yesyes

Morn - god dag eller hva du nå enn syntes..

For akkuratt nå er jeg litt vel ufornøyd med meg selv og kampen jeg spillte. pakistan (!), får håpe neste kamp går bedre!

Men har ikke tenkt å surmule i hele dag, tvert i mot. Eller som Ingrid kanskje ville sagt: "Bygg en bro, og kom deg over det!" Ikke noe dumt det vel? Du lærer deg å bygge en bro OG komme over den, yesyes - so clever da.

Før neste kamp skal jeg finne halloween kostyme, siden jeg ikke har fått så mange forslag av andre er det vel bare å sette i sammen alt du finner, for det er jo halloween - eller? Vurderer faktisk å bruke livredningsdokka, anna, sitt ansikt, for det er jo faktisk sceary!
Skal du på halloween-party i dag? Hva skal du kle deg ut som?
Thinking inside the box

Jeg har ingen anelse..

Om hva jeg skal ha på meg på halloween-festen! Begynne å bli litt stresset, egentlig. Ehe, noen ideer? anyone?

Har akkuratt sett på film, godt å bare slappe av - for en gangs skyld! Skal spille kamp i morgen, tidlig - så må legge meg tidlig også, døvt. Men vi vet alle at det ikke vil skje....

27368111256310582901


Ide til hva jeg kan være på halloween festen?


PS: Husk spørrerunden min her!Spørrerunde

Skal ha min første..

Spørrerunde. Maybe jeg svarer på spørsmål på film - men lover ingenting! Spørr om hva som helst, men innenfor grensene så klart.. You know what I mean!
Enjoy it when you can. For kommer ikke til å ha spørrerunder så ofte, blir kjederlig - i lengden. ;-)
Noe du lurer på? Og hva syntes du, video eller håndskrevne svar?guess what

Gjett hva jeg skal'a?..

Joda, gjøre lekser - såklart. Mangler vnovwqbwo mye. Gæsj, want to help me? Må bare få revva i gir så er vi i gang. Prøven i dag gikk vel ganske fint - fremføringen var vel litt, eh, vinglende. Men alt kan jo ikke gå bra heller?

Men en ting er sikkert, skal se CSI og bones i kveld, my redning! Har forressten tenkt på å ha en spørrerunde, hva syntes du om det?

Og den dårlige blogginga er på grunn av >lekser, søster og ditt og datt! Preiks søting.

bonesHvilke serier ser du på torsdager?
wisper

Jentekveld uten deg..

Er ikke helt det samme, men gøy uansett. Mer å snakke om, mer gøy. Det har seg nemlig sånn at vi som har jentekveld en gang hver andre uke, og ja - vi er ikke like mye sammen på skolen og fritiden lengre. Men vi holder kontakten via jentekveld, noe som er koselig og vel - egentlig viktig.

Resten av dagen har gått ut på pugging, og resten av kvelden vil også gå ut på pugging. Livet er virkrlig herlig! For skole er jo så gøyalt!!!

11whisperHar dere en del prøver? Eller er dere så heldige at dere egentlig ikke har en dritt å gjøre? Isåfall, jeg misunner deg!In love, bby

Du må bare bli forelsket..

I >denne< siden! Elsker både bildene og ikke minst alle de små detaljene på alt. Inspirasjonskilde, det er det ingen tvil om! Kan ikke si mer enn: se og nyt!

tumblrks1r59xfz21qzfhtuo1500thumb

tumblrkrpr3obzgc1qzr7ibo1500thumb

image2xlthumb

tumblrks2k5rivmb1qzowtro1500thumb

308124482541cdb85b33thumb


Jeg er iallefall forelsket! Hadde jeg bare hatt et sånn talent som disse fotografene, eller bare hatt en tredjedel av klesskapet deres, - da hadde jeg vært overlykkelig da!


Har du vært innom siden før? Hva syntes du?
yess

Good news..

