Jeg elsker vinter fordi

  
Foto: http://bonesandcoffee.tumblr.com/post/1729365747

 Jeg elsker når snøen faller. Jeg elsker at gatene blir belakt av snø. Jeg elsker å gå langs en gate, opplyst av julelys i trær, og det svake lyset fra gatelyktene. Jeg elsker å må pakke meg inn i skjerf for å holde meg varm. Jeg elsker å bruke varme votter. Jeg elsker ullgensere. Jeg elsker rolige kvelder med kakao og julemusikk rungende over høytalerene. Jeg elsker å ta med meg et teppe og se ut på den nydelige snøen. Jeg elsker når mamma har satt opp julepynten i hele huset. Jeg elsker å føle meg liten igjen. Jeg elsker når julebaksten er i boks. Jeg elsker å alltid snike med meg noe godt om morgenen. Jeg elsker å alltid ha ett eller annet godt i matpakken på skolen. Jeg elsker julekalendere. Jeg elsker å bli for mett til å spise en onkli frokost fordi jeg spiste så mange pepperkaker og havrekjeks før jeg orket lage meg mat. Jeg elsker å handle julekjole. Jeg elsker å handle julegaver. Jeg elsker å tilbringe tid med familie og venner. Jeg elsker å ta bilder av vinteren. Jeg elsker vinter. Gjør du?
christmas feeling

Igår poppet vi poppkorn. Det gikk ikke så bra. Hørte på bra musikk og snakka mye og lenge. Lå over, og chilla i senga til langt på dag. Lenge siden jeg har hatt det så herlig med jentami. Idag var jeg hos Ingrid-Therese, virkelig verdens snilleste og peneste jente. Så filmen "Gutten i den stripete pysjamas". Hater Hitler. Hater nazister. Hater hele 2. verdenskrig. Fy faen. Har også vært i kirka på lysmesse. Leste litt i kirka, som alt i alt gikk helt ok, og nå skal jeg se litt over nynorsk til imorgen.

Har fått skikkelig julestemning, og vi skikkelig til Paris og NY. Sært. Spotify julelista ruller over høytalerne hele dagen, det samme med ipod og mobil. Ah. Jeg kan ikke vente til barnetv starter! Har du julestemning?
Favorites atm

 

 
første tentamen


Jeg elsker vinter! Kan virkelig ikke forstå hva folk har imot den? JEG MENER; SJEKK'A. nydelig

Igår lå jeg over til Malin etter trening, og idag hadde vi første tentamen av fire.
Engelsk. Vet ikke hvordan det gikk. Men blir utrolig skuffa om det er under fireren. Blir alltid skuffa om det er under fireren. Har ofte for store krav til meg selv. Desverre.

Nå har jeg nesten akkurat kommet hjem fra kamp, og er stuck hjemme med søstersen. Blir nektet å gå ut. Ærlig talt. Hun er tolv! Men det gir meg jo litt tid til å ordne rommet mitt. Skal klippe og lime litt bilder, i think, også skal dere få se, om dere vil? :-) Blir deilig å få litt betydningsfulle bilder opp på veggen! Det har jeg ventet på lenge. Nå blir det mitt rom. romromrom. Men nå har søstersen laget middag. Noe godt er det jo med å være størst.......
be yourself


Random, virkelig random - og gammelt. veldig gammelt....

Be yourself, everybody else is taken.
Jeg hater når folk ikke klarer være seg selv. At de ikke tror de er bra nok. Jeg kjenner at jeg blir så farlig irritert. Jeg vet om en slik person. Vet om flere. Og jeg skjønner ikke hvorfor det er så vanskelig. Er det for å være kul nok, passe inn? For det funker iallefall som oftest svært dårlig å ikke være seg selv.

Dagens preiken. Apropo preiken. Var i kirka idag. Konfirmant vettø. Og der gjorde vi mye... Intressant? Fanget luft. Tenkte på dagen, positivt og negativt. Blåste bommullsdotter bortover gulvet, som stafett. Visste du hvor mye støv det var i kirka???? Og sist men ikke minst fikk vi et spørsmål om 2 av medlemmene i komf. gruppa kunne komme opp å stå vedsidenav presten for så å få en oppgave. Ei jente gikk opp nesten med en gang, mens resten sank ned i kirkebenkene. Og selvfølgelig. Meg. Vi skulle gå rundt å blåse de andre i ansiktet. Jeg trodde jeg skulle dø av latter. Blåse hverandre i ansiktet? Må si det var orginalt du gitt.

