Damn right.
i miss you

Smilet ditt om morgenen. Det skinte av hele deg, uansett om du hadde en dårlig dag eller ei. Du lever virkelig opp til kallenavnet ditt: sola. Lukten av deg. Lukten av familien Pettersen er en av de beste og kjæreste luktene som jeg savner noe inderlig. Klemmene dine. Ah, de gode, lange klemmene dine, som fikk meg til å glemme alle bekymringer. Stella. Stella som alltid fikk meg til å reagere noe inni helvette og nyse hele jævla tiden. Jeg savner til og med det! De brune, perfekte øynene dine - håret du har klippet kort nå. Musikksmaken din som du gjerne delte, selv om jeg ikke var sånn jæævlig begeistra for den akkurat. Du var så fin. Du er så fin!
Jeg vet det her ikke er så jævlig lett for deg, men jeg skjønner deg alt for godt! Savner deg solami <3
01 - 10 facts about yourself1. Jeg heter Eirin og er født 25. februar 2011.
2. Jeg spiller fotball og håndball for Ranheim idrettsklubb og elsker å trene! Trener ofte 2 dager om dagen, derfor det er litt hard med blogginga til tider.
3. Jeg liker å lese bøker, særlig krim og ekte klisjéer. Gjerne på norsk, engelsk tar da så himla lang tid.
4. Jeg har mange venner, kan ikke legge sjul på det, og trives veeeldig godt i andres selskap.
5. Jeg er rundt 175 cm over bakken. Er høy, men begynner endelig å bli vant til det. Er jo egentlig bare en fordel!
6. Jeg har en fetisj på fine strømpebukser.
7. Jeg elsker musikk. Er fan av de rolige, stille sangene. Ah. Liiivet er fiint.
8. Jeg elsker god mat og god drikke. Kebab er livrett, samme med taco, fajitas, kytting med ris og bretagnesaus, også tror jeg jeg slutter å ramse opp. Listen er milelang. Spiser gjerne en hel melkesjokoladeplate alene på en lørdagskveld, driter altså i om ting er usunt eller ikke. Mat er mat. Det er til for å spises.
9. Jeg har kun hatt 1 kjæreste i hele livet mitt. Ingen barneskoleforhold eller slike flaue greier alle andre klager over. Det er noe jeg faktisk er litt stolt av, uansett hvor dumt det kanskje høres ut.
10.  Jeg jobber i sneglefart når det gjelder alt av skolearbeid. Er ute i siste liten med absolutt alt. Som i går ble jeg sittende oppe til halv tre, stod opp klokken sju og fikk det så travelt at jeg måtte spørre om å sitte på til naboen ned til bussholdern for å rekke bussen til skolen. Hater å jobbe, stresse, pugge og alt det der. Liker å ta ting i mitt tempo for å si det sånn. Folk tror jeg er veldig flink på skolen, pliktig, og gjør alt på veldig kort tid og alltid er presis. Men jeg er en ekstremt lat person, sånn egentlig. Folk har vel egentlig begynt å innsett det i det siste. Haha.
(11. Jeg elsker å bruke fine klær, sette sammen antrekk og stunning sko. shiiit, glemte det nesten, så det ble en elleve. heh) 
livet er fælt altså

 
Har fått ei gigakvise rett over leppa. Kult, hæ? Også megakledelig da, ikke minst.

Har vært i byen i dag. Hadde avspasering på skolen, så Frida overnattet også. Dagen startet med stress, rakk ikke bussen å måtte vente i en halv time til neste mens vi spiste frokosten vår på bussholdern. Skulle tro jeg var vant med det her snart, en vane å ikke rekke bussen. Når vi nådde byen, en halv time senere enn planlagt var skuffende lite salg i forhold til all den reklamen om salg som vi har fått, så endte opp med ett par sko (et sånt som man bare må ha fordi de bare ser SÅ smashing ut) og falske øyenvipper til k&h prosjektet mitt. Kreativ sjel. Brukte også litt penger på mc'ern da, men det trenger vi jo ikke nevne her. ups. i did it again.

