeg føler meg iallefall som en helt ny person nå som jeg ikke er helt nede lenger. Tusen takk!

Venner er også utrolig viktig. Mine er som søstre, det er nok dine også - vil jeg like å tro. Engler. De er der alltid. Hjelper oss opp når vi trenger dem som mest. Men vi alle må jobbe med oss selv. Om du selv synes du er pen, snill og omtenksom vil resten av verden være enig med deg. Det er mye lettere å like en person som liker seg selv! Tenk på det. Da får du nok automatisk bedre selvtillit!
Og jenter, og gutter, gi komplimenter! Bedre med "for mange" enn "for få", vet dere!


Ah, så herlig det var å få ut disse tunge ordene.
Idas dansJeg lå å leste til klokken fem inatt. Det er nok første og siste gang, men jeg måtte bli ferdig før øynene ville la seg lukke og kroppen slukne. Boka var herlig, og sørgelig - ikke minst. Jeg grein hele starten av boka, og på slutten - ikke minst! Tårene ville bare ikke stoppe. Har aldri følt så mye for ei bok før, og jeg har vanskelig for å tro at jeg vil gjøre det på lenge. Men akkurat nå, når familien på en måte er satt inn i det samme selv.. Da blir det bare vanskelig å ikke ta det innover seg. Jeg kjente meg for mye igjen i boka til å bare overse.

Idas dans er skrevet av moren til luekemi (kreft) syke Ida, dette er jeg helt sikker på at gjør denne boken mer rørende. Det står mye om behandlingen denne 18 år gamle jenta får iløpet av sitt liv, pågangsmot, kjærlighet, sterkt vennskap og en sammensveiset familie og naboer av de få. Det er tungt å lese; spesielt siden jeg virkelig vet hva de snakker om, men jeg har fått mer innblikk i hva en mor kan tenke rundt dette. Hvor stor påkjenning hver cellegiftkur har på kroppen for pasienten og hvor stort støtteapperat de fleste pasientene har.

Jeg er utrolig glad jeg leste denne boka. Likte at vi fikk høre samtaler, ordrett, istedenfor bare forklaring. Moren har virkelig fått til ei bok. Ei bra bok. Jeg ville anbefalt denne til en hver person med følelser. haha. Altså egentlig ikke for alle... Har du lest noen fine bøker i det siste?
Jeg elsker vinter fordi

  
Foto: http://bonesandcoffee.tumblr.com/post/1729365747

 Jeg elsker når snøen faller. Jeg elsker at gatene blir belakt av snø. Jeg elsker å gå langs en gate, opplyst av julelys i trær, og det svake lyset fra gatelyktene. Jeg elsker å må pakke meg inn i skjerf for å holde meg varm. Jeg elsker å bruke varme votter. Jeg elsker ullgensere. Jeg elsker rolige kvelder med kakao og julemusikk rungende over høytalerene. Jeg elsker å ta med meg et teppe og se ut på den nydelige snøen. Jeg elsker når mamma har satt opp julepynten i hele huset. Jeg elsker å føle meg liten igjen. Jeg elsker når julebaksten er i boks. Jeg elsker å alltid snike med meg noe godt om morgenen. Jeg elsker å alltid ha ett eller annet godt i matpakken på skolen. Jeg elsker julekalendere. Jeg elsker å bli for mett til å spise en onkli frokost fordi jeg spiste så mange pepperkaker og havrekjeks før jeg orket lage meg mat. Jeg elsker å handle julekjole. Jeg elsker å handle julegaver. Jeg elsker å tilbringe tid med familie og venner. Jeg elsker å ta bilder av vinteren. Jeg elsker vinter. Gjør du?
One tree hill

Jeg virkelig elsker one tree hill. Kjærlighet, sterke vennskap, svik. Serien som har alt. Som betyr mye for mange. Og som jeg har blitt forelsket i på nytt.
Paradise hotel?

Noen kaller det hjernedødt, andre elsker det. Det er elsket og hatet, men hva er din mening?

