HÆLLÆÆÆÆÆ : - DDD

Dette er et gjesteinnlegg fra Solvæææi, Fridaaaa, Christel og litt Rikke : ))))

Siden selveste eirinag ikke gidder å blogge, tar vi over styringa. Det er jo NORWAYCUP ! Nå sitter vi, og en gjeng andre rotter på rom 417. Rottene heter forresten; Nina, Malin, Lina, Silje, Hilde, Ingrid, Eirin herself, og Ragnhild. Torkildsen har nettopp vunnet et eller annet, og det er bare gleden i hiet... forresten er vi alle enige om at han er veeldig kjekk !

I morgen skal vi opp dødstidlig, så vi kommer til å være like døde som rotter i svømmehallen (Solveigs sitat). Så skal vi spille vår aller første kamp i Norway cupen. Det blir spennede å se hvordan det går :-DD Vi skal også på Tusenfryd, og det blir digg.

Óg det er mange super kjekke gutter her, så det er bare å bli sjalu. (Christel er ute på jakt, akkurat nå... )

okeeei, vi har ikke mere usaklig å skrive, så vi snakkes alle eirinag fans !


HEY HANDSOME !Jag och min familj tar resan söderut

Skal først til Lillehammer for å møte kjente og bo på hytta deres i èn uke. Blir vel litt shopping der også, kjenner jeg meg og mamma rett. haha. Men skal spare penger til neste uke. Skal nemlig tilbringe neste uke i Oslo med fotballaget og masser av familier. Skal bli herlig.

Den egentlige grunnen til at alle samles er at i uka vi skal til Oslo sparkes Norway cup i gang, og fotballaget skal delta. Gleder meg helt sinnsykt masse! herreGUD, herreGUD, herreGUD! Ønsk oss lykke til? :-)

Anyhow; hvor mye blogging det blir. Aner jeg ikke. Hvis de har nett på hytta blir det bloggings i iallefall 1 uke. Om de har nett på hotellet, blogges vi i 2 uker. Om de ikke har nett noen steder blogges vi om 2 uker. Forstår tegninga? Understood. Uansett må dere kose dere masse, også blogges vi vel snart! <3


Jeg har big plans om å bli tææææn :D::DD


Boka er med, og jeg er klar til å bli bilsyk, YEAH!!!!!
I don't understand people like him, do you?

Yesterday:


Ååååh, det er så herlig å tilbringe hele sommeren hjemme i norge. Jeg mener, SE hvor brun jeg er?!!?! Ja, det er meg til venstre der ja ♥ Åh, forstår ikke hva folk snakker om! Nordmannhud du liksom!!

For det første; Jeg er dame, og for det andre, om du ser på meg. Og du lukker først det ene øyet, også, om du lukker det andre også..... SER JEG IKKE BARE HELT BRUN UT DA ELLER!?!!??!?! Det var det jeg visste :-)


Etter kinoen ventet vi først på den bussholderplassen det er mest naturlig å ta bussen fra. I forhold til hvor kinoen ligger, mener jeg. Satt der fredelig og snakket kos med is og milkshake fra mæcker'n, også etter noen minutter kommer den fylliken. Fylliken som skulle vise seg å være alt annet enn koselig. Han setter seg ned rett ved siden av oss, vi bare fortsetter å prate, selvfølgelig. Vil jo ikke få han til å prate. Han tok hintet, men stirret på Nina som hadde ryggen til ham lenge. Etter å ha sett på henne enda lenge drar han fram spritflaska som er 1/4 del full og drikker litt etter litt mens han fortsetter å stirre på henne. Jeg hadde bare lyst til å gå. Har ikke sett et så stykt ansikt på lenge. Æsj.

Jeg var klar for ta bussen på det tidspunktet. Å komme meg bort. Vekk fra blikket hans. Blikker han sendte Nina. Nina reiste seg for å sjekke bussruta for 2 gang. Mannen nøt synet, så det ut til. Han tok ikke øynene bort før en mann kom gående mot busstoppet også. Det tok ikke lang tid før han begynte å stirre på oss igjen. Flaska var blitt tom, og han, han var blitt enda mer full. Sørpe full. Jeg tror ikke han gjorde annet enn å se på Nina. Jeg fikk bare lyst til å spy. 

Vi gikk fra den bussholderplassen 2 minutter etterpå, og gikk heller de hundremeterne for å slippe å sitte på bussholderplassen med fylliken. Gris. helvettes gris.

