Se så tøffe..

Når pappa kom hjem for ei uke siden hadde han med seg verdens morsomste gave. Aller, mest overraskende gave kan jeg vel heller si, fordi han kommer alldri hjem med noen ting, pleier pappan din å ha med noe til deg når han har vært på jobbreise? Men han kjøpte iallefall to parfymer (en til silje og en til meg)! Gwen Steffani (husker ikke hvordan det skrives, føler meg passe dum) parfymer. Han fortalte at det var medhjelperne hennes som var på flaskene eller noe i den duren, I don't remamber..;

aa

De har (nesten) de tøffeste parfymeflaskene jeg har sett noen gang, men lukten er ikke så mye å si på. Nettopp fordi uansett hvor mye jeg sniffer (missforstå meg ikke) parfymen er den pottetette nesen min en hindring, så lukter ingenting. Så dere får lukte på dem neste gang dere er på et parfymeri, og fortelle meg hva den lukter, ha-ha! :-)


Har du noen kule parfymeflasker? Pleier då å få gaver når foreldrene dine er på jobbreiser?
Se der

Se så har mami kommet med RLE boken. For å si det sånn er det en utrolig stor lettelse at folk har sagt at vi skal krysse av et svar og ikke skrive svaret, da blir alt mye lettere med engang. Dessutten leste jeg nettopp en blogg, og den jenta hadde en katt som het sokrates, en av filosofene jeg lærer om. Sammentreff? Håper for all del det. Litt skummelt igrunn.
Men nå bør jeg virkelig komme i gang mad å pugge, å gjøre noen lekser jeg absolutt burde fått gjort. Viktige saker, som jeg alldri får gjort.. Vi er vel to om det? Men først skal jeg lage meg cola isbiter, om jeg orker. Bare fordi det hørtes utrolig godt ut! Fristende. -E
Har du noen gang smakt brus isbiter?

pic0458k
jada.

Husk header konkurransen hvor du kan vinne en anmeldelse av bloggen din;
send mail til eirinag.blogg@hotmail.com  og du får bildene da! :-)Nå er det slutt

Hei alle mine sykevenner og usykevenner! Feberen har gått ned og i en hel het føler jeg meg helt bra når jeg sitter her i stolen, men jeg vet med meg selv at skolen ikke var et alternativ. Litt synd, fordi jeg får utrolig mye fraver og jeg misser engelsk framføringen, men den får jeg nok tatt igjen. Men fraverene vil det alltid være mange av på grunn av allergien, hater det. Men jeg skal på skolen i morgen, så må pugge til RLE prøve når mami kommer hjem med boken. RLE er ikke mitt sterkeste fag, i det hele tatt, men når jeg tenker meg om: Hva er mitt sterkeste fag? haha. Og jeg har forresten bestemt meg for at jeg ikke skal være mer syk i resten av året. Wish me luck! Jeg trenger det..
 
Og, er det bare jeg som spiser bare salt (potetgull) når jeg er syk? Jeg får absolutt ikke i meg annen mat, har ikke spist ordenkli mat på 2 dager, enda jeg bare har vert syk i 1. Merkelig. -E
Hva er ditt sterkeste fag?

annelibloggno
headerforslag
Laget av anneli. :-)

Så langt har jeg fått bare 1 headerforslag. Så heng deg på, send en mail til eirinag.blogg@hotmail.com!
Vinnerheaderen blir anmeldt om han/hun/intetkjønn vil!Hagel, regn og sol..

Hey folkens!
Jeg er syk, igjen. Men denne gangen er det ikke influensa, det er min asthma (som egentlig ikke er asthma) som har tatt meg med storm. Jeg har 40 i feber og har selvfølgelig alldri følt meg freshere. Feberen går nedover, med hjelp at tygging av paraseter, så eksklusift.

Har stappet i meg litt mat som igjen har blitt skyllt ut via munnen igjen. Og da mener jeg ikke at jeg spyttet det ut igjen, men kastet opp. Det er forferdelig, og jeg håper virkelig ikke vi må dra til legevakten, fordi da bli sykehuset kanskje neste. Dette er den dummeste årstiden på året, og bare på grunn av at jeg blir syk hele tiden. Jeg får vel bruke tiden til å pugge til RLE og matteprøve, lovely! For jeg elsker å pugge.. Alle gjør vel det? For dere som ikke skjønte det, var det ironi.