Image and video hosting by TinyPicHot or not?Hot or not? Min mening: æsj, au og øhm!Spørsmålsrunde

Om jeg får til sammen 20 spørsmål blir det svar på videoblogg. Under 20.. Ja, dere skjønner greia. So, er det noe du lurer på? Svarer på alt jeg føler for å svare på.
Hva lurer du på?


Så vil jeg minne dere på at jeg er trukket ut til blogg vs blogg, og om du syntes jeg fortjener det hadde jeg blitt glad for din stemme her; http://mianlun.blogg.no/ :-)Rød nese dagen?

Sjekke'a...

Jeg har alldri hørt om denne aksjonen før - eller dagen i dag er spessiell for mange. Det er nemlig Rød nese dagen den 29 noember, og den er i sammarbeid med Røde kors.

"Redd Barna-bamsen symboliserer kjærlighet, trygget og beskyttelse - det vi ønsker for alle verdens barn. Med kjærlighet og strikkeglede kan du hjelpe oss til å være der for enda flere barn. Bamsen din vil bli solgt gjennom vår nettbutikk."

 Så om du har en indre bestemor langt inne i sjela, er dette dagen til å trekke henne ut for offentligheten. Ingen kan jo disse deg for et godt formål? I like it, og bamsene er jo så søte!?
Har du hørt om Rød nese dagen? Hva syntes du generelt?


Husk spørsmålsrunden >HER<!Oppstyret rundt Ida Wulff

Altså, dette er da ikke et innlegg om hvor mye jeg hater eller elsker Ida Wulff, ikke noe med henne i det hele tatt egentlig. Men hele oppstyret rundt Ida har latt meg åpne øynene for at folk fra alderen 15 år og oppover 'henger ut' 13-14 åringer. Det eneste jeg ser folk skrive om noen har skrevet en stygg kommentar er: ''Det er nok bare 13-14 åring som ikke tørr stå fram som seg selv!'' Men tenk så langt som at det finnes eldre folk som like godt kunne skrevet det. Og det trenger faktisk ikke være en 13 åring som henger ut folk, det kan være en helt annen person i en helt annen alder! Hva tenker du rundt dette? Jeg vet at det godt kan være noen 13-14 åringer som skriver slikt uten å stå fram, men det er f meg ikke bare folk i den alderen som er usle drittsekker heller kan jeg tenke meg! Kanskje dere/folk sytes ordene ikke kom ut av rett munn, men noen må få ta det opp, noen som bryr seg! -E

2397828189df36d51bbb
Fant denne på en søt blogg, husker ikke hvilken, vet det kanskje ikke er riktig tidspungt på dagen å legge den ut, men bare for å lette på trykket legger jeg ut en smilende blekksprut (?).Er du en moteblogger?

I går kveld tok jeg meg tid til å lese bladet, min ikke så henrykte far (med tanke på prisen), kjøpte til meg på torsdag. Bladet heter Det Nye Make Up. Det som var en av tingene som intresserte meg mest var: Hvordan få en moteblogg? For ja, hvordan får man det? Hva vil du kalle en moteblogg? En som viser bilder av kjoler, noen som har kule outfit bilder eller kanskje bare noen som skriver om nye moter ut i fra magasiner? En moteblogg kan være mye, bety mye for mennesker, men en ting jeg syntes en moteblogg skal inneholde er tips. Hvilken kategori ville du satt bloggen din under? Min blogg er vel hobby og fritid. -E

pict4273
Er serriøst alle bloggere slik?

Etter å ha lest diverse blogger, (trenger ikke gå nermere inn på hvilke) har jeg funnet ut at alle skriver prikk likt (forstå meg rett). Og dermed lurer jeg på en ting, er alle bloggere slik de tar seg ut for? Det er et spørsmål jeg selv ikke klarer finne svaret på. Hva tror du? 

Men det som plager meg så inn i h, er at folk skriver det samme som de på topplista. Etter min mening gjør ikke det deg til en bedre blogger, det stikk motsatte faktisk! Jeg er fullt klar over at noen fåtall av bloggere kommer alltid til å skrive det samme som hverandre, og det er jo fullt forståelig, men.. Jeg selv vil iallefall skille meg ut. Skrive anderledes.. Være unik! Slike blogger er intresange, det er slike blogger som blir populære! Just remamber that! :-) -E 

bukse
Jeg savner virkelig, the good times, på
sommeren! :-)Det er bare helt ufattelig!

