norway cup!

ankom norge i ettermiddag og dro rett til hotellet! har hatt trening, vært på minnekonsert og spist pizza så langt, og jeg gleder meg virkelig til første kamp i morgen. nå er det bare chilling på rommet før vi må legge oss, cuplivet <3
22/07/11

Jeg vil ikke kalle ham tulling. Jeg vil ikke kalle ham dum. Han var smart, og kald. Alt for kald. Etter hva folk sier gjorde mannen dette med full ro. Han ville virkelig vise hva han ville, hva han trodde på, men valgte en helt umenneskelig grusom måte å gjøre dette på.

Mange liv er gått tapt. Mange sitter igjen uten sin kjære ved sin side. Mange har mistet venner. Slekninger. Eller noe så grusomt som et barn, en forelder eller et søsken. Selv er jeg så heldig å ikke ha svært godt kjennskap til noen som har vært med i noen av disse to trageiene. Men jeg har venninner og kompiser som har hatt det, og det gjør så sårt vondt å høre dem snakke om hvor vondt det gjør. Jeg får vondt, jeg også. Og hvordan vil da disse, kjære, gode menneskene som er rammet sterkt i disse to situasjonene føle seg? Jeg er ganske så utenforstående, men kjenner meg fortsatt tung og trist. Som om jeg bærer på en slags sorg. Men hva er vel min sorg opp mot deres? Det kan ikke sammenlignes. Og jeg er så lei meg for at noen personer kan påføre andre så mye sorg. Jeg kan bare ikke fatte det.

Jeg forstår ikke hvordan et menneske kan gjøre noe slikt mot en hel menneskehet. Ungdommer, barn. Og voksne. Alle hadde sine meninger, akkurat som ham. Men de mente ikke det samme som ham. Selvfølgelig gjorde de ikke det. De hadde andre oppfatninger om politikk. Disse ungdommene og voksne ble straffet for å ha sine meninger. Helt egne meninger om politikk. Derfor håper jeg virkelig han blir straffet for sine handlinger, han også. Det tror jeg så absolutt vi alle gjør.

Det har dukket opp flere grupper om denne mannen på for eksempel på facebook, en av dem jeg har reagert på er noe som har med at de vil at han skal henrettes. Jeg skjønner tankegangen. Men hva løser vel det? Da trenger han ikke sitte å tenke på hva han har gjort i et fengsel - i gudene vet hvor mange år - livet slutter bare. Hva er vel det for en straff? Å dø? I dette tilfellet er vel det igrunn det beste alternativet han har tilgjengelig. I fengslet vil han ikke være så veldig populær, noen der inne kan kjenne noen som ikke er blant oss mer eller/og kjenne mennesker som er virkelig opprørt over situansjonen - og når mannen igjen har sonet sin dom.. Hvem vil vel motta han når han kommer tilbake til samfunnet? Han vil leve et liv fra helvette. Noe de fleste unner ham. Men om han dør.. Trenger han da å gå igjennom noe fælt da? Nei. Og jeg spør igjen: hva løser vel det? Ingen verdens ting. Han kommer bare lettere ut av det med en dødsdom enn å bli satt i et fengsel med andre fanger. Det er iallefall min oppfatning.

Jeg vil hverken nevne hans navn eller legge ut bilde. Vil ikke spre det han har gjort. For det er nettopp det denne mannen ønsker. Denne mannen som brukte sin intelligens på en helt feil måte. og jeg har ingen intensjoner om å oppfylle noen av hans ønsker. Han har også uttalt at han heller vil bli hatet enn glemt. Selvfølgelig vil han ikke bli glemt, men det man kan jobbe for er at han heller ikke blir hatet. Bare at demokratiet blir sterkere. Jeg sender varme tanker til alle rammede. Både pårørende, mennesker som har vært vitner til en av tragediene og ikke minst hele norge. Ord blir fattige.

Også vil jeg også veldig gjærne kondolere til deg, Marthe, for tapet på onkelen din. Kan ikke få sagt nok hvor lei meg jeg er! Rest in peace. Jeg er overbevist om at du var en veldig bra mann!

har skrevet dette innlegget 1001 ganger, men klarer aldri å ordlegge meg rett. ja, ja. shit happens vett 
Jatzy, vannmelon og bittelitt søskenkjærlighet

Har fulgt så til de grader med på nyhetene her nede. Vet så godt som alt som er skrevet og lagt ut på internett. Jeg har bare ikke ord..