Og til deg som jeg har lovet google-translator på bloggen min, det kommer! :-)
Er du ofte syk?

12345678910
Det hagler og regner og er sol, hva vil værgudene med oss i Trondheim?
Så si meg: Er det regnvær i resten av Norge også?Er du?

Hei søtiser!
Nå har vi spist wraps til frokost, og rett etter vi var ferdig å spise forsvant Am ut av døren. Makan. Men jeg må si jeg har slappet av iallefall. Det ble ikke prating til langt på natt i går, så flinke som vi er, men vi så film, tok ut hårrullene og blukte den nye skrubbekosten. Tror alldri jeg har vært så kjærlig med huden og håret mitt noen gang, men en gang må jo være den første?

aar
ai
Sminkefritt monster. Jeg mener det; monster!

Men nå må jeg snart begynne å skrive det engelske foredraget før jeg drar på kamp. Travelt, men det er sånnt jeg liker. Men om jeg ikke får en bra nok karakter på foredraget vil jeg bare synke ned i jorden. Så jeg må øve så mye som mulig, fordi den engelske uttalen min er helt forskrudd. Skulle trodd jeg forsøkte å snakke Tysk (noe jeg ikke kan), med engelske ord. Perfekt. -E
Er du god i muntlig engelsk?Kose dag

Hei alle sammen!
Etter å ha spillt håndball kamp og gått i byen i rundt 2 timer, med noen stopp på mc donalds, er jeg utrolig sliten. Du ser det nok på hvordan jeg skriver mc donalds, husker ikke hvordan det skrives engang. Sløv sa du? Så det skal bli godt å slappe av i kveld, jeg og Am skal ta ansiktsmaske, prøve ut det nye vi kjøpte i dag og bare kose oss. Ordenkli kose kveld, sagt i en setning. And I love it!

Har fordessutten funnet ut at det er en person fra USA som leser bloggen min, og den personen må kopiere hele teksten min inn i google transelate for å se hva jeg har skrevet. Kanskje det er på tide at jeg lager det på bloggen i steden? En ide. Men jeg er iallefall utrolig glad for det. Søting.
Men nå skal jeg se ferdig et program på NRK1 også starte å ha det fint. -E
Vet du om bloggen din har noen lesere fra andre land?

grillmat2
Jeg hadde glemt det

Hei folkens!
Jeg har ikke husket før nå hvor koselig det er å spise natchos og se på beat for beat med familien. Før var jo det standard fredag, men så ble beat for beat kjederlig, hele familien var alldri hjemme samtidig på fredager og ting gikk til loner spising, eller 3 og 1 spising. Andrea er her også, søskenbarnet mitt, hun skal ligge over av en grunn. Ikke noe galt i det, - heller mye krangling mellom søsken. For det er jo virkelig standard!

Skal spise håndballkamp i morgen, så det blir nok ikke blogging før utpå dagen. Har forresten satt meg et mål, å ha fler bilder av meg selv på bloggen. Får høre det ofte i vurderinger og av enkeltpersoner. Men jeg er glad for respond, uansett hvilken, ikke missforstå! -E
Hva er standard fredag hos din familie? Om dere gjør noe spessielt..

unethicallybredminipomeranian
Jeg har lyst på en sånn, har ikke alle det? :-)Min jentedrøm, men hva er din?

Hei alle søte lesere!
Jeg har hatt en drøm, lenge. En drøm om å få et fint hus, en STOR inngangshall med trapper på begge sider, store rom, taket langt oppi verdensrommet og for ikke å glemme drømme rommet. Klassisk gammelt, men moderne. Når jeg blir stor skal jeg tjene en haug med penger, jobbe som advokat eller bli en kjent lege. Da kunne jeg kjøpt drømme huset, men da kunne jeg ikke nytt det. Jeg kan bli en tyv, da har jeg masser av tid til å bruke i huset, men jeg skal holde meg på lovens side. Det kan være smart? Ellers blir jeg satt i fengsel, og får iallefall ikke nytt huset. Så hva gjør man?