Har også vært på trening, som alle andre dager, og hatt besøk av Am. Har alt i alt vært en helt ok dag :-) Hvordan har din dag vært?
Hadde du gått på do her?HAHAHAHAHAHAH. Hadde du?
At school

Bilder by my ipodaw
Jeg elsker degelkjøp 1 879 kr (?) AH, HIMMELEN
alt i livet mitt dreier seg rundt detDagen idag har gått ut på håndballkamper, for det meste.
Sto opp fem på halv ni for å se laget knuse sverresborg 24-8, og spilte selv to kamper senere på dagen - som også endte med seier! I mellomtiden - mellom kampene - så jeg oth, så klart. Er virkelig hekta. Farlig hekta. ilu oth.

Etter den siste kampen var ferdig klokka seks, dusjet jeg og dro direkte til Oskar. Nå, når jeg kom hjem for en stund siden, var jeg utolig sliten og alt jeg ville var å spise og å sove. Lenge. Har følt meg dårlig i det siste. Men siden ti lir for tidlig å legge seg for min del startet jeg å se oth, igjen. Og ser på det fortsatt. Må bare få sett ferdig denne episoden også busselalle. For det er blitt sent nå, alt for sent for at jeg skal på skolen imorgen. fu oth.

Hele livet mitt dreier seg jo om oth. Flaut. Natta.
One tree hill

Jeg virkelig elsker one tree hill. Kjærlighet, sterke vennskap, svik. Serien som har alt. Som betyr mye for mange. Og som jeg har blitt forelsket i på nytt.
happy birthday x three

Bursdagsfesten til Christel, Malin og meg på dora igår, var utrolig morsom. Ihvertfall koste jeg meg kjempemasse, og har hørt masse positivt :-) Ble mye bedre enn forventet, for å være ærlig! Kosa meg masse, og det er kjempelenge siden sist jeg hadde det så gøy! Bildene taler for seg selv:


Foto: Solveig Myhr Pettersen :):)

Fikk til sammen flere gaver og ble 3000 kroner rikere! Har planer om å kjøpe meg iPod touch for pengene, og kanskje ei rettetang - får se hvor langt pengene rekker :-) Fikk masse koselige kort også, som jeg vil ta vare på, og lese flere ganger. ilu all

Dagen idag har også vært super. Bakte calzone med to av verdens beste veninner, og hadde snøballkrig med flere andre. Lo så mye at jeg tror jeg mister stemmen snart. Også var det utrolig kaldt. fytti. Skal gjøre igjen på dere alle. Ragnar, Rikke, Kristoffer, Malin og Frida. watch your back. Nå tror jeg at jeg skal lage meg en god kopp kakao og skifte til noen tørre klær! Vi blogges
random.com


Kjole eller skjørt, one or two?

JEG FIKK 5+ PÅ SYNGING I GRUPPER OG TEORIPRØVE. ÅHERREJESUS - HVA HAR SKJEDD MED VERDEN???

Beklager mitt fravær idag, men har ikke vært hjemme mer enn 20 minutter før akkurat.. Nå. God nok grunn. Er et travelt menneske vettø. Først var jeg hos Oskar, ble selvfølgelig litt black ops gaming(skrev jeg riktig?????) og jeg fikk spist middag der før jeg dro hjem en liten stund. Derretter gikk jeg rett ned til Frida, og dro på håndballtrening etter en time der. Og nå er jeg hjemme og det blir litt mattepugging til prøve i XL imorgen. YESSSS...... LOVE MATTE!!!!!!!

Men over til noe mye viktigere: imorgen, etter prøven er over - skal glemme den med en gang - siden jeg vet at jeg, ja, ikke kan det(....), skal jeg og to veninner feire bursdag på dora, og jeg vet ikke hva jeg skal ha på. Luksusproblem deluxe.


1) skjørt fra hennes og mauritz (fortsatt usikker på hvilken topp som skal brukes.). Ulempe: fant ut at jeg har kjøpt det for stort når jeg skulle vise dere. Må ha gått ned siden jeg prøvde det i prøverommet, for da var det nesten for lite. OMG? Positivt: Det er fint. :):)


Jeg er bleik :(:(:( 2) Kjole fra gina tricot. Ulempe: Den er stroppløs. Damn shit. Positivt: Den er også fin :):)

Hva syntes du, 1 eller 2? (TRENGER SERIØST HJELP! desperat.)
I need a brak from the loneliness, that is totally consuming me


Randomheten selv i all randomhet.


