Linkin Park - Rolling In The Deep (Adele Cover - Live)
nesten bedre enn orginalen. fryysninger
Sykebarnetfy faen. gjett hvem som har havnet på krykker etter helga? hm...
...Ha en strålende dag! Slutter ikke før halv fire i dag pga. valgfag, så blir det mørkekjøring..
Dresses I would die for

Derfor skal jeg bli riiiik. 
TGIF som folk pleier å si

Stikker ut i kveld med flere jenter, skal nyyte at det er fredag! Ha en vidunderlig kveld.
I look forward to grow up because..

.. da kan jeg ha på hva jeg vil, når jeg vil.
Det blir rett og slett bare så utrolig perfekt. Blir så inspirert av fantastiske motebloggere og deres stil hver eneste dag, men når jeg er i butikkene og ser et lignende plagg, går jeg heller for det safe. Hvorfor? Fordi, 1) jeg er ikke ei jente som har så jævlig god selvtillitt, så jeg tør rett og slett ikke prøve noe nytt, 2) jeg har rett og slett ikke råd til de tingene jeg virkelig vil ha..

.. da kan jeg skaffe meg en jobb jeg trives med.
På skoler her i Norge blir du bare plassert sammen med en masse mennesker, og sakte men sikkert utvikler du en personlighet, og du får noen venner du beholder for resten av livet. Og andre som rett og slett ikke er verd å ta vare på. Du mister skolelysten, og vil egentlig bare langt vekk når alt går i knas. Du får kanskje ditt hjerte knust for første gang og mister venner du trodde ville bli der for alltid. Men dette skaper deg jo som på person, så det er vel noe alle må gjennom. Når du begynner på vidregående finner du kanskje enda flere fantastiske mennesker, og disse menneskene deler kanskje flere av de samme interessene som du. Og når du kommer ut i jobb, da har jeg utrolig tro på at jeg vil trives stort.

.. da kan jeg skaffe meg mitt eget lille sted.
Er ikke annet å si enn at jeg gleder meg som et lite barn til å kjøpe inn og innrede et eget hjem. Har planen klar allerede! Kan si så mye som at jeg kommer til å gå blakk i prosessen, men fyyy fen som jeg gleder meg!!!!

.. da kan jeg reise hvor jeg vil.
Jeg har en drøm om å dra til så utrolig mange fine steder her i denne lille verden: Maldivene, Paris og Roma er høyst på ønskelisten akkurat nå, men det er så utrolig mange andre fine steder som også må besøkes. As you see, jeg må bli rik for å rekke alt. hah. Og sist men ikke minst;

.. da kan jeg finne meg en mann, og stifte familie. Det er fint å ha noe å se framover til, når ting ikke er en dans på roser!
En sånn dagDere vet når dere bare smiler. Når dere føler dere lykkelig, og at alt bare er fryd og gammen? Når ingenting kan få dere ned, ikke sant? Selv om du våkner og ser at det pissregner ute (det var ikke bare litt regn heller, har virkelig blitt høst azzaaa), vet at du har ditt første Spanskforedrag som du nesten ikke har lest på senere på dagen, må skrive et foredrag om økosofi til dagen etter når du kommer hjem, ikke finner kjolen du holder på å sy i k&h og egentlig burde vært dritstressa over å finne den, og at du fortsatt bare må bare smile? Dette er en sånn dag. Ha en fiin dag alle sweeties, glade mennesker og spesielt dere med en dårlig dag! tihi
å be meg skrive et foredrag om økosofi, hva nå enn det er, er som å allerede ha gitt meg en bunnkarakter.

Jeg lever et liv med A4 dager for tiden. Masse lekser, framføringer og innleveringer. Kamper, treninger og TG-kurs. Faktisk ingen tid til venner, om jeg skal rekke over alt. Det er dette jeg hater med skole. Og det er bare dag 2 etter ei ukes ferie? Faen. Jeg er så negativ som du kan få meg. Ikke til bloggen heller, egentlig. Men noen pauser må man vel ha? Ah. Jeg kjenner at jeg lengter langt etter helga allerede!

Og i dag er intet unntak fra mitt fiiiine A4 liv. Dagen i dag består ikke av annet enn lekser, øving til framføring og kamp. Jeg mener, det kan ikke en gang kalles et liv, kan det? Men nå er det tilbake til økosofi og rle. Skjønner faktisk ingenting. cya 

Er jo ganske sent ute som alltid, men dere kan nå finne meg på twitter. Ikke at jeg skjønner allverden, men. Blir vel hekta som alle andre i guess. Eller kanskje ikke. uansett: eirinag, der og vett. bare sånn btw
mormor sitt hjæmmelaga syltetøy
svipptur

Jeg og Ingrid-Therese tok en spontantur til Sjøåsen de siste dagene av ferien. Derfor ganske fraværende blogging, ikke at jeg egentlig hadde vært så flink ellers heller, men. Har en grunn til at jeg aldri har fått ut fingern, liksom.

Jeg synes det er så deilig å bare avtale noe, for så å stikke noen timer senere. Satte oss på toget 3 timer etter å ha avtalt og dro av gårde til momo og mofa sin gård. Har spist masser av mat, ryddet en hel del, vært masse med familien min og til og med fått skjønnhetssalong og vasking av hår av søskenbarnet mitt. Haha. Håper du har hatt det gøy i ferien, jeg har hvertfall nytt hvert sekund!