Tankene flyr rundt, vi snakker så mye om utdanning og selve livet på skolen nå at det nesten er skremmende. Jeg som tenkte å bli lege, da må jeg gå 7 år med skole etter grunnskolen! Og advokater må nok studere like lenge. Vi snakker om hvor mange barn vi kommer til å få (!) og å stifte familie. Hva for noe tull er det og proppe oppi hodet vårt i åttende allerede? Og jeg skal faktisk få 2 barn når jeg blir eldre, og jeg kommer til å få en samboer. Det er blitt tankegangen min i det siste, enda hvor langt fram i tid det er. Jeg som tengte å gå idrettslinja må gå allemenn, men kanskje jeg kan gå idrett likevell? Det er virkelig skremmende hvor mye jeg tenker over det.. -E
Hvordan ser din fremtid ut?

jackson
Kanskje jeg får en slik drøm av en gutt når jeg blir større?1000 kommentarer!!!

Hei bloggen!
Fotballtrening og regn er ikke den beste kombinasjon. Men å falle på hjemveien er enda værre. Jeg skal ikke klage, men det var vel sekken og gymbagen som veide et tonn hver (1+1=2 - om du ikke vet det? hahahaa), som gjorde at jeg ikke klarte å holde meg på bena. Jeg dreit i at det så ut som om jeg hadde bæsja på meg og ble med Am hjem. Veronika var der også, vi spiste frokostblanding - noe som minner meg på når jeg var mindre, da var frokostblanding min største kjærlighet. Virkelig min største kjærlighet!

Jeg har fordessutten fått min kommentar 1000! Ikke 10, ikke 100 men 1000! Iiiip. Creds til dere søtiser. Kanskje du vil bli min kommentar 1001? Men at jeg har fått kommentar nummer 1000 gir meg enda en grunn til å gi dere en belønning, så jeg vil gi en blogganmeldelse til! Altså 4 blogganmeldelser. Er du intressert; skriv bloggadressen din i kommentar feltet.

l
Jeg ser på det som lenge siden, vi bare var så små..

Nå skal jeg legge trekk på bøker (litt seint ute), og gjøre matte og engelsk-lekser. For et herlig liv! -E
Hva likte du best med å være liten?Jeg feirer dere!

Hei søtiser!
I dag vil jeg feire at jeg har 35 faste lesere, derfor skal jeg anmelde 3 tilfeldige blogger! Legg igjen bloggadressen din, eller en venn's bloggadresse og kanskje du/hun/han/intetkjønn blir valgt ut! :-)

Utenom at jeg nettopp fant ut at jeg har 35 faste lesere (ja, det er stort for meg), vant vi fotballkampen i kveld. Vi kommer nermere og nermere målet. Can't wait! Sitter her og gomler, ja nå skal dere få høre hele middagen (jeg spiser middag litt vel sent i dag. Or what?): Pølse inrullet i fajita-lefse med rømme, tacosaus og ost på. Yummi. Jeg elsker å finne på egene matretter, kanskje jeg skal bli kokk? Ha-ha, ler ved tanken. Kanskje jeg skulle sett klokka 8 hos meg i stede for å sitte å vente på C.S.I miami? Neidaa. -E
Har du noen gang smakt min gode middag før? Blir overrasket om du sier ja.

forest
Elsker det bildet!Jeg ler fortsatt

Hei søtiser!
Dagen startet med at Am tråkket på en kondom, tro det eller ei. Mitt inni huttiheita av skogen, også kaldt skoleveien vår. Haha, trodde jeg skulle dø av latter. Men æsj, håper ikke den var brukt!
Etter det, eller som vi skulle i dag var hele skolen på tur enten til fjæra, fjellet eller skogen. Jeg valgte fjellet, men endte opp med å dra til fjæra pga. at jeg skulle til legen. Makan. Men det var helt klart hvert det. Vi fikk gå 11.44 (må være presis vet du) når vi egentlig sluttet 14.40 - fordi det regnet. På barneskolen hadde vi vært ute uansett om det var storm, må jo overdive litt.

