Julestemning

Julestemnings hei!

Vet du hva? For det første har jeg har fått verdens nyderligste julekjole, har faktisk ikke sittet hjemme hele dagen uten å møte venner (host) og jeg har spist en av mine livretter, pizza, til frokost. Julestemningen har iallefall kommet, og jeg skal for en gangs skyld bevare den til jul. Tror ikke jeg har gledet meg så mye til jul siden jeg var 6 år! Det er utrolig..


Jeg har ikke spist pepperkaker enda, jeg.


Har du fått julestemning enda?
Vi ble nok det.

Hey folkens!

Vi er hjemme alene, og det fikk meg til å tenke på en gang når vi var mindre. Telefonen ringte plutselig og vi skvatt nok litt begge to, i telefonen var det en mann/gutt som sa han viste hvor vi bodde og at han skulle komme. Silje så ut vinduet og der stod det en skygge, sånn helt serriøst, en skygge stod utenfor. Selv ble jeg ikke særlig redd, men jeg satt oppe helt til mami og papi kom hjem sent om kvelden. Neste dag viste det seg at det var Magnus som hadde ringt med skjult nummer, han viste vi var hjemme alene også. Og personen i bakken var nok sikkert bare en nabo. Hver gang jeg tenker på det begynner jeg å le, men litt skremt ble jeg nok - takk for den Magnus!Har du opplevd noe lignende?
Hvem er din?

Hey folk!

Det blir ikke noe av vurderingene! Hvorfor? Jo, vel - kanskje om du ser på hvor mange som kommenterte skjønner du det?

Har ikke tenkt meg noen steder i dag, hverken ut eller, ja, - ut. Tenker faktisk på å gjøre lekser, ikke fordi jeg er et skolelys, men fordi jeg vil ha hele neste uke til å forbrede meg på Norsk og Engelsktentamen. Men hvem gjr vel lekser på en fredag?

29985691257250618945
Elsker, elsker, elsker Miranda Kerr!


Hvem er din favoritt disigner?
Jeg vurderer deg!

 Hey peepz!

For å feire at vi har fri i morgen holder jeg en vurderingsrunde. Vurderer fra 1-4 bloggere - kommer ann på hva jeg får tid til. Yes baby - I'm travel, eller når jeg tenker meg om, jeg er jo ikke det. Så hva bruker jeg tiden min på? Åjo, det stemmer - skole.

Lagt merke til at jeg nevner skolen i hvert innlegg? Wish I don't have to.


hahhaa, laugh.

Hva er din bloggadresse/hjemmeside?
boring

Hallo!

Vet du hva? Å blogge er vel det siste jeg igrunn bør gjøre nå. Har to innleveringer i morgen - og ingen av dem er ferdige. Forbaska. Hvorfor skal alt ta så lang tid? Snakkes når jeg har bedre tid.Pink limousine?

Hey!

Når det ikke er prøver, er det lekser, når det ikke er lekser er det søvn og når det ikke er søvn.. Ja, vel - da er lekser. For dette er vel den beste livsstilen man kan ønske seg?

Akkurat nå er jeg i ferd med å designe min drømmebil, hva f er vitsen med det? Og, jeg har faktisk ikke en drømmebil - hvem tenker vel på sånt når de er 13? Sikkert noen det igrunn, ehe..


Jeg kunne jo overlevd med en slik, bare du ser bort fra playboy tegnet - laugh.


Hvordan ser din drømmebil ut?
Pugge-Eirin

Pugge-Eirin er her, nok engang!

... Etter 2 dagers stillhet. Har vært syk, så utrolig, utrolig, utrolig osv. (overdrivelse er tingen) kjederlig. Mamma har til og med laget en oversikt over hvor lenge og mye jeg har vært syk, hele tingen er bare til å le av!

Am er her, hun har forressten bestemt seg for å starte å blogge igjen - titt innom >HER<, og vi skal/har/vil være englebarn for de neste 2 timene. Vi er jo bare noen små engler. Gid! Kidding. Men nå blir det ostesmørbrød og pugging, see u!

aa
Jeg elsker parfymene våre jeg Silje!


Pleier du å pugge med venner? :-)
I don't miss it!

