klisje snakket for 2010


gammelt.

Hej.
Nå er det lenge siden, nå. Har kost meg gløgg de tre/fire dagene jeg har vært hjemme; har vært med verdens beste, kost meg hos Christel med to andre herlige mennesker, vært i byen hele 3 dager, kjøpt meg ballkjole, spist pizza på egon, ledd mye, sett over en halv sesong av verdens beste serie; gossip girl, spist julekveldsmat med familien Munkvold, delt seng med herlige Malin for ei natt og fått snakket ut om ting. Har rett og slett vært herlig, jeg har virkelig nytt de siste dagene i 2010!

Idag er det jo aller siste dagen i dette året og den skal tilbringes med kalkun her hjemme, deretter snur jeg nesa mot vikåsen og besøk hos Rikke med jentene! Dette skal bli en alle tiders kveld. Kjolen henger klar på knaggen, håret skal vaskes og sminken skal legges. Kos dere idag kjære lesere og ha en super start på året med alle dere er glade i; det skal jeg!
Speilreflekskamera

Jeg vil gjerne spørre dere: har dere tips til hvilket speilreflekskamera jeg bør velge å kjøpe meg? Er bare en amatør hobbyfotograf, så trenger (bør helst ikke) være for komplisert, og trenger ikke alle de små funksjonene. haha. Blir glad for alle tips og anbefalinger, hva som er pluss med kameraet - og det som er negativt. Takk på forhånd!


random fra google.
"All I want for christmas is you"


Foto: http://elr.webblogg.se/

Idag er det julaften, og julefølelsen begynner sakte men sikkert å komme tilbake. Er koselig her på Namdalseid, hele familien er samlet: akkurat som da jeg var liten! Herlig. Utenom det er det 20 grader speik ute, så tror jeg holder meg inne i dag, så lenge det rekker iallefall. Må vel se etter nissen som gjemmer seg på låven? Elsker å feire jul på gård!

Har sett askepott og de tre nøttene hennes, spist herlig julefrokost og åpnet kalendergaven min fra mamma. Nå runger julemusikk over høytalerene på macen til onkel, og mormor og morfar har fyrt i vedovnen så det er godt og varmt her inne. Det lukter fortsatt grøt fra kjøkkenet, skal vel snart ut å gi grøt til nissen på loven. tihi. Etter det skal jeg sette meg ned ved peisen å se Love Actually som jeg gikk glipp av i går kveld, etter å ha blitt nedstemt av slekta for å heller se alene hjemme. Får ta med meg julesokken (i mitt tilfelle plastikkposen, haha) og kose meg alene. Jeg overlever. Kos dere i kveld og idag, det skal jeg! <3 OG GOD JUL
"It is Christmas in the heart that puts Christmas in the air."


Foto: weheartit.com

Har akkurat spist en god frokost med familien, skal sette opp og pynte juletreet, pakke: også åkar vi til nord. Skal først en tur innom til farmor og farfar på Inderøy før vi drar videre til Namdalseid for å feire jul med resten av familien. Må vel for så vidt ta julevasken, som jeg har utsatt i lang tid før vi drar også.. Verste med jula.

Har hørt på julesanger i hele dag, og kan nok si jeg begynner bli passe lei, men det er 24 dager i året den musikken spilles; så jeg skal nyte det; så lenge det varer. Julestemningen har dessverre begynt å slippe taket, og gjør alt, som en tulling, for å få den tilbake. Hm. What to do?

Men nå må jeg nesten starte med dagens gjøremål. Kos dere; så blogges vi når vi blogges da dere! :-)
It's amazing what only a hand can mean


rændøm. med dårlig kvalitet og intet tegn av redigering. Kan det bli bedre? Ja, kan nok det.

Blogginnlegg fra i går, som aldri ble postet:
Dagen på skolen idag ble litt tung, og ikke minst lang. Hørte på grinemusikk over halve dagen, noe som til slutt endte i gråt, idet jeg samtidig tok mot til meg og leste den siste artikkelen om henne en gang til. Akkurat da kunne det ikke vært et bedre tidspunkt å ha en hånd å holde i. Og det fikk jeg. Takk. Det betydde virkelig mye, Hildegunn.