Har opplevd noe lignende før. Bare at mannen så på meg. Rørte meg. Folk pleier å syntes historien er morsom. Men når det er deg den handler om, er den ikke like gøyal lenger. Hvis dere vil kan jeg dele den med dere? Og forresten; har dere opplevd noe lignende?


EDIT;
Ikke missforstå meg, HADDE DET SUUUUPAH MED NINA SNUPP I GÅR :) Og det skjedde ingenting med mannen, om du skulle missforstått! :-)Room of inspiration

http://stylegallery.com/no/outfits/

ELSKER, ELSKER, ELSKER!Jeg er ferdig med dagene som det er godt å slappe av

Treningsdagbok:
Jogge 3 km
Styrke"Eirin, blir du med på kino i kveld? :-D <3 Æ vill gjør nå anna enn å slaske! :)" -nina
"Eirin, når man nættopp har fått sæ ny mobil, ska man ha den me sæ over alt! Taper -.-" -nina
"Hahahahahah :-) når da? :-) <33" -eirin

Så det blir kino i kveld. Altså. Fint. Men hva gjør man på dagen da??? DET ER SOL! Men kaldt. Lite folk som er hjemme. Har allerede trent. Kanskje jeg skal være gullklump å lage middag? hehe. Jeg er morsom. Nei. Hva gjør man? Man kan ikke sitte på dataen hele dagen. Har allerede spist opp alle jordbærene. Til og med slått hjul ute på gresset(!!!!!)! Jeg trodde sommerferien skulle være gøyal, jeg.

Se på meg liksom, rart ingen drar hjem fra ferien for å være med meg, hæææ?!?!


Men sien ingen gjør det, får vel jeg være litt fotogen foran kamera. Nei, vent. Kameraet mitt er jo borte!!!!! Kanskje jeg skal lete etter det igjen? Eller kanskje jeg skal sette meg ned på en chatteside og søke etter en ny bestevenn jeg kan vie min tid til mens jeg råttner?!!??!!?!?!! Livet mitt er tragisk. Hvordan er ditt? :):):)HEY OG HOPP DIN KÅTE SOPP

heeey alle gangsters :D
hanne is speakng, vi kjedeeeeeeeee oooooooooosssssssssss! IKKE :D
har de fun fun hjem te eirin ja, thihihihithihifshgdhtguj
å sitter vi og høører på hevy metal! DET ROCKER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I LOVE IT
hadebraaaaa pusærrr

rr <33333333333333333
ps, hanne e superkul!

her er et pusete bilde av MARLIN OG RIKKE :D enjoyHusker du den gangen da...

Siden jeg har så sinnsykt lite å gjøre, har jeg sett over alle favorittene mine på min gamle pc. Jeg fant mye.. Spesielt. Som en av mine gamle blogger. Tror det kom på nr. 1 på flauhetslista.. Fant også disse 2 spillene som husker jeg utrolig godt:


http://gosupermodel.no


http://habbo.no

Spilte dag inn og dag ut. Og nå. Nå er det bare flaut. Jeg mener. Hva tenkte jeg på!?!??! Spilte/spiller du en av disse to spillene?
Today is a good day, or, it should be

3 månder med den beste i dag <3

Jeg sitter i joggeklær og føler meg så ufresh som det går. Jeg har fortsatt gårsdagens maskara under øynene og jeg orker rett og slett ikke subbe rævva bortover gulvet til badet. Jeg har sett ungkarskvinnen på tv norge siden jeg stod opp. Jeg skal sette meg ned å se på ncis nå som ungkarskvinnen er over. Jeg hater Wes. Jeg er glad for å ta denne dagen som den kommer og jeg skal bare slappe av i dag. Jeg har altså ingen store planer. Hva skal du i dag? :-)

Tumblr_l5esm8hqed1qar7igo1_400_large
Foto: weheartitMy sister's keeper

Beskrivelse: Grinefilm nr. 1!! Jeg mener; om du ikke allerede har sett den. se den

Trailer - my sister's keeperRegnværsdag og skolebrød

Har akkurat vært hos Christel med Rikke og Nina. Har sett en av de fineste filmene jeg noen gang har sett: A walk to remember. Har hatt lyst til å se den siden...... Alltid. Ville satt filmen under kategorien grinefilm. Rett og slett siden jeg elsker grinefilmer for tiden. A walk to remember, the notebook, dear john.. De skal få en plass i DVD-samlingen min, alle sammen! :-)

