Meråker Mesterliga, here I come!

  Hei søtinger! Nå sitter jeg og venter på at Camilla skal komme innom og hete meg, skal sitte på til dem til Meråker - gleder meg! Har akkuratt vert på obs og kjøpt meg oldis sandaler, hjelp! De hadde ikke igjen fler av den typen jeg ville ha, også måtte jeg ha sandalet, at the moment. mm. Jaja, tranger iallefall ikke bekymre meg for at de blir borte, haha! ( -: Men da blogges vi på Tirsdag eller Onsdag. Kommer til å savne dere! Prekast!

Har du noen gang vert på danseskole/håndballskole/fotballskole/kickboksingskole osv. Syntes du det var gøy?

sol
Misunner de som bor ved havet, er jeg den eneste?

    Hei søtiser! Nå har jeg akkuratt sett igjennom kamerabildene fra gårsdagen. Var i fjæra med Camilla, skulle egentlig lage videoblogg - men det er jo ikke lyd på et kamera? Smartinger. Så jeg tok noen bilder av sjøen og solnedgagen, det bildet under er fra google, FORDI; jeg orker rett og slett ikke laste over bildet, lating kan jeg kalles, eller latHans - ahhahah. Men en ting jeg har tengt på er; jeg har lyst på et kallenavn, noe som jeg kan bruke som bloggnavn på en måte.. hm, tengt på det lenge men har absolutt null ideer - har du en ide? værsåsnill og skriv forslag i kommentarfeltet!!!! Nå skal jeg se paradise mens jeg drikker et surt glass med juice. Må få i meg nok D-vitaminer (eller hvafaen) vettu. :- ) Sneiks!

Har du noen forslag til kallenavn på bloggen min?

solnedgang

- Eirin :- )Slusheti slush slush :- )

    Hei søtiser! Ble en tur ut i dag, Camilla, Thea og jeg dro til kiosken for å levere tilbake filmen jeg og Camilla lånte i går og en film Thea hadde lånt. Klarte (selvfølgelig) ikke gå rett forbi godtehjørnet i kiosken, hvem klarer vel det? Så vi kjøpte oss en kjærlighet hver og jeg kjøpte meg en slush også - uimotståelig. Dro hjem etter mye snikk snakk. Har nå akkuratt sett one tree hill og har nå tengt å pakke til Meråker mesterliga, må bare ikke glemme at jeg ikke skal pakke for mye, haha. Hva skal du i dag? Smask!

Hvilken is liker du best? :- )

slush deilig
Nam :- )


- Eirinag.Sola skinner fuglene synger..

   Hei søtiser! Jeg våknet før 12.00, yey - noe jeg kommer til å angre meg for siden jeg er nødt til å våkne 09.00 i meråker, help me! Jeg og Camilla lå å snakket til omlag.. sent - 04.30 kanskje? Noe som forklarer hold deg våken sansen som ikke virker, snork. Men skal ikke klage! neida, gjesp. haha. Skal møte thea i dag også, problemet er bare at vi ikke vet hva vi skal finne på, noen ideer? Prekast!

Er det fint hvor hvor du bor?

eirin 057
Dårlig bilde men herlig bær, tihi.

- Trøttharene.The sisterhood of the traveling pants :- )

   Hei nattløver! Blogger nå rett fra godsofaen til Camilla, noe som vil si at jeg altså overnatter her. det er blitt litt småproblemer, noe som vil si at jeg (selvfølgelig) sølte  et glass brus (!) er det mulig sier jeg bare, huff. men det er meg, klumsen Eirin. haha! Noen må vel være den klovnen alle kan le av senere, det kan fakisk vere veldig pinlig å være den personen noen ganger.. Må si at jeg har spist mye potetgull i det siste (skifter emne fort vettu ;- ), noe som selvfølgelig ikke er enkelt å slutte med når Camilla setter fram en stor bolle med salt potetgull når vi skal se en søt litt småromantisk film. jaja, får slutte å spise så mye - om 1 år? haha. Men da sneiks vi i morgen, cya!

Liker du potetgull så godt som jeg gjør?
Har du sett filmen under?

film med camilla

- Eirin og camilla.Topp 3 kokker, eller ikke?