Enda hvor mange bilder jeg har tatt idag, har jeg ikke planer om å vise dere dem. Grunnen er en liten prikk jeg har fått midt på kinnet (og nei, det er ikke en kvise), det er nok mer et sår (?). Jeg kan jo vise dere bildene om noen vet av en vidunderkrem som du kan ta på bilder slik at røde prikker blir borte. Da hadde jeg elsket deg! One red thing, no pictures, kanskje jeg skal bli poet? Eller en ikkerimepoet hadde nok passet bedre, iallefall ikke en Engelsk en.

Nå skal jeg spise ferdig kavringene mine, jeg elsker kavringer!!, også pakke avisene, usj. Men det er vel ikke så galt når sola skinner?! Må jo bare bli over-happy da! -E
Liker du kavring? Orginal.

pic0430
Bildet ble tatt i går, hva syntes du? :-)

En av mine andre beste veninner har fått seg blogg, trykk >HER< for å komme til bloggen hennes!Blogg VS blogg

vibecke og tonjevs
vs

birgittevs
(Trykk på bildene for å komme til bloggene deres)

Hvem sin blogg liker du best?
We made it

Hei søte bloggere!
Jeg og Am har vært ute i sikkert en halv time for at vi begge skulle skaffe oss brukbare bilder som kan bli brukt til header. Og jeg, har jo allerede kjørt en: Hvilken header liker du best runde. (vet det hørtes smart ut), men jeg vil ha flere forslag, med de nye bildene. You know.

Jeg beklager bryet til dere folk som har vært så snille å laget header til meg, og deres header forslag vil selvfølgelig være med i neste avstemmningsrunde også! Jeg legger ut bildene i dette innlegget og om du er inntressert i å hjelpe meg kan du sende forslaget på mail til meg: eirinag.blogg@hotmail.com - setter utrolig stor pris på alles hjelp!
Snakkes. -E

pic0414

pic0420
Jeg vet jeg holder hendene forran ansiktet, men kanskje du er så kreaktiv
at du har en ide uansett?

pic0439

pic0435

Takk på forhond!
Hva syntes du om bildene vi tok?
Selvfølgelig har jeg mange bilder av Am også, og de kommer i senere innlegg! :-)Kommer i kveld!

Hei bloggen! Egentlig føles det ikke som om at det er noen mening i å stå opp på mandager. Skoledagen er så kort, hvorfor ikke sove i 2 timer ekstra, enn å slutte 2 timer tidligere? Jeg tror alle vet svaret på det!

Blogg VS kommer senere i dag, for nå skal jeg og Am gjøre mattikklekser, virkelig ukens høydepungt! Ironi. Men det blir jo litt bedre når du gjør det med din beste veninne, eller hva? I know I'm right. Sneiks. -E
Hva er ditt favorittfag på skolen? Mitt er nok K&H, men vi får jo alldri lekser i det så..

contentsterkefargerbelter
Belter er jo.. tøfft, hipt, eller hva du nå kaller det? :-)På farten igjen

Hei bloggen! Nå går turen snart til brundalen, hvor det er håndballtrening. Håndballkampen gikk jo bra.. Det er jo alltig like spennende å vinne 20-5! Eller kanskje det blir litt kjederlig? Men å vinne er gøy det.

Noe som også er gøy er at så mange har lagt igjen bloggadressen sin til blogg VS. Og om du ikke har gjort det enda kan du gjøre det her! Jeg trekker 2 blogger, enten i morgen eller i kveld, grunnen til utsettelsen er at jeg ikke visste det var håndballtrening, så jeg hadde dårligere tid enn jeg trodde. Beklager. Snakkes! -E
Spiller du håndball?
Ja eller nei spørsmål er jo.. topp.

siljeagbloggno header
Jeg laget header til søstersen for lenge siden, nå kan jeg jo bare le av hvor dårlig den er!Meld deg på min blogg VS blogg

fotomontasjer
Legg igjen bloggadressen din og du vil bli med på blogg VS! :-)

Den som vinner får en bloggalbefaling på min blogg, om du vil selvfølgelig! -E
The girl with pink hair!