Min dag:

1) Skolen (overraskelsesprøve i naturfag er jo alltid supert.)
2) Løp nedover til bussen for å rekke den. Rakk den faktisk. Høydepunkt.
3) Spansk pugging. Kapittelprøve imorgen. WOHOOO
4) Komf. møte. Møtte opp en time for tidlig, og måtte tilbringe den timen alene i hallen isteden. Tragisk. Men ikke så ille.
 5) Trening. Supert, utenom at jeg følte meg som en sliten kamel. KAMEL.
6) Spansktekst om hva jeg skal gjøre i vinterferien. Jeg vet da faen meg ikke hva jeg skal gjøre i vinterferien??? Også kan jeg jo ikke spansk heller, da. Supert.
7) Nå. Inspopause. Virkelig nødvendig.

SPENNENDE ASSSSSS. FML. Hvordan har din dag vært?
I love my new top


Kjøpt Gina Tricot for 129 kr. Herlig med salg!

Idag har jeg vært hos Malin. Det er så herlig med tidligmandager! Har spist pizza, gjort lekser og.. Sett på tv? Spennende. Senere idag blir det trenings kamp mot J95 - året eldre, og før det kanske jeg stikker en tur til Oskar. Vi får se. Kos dere i dag!
Day seven

Thanks heaven for seven eleven

10 viktige personer
♥  Mamma
♥  Pappa
♥  Oskar
♥  Jentene
♥  Guttene
♥  Søskenbarnene
♥  Besteforeldrene
♥  Onklene
♥  Tantene
♥  Silje, søster


kan ikke gi navn på alle, for det er så mange fler enn 10 personer som er viktige for meg. Sikkert over 50! Verden hadde ikke vært den samme uten. ♥
06.nov.2010

10 gjenstander du ikke kan leve uten
♥  Mobilen min.....
♥  Tven vår......
♥  Datan min.....
♥  Spotify
♥  Høretelefoner
♥  Sko
♥  Fabrikker (Mat u know, HEHEHEHE)
♥  Senga mi
♥  En håndball
♥  En fotball
Day five

10 ønsker
♥ Jeg vil flytte til USA når jeg blir eldre, eller iallefall studere der et år på vidregående.
♥ Fortsette å ha verdens beste venner!
♥ At søskenbarnet mitt skal bli helt frisk.
♥ At legene skal finne ut hva som feiler meg, og gjør pusten min så jævelig.
♥ At jeg skal bli så god at jeg kan spille håndball eller fotball på et høyt nivå.
♥ At jeg skal få drømmejobben.
♥ At jeg skal få drømmehuset. FYTTI. Jeg vet akkurat hvordan det skal se ut!!! På tide å spare assss
♥ At jeg får et speilrefleks-kamera til jul. himmelen
♥ Å få et godt karakterkort dette semestret. Skal ikke tape. aldri
♥ Tjene mye penger på en god jobb, og ha råd til alt jeg vil ha. Herlig liv, herlig liv.
I felt sick, then - I got sick too

Jeg ble syk, selvfølgelig. Så jeg har tilbrakt dagen hjemme i stua i godstolen, med et pledd og pretty little liers på dataskjermen forran meg - all day long. Utenom når jeg stoppet opp for å se de 2 episodene av one tree hill som rullet over tv-skjermen, da. Har ikke spist på hele dagen, og tror nok det er det som hjelper mot kvalmen atm. Skal heller ikke legge sjul på at det er litt deilig å få slappet av en hel dag, men føler at jeg går glipp av så mye på skolen. Mest av det sosiale. Også er det jo rett å slett gørr at "du hadde jo hele dagen igår på å gjøre det!!" Ja, so? Jeg var jo syk.

Men nå må jeg få rompa i gir og jobbe med matte. MATTE. ah. Jeg forstår ikke matte. FML

EDIT: Jeg skjønner virkelig ikke greia med at blogg ikke poster innleggene mine????? skulle legges ut klokka fire det innlegget her. fu


HAHHHHAHAH, old bilde. Husker det var sååå kult. makan
Day four

10 ting du vil si til en person

♥ Jeg elsker deg.

♥ Du er det beste som har hendt meg!

♥ Jeg kan ikke tenke meg et liv uten deg.

♥ Du betyr alt.

♥ Skal vi flytte til NY?

♥ Kan vi se på eifeltårnet når vi er i Paris?

♥ Vil du gifte deg med meg? (klisjé, i know) EDIT: failure, selvfølgelig vil jeg at noen skal spørre meg. heheheh

♥ Det er du som betyr noe. Du er den som betyr mest for meg, mer enn noen annen.

♥ Vi tar oss en snartur til Stocholm.

♥ Du har vunnet i lotto!!!!!!