God kveld i stua!

Sitter hjemme hos mormor, ganske fornøyd - men ikke minst mett. Blir dessert snart, ikke rart jeg veier 10 kilo ekstra når jeg kommer tilbake til byen! Man sulter iallefall ikke..

Skal til byen i morgen, julegaver og kos med mange familiemedlemmer, gleder meg! Og et kjøp jeg har klart i hodet allerede, stikkord: - RØD NESE!

bilde 041
Foto: hjemme hos oss for leeeenge siden. I don't miss the kitchen!


Hvor får du mest mat? Haha, spørsmålet er jo perfekt. Har du skaffet deg en rød nese?
I really want a.. kjøtt?

Hey!

Dette er virkelig hektisk uka. RLE prøven i dag gikk ok, leksene er bare halvt ferdige og gossip girl er sett. Er jdsasa sliten, og fingrene svir etter mye skriving. Selveste miss positiv is talking.

Håper på å bli ferdig tidlig i dag, vil ut - finne på noe. Har ikke gjort noe hele uken, kjederlige greier. Men får vel prøve å få pugget til Norsk prøve i morgen, frister absolutt cero. Livet er virkelig hardt altså!

Også har jeg funnet ut en ting, jeg har virkelig tidenes mest fjortisse søster. Gud, jeg blir flau.

grillmat2
Sjekke hva jeg fikk lyst på da?!!!?


Har uken din vært hektisk?
Er du syk?

Hey peeepz!

Er du syk, spør du - nei svarer jeg. Skulker du, spør du - nei svarer jeg. Så hva er det da da, spør du - vi har M&H hjemmedag svarer jeg. And I love it! Kommer til å slite litt på kjøkkenet, har for eksempel alldri bakt rundstykker selv - nesten flaut å si det! haha, good luck Eirin - good luck!

Og menyen ser sånn ca sånn ut:
Forrett: Blomkålsuppe med rundstykker.
Hovedrett: Taco-kjøttboller (slager) med hjemmelaget potetmos og salat.
Hvordan høres det ut?
Hva syntes du om måltidet? :-)
Kakao lover!

Hey pancakes!

Gjett hvem som er overlykkelig da? Joda, opplagt - men jeg trengte ikke ta RLE prøven i dag! Woohoo. Men nå må jeg pugge til 2 prøver til onsdag, ikke fullt så herlig. Noen som vil dele hjernen sin med meg? Hadde vært til stooor hjelp!

Men nå skal jeg drikke litt varm sjokolade, åh - jeg bare elsker kalde dager, som betyr varm drikke! Go høsten!


Om ikke det frister vet ikke jeg!


Hva liker du best ved høsten?  ♥
Det er jo bare typisk!

Før i dag hadde vi det veldig travelt..

Vi hadde det travelt når vi skulle kjøre hjem og gjett hvem som kom gående over gata i sneglefart i det vi skulle kjøre over gangfeltet? Jo'a, ei gammel dame som var på trimtur. Hun gikk ikke av seg mye fett på den trimturen, det er jeg sikker på. Men jeg som syntes gamle folk er søte, jeg måtte bare le. Det er jo bare så typisk!

Har dessutten akkuratt spist pizza med hvitløksdressing så ånden min lukter hvitløk helt til mars. Folk kommer iallefall til å holde seg uanna meg på håndballtrening, lett match å komme gjennom forsvaret da! Kidding.


Du kan ikke annet enn å smile tilbake!


Opplevd noe lignende? Hva syntes du om eldre?
Vurderingene

Vurderingene kommer omtrent, NÅ!