Hei bloggen! Nå sitter jeg og ser på made, jeg har begynnt å virkelig like det programmet. In to it. Sitter og melder med Thea, så kanskje vi skal finne på noe før håndballkampen? I hope so. Men nå skal jeg se på om jenta med det rosa håret blir 'Home coming queen!'. La oss krysse fingrene! -E
Har du noen gang sett made på MTV?

frokost
Nam, god frokost må man alltid ha, eller hva? :-)VS

You know what to do;

1 kjole vs kjole

Selv om vinteren er her elsker jeg fortsatt kjoler; så hilken likte du best?
Do you wanna be made?

Nå har jeg innredet klesskapet med 3 nye ulljakker/ulltopper og en ny grønn øyenskygge. Storfornøyd, men litt sliten. Kjenner fortsatt at litt av syken sitter igjen i kroppen, men det kommer seg vel iløpet av dagen.

Nå sitter jeg og ser på made på MTV. Tror jeg skal le meg i hjel, helt ærlig. Melder de seg på for å bli til latter eller for faktisk å oppnå målet sitt? I wonder.. -E
Har du noen gang sett på made?

11whisper

En vanlig middag, hos en mer vanlig familie

Søss: Mamma, På skolen skulle vi huske et telefonnummer i en tekst, og jeg husket det.
Mami: Så bra! Var det vanskelig?
Søss: Nei egentlig ikke..
Også rabler hun opp hele nummeret.
Meg: Hei, det hørtes jo ut som et telefonnummer!
Søss: Jeg sa jo det!
Og jeg begynner å le.
Søss: Du er så blond du..

En vanlig middag hos en vanlig familie. Etter det siste søss sa og jeg sa selvfølgelig imot, men så kom hun med den greia om at jeg mistet mobilen min 3 ganger på ei uke. Hallo, hvordan skulle jeg vite at den lå under puten i stolen oppe på loftet? Jeg er sikker på at Erlend rappa den og la den tilbake for så å være helten å finne den igjen, busted! kidding.

Jeg er litt irritert, eller ikke litt veldig sur rett og slett. Kunne ikke dra på overnatting fordi jeg er syk. "Du kan jo smitte de andre." sier mami, men hallo, grisen har jo ikke tatt meg, så er det en så big deal? Okei, jeg skjønner vel egentlig ha hun mener, men tror du jeg innrømmer det? Nada. Men skal til byen med Thea i morgen, skal forsøke å få ladet opp kameraet så dere kan få bilder, for en gangs skyld! Gled dere, om det blir noe av. Dere vet hvordan jeg er, så ikke ha for høye forventninger! Sneiks.

eirinsilje
Normale?
Har vi alldri vært.
Idag ha rjeg ært så flink at dere får et bilde ikke riktig vei engang.
Praoud.Topp 3

Jeg starter innlegget som jeg har gjort de siste dagene; Å være syk er noe herk. Og om du ikke vet hva herk betyr, så er vi to. ha-ha. Det hørtes bare.. bra ut. Eller dumt, det hørtes dumt ut. Om du ikke er blond eller kinderegg skjønte du den. En liten random spøk i ny og ne er jo bra? I'm funny.. Or try to be?

Noe som gjør meg virkelig gretten i dag er at jeg var ferdig sminket, hadde funnet fram klærne og hadde tatt fram paprikaen, skjørefjøl og kniv, også kommer kjære mami spaserende inn og sier: "Jeg tror ikke du skal på skolen i dag heller jeg, jentami," Man skulle tro man skulle bli glad for at mamman din kjenner deg så godt, men æsj, etter 2 dager hjemme kunne du ønske at mamman din kunne vært ei random kjerring fra ødemarka som like så godt kunne vært blind og selvopptatt! -E
Disse 3 headerne står det mellom; så hvilken liker du best?

1)
1234
Laget av meg.

2)
headerkanskje
Laget av meg.

3)
headertileirinag
hun fra gsm
Laget av
http://helensae.blogg.no/.

Jeg lagde da 2 av headerne selv, resten var forslag av andre bloggere. :-)
Hjelp meg med å velge..