Jeg hadde ikke engelsk snkkegreia om meg selv i dag likevell. Men hadde vel igrunn egentlig vært godt å slippe å gå å si det til seg selv hele tiden, ehe.

Ser på fotografier fra wehartit.com nå. Fy fader hvor fint alt er! Hadde det ikke bare vært herlig å kunne ta så fine bilder, ha så fine klær og bare... ÅH!

 
jajaajaj, beutiful pictures.


Hva er en vanlig mandag for deg? Og hvor får du insprasjon fra?
yeah, lekser er jo så, så.. nei

Jeg tror jeg har brukket stortåa..

åh det føles gasihivaib. Nytt ord, om du lurte liksom. Dessutten er jeg enda ikke ferdig med 50 stubb historien. Har skrevet 3 forskjellige, og vet ikke hvilken jeg skal ta. Ja, jeg vet - I'm a skolelys!

Dessutten fant jeg nettopp ut at jeg skal ha 3 minutes talk i morgen. Og jeg suger virkelig i muntlig engelsk. Hvem andre enn engelskmenn(og damer) kan snakke engelsk? hallo?
Selv om jeg skal flytte til NY når jeg blir større trenger jeg vel ikke kunne engelsk? ehe. 


I låv ju. Og jeg vet nesa mi er sexy..


Er du god i muntlig engelsk?
Back to 50

Nå skal jeg vel egentlig gjøre lekser..

Ehe. Skal skrive en 50 stubb historie, også skal jeg prøve å få gjort naturfag eller rle... uh, det er jo helg fortsatt, er det ikke?

Senere blir det håndballtrening så jeg bør vel komme i gang? Men oppdaterer dere med hvor morsomt jeg har det etterhvert, selvfølgelig. Dere slipper ikke unna litt syt - for det er jo sunnt? Eller?

eirinagblogg
skoene etc
Min inspovegg - meg, meg og meg! KØDDA.


Pleier du å må gjøre lekser i helgene?
hærlight

Kos, fint og håndballkamp..

Spiste deilig potetgull, hadde videosamtale med Am, Frida og Thea og så switch. Oppsummering i en setning av gårsdagen, det sier jo seg selv - koselig! Hadde du det fint i går? :-)

picture 36

picture 34

picture 16

Jeg våknet uvanlig tidlig i dag. 10.07 presis, praud. Skal vel opp å spise frokost snart, tipper jeg. Blir herlig. Også blir det håndball kamp. Herlig helg! Yes, mykke hærlight.


Hvordan har din helg vært?
Hva er din?

Kampen gikk sånn rett i dass..

Eller, nja - de tapte. Men jeg traff Thora der og Marinne, vant ikke prate cus jeg hadde det travelt. Hvorfor? Fordi jeg er en travel kvinne, daah! Jeg er så morsom. Har kjent Marianne lenge, var besteveninner i barnehagen men mister kontakten mer og mer, kjipe greier. Thora derrimot er veninne av søskenbarn og er en blogger, så ble litt småkjennt gjennom det. Om dere lurte liksom.. babbel.
Skal ligge over til Christel i dag, blir nok litt blogging nå og da - alt til sin tid. Skal iallefall kose meg! Og det skal vel du også?

Men jeg lurer på; hvilken serie ser du på? Eller, hva er yndlingserien din? I wonder.


Min favoritt serie! > Gossip girl.


Så, hva er yndlingsserien din?
smykkestaiv

Diamanter er en jentes beste venn..

Som jeg fortalte tidligere så har jeg laget meg et smykkestativ, av et notestativ. Det funker, faktisk. Belive it or not. Her kommer en liten bildeserie - men alle smykkene/armbåndene mine henger ikke der, de slenger naturligvis rundt i hele huset, hvilke smykker gjør ikke det?!

amykkestativ

armbnd

smykker nrt hold

Også Dream isen som smakt vidunderlig! :-)

dream isen


Hva syntes du? Har du et smykkestativ?


Can't wait

VI VANNT KM SLUTTSPILLET!!!! Måtte få det ut. :-)

Skal på kamp med laget..