Den 16 år gamle gutten er en populær fotballspiller og hans jevngamle kjæreste har beste karakterer i alle fag. Nå er de begge fengslet for drapet på Therese Johansson Rojo natt til søndag. 

Gutten er siktet for drapet, mens jenta er siktet for medvirkning.

I morgen skulle de to gått ut av niendeklasse på ungdomsskolen i Stureby, men i stedet sitter de begge innelåst på politihuset i Västberga i Stockholm.

Therese Johansson Rojo ble funner i et skogholt i Stureby av venner natt til søndag med kveler merke på halsen. 15-åringen døde kort tid etter.

 Supersosiale og trivelige

De to drapsmistenkte har vært et par i over to år, og feiret nylig sine første seks måneder som forlovet. Venner kan ikke forstå hvordan de to kan ha utført den grufulle handlingen.

- Ingen av oss kan forstå hvordan dette kunne hende, de var både supersosiale og trivelige, sier en forelder til en skolekamerat av de siktede.

Først nektet de to for å ha utført handlingen, men ifølge Aftonbladet.se skal gutten ha begynt å samarbeide med politiet mandag kveld. Han skal da ha gitt opplysninger som styrket saken mot de to siktede, men ingen innrømmelse har ennå funnet sted.

Hatefulle meldinger

Hatet vokser mot de to siktede ungdommene, og bloggen til den siktede jenta er fylt opp av hatefulle meldinger som også kan tolkes som drapstrusler, skriver den svenske avisen.

«Det er ikke fengselet du bør være redd for, men tiden etter», står det på bloggen til den siktede jenta ifølge TV2nyhetene.no.

- Vi er klar over denne trusselen. Vi forsøker å fange opp debatten og stemningen på nettet. Vi skal ta affære om det virker seriøst, sier politipressetalsmann Karin Sohlberg.

Gullkjole

I går gikk årets skoleball av stabelen, etter at Thereser foreldre hadde ytret ønske om at skolen skulle holde det som normalt.

15-åringen gledet seg veldig til skoleballet, og hun hadde kjøpt seg en ny gullkjole for anledningen. I går hadde hennes venner tatt den med seg på ballet der 120 av skolens elever var samlet.

Kjolen ble plassert på et bord ved siden av tente lys og en kondolansebok der de som ønsket kunne skrive inn hilsninger.

- Det var jentas foreldre som ønsket at ballet skulle holdes, og at det skulle bli en positiv tilstelning der elevene kunne ha det trivelig. Og det ble det, sier skolens rektor Christian Wetell til Aftonbladet.se.

Ett minutts stillhet ble holdt for den drepte 15-åringen før middagen og dansen begynte.

- På vei til å slå ut i full blomst

Faren til Thereses bestevenninne Emma, Mikael Näslund, har skrevet minneord i Aftonbladet.

- I helgen slukket noen lyset for vår solstråle Tess. En jente som, akkurat som sommeren, var i på vei til å slå ut i full blomst, med hele fremtiden foran seg, skriver han.

Näslund skriver om ballet som fant sted på Tereses skole i går, og hvor mye jentene hadde gledet seg til den store kvelden.

- Som forelder og leder for et jentelag i fotball har jeg levd med alles prat om klær, sko, smykker og håroppsett hele våren. For disse jentene var det en stor hendelse som nærmet seg. Å endelig får gå ut av niendeklasse og føle seg stor og voksen. Det fikk Tess aldri oppleve, skriver han.

Kvelningsmerker på halsen

Therese Johansson Rojo forsvant fra festområdet med en 16 år gammel venn lørdag kveld. Ifølge avisen Expressen skrev venninnen Ina Engström rett før midnatt en SMS til 15-åringen der hun meldte at det var på tide å dra hjem.

«Jeg kommer straks», svarte 15-åringen klokken 23.57 ifølge avisen.

Etter det fikk ingen svar av henne.