Har etter det vært på håndballtrening. Har fått problemer med føttene, så akkurat nå er jeg bare utrolig bekymret over hva det kan være. Kommer på et helt forjævlig dårlig tidspunkt. Men det gjør jo alltid slike ting, right? ef em el altså.
A photo challenge

Day 01 - A picture of yourself with 10 facts
Day 02 - A picture of you and the person you have been closest with the longest
Day 03 - A picture of the cast from your favorite show
Day 04 - A picture of your night
Day 05 - A photo of your favorite memory
Day 06 - A picture of the person I'd love to trade places with for a day
Day 07 - A picture of your most treasured item
Day 08 - A picture that makes you laugh
Day 09 - A picture og the one who has gotten you through the most
Day 10 - A picture of the person you have the most fun with
Day 11 - A picture of something you hate
Day 12 - A picture of something you love
Day 13 - A picture of your favorite band or artist
Day 14 - A picture of someone you could never imagine your life without
Day 15 - A picture of something you want to do before you die

Day 16 - A picture of someone who inspires you
Day 17 - A picture of something that has made a huge impact on your life
Day 18 - A picture of your biggest insecurity
Day 19 - A picture and a letter
Day 20 - A picture of somewhere you'd love to travel
Day 21 - A picture of something I wish I could forget
Day 22 - A picture of something you wish you were better at
Day 23 - A picture of your favorite book
Day 24 - A picture of something you wish you could change
Day 25 - A picture of your day
Day 26 - A picture of something that means a lot to you
Day 27 - A picture of yourself and a family member
Day 28 - A picture of something you're afraid of
Day 29 - A picture that can always make you smile
Day 30 - A picture of someone you miss
Day 31 - A picture of yourself


Jeg likte at denne challengen var litt annerledes.
Får se hvordan det går denne gangen!
no blir ho mor flau

Før:Etter:  Ganske imponerende, hæ? Som om dere bryr dere egentlig bryr dere, men livet mitt er ikke akkuratt så jævlig gøy hele tiden. Selv om det kan framstå slik. He-he-he-he. Så dette er det jeg gjorde i går, pluss håndballtrening og besøk av chartel og synne. Helt greit med en kind of litt roligere dag, egentlig.

Idag har vi vært på tur. Høydepunktet var når to folk sank ned i gjørma og hadde gjørme til livet og måtte dras opp. Har ikke ledd så mye på lenge som jeg gjorde på turen i dag. Er ikke så værst med bål, fine folk og morsomme nye opplevelser. Ulempen er at nå lukter jeg som et vandrende bål og fryser noe inni h på føttene. Jeg sier det igjen: hva gjør man ikke for opplevelser?


fæn hvor fiin, men nå er'e middag. hade søtnoser, håper dere får er fab dag!
sæterdaySiden sist har jeg sovet over hos malin, gjennomført to prøver, sovet over hos malin once more men denne gangen med hanne, spilt håndball og fotballkamp. Har vært ei ganske fin men lang uke den forrige uka igrunn, men er jo alltids helt ok med helg. Er det ikke? Sove lenge, spise masse godt og hele den der regla.

Lørdagen startet hjemme hos Ane med jentene hvor vi så never say never før vi tok turen ut. Var utrolig morsomt, egentlig, men holdt på å fryse av meg alle kroppsdelene man kan tenke seg. Hva gjør man ikke for litt opplevelser, hæ? Og søndag bakte jeg, malin og camilla cupcakes og så mamma mia ute på verandaen. Godt liv.
du vet det er høst når.... du plukker plummer.
er det mandag eller tirsdag?

den derre bringkvalifiseringa.. Jo'a. Kom på sisteplass. ikke mer å snakke om.


I dag tar jeg med kameraet så det blir faktisk kanskje nye bilder. Det i dette innlegget: kan ikke tro jeg var fornøyd med den der redigeringa? h.a.h.a. 

Ellers har helga i Bodø vært fin. Har cruisa rundt i en stor buss - bare hele håndballaget - et sete hver ekk'e værst, shoppa litt snop på butikken, spilt diverse kamper og sett never say never på flyplassen i Bodø-town. Ellers kjenner jeg at øyelokkene er enda tyngre enn de pleier denne uka etter lite søvn i helga, men er vel verd det, i guess. I dag er det faktisk HELT treningsfri (!!!) og jeg har gjort samfunnsfag i flere timer og er ikke en gang halvveis! Ikke at jeg har vært så himla effektiv heller, da, men uansett.