Nå sitter jeg og spiller Farm Ville, noe som kan kalles tidsfordriv. Noe det vel egentlig er. Æsj, hvor jeg hater å være syk, kan ikke få si det nok. Derrimot har jeg tengt meg på skolen, uansett. Vil smitte de andre, neida! Men u morgen skal vi selvfølgelig ut i skogen, å lage mat. Det er jo greit nok (utenom den ute delen, men la gå), men alle skal ha med en ting hver, ironisk nok skal jeg ta med paprika, nesten det eneste jeg ikke tåler, skal jeg ta med. Og når jeg ikke tåler paprika, vil det si at jeg heller ikke kan spise maten. Så da må jeg drasse på en matpakke med tørre brødskiver mens jeg ser de andre kose seg med god mat? Det er alles drøm det. Tror jeg må være 0% lucky i morgen (har selvfølgelig prøvd ut det også på facebook), utrolig hvor mye tid du har til overs når du er syk.

Når Andrea var her ble det mest hodegnukking, tv titting og data klikking. Riming er tøfft. Noe jeg vil si jeg ikke er så glad i når jeg er syk, jeg hinter selvfølgelig til hodegnukkingen. Du skjønner nok ikke hva jeg mener, og det er nok likegreit. ha-ha. I løw yu gørl! Jeg vet det ikke skrives sånn, just so you know. Jeg er ikke blond (noe jeg også har tatt en test på på facebook), har vært mye på facebook du gitt. Nerd. -E
Hva gjør du når du er syk?

1)
1234

2)
eirinpia

3)
getattachment

4)
hadermabe

5)
headerkanskje

6)
headerforslag

7)
headertileirinag
hun fra gsm

Hvilken likte du best?Så får vi hoste litt sammen

Enda en dag med hoste, snørre, halsevondt - syken. Herlig, eller - nei. Stemmen var helt fin på morgenkvisten, men nå derrimot kan jeg jo ringe rundt og late som jeg er Dr. Phil, og faktisk bli trodd! Okei, kanskje ikke med min alt for gode Engelske uttale, men om noen ringer å sier de er Dr. Phil, It's me, say no more! Andrea, søskenbanet mitt, kan vel også slenge seg på og late som hun er Dr. Phils sønn (om han har en sønn?), fordi hun kommer oppover snart, så får vi klage og hoste sammen. Tnå, søskenbarnsyke. Søtt, ha-ha.
 
Forsøker fordessutten å få gjort om designet mitt, igjen. Ahaaha, I like it! Får til og med headerhjelp av >denne jenta!< -E
Hva skal du idag?

9solnedgang
Se så fin er himmelen om kvelden!Værdens teiteste

Nå sitter jeg å ser på verdens teiteste program, nemlig Little miss perfect. Ser det hver onsdag, og aner ikke hvorfor. Falske smil, smellvakre kjoler/klær og lekre sko. Det er nok grunnene. Jeg elsker sko og klær, pashion for fashion liksom. Ha-ha. Noen gang sett det?

Halsen svir fortsatt, men litt av mannestemmen er borte, bra å holde kjeft i blant. If you know what I mean. Nå skal jeg bare slappe av litt mer, være hjemme i morgen og se hvordan det går. Æsj, det er faktisk dritt å være syk. ♥ -E

bakgrunn
Disignet mitt, enkelt og greit!93 åringen i meg

Gjett hvem som er fornøyd?! Jo nettopp, jeg. Fant akkuratt kameraet! Good girl.

Og etter å ha dopet meg ned med parasetter begynner jeg å føle meg bedre. Derrimot ser jeg fortsatt ut som ei bestemor på 93 år. Sexy, som alltid. Dagen i dag har gått ut på å se på tåpelige såpeopraer, lage disignet (som jeg absolutt ikke er fornøyd med.) og synyte gørra ut av nesen. Det gode er nok at jeg tror jeg ikke har blitt tatt av grisen likevell. Men av ulven. hahahaa, jeg øver meg på å bli komiker. You know. Vi snakkes ♥
Er du ofte syk? Klassiker. -E

2397828189df36d51bbb
Eller, det skulle vell stått god ettermiddag/god kveld? ;-)
Kan jeg bli dårligere?