Jess, skal på håndballkamp med håndballaget. Men først har jeg fått stappet i meg litt mat, nærmere bestem natchos. Og nå vurderer jeg for alvor å ta en smak på Dream brownies isen. Ja, har ikke smakt den enda skjønner dere, ehe.

Sitter å ser på AF1 - yndlingsserien min før. Haha, jeg ler, det er jo egentlig dritdårlig - sorry for å si det!

Også en ting til jeg sier sorry for; dårlig blogging. Vises på statistikken og fyfader hvor dårlig jeg føler meg. Men datamaskinen har vært opptatt, og når den har vært ledig er det et eller annet jeg må gjøre, hinter til homework. ugh.


Jess da..


Har du noen gang sett på AF1? Hva syntes du?no picture

Det er finale i KM sluttspill i dag..

Og jeg gleder meg, og gruer meg - sinnsykt! Men først er det noe annet jeg må gjøre, nemlig lekser. Mangle en del så derfor blir det lite blogging, veldig lite blogging i dag også.
Nyt alt.

no picture.


Ser du på gossip girl?
Verdens ide!

Jeg har hengt opp smykkene mine, men gjett hvor?

Joda, på et notestativ! Yes, jeg vet jeg er smart. Har strevd med å finne noe å henge smykkene på slik at jeg ser dem, noe jeg ikke har klart før nå. Siden bare mami trenger notestativ i familien nå, og hun har et eget - er jeg bare såå smart. Det høres rart ut, men skulle egentlig vise dere, men sisters kamera er fylt opp av fjortis bilder av henne. Klassisk.

Var  helt forskjellige meninger om Dream-isen, men har ikke smakt den enda, - for det frister nada og null. Altså veldig lite, for dere dumme brunetter der ute! Er vant til å bli kalt dum pågrunn av at jeg er blond, men der kom jeg dere i forkjøpet, busters! haha, neida :-)


Noen gang funnet på en så smart ide som å henge smykkene dine på et notestativ? Hvilken ide da?
svaret er travel, travlere, travlest

Jada, svaret er at det var travelt OG er travelt..

Det er grunnen til at jeg ikke blogget i går. Og det er bare en ting som er verdt å vite fra gårsdagen, vi vannt 1 finalekamp mot kil hemne! Åh, gjett hvem som er glad'a?

Har det dessutten egentlig travelt nå også. Hvorfor egentlig? Jo da, jobben kaller. Clever girl. Og jeg er så sinnsykt lettet etter vi fikk spanskprøven tilbake, gaaad! Trodde serriøst det skulle gå rett i dass. So yes, I'm praud of myself!
Og papi har vært en knupp å kjøpt is til meg, Dream ettellerannet. Håper på at den er god! preiks.

123456


Noen gang smakt en av Dream isene? Hvilken liker DU best?
og - ja, hva syntes du om kjolen over på bildet?
happy Eirin

Jeg er så glad..

Jeg er så glad i alle dere som har tatt en titt på bloggen min i det siste og hopper derfor i loppekassa med en god følelse før uken etter høstferien kommer i gang fort. Hvem kunne vel ikke hatt fri et helt år? Vel, jeg hadde ikke klart det, ehe. Know why? Fordi jeg klarer meg ikke uten alle folka jeg møter på skolen hver dag. Det vet jeg du ikke kunne klart deg uten heller - eller kunne du?

Natta søtese!


Hva har du gjort i kveld? :-) Orginalt.j96bortedrakter640vs48001
Slenger inn et gammelt bilde av håndballlaget - var syk den dagen btw.tv-aksjonen, CARE

Jeg er opptatt i dag, og vil fortsette å være det..