24qkbgl
http://hildelj.blogg.no/

Føste jente ut er Hilde.
Først og fremst vil jeg si at jeg syntes headeren din er sick søt! Den passer til designet også, fint, men litt.. Kjederlig kanskje? Eller, jo, - jeg syntes det ble litt kjedelig. For mye hvitt, og enkelt etter min smak! Fint at du har store overskrifter, elsker det! Skrivemåten din kan bli bedre med tiden, litt oppramsende. Men enkelt og greit, du skriver ok. ;-)
Karakter: 4

2470a14a79847acb36a22e876da42f09
http://ulrikkefol.blogg.no/


Og andre jente, Ulrikke
Jeg må si at når jeg kommer inn på bloggen din og ser headeren er den ikke så tiltrekkende, men når jeg tar meg tid til å lese innleggene og se på bildene er alt jeg kan si, wow! Disignet er enkelt og greit, elsker at du trekker ut overskriftene i en annen farge, får bloggen til å se mye mer ryddig ut. Skrivemåten din er utrolig god, og bildene av god kvalitet, det meste en kan forlange! Av og til oppdaterer du ikke så ofte, men ikke alltid du har noe å blogge om sikkert? Alle har det sånn i blant, så kan ikke trekke mye på grunn av det!
Karakter: 5 til 5+


Så gjenstår spørsmålet, hvilke av disse bloggene liker du best?

Vil du bli vurdert?

Jeg vil vurdere 2 tilfeldige blogger i kveld. Stenger kommentarfeltet 20.00!

Så om du er intressert i å bli vurdert, or, - you know what to do. Bombander kommentarfeltet, du kan skrive så mange ganger du vil :-)


11whisper
Jeg bare elsker dette bildet!


Hva er din bloggadresse?
Guess 'a!

Julekjolen gikk rett i dass, og det gjorde vel middagen ute også..

Hallais! Tacopizzaen jeg spiste til frokost bestemte seg for å gjøre magen min til en klump. Vel, den gjorde iallefall noe ekstremt vondt, - noe som gjorde at det ikke ble julekjolehandel i dag heller. Ser ikke ut til at den er meant to be found. Iallefall ikke av meg. Teite greier. Og siden magen gjorde vondt ble det heller ingen middag ute, hvorfor tenger vi egentlig en ubrukelig mage?

Nå skal jeg se på one tree hill og magen min skal bli bra igjen, tv'en er så tiltrekkende, - Merket det noen gang?

t-One_Tree_Hill__7_.jpg One tree hill :] image by heidi01_2008Julekjole

Hey peepz..

Er halvt på vei ut døra til byen nå. Skal lete etter julekjole, nok en gang - vanskelig å finne det der.. Våknet ikke før, øh, veldig seint i dag, så har ikke rukket annet enn å spise pizza til frokost! yez.

bildegreia-virker ikke..


Har du kjøpt julekjole allerede?
Jeg elsker narvesenkrus jeg'a!

Da var'e ikke så intressant likevell?

Teatret var ikke store tingen. Men et høydepunkt var det jo da, guttene var nakene på senen! lovelovelove <3<333<3. Kidding. Eller de var det.. ehe. En ting jeg iallefall har gjort mye i dag er å spise, så tenk på meg som bolla. Elsker dessutten koppene på narvesen, de med en liten åpning og.. yes, u know. Love them!


Foto: google, bestevenn.


Har du gjort noe spennende i dag?
Jeg gjør faktisk det..

Jeg ser fram til skolen i morgen.

For vi skal til byen vi'a! Tøft?! Jeg vet. Kidding. Men gleder meg til vitenskapsetellerannet, og lånebøker og.. Nå hørtes det akkuratt ut som verdens kjipeste bytur. But hey, vi skal jo se på teater, oppturer er herlige! Og nødvendige.. ehe.

Lurer på om det blir et teater som dette:


Eller som dette:


Og, teatret handler om noe med fotball - mer spennende! wohhooo!


Pleier klassen/trinnet ditt å dra på teater ofte? Eller har dere i det hele tatt gjort det siden sommerferien?
Tøff med røde kinn

Hey! Jeg har hatt det..

Travelt je'h! Gårsdagen gikk til å sove, 38 i feber og.. Ja, det sier det meste. Dagen i dag har gått til skole, lekser og jentekveld. Ikke travelt kanskje, men sovingen måtte virkelig til for å bli frisk, tro meg.

Også er det en ting til: Jeg har røde kinn, hele tiden. Enten jeg er inne eller ute, oppe eller nede - jeg har røde kinn. De er varme, brennbart.. Men jeg trenger jo ikke rush da, aha I like it. Or, really not.

Kinnene mine har sååå fin fage da!


Noen anelse om hvorfor kinnene mine er røde?thinking of..