Resten av skoledagen ble brukt til å ha lysfrokost med foreldrene, ha matte foredrag(!!!!) og se filmen The boy in the striped pyjamas. Tårene trillet enda en gang den degen, under filmen. grinedag delux.

Idag har vi juleferie! Det er så utrolig herlig! Dro hjem til Malin, feiret med ostesmørbrød og gavebytting før vi dro nedover til Kristoffer for å se film med Ragnar og Aleksander senere. Nå er jeg godt plassert i godstolen i stua og varmer meg litt før jeg skal smette inn i finstasen for så å dra på bursdag til verdens beste morfar! Gratulerer massemasse! <3 kos dere ikveld folkens, og nyt FERIEN - OMG - OVERLYKKELIG PIKE HER JA; HEHEHE!!!!!
Livet er så urettferdig.

Kjenner jeg blir lei meg og frustrert over meg selv, og andre, når folk syter om en liten forkjølelse, halsbetennelse eller en stuka finger. Hvordan kan vi bry oss om så lite betydelige sykdommer, som kan kureres på noen uker ved noen tabletter, når det er noen som sliter med noe mye mer alvorlig?


Foto: Trønderavisa.no

Søskenbarnet mitt, Ingrid, fikk påvist luekemia denne sommeren. Dette gjorde at vi måtte droppe en sydentur, og gjorde at denne sommeren ble annerledes for min del. Ble felt mange tårer den kvelden nyheten kom ut. Husker det som om det var i går. Jeg klarte ikke være med de andre den dagen; lå på rommet å gråt for meg selv. Har aldri grått så mye, og vært så sur på verden.

Det har gått noen måneder nå, men det er fortsatt veldig uvisst hvordan det vil gå. Hele familien skal denne jula være samlet på gården til mormor, morfar, tante og onkel - og jeg gleder meg masse til å feire med alle de andre. Kanskje dette er siste jula? Man vet aldri, men vil ikke tenke slike tanker. Det vil ikke skje, skal aldri skje!

Grunnen til at jeg skriver dette nå er at det er kommet ut to nylige artikler på t-a.no idag; disse to artiklene omhandler henne. Hun blir omtalt som sprudlende, og det er hun, og har hun alltid vært. Verdens beste.

http://www.t-a.no/nyheter/article144619.ece
http://www.t-a.no/nyheter/article144586.ece


Livet er så urettferdig. Som det blir nevnt i artiklene begynte kreften å utvikle seg etter en ferietur med noen veninner. Kan si jeg virkelig var i sjokk da mamma ga oss beskjeden. Hadde aldri, i mine mørkeste tanker, sett for meg at dette ville skje; med noen jeg er glad i!Sitter å hikster etter luft for meg selv. Hele tastaturet er vått. Hvorfor? Hvorfor kan ingen finne en medisin for kreft; alle typer kreft. Hva vil skje? Hvordan oppstod det? HVORFOR? Skal bli godt å legge seg i den varme senga å sove litt nå. Glemme denne fæle verden for noen timer. Natta, sov søtt.
Too much of a good thing is wonderfulVar på bursdag til wg Sigrid igår. Var kjempekos med mange herlige jenter! Spiste masse godt. Føler meg litt full enda. Kos.

Den siste uka har bestått av skole, trening og vennirr. Lite intressant som skjer for tida, egentlig. Derfor jeg har så lite å skrive. Det gir jo faktisk mening. Var i kirka idag morges. Trodde jeg ville få mer julestemning. Den gang ei. Har også vært til verdensbeste Oskar, da - får faktisk mer julestening av å være der enn i kirka. hehe. hehe. hehe. random. Men nå blir det julevask for alle penga og Ranheim-JoBra, bronsje-finale og finale i EM senere - gleder meg! Kos dere masse i dag :-)
håndball in my heartIdag har jeg spilt to håndballkamper. En i klæbu og en på Malvik. Begge endte med seier. Har også bakt kake med ei god veninne til wg Christel som fyller fjorten. Hva har du gjort idag?
kakemenn og sweet lørdagIdag har jeg tilbringt dagen i byen med noen av verdens beste veninner. Har vært så herlig å bare traske rundt i byen og på torget i flere timer. Lenge siden sist! Har fått kjøpt en del flere julegaver idag, og vært usunn, så klart. Burgerking ftw. Fikk også gratise kakemenn utenfor eplehuset i nordre; mer julestemning.