Har akkuratt kommet hjem fra mormor & co. Jævli hjemtur, tar jo dobbelt så lang tid å kjøre hjem når du sitter på til morfar - og når søstersen og søskenbarnet ditt har bestemt seg for å være så slemme som mulig, altså bite, tegne på klærne dine (!) og tegne deg blir det ikke særlig mye morsommere. Fy fader, av og til skulle jeg ønske jeg var enebarn, og husk at jeg sa av og til :-)

Skal nå se tv-aksjonen, ser det hvert år - like intressant hver gang. Historiene er.. Uvirkelige for sånne so deg og meg, og alle pengene de får inn varmer meg omkring hjertet til neste aksjon. Good thing.

Men jeg å gjøre ferdig mattematikken som jeg ikke ble ferdig med før høstferien først, isj. Noen som vil gjøre den for meg?

Bildeopplasting greia virker ikke nå heller, så det var altså ikke mormor's datamskin. busted!


Pleier du å se tv-aksjonen?Vurderingene - er du den heldige?

Da er loggvurderingene klare..

493e9259fe938e071a6204647accb889
http://anknn.blogg.no/

Header og disign: Jeg liker den, jeg er ikke en av de bloggerne som er ekstremt opptatt av at det skal være bilde av deg selv på headeren, bare du har profilbilde er jeg mer enn fornøyd, - og det har du! 5

Innleggene:
Jeg elsker måten du skriver på, det eneste jeg kunne ønsket er litt mer tekst. Elsker at du skriver med litt selvironi, men ikke overflødig av det. 5+

Bilder: Elsker at du har bilder i de aller fleste innleggene - kunne sagt, som alle pleier å si til meg, hadde vært fint om du hadde hatt flere bilder av deg selv! Elsker også at du har sang under hvert bilde. Det gjør det fint, om du ikke har noe å høre på - har du alltid en sang på lager liksom. 4+

Selve bloggen: Som sagt elsker jeg bildene, sangene, disignet og teksten. Alt en blogg bør ha rett og slett! Noen få ting trakk bloggen ned, og dermed ble helhetskarakteren mellom 5 og 5+!

Absolutt en blogg å stikke innom!

90fe111ab034142575c3aeaaaa952f96
http://cathrinehagestrand.blogg.no/

Header og disign: Jeg liker den, søt enkel, høst. Alt jeg kan si. 4+

Innleggene:
De kan av og til bli litt firkantede, med andre ord, inneholde noe uintressant. Som at du spiste middag kl 18.00 også dro du på besøk kl 19.30. Men liker innleggene likevell, vet ikke helt - men du skriver bare søtt! 4-

Bilder: Elsker at du har mange bilder av deg selv, og tar bildene selv. Det gir et godt førsteintrykk på bloggen også. Good thing. Har outfit bilder også - veldig bra! 5+

Selve bloggen: Header og disign er bare helt bedårende, elsker det - enkelt. Innleggene trekker desverre bloggen litt ned, men det kan fikses med tiden, om du er intrissert i bloggen en stund! :-) Bildene er et stort puss og trekker deretter bloggen din opp igjen, så sluttkarakteren blir 4+

Absolutt en søt blogg!


Har du noen gang lest en av bloggene deres? Hvem syntes du er den beste bloggeren?Vil du bli vurdert?

Overskriften sier mye..

Jeg har tengt å vurdere 2 av de bloggerne som melder seg på. Kommer til å vurdere utifra disign, header, bilder og ikke minst skrivingen. Jeg kommer til å se nedover bloggen din, ikke bare se på det første innlegget - det blir for ensformig. For alle kan vel ha et dårlig innlegg, sant? haha. For jeg selv kan ha mange av dem..
Premien blir en anbefaling av den bloggen som vinner! Avslutter i kveld, så det er bare å skrive og tipse! :-)

Og for dere som leser bloggen min; kanskje jeg ikke blogger så aktivt i dag fordi jeg vil holde dette innlegget så langt oppe som mulig - takk!bilde 055
I miss syden!
> Og grunnen til at dette bilde passer perfekt til dette
innlegget er at mormor ha ringen redigeringsprogrammer. Er det mulig?
Vil du bli vurdert? You know what to do.
hva skal man si?