Nå sitter jeg og søster ute på terassen og spiller jatzy og jeg.. taper. wooho. Været er ikke svært bra i dag heller, overskyet men varmt er det jo! De siste dagene har vi vært på stranda (eller bergene, som jeg heller ville sagt), vært på resturanger - deriblant med en annen familie som bor i samme hus som oss og vært en tur i dubrovnic.

Som dere hører går dagene for det meste i det samme, derfor det blir litt i underkant lite blogging! Men skal hjem nå på lørdag, og da bærer det rett på norway cup, så blir spennende med bloggingen der også. Hvor mye det blir, mener jeg. Etter det blir det deilig å komme seg hjem. Savner hjemmelaget middag og en god seng. Men jeg klarer meg jeg altså, klager ikke!! men nå har det vært min tur en stund så kan vel strengt tatt ikke drøye lenger :-), ciaoo 


old dubrovnic

i går tok vi turen til dubrovnic! Planen var vel igrunn å shoppe og spise, og var vel i grunn det vi endte opp med også! I tillegg besøkte vi også gamlebyen, som var så utrolig fiiin, og stemningsrik med gatemusikantene, alle husene - rett og slett alt! 
Sjekk de åltrange gatene! Var slike gater over alt, med trapper opp i det uendelige!!De andre dagene går vel for det meste i det samme. Trening annenhver dag, soling, bading, boklesing og... snorkling? Og spising, da, selvfølgelig! Sydenferie vetth. Tycks?
when the sun goes down
En kveld i cavtat

kommer redigerte bilder på slutten av ferien, av alt. :-)
cavtat

Ah, det er så fiint her! Akkurat slik jeg har drømt om, og litt til!! Bare sjekk hva vi har gjort de siste 2 dagene:

LIVET!!!

Ellers har vi vært ute å spist begge kveldene. Er kjempefint nede i den lille landsbyen vi bor i - og det er så utroooolig varmt! Bader 3/4 av tiden vi er ved sjøen, og jeg er laaaangt fra en badenymfe til vanlig!!

Vi bor i en liten landsby kalt cavtat som ligger 5-10 minutter unna dubrovnic som er i Kroatia. Har fått lånt en hybel her av en mann kalt Lucas! Kjempeherlig fyr! Han hentet oss på flyplassen, vi fikk en velkomstdrink med han og familien få minutter etter vi ankom også blir det holdt grillselskap en kveld senere! Hybelen er også veldig fin, så jeg er storfornøyd! Fikk forresten nett av Lucas's sønn, så har nå internett, så blir flere oppdateringer! Men nå må jeg nesten sove, før det blir enda mer solings imorgen! Ha en flott ferie!
brb croatia


Ser ut som at jeg har faila hardt med redigeringa, men har nok ikke det, gitt. Bare beskyttelsen på linsa som er knust. ups?

Uansett; har nå vært våken hele natta, og stikker snart på gardemoen før turen går til croatia! Har passet pakket med, og er dermed egentlig mer enn fornøyd! Skal bli så utrooolig herlig, dere! Turen ble bestilt i siste liten, for under en uke siden, og jeg er bare så utrolig glad det ble ferie til varmere strøk i år også! Ypperlig! Kan ikke annet enn å krysse fingrene for nett der nede, så jeg kan oppdatere dere, og sjekke facebook såklart. heh. Ønsk oss god tur'a! og Ingrid; gleder meg utrolig til å komme tilbake å se deg og tante igjen!

the Norwegian parlament


Bilder av alle de som var med på å skrive grunnloven i 1814
Papsen, som forresten er neger allerede, er linseluus
 


 

I dag var vi på stortinget, var egentlig helt greit - greit å ha vært der - men ikke så utrolig intressant. Guiden måtte jo også gjenta absolutt alt på engelsk i tillegg til norsk noe som gjorde de fleste utrolig utrolige. Greit nok, da har jeg vært der. Var et gammelt, men fint bygg, det skal de ha! :-)
dovendyr

hola, og god morgen alle sammen! Var planlagt å få blogget nå i morges, men planen gikk skjeis og jeg sovnet av.. weho. Så nå er vi på vei ut døra igjen, så hører dere sikkert fra meg ikveld, ha en fantastisk dag!
en dag med min kjære


Love yooouuuu!