Avogtil..

Kan jeg føle meg saicko dum, andre ganger kan jeg være verdens smarteste. Går det ikke ann å bare være, ja.. normal? Men hva er normal egentlig? Forskjellige meninger på det, det er jeg sikker på. For noen er å være normal og ikke skille seg ut i det hele tatt, være nøytral, noen syntes å være normal kommer ann på karakterer på skolen. Min oppfatning av normal er midt mellom alt og ingenting.. hm, veldig filosofisk tankegang i dag, du gitt!

Hjemme i hjemmet skjer det ikke så mye mer enn, vel, ingenting.. Valgte selv er rolig dag i dag, men skal kanskje til byen med mami å kjøpe julekjole i dag, tidlig ute er bra uansett. Pleier å dra 22. desember - sier seg selv at så mye fint er det ikke igjen da.. ehe.

pic0413Hva syntes du å være normal er?
To damer, en kjole.

To damer er gått for samme kjole..

Igjen, det er nok ikke uvanlig i hollywood. Men en må jo alltids kle den best! Brune Eva Longoria mot bleke Lindsay Lohan. Who wear it the better?

46440691257173632249


Hvem syntes du kledde den best? :-)
asl?

Hei, asl?..

haha, jeg ler. Finnes det en dårligere forkortelse? Og, da kan jeg jo spørre deg imens - hva tror du asl betyr? Hint: Folk kan spørre om det når dere skal bli bedre kjent..

Utenom det går dagene som tiden går. Sakte til tider, for fort til tider - kan den ikke bare gå passe fort? Filosofen er tilbake. Men når jeg først er filosofisk kan jeg vel starte med leksene? Åh, jeg hater like mye å få en plan hver uke som jeg hater edderkopper. Det sier litt!

27368111256310663288
Foto: wehartit.com - kreativ :-)


Hva tror/vet du asl betyr? :-D
See u

Blogges i morgen, ingenlyst i dag - ingenting å blogge om heller. see u.One tree hill, u know.

One tree hill..

Spilles på tv skjermen igjen, og jeg er utrolig glad for det. Helt klart et høydpunkt i dag, siden jeg ikke orket gjøre noe i dag heller.

Orker ikke blogge mye i dag, nothing to say, og da er det bare å holde munnen lukket.


Hva er din yndlings tv-serie?
Svart, pudder og paljetter, say no more!

Høstens: Svart, pudder og paljetter..

Men hva syntes vi om det? Jeg elsker det, svart hvitt kjoler er bedårende, pudder er måha uansett og paljetter.. åh! Høstens mote står høyt oppe på ønskelisten, og at det er høstens - gjør det ikke billigere, men er det måha - er det måha! :-)

HOT TREND: Svart, pudder og paljetter var å se på gårsdagens MTV Europe Music Awards i Berlin. Leona Lewis, Kate Perry og Shakira skinte på rød løper. (Foto: Scanpix, AFP)
Minmote.no - kjolene tar seg mye bedre ut der! :-)

Men høsten går mot slutten, og moten går forbi, så hva blir neste mote? Sebrastriper på si? You never know. Holder dere oppdatert, så følg med!


Hva syntes du om høstens hotteste? wehartit.com

YO!

Skolen skulle kalle på meg i dag, savner den, på en måte. Eller ikke skolen, folkene. You understand. Har vært syk en uke nå, min største drøm! (iiironi)

Får enda en gang sette meg og nerde ett eller annet, hva skal det bli i dag mon tro? :-)


52849571256221004137
Foto: wehartit.com


Hvordan ser din dag ut? :-)
Hot, not or over the top?

Prøver meg på en ny vri..

Ikke den vanlige hot or not, men hot, not ot over the top. Okei, you're got it.

Prøver med den søte, uskyldige stilen denne gangen, så - what do you think?

bilde 22


Hot, not or over the top? :-)
YEAH

Det er skjedd et mirakel..

Jeg har matlyst igjen. YEAH! beat that. Håper inderlig på skole i morgen, må for sikkerhets skyld pugge til RLE prøve tilfellig jeg må ta den i morgen siden den egentlig er i dag. Nedtur. Hater å ta prøver alene, da kan jeg jo ikke sjekke andres svar og.. KØDDA! Er ikke en juksemake, fyfy. Og for å si det igjen, jeg mente det ikke serriøst.