Blir filmkveld i kveld med de samme jentene og taco hjemme hos Christel. ÅH. Dette kaller vi å utnytte en regnværsdag. Noe som så absolutt bør bli utnyttet, siden jeg ellers ville smådødd. Hvis du ser bort fra at jeg kunne dratt på IKEA og fått verdens beste is. Jeg mener, livet er hardt! Is eller venner og taco liksom. HerreGUD
Siden jeg må droppe den isen som for de meste er kjent for å være helt forferdelig, noe jeg er utrolig uenig om: var det spessielt bra at jeg kom hjem til de ferdige skolebrødene jeg og mams bakte før jeg dro. Jeg mener, se; er ikke vi mester kokker er ingen mesterkokker!


SKAL JEG FORTELLE NOE SYKT?!?!??! Mobilen min tar bedre bilder enn det fucka kameraet jeg bruker nå. Klarer ikke bestemme meg om det er bra eller ikke. HEHE
Bilder fra turen

Tok ikke mange bilder, dette er rett og slett alle jeg har! Hadde det utrolig gøy og koselig, med bading, badstue, verdens fineste hytte, vannkrig, cluedo, kortspill, hyggelig familie, søt bror, sol, filmer.. Rett og slett: alt!

PS: svarer på alle kommentarer i kveld! Har det litt travelt med ny telefon, OG JEG HAR FANDERN MEG VUNNET EN KONKURRANSE!!!Nu drar jeg

Sola det var meldt i går, ble ikke så sant. Koste meg uansett. Hele dagen. Møtte Oskar, har pakket til Halsa og laget pizza og så film med jentene :-) Sommeren begynner å falle på plass igjen. smooth

UANSETT; Dere hører ikke mer fra meg før på mandag. poor you. Og siden jeg ikke kan å mobilblogge, er ikke det et alternativ. Og siden jeg ikke har tenkt på å skaffe en gjesteblogger. Og siden.. Ja. FORDI. Ønsk meg god tur?!?!?!I morgen er det meldt sol, og jeg skal bli brunJentene dro for omkring to timer siden etter å ha hatt en koselig filmkveld her hjemme. Spiste gulrøtter og agurk med holyday dipp under filmen. Du finner ikke noe bedre å knaske på, hvis du skal prøve å forholde deg sunn enn grønsaker og dipp! SÅ; for dere som vil ha noe å spise på hele tiden, som meg, er det et godt tips. Jeg mener. Om du ikke vil legge på deg noen kilo? :):):)

Marit reiser til Tyrkia i morgen, så så henne for siste gang på to uker i dag, og om to dager reiser Am til USA. Mange reiser, mens noen kommer tilbake. Men det er vel sånn sommeren går?

Uansett er jeg så sliten nå. Skjønner ikke hva jeg gjør som gjør meg så slapp. Heteslag? EHHEHEHHEHE, morsomt. Det regner jo. Kanskje rett og slett at jeg ikke gjør noe annet enn å slaske? En idè... Uansett; Natta, i morgen er det meldt sol, og da skal jeg bli brun :-) Og kanskje få det heteslaget? Da har jeg iallefall en grunn!!!!Thinking of you

Kom akkurat hjem etter å ha vært på besøk hos Ingrid søskenbarn og co. Det er deilig å bare tilbringe tid med dem nå. Før vi drar. Fordi vi vet ikke hvor lenge hun kan være hjemme før hun eventuelt blir lagt inn på sykehus eller at... at... Jeg klarer ikke si eller skrive det forferdelige ordet. Og jeg vet det vil bli bra. Jeg bare vet det.

Drar til Halsa i morgen eller overmorgen så får ikke sett dem og deg på 4 dager. Ikke det store. Tenker vel dere. Og det ville jeg også gjort. Hvis ting hadde vært anneledes. Det er deilig å se deg mer opplagt. Jeg vet jeg for dere lesere bare skriver. Babbler. At dere ikke vet hva jeg skriver om. Hva som er galt. Hva som har skjedd. Men jeg vet ikke hvor mye jeg kan si. Hvor mye jeg skal dele med alle dere. Men en ting kan jeg fortelle: Husker innlegget tidligere. Om at jeg ikke orket å blogge. At noen hadde blitt alvorlig syk? Det var søskenbarnen mitt jeg snakket om. Søskenbarnet mitt som jeg er veldig glad i. Som jeg ikke kan miste. Som alltid har vært ett forbilde. Som betyr verden for meg. Og alltid vil bety verden. <3
Ja, jeg har noe i mot orange