Lunch på fridays (HOHOHOHOHO!!!!!!)


Søtpi
Oooog til slutt campa vi på stortinget. Eller, rettere sagt forran stortinget. Ratfaktor 10 000 eller noe i den duren.


Okei. nå ble jeg bare forbanna. Alt jeg skrev ble slettet, måtte legge inn bildene på nytt og alt styret. Gr8!!! Da blir'e stikkord.

Etter shopping med sol endte jeg opp på dolly med tante, søstersen og Andreas. Spiste vidunderlig mat før vi dro vidre til rikshospitalet. Fikk en absolutt gladnyhet og håper viiirkelig at alt går som det skal, for jeg er sikker på at Ingrid kan bli frisk <3 løp hjem gjennom regnet i shorts og genser og sitter nå godt plantet i stua. Alene. Flott dag. G'night.
Oslo by

Søss og tante <3

Etter noen timer på riksen dro vi tre til oslo by for litt shopping, cafebesøk og middag på burger king. Var kjempekoselig! Fikk kjøpt to ting jeg har lengtet så alt for lenge etter også! Superfornøyd! Var noen timer på riksen etterpå også, før vi nå er kommet hjem og skal legge oss å sove før jeg tar bussen nedover til byen igjen for å møte Soligirl. Håper på nok en dag med flott vær, og være mye sammen med Ingrid! Natti :-)
mange følelserGod morgen! Vi kom til Oslo i går ettermiddag og dro rett til riksen for så å være der i et par timer. Ble mange tårer fra min side i går, men var deilig å se henne igjen! Gleder meg til å tilbringe mer tid sammen de neste dagene :-) Ellers dro jeg, mamma, Silje og tante på egon etter vi hadde vært på riksen og feiret verdens beste tantes bursdag. Håper du hadde en flott dag!

Nå har jeg allerede spist frokost, gjort meg klar og vi er straks på vei ut døra for å skaffe oss trafikkkort eller noe i den duren før vi trikker eller busser opp til riksen igjen! Ha en flott dag, så blogges vi vel i kveld når vi er tilbake her i huset!
brb, Oslo

Nå sitter jeg her da, ferdigpakket men litt stressa over at det nettopp har gått opp for meg at jeg fortsatt mangler pass.. Uansett drar vi om ca. 20 minutter, så får se om vi får fikset pass i Oslo by. Blogges når vi har ankommet Oslo i morgen, stikker en tur innom Sjusjøen på veien og besøker mine gudforeldre på hytta deres der. Ciao, ha en heidundranes ferie alle sammen, uansett om dere har vært eller skal!
Girls'nightKvelden ble tilbringt hos Elise med to andre tuppelurer. Nå pjusker Silje meg på ryggen, og jeg kjenner jeg begynner å bli litt søvnig, sov ikke alt for mye forrige natt. Natti puser, så blogges vi før jeg tar kjøreturen til sjusjøen i morgen :-) endelig blir det feriiieee
leker fotograf i regnetTok noen få bilder da jeg kom syklende hjem fra Frida nå nettopp. Hva synes dere?
regnværsdagFrida campa her inatt og vi våknet til nåkså ok vær kokka halv ett. Spiste boller til frokost og Amanda har vært her en tur. Var deilig å se henne etter de 3 ukene hun tilbringte i USA! Hun dro hjem for å sove ut og catche opp litt med tven en film etter, så nå sitter jeg og Frida igjen her i den mørke kjellerstua. Regnet pøser som bare søren uttenfor og... det er rett og slett ikke sommerferie.