   Hei søtiser! I dag, fikk jeg som sagt, besøk av camilla og Thea. Som vanlig surret vi litt rundt først, uten særlig å gjøre. noe som egentlig er litt koselig, får tid til å prate og sånn, noe jenter trenger - sant? Etter det bakte vi, som overskriften vil si. Dette er oppskriften på våre nyderlige stratosboller. Ejoy :- )

1. finn ut hva vi skal lage, viktig del (!)

eirin 004

2. Tøm oppi alt tørt. Og se så teit ut som mulig (?!)

eirin 009


3. Hev deigen.

eirin 049

4. Så er det bare og vente og drøyge tiden. Noe som egentlig ikke er så vanskelig om du
kjenner oss, problemet var bare at den ikke hevet (!?) hvorfor? jo fordi de berømte kokkene
hadde glemt og varmet melken, noe som gjør at gjæret ikke virker - må si jeg følte meg
utrolig smart etter den oppdagelsen. Etter litt klabb og babb og en del hjelp fikk vi deigen
til å heve seg. Noe som gjorde at vi måtte vente enda lenger..

5. Kna.

eirin 035
om du lurer på hva deigen ovenfor deigen (haha) er så er det en visp med
litt vell mye deig på.


6. Ta inni stratos!!!!!!!

eirin 054

7. sett dem inn i ovnen og vent. Lukt på de herlige luktene - eller som vi - slå i hjel tiden
med bildetaking!

8. voila - stratosboller!

eirin 060

Det var da vår oppskrift på perfekte stratosboller! haha, verdt minnene. :- )

Hva er det beste du kan få av brødbakst?

- Topp 3 kokker.No milk today, my love..   Heisann! Nå var jeg akkuratt i ferd med å stappe en stor brødskive med noe klissete og rennende rett inn i kjeften før jeg kom på - blogg! Ikke det at jeg har hatt tid til å blogge tidligere i dag (Hinter selvfølgelig til at jeg ikke er en morgenfugl) - også har jeg ryddet ut av bagen min, noe som kanskje ikke hadde noe mening nå som jeg må pakke det oppi igjen fordi jeg skal til Meråker.. Humf, Hvorfor kan jeg ikke bare være våken når jeg er våken? Ellers i dag sitter jeg egentlig bare og venter på at Camilla og Thea skal komme syklende oppover, alltid gøy og møte dem, skal få prøvd å tatt noen bilder, enda ingen av oss er fotogen akkuratt! Må bare få sagt at topp 5 kommer i kveld - uansett om det ikke er bitt flere deltagere (!) -, har desverre ikke tid tidligere! Tuddelu!

Q:
Hva gjør du når det duskregner ute?

knerten15margarethmoschalanderjordbær
Fordi det så så uforskammet godt ut! :- )Jeg kan no' ikke du kan, jeg kan danse can can!

   Hei søtiser! Tross ingen kommentarer på det forrige innlegget legger jeg ut et nytt. Det er ikke likt meg, men kanskje den nye meg? Altså, jeg tok min første hårkur i dag! Litt sent og starte, men den første må jo være en gang? Må si jeg trengte det, haha. Skal nå sette meg i godstolen ved vinduet og lese det berømte bladet [Mag] - berømt eller ei, jeg like deg. øhm. Har begynt og tenke på turen til Meråker MYE i det siste, skal dit om vel.. 3 dager? Gleder meg utrolig mye, har du vært der? Skal på håndballskole der, gleder meg en del faktisk! Men da skal jeg sette meg og lese [Mag] og kose meg med oppholdsvær, herlig - ÆH, jeg vil ha solJeg utsetter min topp 5 til i morgen fordi det er så få deltagere, dermed er det åpent for å melde seg på! Prekast!

ADVARSEL: Bloggen kommer til og se helt bombandert ut i kveld og bittelitt av dagen i morgen, den skal få en real makover, gled dere - det gjør jeg. DEN TRENGER DET VIRKELIG!