Dessutten har jeg bestemt meg for, uten å hoste på all maten, lage middag i dag. Eller, kanskje. Men anyways, da får jeg jo vist at jeg er virkelig frisk, - for sykdom og jeg er ikke meant to be. Hører du det du som enn bestemmer over meg?

27368111256310494474
Foto: wehartit.com


Hva er ditt favorittfag på skolen? :-)

Vote

To damer er enda en gang gått for samme kjole..

Men hvem er det denne gangen? Joda, enda to verdenskjente damer, Paris og Vanessa. Så da er spørsmålet, hvem kler kjolen best?

50515261257339267348


Hvem kler kjolen best?Jeg ♥ det ikke

Jeg hater det noe sykt..

For å være syk er ikke herlig, at all. Så for folk som later som at de er syke; jeg forstår dere ikke. Det eneste du gjør er å sove og gå ned i vekt.

Har tenkt å få i meg noe mat i dag, såå spontan da vettu. Men først må jeg skrive ferdig en novelle, enda øynene mine er midt i mellom helvete og lenger ned. Fine greier.

Noe du kan foreslå for noen som prøver å få i seg mat forresten? Hadde vært til stor hjelp, spiser ikke så mye for tiden..

dentinho03thumb


Pleier du å gå ned i vekt når du er syk?
Hvem kledde den best?

To verdenskjente damer er falt for samme kjole..

Damene jeg snakker om er sangerinnen Rihanna og skuespillerinnen Ellen Page. Kjolen er laget av designeren Alexander Wang, og som du kanskje ser på bildet har den nagler på skuldrene, utrolig kult spør du meg?! Men hvem kler den best?

380
Beklager for dårlig bildekvalitet!


Hvem syntes du kledde den best? :-)Jeg er hverken mamma i en alder av 15, gift med en gammel gubbe, uteligger i oslos gater, homo eller en sladderdronning. Jeg er meg selv, ei 15 år gammel jente, ugift og en sportsliker. Enkelt og greit.


arkiv


August 2015
Oktober 2014
September 2014
Oktober 2013
September 2013
Juli 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011


kategorier


 • » Blogg
 • » challenges
 • » Forandringer
 • » Hot or not
 • » Innkjøp
 • » Kontakt
 • » Meninger
 • » Mote
 • » Om Eirin A.G.
 • » Outfit
 • » photos
 • » Room of inspiration
 • » Sanger
 • » Topp 5
 • » Ukas blogg
 • » Videoblogg
 • » VS


 • linker


  Anette -
  blogg.no
  Christel -
  Få din egen blogg!

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits MALEREN - INNLEGG selveste eirinag - november 2009


  Velkommen til min blogg!

  Dette er den første posten på min nye blogg ;)


    0 kommentarer på "Velkommen til min blogg!"


  Legg igjen en kommentar:

  Navn:
  Husk meg?
  E-post:

  Bloggadresse:

  Kommentar:


  Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
  Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


  arkiv


  August 2015
  Oktober 2014
  September 2014
  Oktober 2013
  September 2013
  Juli 2013
  Mai 2013
  April 2013
  Mars 2013
  Desember 2012
  November 2012
  Oktober 2012
  September 2012
  August 2012
  Juli 2012
  Juni 2012
  Mai 2012
  April 2012
  Mars 2012
  Februar 2012
  Januar 2012
  Desember 2011
  November 2011
  Oktober 2011
  September 2011
  August 2011
  Juli 2011
  Juni 2011
  Mai 2011
  April 2011


  kategorier


 • » Blogg
 • » challenges
 • » Forandringer
 • » Hot or not
 • » Innkjøp
 • » Kontakt
 • » Meninger
 • » Mote
 • » Om Eirin A.G.
 • » Outfit
 • » photos
 • » Room of inspiration
 • » Sanger
 • » Topp 5
 • » Ukas blogg
 • » Videoblogg
 • » VS


 • linker


  Anette -
  blogg.no
  Christel -
  Få din egen blogg!

  design


  Designet er laget av Katrine.