Gikk også innom mine favorittbutikker når det gjelder småting; ting, søstrene grene, åhléns og Emmas house. Er utrolig fornøyd med alle innkjøp, og gleder meg til å plassere dem på veggene på rommet mitt nå; før det blir pepperkakehus baking med min kjære familj og besøk av Ingrid-Therese og Cecilie. Herlig Lørdag!
thinking a lotJeg får så fort dårlig samvittighet.
For alt. Ting ikke folk tenker over at det faktisk går å få dårlig samvittighet for. Det er ikke alltid jeg vet hva jeg har dårlig samvittighet for heller. Kan ligge å tenke til langt ut på natta. Jeg tenker så mye. Kunne ønske jeg bare kunne legge tankene og samvittigheten på hylla for noen dager; det hadde vært så herlig. Kunne virkelig trengt en ferie. Kjenner det er så mye for tiden. Massevis av treninger, lekser, framføringer, kamper, prøver, venner som det må tilbringes tid med og mye mer. Julegaver må også fikses. Jeg vet ikke engang hvem jeg skal gi til! Er godt i gang, men at jeg gruer meg for om jeg ikke gir til en person som gir til meg, er ingen hemmelighet. Hvis det skjer vil jeg få skikkelig dårlig samvittighet. Skikkelig dårlig. Det vil nesten, bare nesten, ødelegge jula! Det værste er at jeg er seriøs. 100%.

Jeg prøver for hardt å være perfekt; være der for enhver som trenger meg, få gode karakterer og være god i sport. Tilbringe tid med familien og få med meg alt som skjer rundt meg på samme tid. Blir så sliten av alt i lengden. Skjønner ikke hvorfor. Det har da aldri vært noe problem før? Begynner å merke det litt på humøret også, men det er alltids noen som holder meg oppe, uansett hvor irriterende det kan være når de gjør det. Det setter jeg uansett utrolig pris på! Dere er herlige.

Jeg er sikker på at jeg har verdens beste venner; og jeg vet at jeg ikke hadde klart meg uten. Hadde blitt mindre tanker uten, men som et ordtak sier: Vanskelig å leve med, umulig og leve uten!

Måtte bare få ut noen tanker. Det er jo tross alt det bloggen er til. Emo om kvelden. Natta, nå skal jeg stenge tankene ute, også blir det byen med noen av verdens beste folk. Herlig tanke.
Polaroid-kameraJeg er ikke en så innmarri flink fotograf, men jeg elsker å ta bilder! Har utrolig lyst på et orginalt speilreflekskamera, men også ett litt mindre orginalt; polaroid-kamera! Elsker papiret bildene blir skrevet ut på. De blir så fine. Mer spessielle! 2 av mine største julegaveønsker! Noen fler som ønsker seg et kamera til jul?

Når vi snakker om ønsker; er godt i gang med handling av julegaver, men har valgt å gjøre alle mer personlig i år; så de betyr noe! Som en ramme, et sitat, et brev; det første du tenker på når jeg tenker på denne spesielle vennen. Jeg hadde helt ærlig blitt helt og holdent kjempeglad om jeg hadde fått det av noen tilbake. It would have made my day! Har du noen julegavetips å dele?
hei bloggen

Halla. Kjenner det var hærlig å bli ferdig med den siste tentamenen idag. Men matte er værst. For å være ærlig forventer jeg ikke mer enn en 3er etter dagens innsats, men om karakteren er så lav, blir jeg så utrolig skuffa. Hei miss høy forventing, liksom!

Den siste uka har egentlig bare vært.. vanlig. Har vært mye borte, og når jeg har vært hjemme har jeg ikke gjort noe annet enn å se på tv. Håndball EM vettu. Henger skikkelig etter med leksene - og fikk nesten ikke tid til å pugge til matte, en forklaring på hvorfor det gikk så dårlig kanskje? -, men tar alt så rolig for tiden. Kjenner det skal blir så herlig med ferie! Det eneste som får meg til å fortsette å gå på skolen er vennene mine:


Normalt. Og skikkelig old bilde. Men en skikkelig god forklaring. Skoledagene er ikke den samme uten, ikke dagene engang!

