luckypig in the forrest?

Ah, kom hjem idag for ca. 4 timer siden etter å ha vært på klassetur i en natt. En kald natt. Hoppet i dusjen med en gang jeg entret badet hjemme; og den dusjen, ah. Jeg tror det var den beste jeg har opplevd siden.. siden.. Alltid! Jeg er absolutt ikke et friluftsmenneske. (unødvendig) Informasjon.

Det vil bilder og snikk snakk ikveld, siden mams har fikset frisørtime (som er på tide? EHHEH) klokka 6, også får vi se hva som blir den store happeningen etter det! :-) kos dere videre ikveld.

JEG SKAL IALLEFALL PRØVE Å NYTE DENNE DAGEN FORDI VI HAR HØSTFERIE (L)(L)(L) luckypig
Yesterday in pictures

Foto: Christel med sitt speilrefleks kamera. God kvalitet for en gangs skyld!!!!

 

Men nu stikker jeg på fotballkamp også håndballkamp en halvtimes kjøretur unna, og er vel hjemme igjen i syvtiden om ikke vi drar hjem mellom kampene. VI FÅR SEEEE. Kos dere idag <3
Ille, ille, ille!


Ah, takk for at mitt nikon kamera har super kvalitet <3

Dagen i dag har vært ille. Ikke ETT høydepunkt. Startet med å løpe nedover til bussen imorges. Og rakk den. Faktisk. Grunnen til at jeg var så sent ute var at jeg skulle lage meg god lunch jeg kunne spise før vi skulle ha en hard gym. Og den maten gikk i vasken, et dusin ganger. Tror aldri jeg har laget så mange omeletter på 20 minutter. Herrgud. Og da vi entret skolen fikk vi vite at vi skulle løpe runden (altså; 7,3 km....) i gymmen, før lunch. Og jeg hadde ikke en gang spist frokost! Hvis matpakken hadde lugget innen rekevidde idet det ble sagt, hadde jeg seriøst pælma den i søppelbøtta. Fy faen.

Urimelig nok gikk runden faktisk ganske bra, og jeg forbedret tiden min med 5 minutter(!) siden sist. Jeg dør av å tenke på hvor dårlig form jeg var i, lol. Etter gymmen var unnagjort og lunchen stod for tur sto jeg i kantina med Solveig, Frida og Sivert og rett etterpå der igjen var det matteprøve. HEI 2'er, HEHHEHEHHE

Som ramset opp har dette vært rett og slett en ille dag. Ille. Så nå skal jeg sette meg ned å lese litt i boka mi før det blir en avgjørende fotball-kamp. Yey?
At school

Turdag til dammen med hele skolen, morsomt?


hanne grids og elise


Mmmm. Mat og hår.
Ingrid och EliseEirin og ho Elise..... igjen? Fotogeeeeeeen


Hanne grids

"No hæng æ kameraet i træet også har vi 10 sekunder på oss!! Kjapp dokker da!!!" -eirin
 

Var faktisk ikke så aller værst. Igrunn. Og i bunn. Og i bøtter. Og i spann. Ok.

However avsluttet vi dagen tidlig og jeg ble med hjem til Oskar med fler. Hanne grids, Elise, am og Ola. En klikko film senere og etter litt softgun-skyting (.....), dro vi oppover til Elise for å se en skrekkfilm/grøsser. Unødvendig. Jeg mener. Unødvendig. Filmsjangeren er unødvendig. Filmene er unødvendig. Men, jeg begynner faktisk å like dem. æsj. Jeg er så alt for lett å påvirke, min svakhet
some days aren't like other daysAm har vært her i dag, og vi har.. Gjort lekser? Spist? Tatt bilder? Jeg har iallefall gjort så godt som ingenting. Og jeg som skulle få gjort alt i dag. alt. Hva tenker jeg med?. Faen. Også er det jo matteprøven på torsdag som jeg forventer en 3- på så langt. JÆJÆ. Vil nok ikke forbedre meg når jeg sitter her heller. ;));;))

 