Venner gikk for å lete etter henne, og fant henne hardt skadet i skogen ved festplassen. Hun døde kort tid etter. Vitner har fortalt at hun hadde tydelige kvelningsmerker på halsen, og Expressen melder at hun kan ha blitt kvalt med sitt eget smykke.

Dødsårsaken er imidlertid ennå ikke fastslått og jenta skal obduseres..

Kilde: vg.no

Når jeg leser dette griner jeg, sånn helt serriøst! Jeg blir bare sånn jævli sur for at, hvordan kan noen gjøre noe sånnt? Og i tillegg er alle involverte bare barn, på dørstokken til voksenlivet!

Q: Hva mener du om Therese mordet?Svart mobiltelefon og tankefull

Hei folkens! Svart mobiltelefon, død mobiltelefon, blecket mobiltelefon - eller hva farsken du sier: det er uansett en av de verste tingene jeg vet, ja faktisk! Det verste. humf, jeg tar nok litt hardt i når jeg sier det men, tihi. Ny datamaskin ble det nok ikke i dag heller, men skal handle på nettet tror jeg! Overlykkelig! tihi. Solen har gløttet fram fra skyene og himmelen er nokså blå - hærlig! Sommer og sol ; passer like godt sammen som .. øhm, Pølse og brød (?) haha!

Jeg leste akkuratt et innlegg på bloggen til Henriette, ble så utrolig tankefull etter det. Selvsikker, var spørsmålet - er du selvsikker? Jeg vet at alle jenter, som Henriette skriver, er utrolig opptatt av utseende, absolutt hele tiden. 'Er håret mitt pent nå?' og 'Hvordan ligger mascaraen?' er noen spørsmål som ofte blir stillt.. Hva syntes du om å være annerledes? Ha en fortsatt fin kveld! Hugs, fra en tankefull jente!

Q: Er du selvsikker?

11whisper


Jeg er hverken mamma i en alder av 15, gift med en gammel gubbe, uteligger i oslos gater, homo eller en sladderdronning. Jeg er meg selv, ei 15 år gammel jente, ugift og en sportsliker. Enkelt og greit.


arkiv


August 2015
Oktober 2014
September 2014
Oktober 2013
September 2013
Juli 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011


kategorier


 • » Blogg
 • » challenges
 • » Forandringer
 • » Hot or not
 • » Innkjøp
 • » Kontakt
 • » Meninger
 • » Mote
 • » Om Eirin A.G.
 • » Outfit
 • » photos
 • » Room of inspiration
 • » Sanger
 • » Topp 5
 • » Ukas blogg
 • » Videoblogg
 • » VS


 • linker


  Anette -
  blogg.no
  Christel -
  Få din egen blogg!

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits MALEREN - INNLEGG selveste eirinag - Meninger


  Velkommen til min blogg!

  Dette er den første posten på min nye blogg ;)


    0 kommentarer på "Velkommen til min blogg!"


  Legg igjen en kommentar:

  Navn:
  Husk meg?
  E-post:

  Bloggadresse:

  Kommentar:


  Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
  Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


  arkiv


  August 2015
  Oktober 2014
  September 2014
  Oktober 2013
  September 2013
  Juli 2013
  Mai 2013
  April 2013
  Mars 2013
  Desember 2012
  November 2012
  Oktober 2012
  September 2012
  August 2012
  Juli 2012
  Juni 2012
  Mai 2012
  April 2012
  Mars 2012
  Februar 2012
  Januar 2012
  Desember 2011
  November 2011
  Oktober 2011
  September 2011
  August 2011
  Juli 2011
  Juni 2011
  Mai 2011
  April 2011


  kategorier


 • » Blogg
 • » challenges
 • » Forandringer
 • » Hot or not
 • » Innkjøp
 • » Kontakt
 • » Meninger
 • » Mote
 • » Om Eirin A.G.
 • » Outfit
 • » photos
 • » Room of inspiration
 • » Sanger
 • » Topp 5
 • » Ukas blogg
 • » Videoblogg
 • » VS


 • linker


  Anette -
  blogg.no
  Christel -
  Få din egen blogg!

  design


  Designet er laget av Katrine.