Livet er herlig..

I det siste har det vært så mye lukkerus inlegg. haha - må jo komme en tid med det også!

Turen endte med at vi kjørte firhjuling. Har egentlig ikke vært så fan av det før, er vel litt forsiktig når det kommer til fart og spenning, - men nå er jeg kjempefan! haha.

Også ahr jeg akkuratt laget Crème Bûle. Fy fader jeg gleder meg til å smake det, har ikke hørt om en person som ikke liker det, - men jeg har vel ikke snakket med så mange om det heller, ehe. Så da får jeg sette meg ned å sikle etter alt det gode vi har laget - Crème Bûle, brownis og boller. Skulle trodd alle i familien min var feite busters. But no way. Og det sier vel seg selv at det blir kaotisk med 4 personer og 3 forskjellige oppskrifter - yeh for trening på kjøkkenet!

Den hersens bildeopplasting greia starter å gå meg på nervene, - jævel.


Har du smakt Crème Bûle? - Syntes du det var godt?
rene skattekisten

Det er jo selve skattekisten..

Var akkuratt på loftet til mormor, og det er alt mulig der oppe. Alt fra gamle klær til nyere møbler. Jeg elsker å være der oppe, finne nye ting jeg ikke engang aner hva er.. Mormor fant fram et massasjeapperat som var min tippoldefars. Det er rart hvor mye nyere ting er nå. Men nesen renner av alt støvet der oppe, men en uting blant alt det gode må det jo være..

Men nå skal vi gå oss en tur, så må kjappe meg. Det sier seg selv at det blir et stresseinlegg når 6 personer venter på deg..

virker ikke nå heller, makan..


Syntes du det er intressant med gamle ting?
hva sier du om

Haha, det er så lenge siden..

Har ikke skjedd annet enn at jeg har spist pizza til frokost og tatoveringene på foten starter å flasse av. Med andre ord, veldig lite intressant!

Men nå skal vi se mormor og de åtte ungene. Det er utrolig lenge siden jeg har sett det, og når jeg var mindre elsket jeg det, husker det fortsatt godt. Også var jeg glad for at mormoren min ikke var sånn som deres. haha - minner.

Bildeopplastergreia funker fortsatt ikke, æsj.


Hva var din favorittfilm/serie som liten?
høy

Jeg tar det til meg..

Har akkuratt blitt anmeldt, fikk 3+ - er ikke særlig fornøyd. Men hey, jeg vil jo ha tilbakemeldinger, og jeg skal ta til meg det hun sa om disignet tekst osv. Oi, osv? Hørtes ut som om hun hadde slengt dritt mot meg eller noe sånnt, men det har hun da altså ikke! Bare så det er oppklart.

Utenom det har jeg siden sist, fått en fot full av tatoveringer, tatt fotbad, fått fotmasasje og tegnet. Ramser opp alt i en setning, praktisk når du ikke har så god tid! preiks.

bildelasteopp greia er så treig, too bad!


Har du blitt anmeldt/anbefalt før? :-)
smart one

Jeg valgte trening - i badet..

Jess, jeg valgte trening - i badet. Nermere sagt svømming. Det er jo styrke sant? Selv om jeg egentlig skulle trent spenst, men pytt san! Har vandret rundt på kjøpesentret i namsos i timer, og det gjør faktisk vondt å ikke ha penger til å kjøpe noe..

Som plaster på såret dro vi på en cafê, eller vel - det var nok bare for å kose oss, men jeg liker å tro det. host. Og det morsomste på turen; jeg var med på å velge et antrekk til mormor, det er ikke noe som skjer hver dag. Må si hun ble litt stilig i de tightsene og den tunikaen. haha. :-)

bilde 006
Jeg ler!


Har du noen gang vært med å valgt et antrekk til en voksen person? Isåfall, - hvem?
come on

Sportydag..
 
