InderøyaIdag har jeg vært på bursdag til farfar på Inderøya. Håper du fikk en fantastisk feiring! Veldig glad i deg!
New in
Kjole 1 fra Carlings // Kjole 2 fra H&M // Kjole 3 fra Gina Tricot

Dro rett til byen med mamma etter jeg kom hjem fra en utrolig fin hyttetur med gutter og jenter på Frosta imorges! Kjolen til høyre har jeg tenkt å bruke i farfars bursdag i morgen, resten er kjøpt som sommerkjoler og blir nok med i kofferten til Kroatia på Tirsdag! Gleder meg så utrolig mye! Gjort noe så langt i ferien dere, da? :-)
My dreams

- Dra på konserter med noen av mine favorittartister som The Fray, The Script, Gavin Degraw osv.

- Holde en tigerunge.


- Reise til mange eksotiske steder med mennesker jeg er glad i.

- Finne drømmehuset.

- Se på Victoria's Secret fashionshow live.

- Besøke kjente byer som New York, Los Angeles, Paris, Verona, Roma osv.

- Svømme med delfiner.

- Hoppe i fallskjerm.

- Få et walk in closet.

- Bo som utvekslingsstudent i USA ett år.

- Besøke Kawachi Fuji Garden i Japan.Dette er bare noen av drømmene mine! Hva er din største drøm? Skriv gjerne anonymt, og om det blir nok svar skrivet jeg kanskje dem i et eget innlegg.. :-)
Igår og idag

Livet <3
Når du mister noe du elsker

Må få dette ut, samtidig som jeg vil at flere faktisk skal vite hvordan jeg egentlig har følt det de siste månedene.

 

Som de fleste av dere som leser bloggen min allerede vet har jeg vært ute med skade i ca et halvår. I starten var det helt jævlig å ikke klare å være med på noe. Å måtte hoppe rundt, hjelpeløs, på krykker. Men jeg ble vant til det etterhvert. Naturligvis ble jeg det. Jeg hadde jo ikke stort annet valg, hadde jeg vel?

Mange tror kanskje at jeg ikke har orket å trene, at det er derfor det har tatt så alt for lang tid. Men det er faktisk så langt fra sannheten som du får det. Jeg har trent masse egentrening. Ikke utholdenhet naturligvis, men styrke og skadeforebyggende. Det har vært nokså kjipt. Nei, hvem prøver jeg å lure? Jeg har vært nære på å gi opp flere ganger, rett og slett fordi jeg ikke føler noen fremgang. Ingenting. Nada. Niks. I tillegg vil jeg dere skal vite at jeg faktisk har følt meg litt uttenfor når jeg har trent hjemme, vært lite med venner og ikke vært på noen treninger flere måneder i strekk. Det er som et som å leve helt annet liv! Og jeg har ikke likt det. Jeg har ikke likt det i det hele tatt. Og jeg har ikke valgt det selv, det er det som har frustrert meg mest. Derfor hisset jeg meg kanskje opp alt for fort og ble fort sint. Noe jeg angrer fryktelig på, men det var vel egentlig en reaksjon på alt som surret rundt i hodet mitt akkurat de første månedene.

Jeg kom mindre og mindre på trening som sagt, og kuttet til slutt helt ut. Det var det 2 grunner til: 1) jeg hadde bedre treningsmuligheter hjemme, og 2) jeg maktet rett og slett ikke å se alle andre spille håndball g fotball. Gjøre det jeg elsket. Mens jeg bare sto der på sidelinjen å så hjelpeløst på. Det var bare ikke mulig for meg på det tidspunktet. Og jeg vet at jeg garantert ville vært lenger skadet om jeg var på treningene, fordi jeg ville startet for tidlig. Selvfølgelig ville jeg startet for tidlig om jeg ikke hadde innsett at opptrening faktisk er så viktig som det er.

Men nå, som kneet begynner å bli ganske stabilt kan jeg begynne å trene håndball og fotball igjen. I starten rolig, nå litt mer og senere enda mer. Akkurat nå tror jeg det er mer psykisk, og litt fysisk. Jeg er redd. Redd for å slå opp kneet igjen, for 3 gang. Redd for å ikke være god nok. Redd for at alle har blitt mye bedre enn meg. Redd for å ikke komme med på førstelaget. Redd for å ikke bli med til BRING. Redd for høye forventninger. Redd for å skuffe meg selv.

Håndball var før en av de få tingene jeg faktisk følte jeg fikk til, men nå har det blitt til enda en ting jeg ikke føler jeg mestrer. Og jeg blir så frustrert. Det er helt jævlig mildt sagt. Og jeg hater, hater, hater den lille stemmen i hodet som sier jeg må ta det litt med ro. For jeg vil faen ikke ta det med ro. Jeg vil spille, løpe og spille håndball og fotball. NÅ!
mandagDagen så langt: skole, mat og gossip girl. What a exicting life. Hva har du gjort så langt idag?
My dream warderobe

Alt er fra nastygal.com, og dere aner ikke hvor mye jeg skulle gjort for å kapre alt dette. Finnes ikke en nettside som har klær som er mer min stil enn denne! Vurderer sterkt å kjøpe den rosa veska og bruke den til skoleveske, men vi får se! Likte du noe av det? Har du vært innom nastygal før?