Q:
Hva syntes du egentlig om bloggen min? VÆR ERLIG, dere må vite at jeg tåler ris og ros! :- )

malingspannweb
Se opp for malingspann :-)Dagfugler..

    Hei dagfugler (?!) Jeg har da akkuratt stått opp fra vedens deiligste seng, kommer til og savne den, snufs. Skal nemmelig komme oss hjemmover - jeg og mamma, med min mormor på slep, koselig. Det betyr mye godt med sukker på i dagene frammover, yammi! Er nå nødt til å spise noe godt uten sukker på nå til frokost før vi åkar hem igjen! va skal du i dag? Smask!

Q:
Hater du like mye som meg å kjøre bil?
Har nemmelig hørt at noen syntes det er gøy, hva for noe tull vravvel?

FORESTILL DERE FUGLE BILDET JEG IKKE  HAR!Sprengrød bloårm

   Hei dere ikke sprengrøde folk! Jeg er nå sprengrød i ansiktet av en real kviseklemming, ugh. Det er jo bare så herlig! ellerikke, men det må jo til, sant? But anyways, sitter og venter på at Rosenborg skal spille mot Lillestrøm, ikke alle jenters drømmeting å se på tv på en søndag, men who cears teddybears? Skal se på kamp med onkelen min, ingen andre som jeg kan si er - spesielt intrisserte, haha. Tenker på en oppdatering på bloggen, nye html-koder, ny header, fresh blogg rett og slett! Hva syntes du om det? Da får jeg bare si, CY'A! Og vente på kommentar fra deg - OPTIMIST, JEG VET DET KOMMER KOMMENTARER TIL SIST, takkformeg.

Q: Hva skal du i kveld?

family3
Kanskje du tror jeg er blitt tegneserie-
freak, men den gang ei - nå som jeg
er på besøk hos tanten min tar jeg til
takke med de bildene som her på bi-
lde galleriet. haha.FACE IT, I'M TIERD!

    Hei søtpjusk! Noen gang blitt vekket av fylliker som viser seg å være familien din? Fylliker er vel ikke akkuratt ordet å bruke etter de har vært på fest, men fulle folk kanskje? Det kan være jævli irriterende, først hørte jeg noen nihyle sånn at alle innen rekkevidde på 10 kilometer kunne hørt det også begynte flere folk å strømme til, drømmetingen midt på natta, eller? Det ligger tilogmed to fyllesyke fyrer på rommet vedsiden av meg nå, de var for fulle til å dra hjem, det forklarer vel en del? Akkuratt nå er jeg stuptrøtt, sovnet ikke før alle hadde lagt seg noe som vil si 03.30 (?!). Jææ, gjett hvem som sovner fort i kveld? Kanskje jeg tilogmed - hviler øynene - når jeg skal se film med Ingrid? Latter, snork, Latter, Hva skjedde egentlig under filmen? haha. Hvordan går det med dere? Smask!

Q: Noen gang vært så trøtt at du nesten sovner bare du setter deg i ro?

tommytigern
Fake a smile baby.Barnevakt..

    Hei søtiser! Har vert i Namsos i dag, kjøpt meg mye nytt, kan desverre ikke vise dere hva, har selvfølgelig glemt av kabelen fra mobiltelefonen, overrasket? Neh. Ser på one tree hill nå, griner nesten jo.. æh! Håper de barna jeg skal passe i kveld er like søte og snille som Jamie, hah. Skal spise natchos nå, nam! Kisses!

Ikke blem å meld deg på min topp 5, trykk her for og komme dit!


Q: Hva er din favoritt tv-serie?Trenger virkelig noen solstråler!

    Hei solstråler! Nå trenger jeg virkelig noen solstråler, etter gårsdagen føler jeg meg som en snømann, altså hvit som er snømann i forrhold til vennene mine. Hjelp! Får håpe det kommer noe sol når jeg skal til mormor og morfar i helgen, det var et hint til at det blir lite blogging nok en gang, nettet virker ikke hos dem, det er vel en god nok grunn? skal sitte barnevakt tror jeg, kan faktisk bli koselig det, eller? Ønsk meg lykke til da vel, hah! Min topp 5 kommer på mandag mest sannsynlig, fortsett og meld dere på her! Prekast!