However; klarer ikke konsentrere meg om tall lenger. De blir bare surrende framfor øynene, uten noen betydning. Betyr ingenting. Jeg forstår ingenting. Orker ikke tenke heller, lenger. Ikke rart jeg ikke forstår noe. At ingenting vil inn i det lille hodet. Akkurat nå får matteprøven gå som den går. Jeg kjenner at gir litt faen. Gruer meg også til treningen i dag. SUM treningen. Like skummelt hver gang. Hver eneste gang. Hardt liv, hardt liv.
4 like ever

free graphic for myspace

Make your own animation

Amatørmessig. Men har så lite inspirasjon at det er farlig. Og det eneste interessante som har skjedd i dag er at.. Jeg var i kirka. kult.
Endelig helg!


1 stk fresh jente? jessda.

Har ventet på denne dagen siden.. Siden.. tirsdag! Alt har gått i ett kjør ei hel uke, og i dag kjente at kroppen rett og slett var kaputt - måtte derfor stå over fotballtreningen i dag. Føles dritt at kroppen stopper deg fra å trene, men blir vel litt rolig ikveld; skal sitte barnevakt for nabobarna. Må få igjen nok krefter til kirka (lol) og sone trening i fotball i morgen! :-) Så dere må ha en super kveld alle sammen! Uansett hva dere skal; tenk positivt, ikke stress, dor det er helg! Dagens preken over. live ooooon
Noen må bare få det ut, mens andre blogger om det

Jeg er den personen. Som blogger om det. Og bare sånn helt random så liker jeg denne sangen :):)

Ingen gjør alt perfekt. Ikke alltid gjør man feil for å få noe stygt slengt i trynet heller. Ofte betyr ikke ordene noe, de bare glipper ut, er ubetydelige, men man tar det jo til seg. Man glemmer ikke med en gang. Jenter gjør ikke det. Iallefall ikke hvis du har følelser. Eller er et menneske. Mennesker har alltid følelser. Eller?
Enkelte må bare ta sinnet og frustrasjonen sin ut på andre. Hvis det er deres måte å bli forbanna på - er det greit for meg, men fy faen så dårlig gjort mot de som faktisk ikke har gjort noe galt. Eller, galt og galt. Iallefall ikke bare galt. De må da faen meg gjort noe riktig?????? Hvis ikke, kan jo jeg bare sette meg på et fly og reise langt langt bort. Hvis ingenting er riktig. Pakistan hadde faktisk vært en forbedring. Akkurat nå hadde det vært deilig. Bare glemme dette for litt. Det er vel glemt i morgen, men nå føles det dritt, helt utrolig faens dritt!
gjensidige cup går supert!


strike a pòse

3 av 3 kamper er vunnet så langt denne uka og vi er rett videre i A-sluttspill, så da blir det kvart i kveld! Mye av dagen i dag og resten av helgen blir jeg nok å finne i Nidarøhallen - for å se på andre lag, spiller kamper og såder. Resten av tiden... Slapper jeg av. Hjemme. AH. Og sover. Naturligvis. So, det blir kanskje knapt med blogging. Kanskje. Men siden kameraet er funnet (IIIIIIIIIIIP, hvor mange ganger har jeg ikke sagt den for så å miste det etter, ja... En dag??? Det er nesten litt flaut:) men bare nesten da, naturligvis!) blir det nok noen bilder. Lykkeruuuuuuuuuuuus :):)

However;dere.aner.ikke.hvor.trøtt.jeg.er,utrolig.døds.trøtt! 
La.meg.dø.i.fred.før.jeg.skal.i.Nidarøhallen.igjen! Snakkes.da.dere.hennes og mauritz
a few wishes atm

Alt er fra http://motedronningen.comJeg ønsker meg store gensere. Hood. Høstfarger. Har du noen tips til shoppingsider; rop ut! :-)Flaut, igrunn og bunn

Rævva mi er forslått. Trenings håndballkamp mot J95 gjør susen jaaaaaaa.............................