God morgen! Eller, kanskje god ettermiddag? Hadde vel igrunnen fortsatt sovet søtt om det ikke var for at pappa tok fram hammeren for å ordne kottet. Greit at det skal bli fikset. Men kl. 13.00 i sommerferien?!? Okei. Jeg er et dovendyr. Uansett så er kottet vårt... ORANGE! Jeg dør litt. Ombestemmer meg. Fortsett å hamre pappa.

Og vet dere hva jeg har funnet ut? Å bli vekkt av en konstant hamring i 13.00 tiden er værre enn å våkne til en vekkeklokke med verdens værste sang kl. 07.00 på morgenen. Vurderte seriøst å legge meg i garasjen. Når jeg tenker meg om, ville nok det bare blitt værre..

Og siden jeg ikke fikk sove i går kveld ryddet jeg, og fikset rommet. Og det ble... Sent. Så å våkne kl. 13.00 var absolutt ingen plan. Kanskje jeg bare skal gå å dø? Nei, vent. Skal jo til Ingridsøskenbarn nå. Ikke tid til det. Bare tid til å skifte. Kanskje det er på tide? Jeg mener, SE på denne nyyyyydelige t-skjorta jeg har på nå;Mmmm. Sexy krøller og nydusjet, OG ikke for å glemme den orange t-skjorten. Ja, jeg har noe imot orange. Men begynner vel å renne ut av tid hvis jeg skal få fikset meg før vi drar. sneiks!woman

Treningsdagbok:
- Spill med ball, pasninger, vipping.... i 2 timer.
- 8 bakkeløp på 50 m

Dro opp på bingen på Vikåsen for å trille litt ball med Malin og Silje i dag. Endte opp med å bli fire, og å være der i hele 2 timer! Gikk ned skoleveien hjem igjen, og ble både våt og fikk vondt i knærne. Ga rett og slett faen i det, og løp bakkeløp når jeg kom hjem. Kjenner stølheten komme i føttene, og kjenner hvor sliten jeg er akkurat nå. Men det er egentlig bare deilig :-)

Siden det forrige avsnittet ikke ga mening vet jeg med meg selv at jeg bør sove. Har ikke sovet de 8 timene du bør hver natt på...... dager, uker, år! Snakk om å ta i. NattaBullar med hvete

Husk spørrerunden; http://eirinag.blogg.no/1278940723_12jul2010.html#comment :-)
Siden klokka bestemte seg for ikke å ringe i dag morges, ble jeg litt over en halv time forsinket til Thea. Endte opp med å spise agurk og se film, og en ting som ikke hadde trodd vi noen gang skulle gjøre; se på bøker på cdon. Men vet du hva? Det har kommet en del overraskelser ut av denne gråskyete dagen:

Overraskelse 1: Det begynte ikke å regne
Overraskelse 2: Fant en del bøker jeg har lyst på:-)
Overraskelse 3: Mamma har bakt boller, så skal spise opp deilighetene nå straks!
Answers, part one

Drømmejobb?
Designer, selvom det er så latterlig liten sjans for at det kommer til å skje :-) Utenom det, har jeg virkelig ingen anelse!

Favoritt klesplagg?
Kjoler. Alle slaks kjoler! Til å døøøøø for. :-)

Favoritt sang akkurat nå?
California gurls, kanskje? Summerfeeeeeeeeeeling sang på høyt nivå.

Favoritt blogger?
Annais, anettee95, livingdoll eller ingridbri :-)

Tre ord som beskriver deg best?
- Sosialsyk. Får panikk om jeg må sitte hjemme å dø i over 3 dager.
- Humoristisk.
- Sportselsker.

Hvem er den kjekkeste du vet om som ikke er kjendis?
Kjæresten min :-)

Elsker du noen?
Ja, det gjør jeg, faktisk!

Hvis du hadde vært en t-skjorte, hva hadde stått på deg da?


Er du fornøyd med utseende ditt?
Nei.