Q:
Blir du fort brun?

untitled
Nesten sånn forskjell er det, ikke tull engang - hah!Husk topp 5!

     Hei søtiser! Sitter hjemme hos camilla nå, Thea og Amanda er her også. Vi spiser oss fulle med potetgull mens vi ser stallgjengen. Barnslig syntes du? Bare så utrolig lenge siden vi har sett det, du bør se det en gang du også, serriøst. ha-ha. Gjett hva jeg hadde utenfor vinduet mitt i morges? en frosk! jeg skulle lukke vinduet om morgenen også ser jeg plutselig en frosk midt utenfor vinduet, gjett hvor redd jeg ble. Frosker er egentlig søte, men.. Ugh. Prekast!

Husk å bli med i min topp 5 runde, for og komme til innlegget trykk HER.

Q: Har du noen gang sett stallgjengen?

null bilde, beklager!Vil du komme på topp 5?

   Hei søtiser! Jeg har tenkt litt og.. Topp 5? Jeg vil titte på din blogg og kanskje du kommer på min topp 5! Bare skriv inn bloggadressen din i kommentarfeltet så tar jeg en titt på din blogg og du får nok en liten kommentar også! Så du vet hva du skal gjøre: kommenter! Prekast!

melon
Fordi det ser godt ut!Heal the world

   Hei søte blogglesere! Vet dere hvor mye jeg setter pris på dere? Dere blir ferre og ferre, er det fordi jeg ikke er flink nok til å kommentere til andre eller er jeg rett og slett blitt en for råtten gråhåret og dårlig blogger? But life goes on anyway baby! Skal uansett love dere få lesere og kommentere tilbake mye mer nå, nå som jeg enderlig har tid. Jeg høres kanskje ut som ei gammel merr som ikke har tid til noe annet enn seg selv men jeg har det faktisk travelt. Travel sommer, men deilig uansett! Hører på Heal the world av Michael Jacson i et sett ikke akkuratt den største sommer hitten, men har hørt på den siden, ja - 17.00 (?) og tro meg ei, jeg er ikke gått lei, tvert i mot! Det er vel kanskje en grunn til at den ble så populær? But, i kveld har jeg tenkt å kanskje slappe av med en film, eller kanskje jeg bare skal knytte et sterkere bånd til min kjæreste datamaskin? Jeg tipper på det siste så dette er ikke det siste dere hører fra meg frammover! Keep reading! smask!

Q:
Hva er den beste sangen du vet av? En som virkelig gjør inntykk på deg hver eneste gang du hører den?Kommet hjem!

Hei søtiser! Har nå - for ca. 5 timer (?) siden kommet hjem fra skjervøy igjen. Har freshet opp garderoben min med 1 ny bukse og sikkert lagt på meg noen kilo etter goderispising - men det er ferie, sant? Var på banen hver dag, hærlig egentlig, så der gikk litt av goderiet av igjen - ha! Så film nesten hver kveld med Silje, Runar og Erlend - koselig, kan ikke si noe annet. Har fått besøk av søskenbarnene mine, og de holder på å synge sing star med silje, er på kanten av å bli sprø - huff! Skal se One tree hill nå snart, det begynner å bli utrolig spennende, enda jeg har sett episodene før, hø-hø! Glad for å se sol igjen, har bare vert overskyet og av og til blå himmel oppe i nord men ellers noen små lysglimt av og til.. Prekast!