Javell, kanskje - bare kanskje jeg ikke orker bli med Ingrid å trene, hvem dropper vel å bade for å heller trene? Ingen, akkuratt. Men kanskje jeg er den ingen? Mystisk.. haha.

Dessutten har en av mine favorittblogger bestemt seg for å slette bloggen. æsj. H*n kommer til å angre, helt klart!

Har akkuratt druket en kopp med kakao, noe som gjør at jeg føler meg skikkelig sunn, host! Også nå må jeg ta verdens vanskligste valg, bade eller trening. Livet er hardt assa! :-)

diverse mars 2009 045
Glad i dere, og den gode kvaliteten altså! Alle så nok like daue ut..


 


Hva ville du valgt, bade eller trene?
Høsten bringer frem alt godt

Jeg elsker deg..

Siden jeg blogget sist har jeg fått en stol på foten min (som dessutten har hovnet opp), Nerda DS, vert på et kjøpesenter og nerda DS igjen. Et inntressant liv. Men æsj da, hva forventer du når du skal kjøre innover til et sted mellom to byer? Eller som noen ville sagt, hutti heita. Men isåfall, jeg liker hutti heita, hvis det er strøm! ha-ha.

Har akkuratt spist en treretters middag, det er ikke ofte. Godt, og mye av favorittmaten min. Begynner å klø i nesa nå, merker at det er hund her, men bryr meg fint lite. Men nå skal jeg okkupere det fineste rommet, eller kanskje ikke.. Vi får se.

diverse mars 2009 068
Jeg er glad i deg!


Er du uheldig?
jeg gleder meg

Nå er planen i boks..

Har fått klarsignal, hahahh, om at jeg kan sitte på innover til mormor og folke der. De bor på en gård med stor hage, skal forsøke å få tatt noen høstbilder, om jeg snapper kameraet til silje eller noe i den duren.. Jeg elsker å ta bilder om høsten, de fine fargene og ikke minst været som forandres hvert sekund. Du kan bruke hansker og sjerf så mye du vil, uten å bli sett rart på, og for ikke å snakke om alle nyderlige jakker! Ønsker meg et kamera til jul, noe så vidunderlig. Elektroni er svaret på alt. Eller er det? Vurderer å kanskje bli filosof? Jeg er så morsom.

Håper inderlig at Maria er hjemme også, så trenger jeg ikke lengte etter henne så mye lenger, har ikke møtt hene på månder! Også må jeg møte Hanna, om jeg får tid. Ah, jeg elsker høstferier, men jeg må ikke glemme familien. Men alt er travelt uansett, men det er jo bare herlig igrunn! 

Google er min beste venn - til tider!


Hvilken årstid er din favoritt? Hvorfor?
Jeg elsker dem

Jeg er overrasket over hvor fint alt er..

Har drømt meg bort i de fine klærne til alle i gossip girl serien, jeg kunne gjerne dødd for garderoben til serien, men om jeg hadde vært tøff nok til å gå med dem på skolen, - det vet jeg ikke. Gleder meg til jeg blir større, da trenger jeg ikke bry meg mye med hva andre tenker om klesstil, hårfrysyrer og annet om utseende. Jeg er en av dem som tenker: Hva er greia med at utseende er alt? Personlighet er mye viktigere. Det skal bli et herlig liv, hvis du tar bort tanken på regninger, mat og andre utgifter som gjør alt værre. Enhver jente tenker vel på livet etter skolen og allt hardt arbeid?

Det som gjør serien så bra er at den er laget i dette århundre, i forrhold til mange andre serier. Ikke ta meg for bokstavelig. Men du kan følge med på grunn av serien, karakterene eller rett og slett moten og klærne. 3 gode grunner til å følge med, mens andre serier har 2 ting, humor og drama. Dette vil nok forandres om noen år, da vil gossip girl bli gammelt nytt, men det kommer vel for håpentligvis en ny serie til den tid?


Elsker spessielt klærne til seriens karakter Blair.