Hva syntes du om Voe? Leser du bloggen hennes?
Liker å lese bloggen hennes nå. Mye fordi hun skriver om California for tiden, og det er vel ingen hemmelighet at jeg elsker USA, uten å ha satt en fot der? HEHE

Blogger du for å komme på topplista?
Hadde selvfølgelig vært gøy, men nei; blogger for å vise hva jeg gjør. Fordi jeg vet at om jeg ikke hadde delt det med noen, ville jeg blitt et tenkehue. Noe som betyr; mer tenkehue enn jeg allerede er :)

Hva mener du er meningen med livet?
Å leve. Rett og slett. Du lever bare en gang!

Liker du gutter som er blonde med blå øyne, eller gutter med brunt hår og brune øyne?
Hårfargen har lite å si, men blå øyne, klart! Blå øyne er til å dø for!


KJEKK, KJEKK og atter KJEKK

Hvilken kjendis ville du ha sittet fast i en heis med?
Er virkelig ikke hekta i en kjendis, så vet du hva? Det hadde vært opp til skjebnen for min skyld! :-)

Hvor lenge har du blogget?
Bloggen ble opprettet 1.mars 2009! Har helt glemt når jeg hadde 1 årsjubileum. HURRA FOR OVERSTÅTT BLOGGEEEEEEN!!!!

Hvorfor blogger du?
For å få alle tankene ut ett sted.

Liker du Voe?
Som person? Eller som blogger? :-)

Hva tenker du når jeg sier : Gutter !
Pene, snille. Det er vel det første som popper opp!

Lekser eller rydde hele huset ditt?
Hvis huset er ryddig fra før; huset! HEHE

Digital kamara vs. video kamara
Digital :-)

Si 5 topp blogger
livingdoll, ingridbri, annais, anettee95 og juliatn, kanskje? Usikker på den der :-)

Liker du bloggen min ? (:
Syntes den er kjempesøt!

Favoritt plagg?:)
Kjoler :-)

Hvordan sminker du deg?
Bruker bare mascara (:

Hva er ditt yndling plagg?
HEHE, mange av den der. Kjoler. Og vent, nå kom jeg på noe annet også; STORE gensere :-)

Hva er dine yngling sko?


Hvilke sjampo og balsam bruker du?
Varierer, veldig.

Hvilken parfyme bruker du?
Snart vil jeg vel bruke Britney spears - fantasy. Fy fader hvor den lukter godt!

Kan du lage en vurdering av min blogg?
Kan vel det når jeg bestemmer meg for å ha en vurderingsrunde :-) OG DU GA MEG AKKURAT EN GLIMRENDE IDE!!

Hvorfor er du så pen? :D<3
Først må jeg si takk. Og forresten, det er det eneste jeg vil si. Fordi jeg har ingen kommentar på den der! Det er ikke ofte! :-)

Dine aller beste venner? (ikke si det er for mange til å bli nevnt)
Jeg må nok svare det uansett: det er for mange til å bli nevnt! Hadde du visst hvor stor gruppe jeg er en del av, hadde du skjønt utmerket godt hva jeg snakker om! :-)

Liker du fregnene dine?
Hmm, en bra ting finnes det iallefall; de gjør deg brunere i ansiktet! hehe

Snitt på skolen? Er du fornøyd?
4.9. Er vel igrunnen fornøyd! :-)

Planer for sommer ferien?
Halsa på hytta til kjæresten og familien hans, på et fjell litt utenfor lillehammer (hark: sa feil når jeg sa Kristiansand tidligere :-), Oslo og Norwaycup :-)

Hvis du har venner på besøk, hva gjør dere?
Vi gjør ikke så mye. Ender vel som oftest opp med en film og masse usunt eller et slag kort! HAHA. døllt igrunn :-)

Hvis det er mer dere lurer på, eller kanskje dere vil ha bedre svar ut av disse svarene, kan dere skrive det i kommentarfeltet, hvis ikke; har vi noe til felles? :-)

PS: jeg kjenner ikke denne jenta, men jeg råder alle til å lese de 3 siste innleggene hennes og vise omtanke. Hun er sterk, og jeg håper hun vil komme over det om ikke lenge, uansett hvor vanskelig det vil bli!
http://katrineped.blogg.no/

Men nå sykler jeg nedover til Thea, er ellerede seint ute. Faen vekkeklokke
You're simply the best!

I dag har værdens beste pappa fyllt år! Jeg er kjempeglad i deg pappan min, og gratulerer så mye med dagen!