Q:
Ser du one tree hill?
Q: Har du sing star?Ny hårklipp

Hei søtiser! Kom akkuratt hjem fra shopping dag i 'byen' eller hva dere kaller det i Tromsø (?) hø-hø! Så grådig som jeg er med meg selv har jeg bare kjøpt meg en dvd og et enkelt klesplagg, jeg vet jeg sa jeg skulle bruke opp pengene, men.. Har ingenting å unnskylde med, flau over min egen grådighet nå som jeg er rik! haha, det var morsomt skrevet rik, jeg? - ha! Har i allefall endelig fått tatt meg en hårklipp, jeg er ikke helt sikker på om jeg ble fornøyd med resultatet men får prøve og venne meg til det. Skal på bowling senere i dag, gleder meg samtidig som jeg vet at etter to kast blir det helt gørr. Jeg gidder egentlig aldri spille en hel runde - flere som er som meg? Skal ut og spise middag i dag også, har ikke noe annet valg nå som det ikke er kjøkken på rommet vårt - Det er jo ingen som har kjøkken på hotellrom i Norge da! Sier folk jeg snakker med - men jeg er vant til å være i Tyrkia/Gran canaria og der har vi kjøkken på rommet, nemelig hemmelig! Men da stikker jeg ut for å more meg og ha det gørr, jippi! Kisses!

Q:
Liker du å spille bowling?
Q: Er du såkalt - 'rik'?Krabber store som dolokk!

Hey people! Vi var ikke på et museum som jeg sa, et akvarium, uhm! Kan si jeg trodde det skulle bli helt, for å si det rett fram: For jævlig å være der - men faktisk tvert i mot! Jeg er blitt en stor fan av seler nå, tro det eller ei. De er utrolig nusselige - men krabber derrimot, dem skal jeg alldri nærme meg igjen! Det var krabber på størrelse med en - toalettskål! Og jeg da, skulle bare gå bort til vannet og sette meg på huk og se hvilket dyr som holdt til der, men skrek hylende derfra. Hush. Gleder meg til å vise bildet til Frida, hun som virkelig elsker krabber - eller kanskje omvendt? hø-hø! Skal se Brann-molde, heia brann - trodde alldri jeg skulle si det! huh. Skal på shoppingrunde i morgen - skal bruke opp de 1666 kronene jeg fikk av mormor for og male hytten tidligere i sommer - pass dere Tromsø inbyggere her kommer en villedende turist i deres gater! nussnuss.

Q:
Hvis du drar til en by/storby - er du nødt til å sjekke ut butikkene da?

800pxtromsc3b8inmidnightsun
Fint ikke sant? Jeg må også bare si: Jeg elsker dialekten til dem i Tromsø
elsker den!Tromsø - here we are!

Hei søtiser! Fant ut at vi hadde internett her på hotellet, noe som gjorde meg utrolig glad så nå kanskje det blir litt mer blogging de neste to dagene!
    Må bare si at kjøreturen var helt jævli, vi kjørte i 17 timer i strekk - hærlig må jeg si! Ønskedrømmen liksom. Men nok om det - har vært på sitzing i dag, tok en slags taubane opp på en haug, god utsikt og brødskiver med skinkeost, nam! Eneste som var utrolig ugh med den turen var myggene, de val like store som fluer! Overdriver faktisk ikke, hø-hø! Skal til et slags museum (?) - forstod egentlig ikke helt hva vi skulle, skrulling vettu. Nå ligger vi bare og slapper av på hotellrommet, må si det var gaske fint her egentlig! Skal forsøke å få tatt noen bilder, veldig glad i dere - koskos!

Q: Har du noen gang vært i Tromsø?Snur snuten nordover!

Hei søtiser! Lenge, lenge siden jeg har blogget nå - har desverre ikke noe tid til overs for blogg, dermed blir det slik at jeg godtar og svarer på alle kommentarer når jeg kommer hjem igjen. Lover, æres ord. Skal feire bursdagen til pappa i dag og senere på kvelden setter jeg og min kjære familie snuten mot nord! Skal sove over på SAS hotellet i Tromsø og derretter på besøk til noen nære venne rav mamma og pappa - gleder meg, men bilturen - ugh, hater å kjøre bil, og attpåtil skal vi jo bare kjøre 12 timer i dag.. Hva har dere gjort i sommer egentlig? Og til dere som bor i Trondheim: Hvordan er været der hjemme? See yah!Pause fra natur for å stikke innom

Hei søtiser! Tar en pause fra natur for å stikke innom og feire bursdagen til tanten min. Har spist  meg stapp full av kaker, og har vært opp på loftet til mormor, hvorfor? Jo, fordi jeg skulle ta en titt på klærne hun hadde der oppe, fant en supersøt kjole - gled dere til bilde - og en t-skjorte. nam! hø-hø. Har dessutten blitt malerske - maler på hytten hver dag, begynner å bli sånnpasse lei av kikjebærfarget maling. Get it? good. Men ellers har jeg bare innredet hemsen på uthuset. Noe som har skjedd ute i sivilisasjonen mens jeg har vert borte? Men jeg må si jeg savner dere alle sammen likevell! kos, kos. Smask!