Men nå skal jeg gå på badet, forsøke enda en gang å vaske bort sprittusjen på nesa og kinnet og dra meg oppover til Malin! Orker ikke mer samfunnsfag for i dag. Nok er nok. Ha en flott kveld. XOXO HOMEWORKGIRL ;-*

PS: Sigrid e suuuuperkul, verdens beste, peneste jenta æ vet om, misunne hu nå syyykt, perfekt hår, sminke, øya, kropp - rett og slett perfekt!!! ælske hu!! ;-*<3<3<3<<3
woop woop in bodø city


Petter wessel i fjor :-)

hola amigos og non amigos!
Nå befinner jeg meg på et hotellrom i Bodø med min roomie Rikke med musikk rungende i veggene mens vi hopper i sengene og synger med. Okei da, så er kanskje ikke musikken så høy, og kanskje vi bare sitter på hver sin data og ipad, har føttene høyt med ei nesten tom flaske vann hver i den ene hånden. Og kanskje vi ikke synger så jævlig høyt- men det hørtes bare så storby ut. Ikke at vi egentlig er i en storby heller i grunn. Tror faktisk aldri jeg har vært i Bodø før, faktisk. Er på tide du gitt. Men grunnen til at vi er her er at i helga er det bring kvallik (håndball) i nesten hele landet, og oppkjøringen til denne helga er vel ca 1/4 av grunnen til at det har blitt så lite blogging den siste uka. De resterende 3/4 av uka har jeg brukt på.. å leve godt. Spist god mat med herlige mennesker, har vært på bursdag, spilt fotballkamp og litt lekser her og der, så klart.

Har kind of sett fram til denne helga i evigheter og nå som den er her er jeg ikke annet enn.. Jævlig nervøs. Også har jeg drukket så mye vann at jeg nesten pisser på meg. Også drar vi på kamp om tjue minutter. gr8
 
fy fænJeg er hverken mamma i en alder av 15, gift med en gammel gubbe, uteligger i oslos gater, homo eller en sladderdronning. Jeg er meg selv, ei 15 år gammel jente, ugift og en sportsliker. Enkelt og greit.


arkiv


August 2015
Oktober 2014
September 2014
Oktober 2013
September 2013
Juli 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011


kategorier


 • » Blogg
 • » challenges
 • » Forandringer
 • » Hot or not
 • » Innkjøp
 • » Kontakt
 • » Meninger
 • » Mote
 • » Om Eirin A.G.
 • » Outfit
 • » photos
 • » Room of inspiration
 • » Sanger
 • » Topp 5
 • » Ukas blogg
 • » Videoblogg
 • » VS


 • linker


  Anette -
  blogg.no
  Christel -
  Få din egen blogg!

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits MALEREN - INNLEGG selveste eirinag - september 2011


  Velkommen til min blogg!

  Dette er den første posten på min nye blogg ;)


    0 kommentarer på "Velkommen til min blogg!"


  Legg igjen en kommentar:

  Navn:
  Husk meg?
  E-post:

  Bloggadresse:

  Kommentar:


  Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
  Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


  arkiv


  August 2015
  Oktober 2014
  September 2014
  Oktober 2013
  September 2013
  Juli 2013
  Mai 2013
  April 2013
  Mars 2013
  Desember 2012
  November 2012
  Oktober 2012
  September 2012
  August 2012
  Juli 2012
  Juni 2012
  Mai 2012
  April 2012
  Mars 2012
  Februar 2012
  Januar 2012
  Desember 2011
  November 2011
  Oktober 2011
  September 2011
  August 2011
  Juli 2011
  Juni 2011
  Mai 2011
  April 2011


  kategorier


 • » Blogg
 • » challenges
 • » Forandringer
 • » Hot or not
 • » Innkjøp
 • » Kontakt
 • » Meninger
 • » Mote
 • » Om Eirin A.G.
 • » Outfit
 • » photos
 • » Room of inspiration
 • » Sanger
 • » Topp 5
 • » Ukas blogg
 • » Videoblogg
 • » VS


 • linker


  Anette -
  blogg.no
  Christel -
  Få din egen blogg!

  design


  Designet er laget av Katrine.