Helt siden dagen jeg ble født har du vært der for meg, og jeg vet jeg alltid kan stole på deg. Jeg vet jeg ikke forteller det ofte nok. Jeg forteller aldri noen ofte nok hvor glad jeg er i dem. Har alltid hatt vanskelig for å si de enkle ordene: jeg er glad i deg. For jeg ER glad i deg pappan min. Jeg er kjempeglad i deg.

Du kommer alltid med en kommentar, selvom det ikke er like gøy hele tiden (......) er jeg glad du skal muntre meg opp. Kan vel si at du har en del mislykkete forsøk, men det skjer vel den beste? For du er best pappa.

Jeg håper du har hatt en super dag, og vil nyte det siste året før du runder 40. Gammeln! :-)
Qustions?

Skal sette igang en spørsmålsrunde. Denne skal jeg svare på, for første gang!! Og jeg mener det. Helt seriøst. Jeg mener. Eh. Minn meg på det om svarene ikke kommer innen en uke. :):):)
Noe du lurer på? :-)
Baseball jacket

lookbook og wehartit ♥

Jeg er forelsket. Hva syntes du om årets baseball jakker?summerdays in the sun

Treningsdagbok
- 8 bakkeløp på 50 m - x2
- Vipping i ca 15 min
Jeg elsker varme sommerdager, spessielt her i Norge. Hvorfor? Svaret er åpent.

Var herlig å trene igjen, og skal prøve å få trent mer i sommer, nå før Norway cup. Kjenner det på formen at jeg trenger det, så om noen vil henge seg på, og trene med meg, blir jeg bare glad. Hater å trene alene, nesten det værste som finnes....... Men nå skal jeg spise isen min og fortsette å sole meg :-) Skal vise at det går ann å bli brun i norge jeg, bare vent! HEHE. good luck bleikfisJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaa

Spaniaaaaaaaaaaa! :D:D:D::D:D:D:D::D:D::DSummer sale favorites


Rare fashion - 199 NOKRare fashion - 249 NOK


Jeane Blush - NOK 59


Pieces - NOK 99

Masse salg på nettbutikkene for tiden, og du kan rappe noe som er verdt mye mer penger enn det du kommer til å betale. Har selv sett på sommersalget på nelly.com, og disse er mine soleklare favoritter! På tide å gå amok med kredittkortet? :-)
My plans for the summer


Foto: Tatt i streikuka her i Trondheim.

Sommeren min er ikke så innholdsrik som den har pleid å vært, men jeg skal kose meg masse likevell. Vil holde meg her hjemme i Norge om ikke noen restplasser til syden viser seg å være ledige i nermeste fremtid. Da vil jeg og familien hive oss på et fly til paradiiiiis. Var like før vi dro kl. 06.00 Fredags morgen, og hadde det ikke vært for at vi skulle på søskenbarn fotografering hadde jeg og familien trolig sittet og grillet oss i sola atm. Vil bli brun. Vil dra til Hellas. VIL til utlandet! Men sånn er det..

Sommerferien min begynte derfor på Steinkjer med Malin og Silje isteden. Har ikke hatt en koseligere sommer noen gang, enn jeg har hatt allerede i sommer, og sommeren har nettopp begynt! 

Neste feriestopp blir Halsa, hvor jeg skal tilbringe tid med kjæresten og familien hans på hytta deres. Gleder meg til å dra på Torsdag/Fredag, og det skal bli herlig å tilbringe litt tid sammen igjen. Heldiggrisen har vært i Barcelona i 10 dager. Og det sier seg selv at det skal bli fint å se hverandre igjen når man vanligvis sees hver dag? :)

Etter hytta på Halsa blir det noen dager/uker hjemme før vi reiser til kristiansand med bil for å bli med min gudmor, gudfar og deres barn på hytta deres. Gleder meg til å se hvordan hytta ser ut, og ikke minst tilbringe tid med dem. Møtes så utrolig sjeldent at det er farlig. hehe

Vi kjører også rett fra Kristiansand til Oslo for å delta på Norway cup. Jeg blir helt vill av tanken. Jeg gleder meg så inderlig!! Fotball, sol, fotballaget, Oslo, nye bekjentskaper, spennende motstandere og, ja, alt: rett og slett! Fy fader, fy fader, FY FADER!!Siste ukenes innkjøp  
Bik bok Topp Only Shorts og jakke

 
Bik bok Kjole


H&M Ring
Cubus Shorts8-11pm

Yesterday, i fjæra;
Foto: Solveig Myhr Pettersen og selvutløser.
luksus problem

Hei godkluuumper!! Headerlaginga gikk rett i dass. Men hva var det å forvente? Jeg eier ikke data og redigerings kunnskaper så; å overlate det til meg selv var vel..... Som å be en vaskebjørn ta oppvasken? Okei. det ble feil.