æsj da. Det blir ikke noe av headeren som jeg lovte dere. Fordi, vell, jeg kan rett og slett ikke å lage headere, og har ingen bilder å bruke heller, for den saks skyld. Og når kameraet er borte og du ser ut som en bestemor på minst 93 år, frister det ikke akkuratt å prøve å lage nye headerbilder heller. Tærne mine fryser snart til is, uanett hvor mye jeg forøker å varme dem. Hva gjør du når du fryser? Jeg trenger virkelig litt varme! Ikke foreslå kakao, da brenner halsen som f. Så, ellers takk til det. Tipper jeg ikke blir så mye varmere når jeg drikker isvann? Og som Thora sa på bloggen sin ''Kroppstempraturen min er som været ute, regn og 50minusgrader!'. Du har skjønt det Thora! Men nå skal jeg fortsette å se på fotballkamp og syns synd på meg selv. Har forresten bestemt meg for å ikke prate så mye i dag, for kanskje halsen blir bedre? I can wish! Tuddelu.

sokker
My best friend! <3Eple hjelper

Halsen verker, nesa renner og jeg har en mørk guttestemme. Er ikke det symptomene på at grisen har tatt meg? Håper ikke det. For da må jeg bli hjemme i ja, 7 dager. Noen som kan komme hjem til meg å lage noe kaldt å drikke så jeg kan bli bedre? Jeg orker ikke selv. Er du syk, så er du syk. Right?

Skal forresten få ordnet disignet i dag. Jeg skal faktisk bli ferdig! Okei, jeg skal ikke love for mye. ha-ha. Er du også treig med å få gjort ting? Som du merker, det er jeg. -E

large
Visste du at epler gjør hals bedre? Ikke jeg heller, før jeg prøvde det nå netopp. Maybe I should be doctor?Jeg kunne ha ..!

Meg: Hei! Jeg går med byavisen og lurte på om du kunne være snill og åpne så jeg får levert ut avisene?
Mann: Jeg skal ikke ha.
Meg: Men om ikke du skal ha, kanskje noen andre vil ha likevell?
Mann: Du kan jo spørre han?
Sa mannen og pekte på en mann på en annen veranda.
Meg: Jada, men kan du ikke være å snill å åpne?
Mann: Jeg orker ikke for faen.

Sånne folk blir jeg rett og slett irrtert over. Det var nok egentlig bra han ikke kom ned etter det han sa, fordi da hadde jeg rett og slett ikke klart å holde tilbake ordene som veldet opp i hodet mitt. Best for ham hvis han ikke er hjemme neste tirsdag, for da skal han få høre. Har forberedt en tale. Okei, kankje ikke en tale. Men, jeg kunne jo godt..

Har vurdert å ha blogg-fri på tirsdager, grunnen er jobben, og håndballtreningen rett etter skolen. Med et ord sagt: Travelt! Hva syntes du om det? -E

toco toucan
På grunn av det forsvunnende kameraet er dette det fineste bildet. ha-ha.Competition (?)

Nå nettopp, eller.. ja, spiste jeg grønnsaksuppe. Herlig, når du spiser 3 skjeer, men når du starter på din fjerde.. Usj. Aner ikke hvorfor, kresen kan jeg heller ikke kalde meg. Jeg er da vel 'et ekstremt uvanling tilfelle, et avkum.' Hahahha, leste det akkuratt på wikipedia. Poetisk av meg. I know you agree.

Papi har akkuratt valgt, altså valgt valgt. Du skjønner hva jeg mener. Valgt i sånne urner (?) vettu. Og jeg vil alltid vite hva han har stemt på men får det samme svaret hvert år: Meg: Hvem har du stemt på nå da pappa? Papi: Det er det bare jeg, moren din og staten som vet. Åh, jeg kjenner jeg bare blir så forfriskende og gal. Gal sammensettning av ord, jegvet. Men det er jo.. tøfft.

Jeg begynner igjen en konkurannse, nærmere sagt headerkonkurranse. Jeg vil den skal være høst/vinterlig. Den som vinner får en blogganbefaling og linking i 5 av mine innlegg! Send forslagene til eirinag.blogg@hotmail.com - takk!

eirine
En av mine tidligere headerforslag: men som du ser er det ikke akkuratt høstinspirert.. ;-)
For et bilde

Jeg har rett og slett vært rævva dårlig til å kommentere tilbake i det siste. Litt av grunnen er nok at jeg har datamaskinen max, jeg understreker max, 15 min om dagen. Det første du tenker på er vel; har du så strenge foreldre? Eller noe i den duren, men neida. Det er nada problem, men selve problemet er vel søstersen. Det er vel litt av grunnen til at bloggen ser ut som den gjør. Og lesertallet synker nå som jeg blogger mindre..