Q:
Hva gjør du i sommerferien?Gamledager var ..

Hei søtiser! Nå har jeg nok en gang brukt mye av dagen på soving, men det må jo til? Skal til hytten i dag med min søster, mormor og morfar, som betyr null blogging inntil vi er tilbake, tragisk men koselig! Har akkuratt spist en herlig frokost så nå skal jeg pakke mine herlige ting oppi min herlige bag og fly avsted til ødemarken - ikke ta fly delen bokstavelig -, nok en gang! hø-hø. Chya baby! Smask!'

Q: Lever besteforeldrene dine enda?
Q: Hva syntes du om bloggen min?

bilde 040
Fant dette bildet av meg og Andrea på mormor's gamle pc, må si jeg har
forandret meg mye siden da, syntes ikke du?Bingokveld med sjokolade

Hei søtiser! Nå skal jeg snart ta del i en bingokveld for, hva skal jeg si? Gamlinger. Skal vinne et par sjokolader fra dem, tenk. Ikke det at jeg tror det er så bra for dem med sjokolade så da hjelper jeg vel dem litt på bedringens vei? Må si jeg er snill som tenker på dem, ha-ha! Men nå må jeg løpe til huset til tante så jeg, silje og Kristine kan ta de gamleste sykklene i garasjen vi kan finne og sykle bortover til huset hvor bingoen holdes. See Y'ah! Chya!

Q:
Hva er din favorittsjokolade?

bingoset


Wish me luck, bby?


Jeg er hverken mamma i en alder av 15, gift med en gammel gubbe, uteligger i oslos gater, homo eller en sladderdronning. Jeg er meg selv, ei 15 år gammel jente, ugift og en sportsliker. Enkelt og greit.


arkiv


August 2015
Oktober 2014
September 2014
Oktober 2013
September 2013
Juli 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011


kategorier


 • » Blogg
 • » challenges
 • » Forandringer
 • » Hot or not
 • » Innkjøp
 • » Kontakt
 • » Meninger
 • » Mote
 • » Om Eirin A.G.
 • » Outfit
 • » photos
 • » Room of inspiration
 • » Sanger
 • » Topp 5
 • » Ukas blogg
 • » Videoblogg
 • » VS


 • linker


  Anette -
  blogg.no
  Christel -
  Få din egen blogg!

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits MALEREN - INNLEGG selveste eirinag - juli 2009


  Velkommen til min blogg!

  Dette er den første posten på min nye blogg ;)


    0 kommentarer på "Velkommen til min blogg!"


  Legg igjen en kommentar:

  Navn:
  Husk meg?
  E-post:

  Bloggadresse:

  Kommentar:


  Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
  Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


  arkiv


  August 2015
  Oktober 2014
  September 2014
  Oktober 2013
  September 2013
  Juli 2013
  Mai 2013
  April 2013
  Mars 2013
  Desember 2012
  November 2012
  Oktober 2012
  September 2012
  August 2012
  Juli 2012
  Juni 2012
  Mai 2012
  April 2012
  Mars 2012
  Februar 2012
  Januar 2012
  Desember 2011
  November 2011
  Oktober 2011
  September 2011
  August 2011
  Juli 2011
  Juni 2011
  Mai 2011
  April 2011


  kategorier


 • » Blogg
 • » challenges
 • » Forandringer
 • » Hot or not
 • » Innkjøp
 • » Kontakt
 • » Meninger
 • » Mote
 • » Om Eirin A.G.
 • » Outfit
 • » photos
 • » Room of inspiration
 • » Sanger
 • » Topp 5
 • » Ukas blogg
 • » Videoblogg
 • » VS


 • linker


  Anette -
  blogg.no
  Christel -
  Få din egen blogg!

  design


  Designet er laget av Katrine.