Alt ble en hel, stor klisjé. Men hva forventes?
Å bli glad i er å legge grunnsteinen til et savn

Idag har jeg tilbrakt dagen hos Oskar med Christel og Aleksander. Har sett film, missa bussen (ofc) og spist middag. joda. Har følt meg litt smådårlig i hele dag, og på slutten av besøket kjente jeg maten i halsen. Har kasta opp en gang nå, men det føles ikke bedre av den grunn. Håper virkelig ikke det blir hjemmedag imorgen, for jeg virkelig hater å være syk! Finnes nesten ikke værre.

Får vel si nei takk til håndballtrening med J95 ikveld, og bare ta livet med ro. Kanskje jeg kan lese litt i boka mi og høre på musikk? Det er lenge siden, det!


Har virkelig begynt å elske slike bilder! Må bare ikke glemme å ta mine egene, ehe
Day three

10 ting jeg hater

♥ Når mamma skal kritisere klærne mine. Like irriterende hver gang!

♥ Missforståelser.

♥ Å være syk.

♥ Å gråte, får fort skyldfølelse - følelsesperson da vettu

♥ Å tape en diskusjon. Gir meg aldri.

♥ Folk som ikke er ærlige.

♥ Rotter og mus.

♥ Ting jeg rett og slett ikke får til.

♥ Å konsintrere meg over lang tid. Klarer jeg det ikke etter tre forsøk er det over og ut.

♥ Å glemme minnekortet mitt og kameraet når det er noe jeg virkelig burde fått på tape.
Day two

10 ting du elsker (skulle egentlig legges ut i går, men det funket ikke?)

1) Jeg elsker vennene mine og familien min.

2) Jeg elsker sitater.

3) Jeg elsker musikk.

4) Jeg elsker å spille fotball og håndball.

5) Jeg elsker å se triste filmer. Og å gråte.

6) Jeg elsker MAT.

7) Jeg elsker å tegne og male. Men det er ikke ofte jeg har tid, desverre.

8) Jeg elsker å ta bilder!

9) Jeg elsker å høre folk si at de er glad i meg, elsker meg, at jeg er en god venn osv. Folk trenger å høre det, spesielt når de er langt nede i en periode :-)

10) Jeg elsker regn.
halloween totusenogti

Var kjempekoselig i gårkveld, med dansing, spiritisme, konkurranse og drikkeleken. Herlig halloween!Jeg er hverken mamma i en alder av 15, gift med en gammel gubbe, uteligger i oslos gater, homo eller en sladderdronning. Jeg er meg selv, ei 15 år gammel jente, ugift og en sportsliker. Enkelt og greit.


arkiv


August 2015
Oktober 2014
September 2014
Oktober 2013
September 2013
Juli 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011


kategorier


 • » Blogg
 • » challenges
 • » Forandringer
 • » Hot or not
 • » Innkjøp
 • » Kontakt
 • » Meninger
 • » Mote
 • » Om Eirin A.G.
 • » Outfit
 • » photos
 • » Room of inspiration
 • » Sanger
 • » Topp 5
 • » Ukas blogg
 • » Videoblogg
 • » VS


 • linker


  Anette -
  blogg.no
  Christel -
  Få din egen blogg!

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits MALEREN - INNLEGG selveste eirinag - november 2010


  Velkommen til min blogg!

  Dette er den første posten på min nye blogg ;)


    0 kommentarer på "Velkommen til min blogg!"


  Legg igjen en kommentar:

  Navn:
  Husk meg?
  E-post:

  Bloggadresse:

  Kommentar:


  Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
  Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


  arkiv


  August 2015
  Oktober 2014
  September 2014
  Oktober 2013
  September 2013
  Juli 2013
  Mai 2013
  April 2013
  Mars 2013
  Desember 2012
  November 2012
  Oktober 2012
  September 2012
  August 2012
  Juli 2012
  Juni 2012
  Mai 2012
  April 2012
  Mars 2012
  Februar 2012
  Januar 2012
  Desember 2011
  November 2011
  Oktober 2011
  September 2011
  August 2011
  Juli 2011
  Juni 2011
  Mai 2011
  April 2011


  kategorier


 • » Blogg
 • » challenges
 • » Forandringer
 • » Hot or not
 • » Innkjøp
 • » Kontakt
 • » Meninger
 • » Mote
 • » Om Eirin A.G.
 • » Outfit
 • » photos
 • » Room of inspiration
 • » Sanger
 • » Topp 5
 • » Ukas blogg
 • » Videoblogg
 • » VS


 • linker


  Anette -
  blogg.no
  Christel -
  Få din egen blogg!

  design


  Designet er laget av Katrine.