Bilder har jeg heller ikke lenger på bloggen, fordi papi har gjemt kameraet. Okei, kanskje, bare kanskje, je har rotet det bort? Men det trenger vel ingen vite. Det minner meg på at jeg må sette meg ned og skrive om valget. Og gange, dividere, dele (....) brøk. Må si jeg virkelig er en stor fan av han som oppfant matte! Lenge leve han/hun/intetkjønn! -E

Noen problemer med for lite tid på data'n?
Nå hørtes jeg skikkelig nerd ut..

frangipani flowers
Lenge leve databilder D':I know you klør etter to know it!

Jeg har blitt hektet på spillet Farm Ville på facebook, kan du tro det? Og det værste er at hele tiden når jeg er hjemme sitter jeg å nørder det. Hva skjer med værden?

Først må jeg få brølt ut: VI ER VIDRE TIL KVARTFINALE. Slå den! Okei, det kan du sikkert. Uansett, er jeg utrolig happy, men etter å ha vært i hallen og bilturen hjem med Malin, Christel og Frida er jeg vel mer flirfull. Du skulle likt og vite hva vi gjorde. I know you klør etter to know it! God engelsk, god engelsk. Men nå skal jeg nerde enda mer på Farm Ville. Go dataspill! Har du prøv ut Farm Ville? for du kan vel ikke være så nerd som meg, haha. -E

Skal snart pusse opp bloggen, bare vent - lenge..

strandsnegl
Elsker bildet!


Jeg er hverken mamma i en alder av 15, gift med en gammel gubbe, uteligger i oslos gater, homo eller en sladderdronning. Jeg er meg selv, ei 15 år gammel jente, ugift og en sportsliker. Enkelt og greit.


arkiv


August 2015
Oktober 2014
September 2014
Oktober 2013
September 2013
Juli 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011


kategorier


 • » Blogg
 • » challenges
 • » Forandringer
 • » Hot or not
 • » Innkjøp
 • » Kontakt
 • » Meninger
 • » Mote
 • » Om Eirin A.G.
 • » Outfit
 • » photos
 • » Room of inspiration
 • » Sanger
 • » Topp 5
 • » Ukas blogg
 • » Videoblogg
 • » VS


 • linker


  Anette -
  blogg.no
  Christel -
  Få din egen blogg!

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits MALEREN - INNLEGG selveste eirinag - september 2009


  Velkommen til min blogg!

  Dette er den første posten på min nye blogg ;)


    0 kommentarer på "Velkommen til min blogg!"


  Legg igjen en kommentar:

  Navn:
  Husk meg?
  E-post:

  Bloggadresse:

  Kommentar:


  Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
  Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


  arkiv


  August 2015
  Oktober 2014
  September 2014
  Oktober 2013
  September 2013
  Juli 2013
  Mai 2013
  April 2013
  Mars 2013
  Desember 2012
  November 2012
  Oktober 2012
  September 2012
  August 2012
  Juli 2012
  Juni 2012
  Mai 2012
  April 2012
  Mars 2012
  Februar 2012
  Januar 2012
  Desember 2011
  November 2011
  Oktober 2011
  September 2011
  August 2011
  Juli 2011
  Juni 2011
  Mai 2011
  April 2011


  kategorier


 • » Blogg
 • » challenges
 • » Forandringer
 • » Hot or not
 • » Innkjøp
 • » Kontakt
 • » Meninger
 • » Mote
 • » Om Eirin A.G.
 • » Outfit
 • » photos
 • » Room of inspiration
 • » Sanger
 • » Topp 5
 • » Ukas blogg
 • » Videoblogg
 • » VS


 • linker


  Anette -
  blogg.no
  Christel -
  Få din egen blogg!

  design


  Designet er laget av Katrine.