Men uansett;
Jeg som prøvde SINNSYKT hardt!! Jeg mener, jeg fant jo fram bildene!!!

Okei. Endte kanskje opp med å se på mobiltelefoner på chess, men det er jo normalt!!!
....
...............

......

Og når vi er inne på det temaet, skal dere få bestemme hvilken mobil deres favorittblogger nr. 1 skal ha. Luksusproblem!!!!!!!!!!!


Bilde av Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro Svart 
Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro Svart

Greit. Ikke ett problem i forhold til i Afrika. MEN; hvit eller sort mobil? Skyve med tastatur eller bare toutch?
Hjelp meg!!!!!!!!! :):):)she give me spirit

Hei alle syvsovere!!! Har vært våken siden..
 ...
Må bare sjekke vekkeklokka....

.............
....
08.45 (!!!) og jeg er farlig opplagt. Jeg har vært hos fotografen og tatt søskenbarnbilder. Jeg har vært på City Syd. Jeg har vært på cubus og fått meg fuktighetskrem av mams, med litt selvbruning i. Jeg ser ut som et vandrende lik. Jeg har vært på bik bok og fått kjolen jeg har ønsket meg i evig tid;

Jeg har sett etter kjolen, men fant ut at den ikke er lagt ut på bik bok.com. Jeg mener, hallo. Jeg er en blogger uten kamera, og bør ha en nettside med kjolen tilgjengelig!! Skjerp dere bik bok. Shame on uuuuuuuu

Til tross for deres store tabbe; Var jeg på bik bok enda lenger, og fikk meg en singlett jeg syntes var fin;

....
okei
...................
......
Greit, feil topp. HEHEHEHHEHHHE. fail

UANSETT;

Jeg har lett etter kameraet mitt, men finner det fortsatt ikke. Jeg venter på bildene fra i går kveld når vi var i fjæra. Jeg er glad for at det ikke regner. Jeg har vært et håp for noen i dag, tid for nærmere forklaring;

En mann kom bak oss etter vi hadde vært på biblioteket:
Mann: "Excuse me. Do you speak English?"
Mamma: "Yes."
Mann: "Youre oldest girl, she is tall. She remindes me of my sister."
Mamma: "Oh."
Mann: "It feels like I've met her again. Youre dougther gives me spirit."

Noe lignende gikk den samtalen. Ohohoh. Men jeg syntes synd på slike mennesker. Som må slippe alt og reise fra familiene sine, trolig for å slippe unna noen eller på asyl her i Norge. Mannen virket hyggelig, men på det tidspunktet var jeg flau. Jeg mener. Det er jo forståelig?!?!!??!!?!??! Ja.

Men vi snakkes smukker, nå skal jeg lage meg en header.......... HEHEHHE. lykke til da eirindagens faen

HELLO GIRLS AND BOYS!! Har hatt det superkoselig i steinkjer de siste 4 dagene. Jeg har tilbringt dagene med Silje og Malin, hjemme hos Malin's besteforeldre.

Jeg kan ikke si annet enn at jeg ble utrolig positivt overrasket over alt. Huset, menneskene, og ikke minst at været var utrolig bra! På de fire dagene spilte vi mye kort, scrabble og krokkert (!), solet oss så smått, tok bilder, var i byen, turister, spiste på resturant og var på kino. Dette var virkelig starten på sommerferien for min del, supert, for sommerfølelsen er ikke kommet før nå!

OKEY, hvem høres det ut som går på lykkepiller?? Fint det. Sist innlegg var så dystert.. Forresten kommer det vel bilder etter hvert. For hvem har vel rotet bort kameraet sitt? jeg. faen

Og når vi er inne på dagens faen;
1) Jeg satt på togperrongen og ventet på trondheimstoget, og vel og merke hadde ett tog stått forran meg i 10 minutter. Jeg begynte å bli urolig og gikk for å se hva det stod på toget: Lerkendal. Jeg løp inn på togstasjonen og spurte en dame bak disken om det virkelig var trondheimstoget som stod der ute. Hun nikket og fortsatte å trykke på pcen. Jeg fartet ut på perrongen og hadde akkurat hoppet på toget nåt det begynte å trille. Fy fader. FLAKS

2) Jeg dunket borti en dame med den store bagen min når jeg gikk forbi, og hun så på meg med det drapsblikket. Jeg mumlet beklager og gikk vidre....