Men nå skal jeg bare slappe av. Sove litt før trening ikveld, kanskje? Det hadde vært herlig. Vil ikke tenke på mattetentamen. T HÆLVETTE MED DEN AKKURAT NO. natta.
Ipod kvalitetHar hatt en herlig helg; Kamp og resturang med min kjære mormor og mitt to år yngre søskenbarn Andrea på Fredag, kamp og overnattingsbesøk av verdens beste Solveig Myhr Pettersen på lørdag og IKEA, for å kjøpe julegaver og spise middag med Sol idag, før vi dro til Rikke - hvor frida også var - for å bake pepperkaker! Rart jeg har julestemning, hæ?

Er herlig å ha fri imorgen også. Bare synd jeg må gjøre lekser. Og begynne å småpugge til Fredagens mattetentamen? Okei, FML. Livet mitt endrer seg fort.
jeg har det fint, jeg

Jeg har så mye å blogge om, men ingenting å si. Ingenting vil på svart og hvitt. Men jeg har det herlig for tiden. Det skal dere vite!

Koser meg max med julebakst, musikk, kjæresten, film, bøker, trening og venner for tiden! Har også ei veninne det er utrolig viktig å støtte opp for tiden. Hun er så herlig. Fortjener alt godt. Du e så bra jentami. Og du klare det lætt.

Har også et resultat av en kjedelig klassens time. Det resulterte i et farlig dårlig bilde, med dårlig kvalitet. Takk mr. Ipod for det. Greit greit. Hvis dere vil ha enda mer unødvendig preik; vi har fått nye plasser i klassen. Ok. La oss avslutte med det megabra bilde, by Eirin Anzjøn Gran og Frida Moen Lillebudal, nyt; det var jo litt krativt, da? :):):)

God made the world with a heart full of love,
Then He looked down from Heaven above,

And saw that we all need a helping hand,
Someone to share with, who'll understand.

He made special people to see us through
The glad times and the sad times, too;

A person on whom we can always depend,
Someone we can call a friend.

God made friends so we'll carry a part
Of His perfect love in all our hearts.


Jeg er hverken mamma i en alder av 15, gift med en gammel gubbe, uteligger i oslos gater, homo eller en sladderdronning. Jeg er meg selv, ei 15 år gammel jente, ugift og en sportsliker. Enkelt og greit.


arkiv


August 2015
Oktober 2014
September 2014
Oktober 2013
September 2013
Juli 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011


kategorier


 • » Blogg
 • » challenges
 • » Forandringer
 • » Hot or not
 • » Innkjøp
 • » Kontakt
 • » Meninger
 • » Mote
 • » Om Eirin A.G.
 • » Outfit
 • » photos
 • » Room of inspiration
 • » Sanger
 • » Topp 5
 • » Ukas blogg
 • » Videoblogg
 • » VS


 • linker


  Anette -
  blogg.no
  Christel -
  Få din egen blogg!

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits MALEREN - INNLEGG selveste eirinag - desember 2010


  Velkommen til min blogg!

  Dette er den første posten på min nye blogg ;)


    0 kommentarer på "Velkommen til min blogg!"


  Legg igjen en kommentar:

  Navn:
  Husk meg?
  E-post:

  Bloggadresse:

  Kommentar:


  Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
  Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


  arkiv


  August 2015
  Oktober 2014
  September 2014
  Oktober 2013
  September 2013
  Juli 2013
  Mai 2013
  April 2013
  Mars 2013
  Desember 2012
  November 2012
  Oktober 2012
  September 2012
  August 2012
  Juli 2012
  Juni 2012
  Mai 2012
  April 2012
  Mars 2012
  Februar 2012
  Januar 2012
  Desember 2011
  November 2011
  Oktober 2011
  September 2011
  August 2011
  Juli 2011
  Juni 2011
  Mai 2011
  April 2011


  kategorier


 • » Blogg
 • » challenges
 • » Forandringer
 • » Hot or not
 • » Innkjøp
 • » Kontakt
 • » Meninger
 • » Mote
 • » Om Eirin A.G.
 • » Outfit
 • » photos
 • » Room of inspiration
 • » Sanger
 • » Topp 5
 • » Ukas blogg
 • » Videoblogg
 • » VS


 • linker


  Anette -
  blogg.no
  Christel -
  Få din egen blogg!

  design


  Designet er laget av Katrine.