Utenom det er livet supert! Rett og slett. Dagene er vanlige og jeg har lite tid til overs til blogging dessverre, også er det jo kameraet som leker gjemsel.. Men det er jeg faktisk blitt vant til! :-) kos dere med hva enn dere måtte gjøre til vi blogges igjen! <3

Tyskere på skolen, faktisk

Hey lovers! Jeg har greid å rota bort kameraet. Igjen. JEG DØR LITT PÅ MEG kjenner jeg. faen

Utover det har jeg lett mye i dag. Etter kameraet. Og gjort lekser. Og hatt besøk. Og vært på skolen. Og gjort enda mer lekser. Og klokka er bare 4. Nei, for tiden er livet faktisk litt stressed up. Og egentlig mye å fortelle, men fingrene vil ikke skrive. Vil ikke dele hva jeg har opplevd i det siste. Sperre. Skrivesperre kaller noen det. Har opplevd det før. Men ikke i en så lang periode som nå. faen2

Men en ting å se fram til nå til uka er gjensidige cup i håndball! Derfor blir det litt lekse stress i starten av uka før håndballcupen starter for fullt, men det er verdt det, skal bli så herlig å spille håndball igjen! :-) og det sosiale, ikke minst! jippi

OGSÅ, the last thing; skolen har fått besøk av Tyske barn på vår alder; 8.,9. og 10. klassinger som bor hjemme hos elevene som tar Tysk som 2. språk på vårt trinn. Jeg mener. Hvor skummelt er ikke DET?!?! Bo til en fremmed familie, du ikke engang har møtt før (!!) i 8 dager. Jeg hadde seriøst dødd. Også er det jo fint for oss uten Tyskundevisning som må bruke engelskkunnskapene våre for å snakke med dem. DERFOR snakker jeg ikke med dem. Jeg mener. Har du hørt engelskkunnaskapene mine? Selvfølgelig ikke! Det er det jeg mener! ;);) hørtes ut som det overlegne fjolset nå. Så; takk for meg.


Gammelt bilde.


Jeg er hverken mamma i en alder av 15, gift med en gammel gubbe, uteligger i oslos gater, homo eller en sladderdronning. Jeg er meg selv, ei 15 år gammel jente, ugift og en sportsliker. Enkelt og greit.


arkiv


August 2015
Oktober 2014
September 2014
Oktober 2013
September 2013
Juli 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011


kategorier


 • » Blogg
 • » challenges
 • » Forandringer
 • » Hot or not
 • » Innkjøp
 • » Kontakt
 • » Meninger
 • » Mote
 • » Om Eirin A.G.
 • » Outfit
 • » photos
 • » Room of inspiration
 • » Sanger
 • » Topp 5
 • » Ukas blogg
 • » Videoblogg
 • » VS


 • linker


  Anette -
  blogg.no
  Christel -
  Få din egen blogg!

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits MALEREN - INNLEGG selveste eirinag - september 2010


  Velkommen til min blogg!

  Dette er den første posten på min nye blogg ;)


    0 kommentarer på "Velkommen til min blogg!"


  Legg igjen en kommentar:

  Navn:
  Husk meg?
  E-post:

  Bloggadresse:

  Kommentar:


  Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
  Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


  arkiv


  August 2015
  Oktober 2014
  September 2014
  Oktober 2013
  September 2013
  Juli 2013
  Mai 2013
  April 2013
  Mars 2013
  Desember 2012
  November 2012
  Oktober 2012
  September 2012
  August 2012
  Juli 2012
  Juni 2012
  Mai 2012
  April 2012
  Mars 2012
  Februar 2012
  Januar 2012
  Desember 2011
  November 2011
  Oktober 2011
  September 2011
  August 2011
  Juli 2011
  Juni 2011
  Mai 2011
  April 2011


  kategorier


 • » Blogg
 • » challenges
 • » Forandringer
 • » Hot or not
 • » Innkjøp
 • » Kontakt
 • » Meninger
 • » Mote
 • » Om Eirin A.G.
 • » Outfit
 • » photos
 • » Room of inspiration
 • » Sanger
 • » Topp 5
 • » Ukas blogg
 • » Videoblogg
 • » VS


 • linker


  Anette -
  blogg.no
  Christel -
  Få din egen blogg!

  design


  Designet er laget av Katrine.