life on a sunday

Dagen idag har ikke gått ut på noe annet enn å vaske, sende stygge bilder på snapchat og å spise. Og se gossip girl, siden jeg har blitt litt hekta igjen da. Tror ikke det vil skje så mye annet idag heller, så skal fortsette å ha søndagsfølelsen hele dagen ut. ah, livet.
Don't tell anyone forever, because
Innkjøp
slappe av helg i trondheim by

Kom akkuratt hjem fra byen og måtte selvfølgelig lage meg mat. Jeg har vel noe inni munnen minst en tredjedel av dagen hver dag, men jeg er nok ikke den enste, eller? Håper hvertfall ikke det! Kom ellers hjem med kun en svart bukse idag, selv om jeg ikke hadde planer om å handle noe i det hele tatt. Men halv pris på ei utrolig fin og stretchy bukse.. Da må jeg bare gå for den, da! Har tenkt å vise dere den senere idag forresten!

Snart tar jeg turen ned til banen for å se ei venninne spille kamp. Har ikke sett henne spille på alt for lenge! Etterpå har jeg planer om å kjøre et gossip girl maraton for meg selv og ta en rolig kveld. Gleder meg faktisk kjempemye! Hva skal dere i kveld?
Justin Bieber, nachos og milkshake
Fineste Hanne og Ida! <3

Har hatt en utrolig koselig kveld med 5 fiine jenter! Har sett filmen om Justin Bieber nok en gang, og jeg har nok en gang fått dilla på fyren, også har vi spist masse god mat. Godt med en sånn fredagskveld for en gangs skyld, det er alt for lenge siden sist!

Ellers stikker jeg til byen tiiidlig imorgen tidlig for å møte Anne Marie som jeg ikke har sett på alt for lenge, så det gleder jeg meg masse til! Så er vel egentlig på tide å legge seg å sove.. Natta!
Life is what happens to you while you're busy making other plans

Hallo folkens! Endelig fredag? Har egentlig følt at det har vært fredag hele uka, så kan ikke si jeg har den lykkefølelsen jeg ellers pleier å ha. Skole er ikke lenger skole, man får gjøre ganske mye som man vil, og det er jo egentlig ganske kjekt. Apropo kjekt så feirer jeg jo selvfølgelig starten på helga med et smil og en pakke ritzkjeks. Klager ikke altså.

Ellers vil jeg ønske resten av fotballjentene bare dårlig vær resten av helga, også håper jeg de ikke blir kjent med noen nye, og taper alt. Neida. Er bare så frustrert over at jeg ikke får vært med. Men får vel ønske dere lykke til uansett, da. Good luck! Skal derfor bruke helga på å møte folk jeg ellers ikke har så mye tid til å være sammen med, så det er jo egentlig bare fint det og! Ha ei flott helg da, dere!Jeg er hverken mamma i en alder av 15, gift med en gammel gubbe, uteligger i oslos gater, homo eller en sladderdronning. Jeg er meg selv, ei 15 år gammel jente, ugift og en sportsliker. Enkelt og greit.


arkiv


August 2015
Oktober 2014
September 2014
Oktober 2013
September 2013
Juli 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011


kategorier


 • » Blogg
 • » challenges
 • » Forandringer
 • » Hot or not
 • » Innkjøp
 • » Kontakt
 • » Meninger
 • » Mote
 • » Om Eirin A.G.
 • » Outfit
 • » photos
 • » Room of inspiration
 • » Sanger
 • » Topp 5
 • » Ukas blogg
 • » Videoblogg
 • » VS


 • linker


  Anette -
  blogg.no
  Christel -
  Få din egen blogg!

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits MALEREN - INNLEGG selveste eirinag - juni 2012


  Velkommen til min blogg!

  Dette er den første posten på min nye blogg ;)


    0 kommentarer på "Velkommen til min blogg!"


  Legg igjen en kommentar:

  Navn:
  Husk meg?
  E-post:

  Bloggadresse:

  Kommentar:


  Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
  Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


  arkiv


  August 2015
  Oktober 2014
  September 2014
  Oktober 2013
  September 2013
  Juli 2013
  Mai 2013
  April 2013
  Mars 2013
  Desember 2012
  November 2012
  Oktober 2012
  September 2012
  August 2012
  Juli 2012
  Juni 2012
  Mai 2012
  April 2012
  Mars 2012
  Februar 2012
  Januar 2012
  Desember 2011
  November 2011
  Oktober 2011
  September 2011
  August 2011
  Juli 2011
  Juni 2011
  Mai 2011
  April 2011


  kategorier


 • » Blogg
 • » challenges
 • » Forandringer
 • » Hot or not
 • » Innkjøp
 • » Kontakt
 • » Meninger
 • » Mote
 • » Om Eirin A.G.
 • » Outfit
 • » photos
 • » Room of inspiration
 • » Sanger
 • » Topp 5
 • » Ukas blogg
 • » Videoblogg
 • » VS


 • linker


  Anette -
  blogg.no
  Christel -
  Få din egen blogg!

  design


  Designet er laget av Katrine.