 Og i kveld har jeg hatt besøk av Cecilie! Så the tourist og den var enda bedre nå, den andre gangen jeg så den. Hah. Var iallefall utrolig fint å møtes igjen! Blir så lenge mellom hver gang, men dere skjønner vel greia? Vanskelig når man er fra forskjellige skoler, egenlig.. Men nå står spanskforedrag (wohoo...) på planen før det blir loppekassa. natti
pirates u know


klassebildet kom ut på ariel.no idag. hahahhaha, fy fæn. Hadde jo tema i år, som dere ser! tycks?
back after the weekend break

Hei søte. Har dere det fint? Flott for dere, fordi jeg dævver. Er så utrolig sliten, har fått lårhøne, er stiv som et helvett og beinhinnene er vonde og såre. Hardt liv. Bare 1 dag igjen av treningssamlinga, 2 treninger. Det her skal jeg klare. Har dere ungdomsskoleelever en like fin start på høstferien som jeg, og dere andre: fin helg? he-he

ikke missforstå, da. Jeg er superhappy over å være tatt ut, og treningene og trenerne er morsomme og flinke de, altså. Er bare litt sånn derre dårlig trent.
Håndball for meg

En av dere har spurt om jeg kan skrive om mitt forhold til håndball, jeg startet å skrive et for lenge siden, men det ble aldri publisert, så jeg får prøve på nytt! So here we go.

Bare det å spille håndball gjør meg så sinnsykt glad, nesten lykkelig. Ærlig talt. Dere kjenner vel den følelsen på en eller annen måte? Eller, kanskje dere ikke gjør det, men uansett. Får liksom lykkerus. Herregud jeg er teit. Men ok. Alle hr vel noe som gjør en lykkelig, alt fra musikk til å lese bøker eller male kanskje? Ikke vet jeg. Men for min del er det håndballen.

Før var håndball kun en hobby, som jeg faktisk vurderte å legge på hylla, men som nå har utviklet seg mer og mer til å bli noe som virkelig løfter dagen ti hakk og noe jeg virkelig synes er dritgøy og vil drive på med videre. Det at vi har fått ny trener har gitt meg mye mer lyst til å bli flink og utvikle meg. Ikke et vondt ord om de forrige hovedtrenerne våre. Men jeg har begynt å se fraomover. Jeg skal innrømme at det er morsommere når jeg utvikler meg mer, og føler at jeg lærer noe etter hver eneste trening. Skuddet sitter så smått bedre, finta sitter kanskje litt bedre and so on. Basics, men som er jævlig viktig å lære seg tidlig.
 
Ellers spiller jeg for Ranheim J16. Vi er to aldersgrupper som er satt sammen, dette skjedde i år, og vi jobber fortsatt litt med å bli samspilt. Jeg var utrolig nervøs for sammenslåingen i starten, men nå liker jeg det egentlig. Mange nye spillertyper og nytt å lære. Ekker noe gærn't i det?

Nå i det siste har jeg pådratt meg en, ja, hva skal jeg kalle det, overbelastning? Skade? Har hvertfall fått beinhinnebetennelse, noe jeg er veldig skuffa og lei meg over at jeg har fått. Det setter begrensninger på hva jeg kan være med på.. Men det blir jo bedre etter hvert, så skal egentlig ikke klage så veldig! :-)

Noe annet dere lurer på? 


HAHHAHA, døvva når jeg så bildet, så måtte bare ta det med. RIL TEAM <3
skolecup


Stikker for å se semifinale i skolecupen med resten av guttelaget og Marthe. Må stå ver idag på grunn av de jævlene av noen legger. Hae, ha en fiin fin dag!Jeg er hverken mamma i en alder av 15, gift med en gammel gubbe, uteligger i oslos gater, homo eller en sladderdronning. Jeg er meg selv, ei 15 år gammel jente, ugift og en sportsliker. Enkelt og greit.


arkiv


August 2015
Oktober 2014
September 2014
Oktober 2013
September 2013
Juli 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011


kategorier


 • » Blogg
 • » challenges
 • » Forandringer
 • » Hot or not
 • » Innkjøp
 • » Kontakt
 • » Meninger
 • » Mote
 • » Om Eirin A.G.
 • » Outfit
 • » photos
 • » Room of inspiration
 • » Sanger
 • » Topp 5
 • » Ukas blogg
 • » Videoblogg
 • » VS


 • linker


  Anette -
  blogg.no
  Christel -
  Få din egen blogg!

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits MALEREN - INNLEGG selveste eirinag - oktober 2011


  Velkommen til min blogg!

  Dette er den første posten på min nye blogg ;)


    0 kommentarer på "Velkommen til min blogg!"


  Legg igjen en kommentar:

  Navn:
  Husk meg?
  E-post:

  Bloggadresse:

  Kommentar:


  Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
  Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


  arkiv


  August 2015
  Oktober 2014
  September 2014
  Oktober 2013
  September 2013
  Juli 2013
  Mai 2013
  April 2013
  Mars 2013
  Desember 2012
  November 2012
  Oktober 2012
  September 2012
  August 2012
  Juli 2012
  Juni 2012
  Mai 2012
  April 2012
  Mars 2012
  Februar 2012
  Januar 2012
  Desember 2011
  November 2011
  Oktober 2011
  September 2011
  August 2011
  Juli 2011
  Juni 2011
  Mai 2011
  April 2011


  kategorier


 • » Blogg
 • » challenges
 • » Forandringer
 • » Hot or not
 • » Innkjøp
 • » Kontakt
 • » Meninger
 • » Mote
 • » Om Eirin A.G.
 • » Outfit
 • » photos
 • » Room of inspiration
 • » Sanger
 • » Topp 5
 • » Ukas blogg
 • » Videoblogg
 • » VS


 • linker


  Anette -
  blogg.no
  Christel -
  Få din egen blogg!

  design


  Designet er laget av Katrine.