3) Jeg kjente at jeg ikke skulle drukket den siste vannflaska på toget...

4) Når toget stoppet på vikhammer togstasjon var jeg klar til å hoppe av. Men så oppstod problemet; døren åpnet seg ikke. Jeg fikk panikk, noe ei jente tydeligvis syntes var hysterisk morsomt. Hun så latterfult på meg og jeg ville bare at døren skulle gå opp. Jeg stod å så på døren, og vurderte å bare sette meg ned i trappa og sparke opp døren da jeg så det stod; Åpne på en håndtak. Jeg trodde jeg skulle dø av flauhet og åpnet den og gikk ned.

5) Skulle være smart og lukke døren etter meg, men gikk det? Nei. Jeg strevde med det og så at pappa bare så rart på meg, så jeg sluttet. Døren gikk igjen av seg selv noen sekunder etter. Hvem tror dere følte seg enda dummere? Pling pling pling. Meg.

6) Etter alle de episodene ville jeg bare hjem. Hjem, hjem, hjem. På do. Pappa skulle selvfølgelig pante flasker. Det skulle da gå greit.

7) Pantemaskinen bestemte seg for å streike. Jeg trodde jeg skulle begynne å grine og gikk i bilen for å overleve.

8) Jeg kom hjem. Det er det beste som har skjedd de siste 3 timene. Seriøst. faen.
orker ikke

Jeg orker ikke blogge i dag. Ble klart at noen i familien er alvorlig syk, og jeg føler meg bare... Det kan ikke forklares med ord. Snakkes mest sannsynlig i morgen, stikker til steinkjer med to av de beste. Det skal bli godt. Alle gråter, og alt er bare trist nå for tiden. Huff.


Jeg er hverken mamma i en alder av 15, gift med en gammel gubbe, uteligger i oslos gater, homo eller en sladderdronning. Jeg er meg selv, ei 15 år gammel jente, ugift og en sportsliker. Enkelt og greit.


arkiv


August 2015
Oktober 2014
September 2014
Oktober 2013
September 2013
Juli 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011


kategorier


 • » Blogg
 • » challenges
 • » Forandringer
 • » Hot or not
 • » Innkjøp
 • » Kontakt
 • » Meninger
 • » Mote
 • » Om Eirin A.G.
 • » Outfit
 • » photos
 • » Room of inspiration
 • » Sanger
 • » Topp 5
 • » Ukas blogg
 • » Videoblogg
 • » VS


 • linker


  Anette -
  blogg.no
  Christel -
  Få din egen blogg!

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits MALEREN - INNLEGG selveste eirinag - juli 2010


  Velkommen til min blogg!

  Dette er den første posten på min nye blogg ;)


    0 kommentarer på "Velkommen til min blogg!"


  Legg igjen en kommentar:

  Navn:
  Husk meg?
  E-post:

  Bloggadresse:

  Kommentar:


  Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
  Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


  arkiv


  August 2015
  Oktober 2014
  September 2014
  Oktober 2013
  September 2013
  Juli 2013
  Mai 2013
  April 2013
  Mars 2013
  Desember 2012
  November 2012
  Oktober 2012
  September 2012
  August 2012
  Juli 2012
  Juni 2012
  Mai 2012
  April 2012
  Mars 2012
  Februar 2012
  Januar 2012
  Desember 2011
  November 2011
  Oktober 2011
  September 2011
  August 2011
  Juli 2011
  Juni 2011
  Mai 2011
  April 2011


  kategorier


 • » Blogg
 • » challenges
 • » Forandringer
 • » Hot or not
 • » Innkjøp
 • » Kontakt
 • » Meninger
 • » Mote
 • » Om Eirin A.G.
 • » Outfit
 • » photos
 • » Room of inspiration
 • » Sanger
 • » Topp 5
 • » Ukas blogg
 • » Videoblogg
 • » VS


 • linker


  Anette -
  blogg.no
  Christel -
  Få din egen blogg!

  design


  Designet er laget av Katrine.