Skulle gjærne sagt at jeg koset meg gløgg med å sitte stille her i stua en hel dag, men hell no. Er så rastløs at jeg bare har lyst til å løpe 10 runder rundt huset, minst også er jeg sulten på middag. Så godt som alle andre er på ferie, og jeg(vi) sitter igjen her i Trondheim med reisefeber. Jeg vil på ferie. Jeg vil til varmere strøk. Jeg vil ha sommer! Sommerferie ekke alltid bra. Peace out.
igår og idagI går hadde beste Hildegunn bursdag, og vi stelte i stand en liten overraskelsesbursdag. Lagde pizza og hadde en rolig, koselig kveld hjemme hos Marthe med omtrent 9 jenter. Håper du hadde en fantastisk dag kjære, love you!

I dag spilte vi finale i skandiacup 2011, og vi stakk av med 1 plassen! Ble ekstraomganger og straffekonk, men vi vant tross alt! Er ikke ofte et lag med to spillere fra J14, mange spillere fra J15 og en spiller fra J16 vinner en cup mot rene J16års lag!! Lykke. Feiret seieren på romantica med laget og hadde det bare koselig! Snart kommer Frida og jeg skal bare nyte at sola begynner å titte fram. Kanskje det snart blir sommer?overskrift

Hola amigos. Er så utrolig oppspilt akkurat nå! Vant semifinalen mot Byåsen i morges og det var ubeskrivelig deilig med revansje fra i fjor! Er også ganske ok å prestere mye bedre enn folk hadde trodd! Aplaus for oss. Okei, nok skryt.

Resten av dagen skal jeg.. Jeg vet ikke, har ikke store planene. Hvertfall få dusjet og se litt One Tree Hill! Ellers er jeg ganske gira på sydenferie, Hellas hadde vært helt greit. Ingenting er planlagt enda, men krysser fingrene for at jeg sitter på et fly til varmere strøk nå en gang i juli, jeg mener; sjekk'a:Heaven! Noen planer for i sommer?

Er forresten ikke så oppspilt lenger, satt alt for lenge å grublet på dette innlegget. Blogging tar tid vett.Jeg er hverken mamma i en alder av 15, gift med en gammel gubbe, uteligger i oslos gater, homo eller en sladderdronning. Jeg er meg selv, ei 15 år gammel jente, ugift og en sportsliker. Enkelt og greit.


arkiv


August 2015
Oktober 2014
September 2014
Oktober 2013
September 2013
Juli 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011


kategorier


 • » Blogg
 • » challenges
 • » Forandringer
 • » Hot or not
 • » Innkjøp
 • » Kontakt
 • » Meninger
 • » Mote
 • » Om Eirin A.G.
 • » Outfit
 • » photos
 • » Room of inspiration
 • » Sanger
 • » Topp 5
 • » Ukas blogg
 • » Videoblogg
 • » VS


 • linker


  Anette -
  blogg.no
  Christel -
  Få din egen blogg!

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits MALEREN - INNLEGG selveste eirinag - juli 2011


  Velkommen til min blogg!

  Dette er den første posten på min nye blogg ;)


    0 kommentarer på "Velkommen til min blogg!"


  Legg igjen en kommentar:

  Navn:
  Husk meg?
  E-post:

  Bloggadresse:

  Kommentar:


  Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
  Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


  arkiv


  August 2015
  Oktober 2014
  September 2014
  Oktober 2013
  September 2013
  Juli 2013
  Mai 2013
  April 2013
  Mars 2013
  Desember 2012
  November 2012
  Oktober 2012
  September 2012
  August 2012
  Juli 2012
  Juni 2012
  Mai 2012
  April 2012
  Mars 2012
  Februar 2012
  Januar 2012
  Desember 2011
  November 2011
  Oktober 2011
  September 2011
  August 2011
  Juli 2011
  Juni 2011
  Mai 2011
  April 2011


  kategorier


 • » Blogg
 • » challenges
 • » Forandringer
 • » Hot or not
 • » Innkjøp
 • » Kontakt
 • » Meninger
 • » Mote
 • » Om Eirin A.G.
 • » Outfit
 • » photos
 • » Room of inspiration
 • » Sanger
 • » Topp 5
 • » Ukas blogg
 • » Videoblogg
 • » VS


 • linker


  Anette -
  blogg.no
  Christel -
  Få din egen blogg!

  design


  Designet er laget av Katrine.