Har du et moteforbilde? Isåfall, - hvem?
en solfull høstdag

Første dag i høstferien..

og sola skinner. Det sier vel det meste? Våknet nettopp etter at søstern min ringte, fy fader om jeg ble irritert. Du ligger der og drømmer også ringer en person som du ikke engang vil snakke med... Okei da, drømmen var ikke så bra lenger, jeg hadde nettopp veltet en stor bøtte med vann og måtte tørke det opp. Og jeg som er så redd for skrukkete hender, kødda! Sikter til ei jente på trinnet, men nevner ingen navn. Vil nådig ikke henge ut noen på bloggen min.

Dessutten har jeg besluttet å være litt mer sosial i høstferien enn jeg hadde tengt, når alle venner reiser bort på høstferie, hva gjør du da? Joa, min perfekte plan var datamaskinen, men det blir vel litt drøyt i lengden, derfor skal jeg til mormor og morfar. Haiker med tante, onkel og søskenbarn. Gleder meg alltid som et lite barn før vi drar dit, har ingen ide hvorfor, for det er jo ikke allverden å gjøre der?

img0072


Hva skal/gjorde du i høstferien?
Vil se på den

Gossip girl er en av mine favorittserier..

Og jeg forsøker å få sett det nå, men hvordan går det? Rett i dass. Noen som vet av en gratis side hvor du kan se episoder med litt bra kvalitet? Æiæi, jeg skal være så snill at jeg linker den personen som hjelper meg i 1 innlegg. Know youre impressed! Men nå må jeg kjempe for å holde meg oppe for å få et svar, hjelp meg?

Imens kan jeg kikke litt rundt på blogger, legg gjerne igjen bloggadressen din under i kommentarfeltet!

pic0420

Vet du hvor man kan se serier, gratis?Jeg er hverken mamma i en alder av 15, gift med en gammel gubbe, uteligger i oslos gater, homo eller en sladderdronning. Jeg er meg selv, ei 15 år gammel jente, ugift og en sportsliker. Enkelt og greit.


arkiv


August 2015
Oktober 2014
September 2014
Oktober 2013
September 2013
Juli 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011


kategorier


 • » Blogg
 • » challenges
 • » Forandringer
 • » Hot or not
 • » Innkjøp
 • » Kontakt
 • » Meninger
 • » Mote
 • » Om Eirin A.G.
 • » Outfit
 • » photos
 • » Room of inspiration
 • » Sanger
 • » Topp 5
 • » Ukas blogg
 • » Videoblogg
 • » VS


 • linker


  Anette -
  blogg.no
  Christel -
  Få din egen blogg!

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits MALEREN - INNLEGG selveste eirinag - oktober 2009


  Velkommen til min blogg!

  Dette er den første posten på min nye blogg ;)


    0 kommentarer på "Velkommen til min blogg!"


  Legg igjen en kommentar:

  Navn:
  Husk meg?
  E-post:

  Bloggadresse:

  Kommentar:


  Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
  Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


  arkiv


  August 2015
  Oktober 2014
  September 2014
  Oktober 2013
  September 2013
  Juli 2013
  Mai 2013
  April 2013
  Mars 2013
  Desember 2012
  November 2012
  Oktober 2012
  September 2012
  August 2012
  Juli 2012
  Juni 2012
  Mai 2012
  April 2012
  Mars 2012
  Februar 2012
  Januar 2012
  Desember 2011
  November 2011
  Oktober 2011
  September 2011
  August 2011
  Juli 2011
  Juni 2011
  Mai 2011
  April 2011


  kategorier


 • » Blogg
 • » challenges
 • » Forandringer
 • » Hot or not
 • » Innkjøp
 • » Kontakt
 • » Meninger
 • » Mote
 • » Om Eirin A.G.
 • » Outfit
 • » photos
 • » Room of inspiration
 • » Sanger
 • » Topp 5
 • » Ukas blogg
 • » Videoblogg
 • » VS


 • linker


  Anette -
  blogg.no
  Christel -
  Få din egen blogg!

  design


  Designet er laget av Katrine.