Morngutt'aboyshvordangårdet'a?

When people ask me what I want to be when I grow up, I say: I don't want to be someone, I want to become someone.

     Morngutt'aboyshvordangårdet'a? Offisielt hater jeg knott - har akkuratt kommet hjem fra hytteturen i Budalen med noen myggstikk, herlig! Men skal ikke klage, myggstikkene var verdt turen med jentene - masse bading, i både elv og vatt'n, soling ble det også - brune bærter! hø-hø. Jeg ble utrolig glad også når jeg så en kommentar fra en søt blogger om at - jeg hadde fått 3 beste anmeldelse på bloggen hennes: Victoria's blogg - tusen takk darling!
     Skal til mormor og morfar i morgen så blir lite blogging - rettere sagt i 3 uker frammover blir det blogginnlegg nå og da. Men skal holde dere oppdatert, helt ærlig - kommer det nok til å bli mer å blogge om så fortsett og følg med! Keep up the good work whit the comment's too - I love you, you know! Smask!

Q: Hva skal du gjøre i sommerferien?
Q: Hvilket dyr/innsekt liker du minst her i verden?

Jeg spør meg selv: Hvor blir det av bildeserien du lovet bloggleserne dine?
Det hører ikke sammen, gjør det vel?

Hei søtiser! Jeg dropper dere til fordel for hyttetur i skauen, er jeg ikke utrolig? Eller - mer sagt rett frem - jeg skal kose meg gløgg i hjel med veninnene mine i Budalen! Bading, telt tur, sykkeltur(er) og bare kose meg som sagt! Mye god mat blir det også - skal forsøke å få tatt en bildeserie av turen, så dere kan 'være med på' morroa! hø-hø.

Og - så klums som jeg er - når vi spiste taco i dag, veltet jeg - selvfølgelig - salsa sausen ned på terrassen, pappa fikk salsasaus over hele ansiktet, haha - jeg ler hver gang jeg tenker på det! -  Og parrasollen, ja, man kan si den trengte en skikkelig vask samme med vår kjære terrasse, klisjê - jeg skjønner ikke hvordan jeg klarer det? huff. Hilsen værdens største klums! Smask!

Q: Er du klums?
Q: Pleier du ofte og dumme deg ut, uansett liksom? 

tacosaus p terrassen
People in the world!

Hey people in the world! Kanskje jeg er litt treig, men er virkelig Michael Jacson død? Ser så mange innlegg hvor det står: ''Vi kommer til å savne deg'' og ''Hvil i fred'' - for å være erlig, kan jeg ikke si at jeg kommer til å savne ham, jeg har liksom ikke så god kjennskap til han og musikken hans, har aldri vært noen fan liksom, men som de aller fleste har jeg hørt noen av sangene hans og dansemoovsene.Vet du virkelig så mye om ham at du kan skrive ''Jeg kommer til å savne deg?''  Det lurer jeg noe ergelig mye på!

Har akkuratt kommet hjem fra fotballkamp, 2. divisjon - Ranheim - Rødfoss (?). Vi skulle løpe inn på 'stadioen' i pausen for å få lest opp navnene våre fordi vi vant og kam på 3. plass i skandia cup. Kan ikke si det var så veldig mange som var sånn veldig inntrisserte - men fint at han som leder Ranheim bryr seg soppas mye! Har vært i nydammen i dag også, jeg og Camilla gikk - verdens bratteste vei - oppover til vikåsen. Kjøpte oss en stor slush på deling og en potetgull pose hver, om du kjenner meg kommer jeg nok aldri til å spise opp potetgullposen, hah! Skal skjære opp vannmelon nå - det frister, sier du? Me prekast folkens! nussnuss.

Q: Hvordan 'forhold' hadde du til MJ?
Q: Kan du med hånden på hjertet si at du syntes han er kongen av pop?

michaeljackson
MJ etter opprasjonene, hva syntes du?Keep going girls, keep going!

Hey people in the world! Har vært våken i snart 3 timer nå, ironisk ikke sant? For å være ærlig tror jeg dette blir siste gang jeg står opp så tidlig i sommerferien, eller for alltid - ikke ta meg for bokstavelig. hah. Men gjett om det var værdt å stå opp så tidlig? Var nemlig på Lerkendal - LERKENDAL folkes! - og så på det andre Ranheimslaget spille mot Trygg Lade - som slo oss ut av cupen i går, jeg er litt småsur enda, det er en av grunnene til at jeg hadde null lyst til å blogge i går, om du spiller et lagspill og taper i semifinalen skjønner du hva jeg mener.. Ranheim var revansje sugen fordi Ranheim har tapt mot Trygg Lade 2 ganger etter hverandre, og gjett om vi tok revansj? 4-0! Å vinne så stort i en finale, da må du bare være best! hø-hø. Fikk pokaler og medaljer etter kampen, laget mitt - som kom på delt 3. plass med Utleira fikk en medalje og en 3. plass pokal - mens det andre laget fikk en egen liten pokal og en medalje, 2 pokaler, en for første plassen og en for beste lag! Raheim er best i både håndball og fotball - i håndball kom vi på 1. og 2. i Kristiansund cup! Keep going girls, keep going!
Per ciljan skjelbred skrev autografer til oss etterpå, ''stas'' som mamma ville sakt, hø-hø!
Skal spise frokost nå, egg og bacon - det skal bli jævla godt, magler rumler, hysj mage! Men da snakkes vi småttiser! Smask!

Q: Har du noen gang vært på Lerkendal stadioen?
Q: Hva liker du best av egg og bacon? hah.

eggxogxbacon11732787511173278766
Ikke det mest delikate bilde men - hah!Dønn alene

Hei søtinger! Var akkuratt i fjæra med fotballaget, volleyball og grilling med utrolig søte jenter, kos vettu! Har tenkt å se bones og paradise hotel i dag - skal du? Anyway, skal kose meg gløgg i hjel i kveld, alene, dønn alene - yey! hø-hø, litt deilig å slappe av for en gangs skyld må jeg innrømme. Gruer meg noe jævli til semifinalen i morgen egentlig, skal spille mot Trygg Lade - på lade.. Nå skal jeg spise vannmelon og bli skremt så jeg ikke får sove i kveld av å se på bones, hø-hø! Me prekast, smask!

Q: Hvilken tv-serie liker du best?

bones
Small picture - sorry!
Fa, fa, fa - farsken der fløy det!

Hei skjønniser! Solen skinner, statistikken går oppover - vi er i semifinale i A-sluttspill og alt er bare tipptopp som du skjønner! Skal i fjæra snart i dag også - hansbakkfjæra, med Camilla, Amanda og Frida. Gleder meg noe sykt, tror vi skal hoppe fra brygga i dag, creepy - egentlig ikke! hø-hø. Må bare spise litt mat først, går for majones og mårpølse, haha! Anyway's - Ha en tipptopp dag med tipptopp vær, hø-hø! Smask!

Q: Er du ofte i fjæra/på stranden om sommeren?
Q: Hva pleier du å ha med deg som mat/niste på stranden/i fjæra?

lerkendal071002
Finalene spilles på Lerkendal, kanskje vi kommer så langt?!Solvær og fjærekos!

Hey sunshines! Nå sitter jeg og Amanda ut på terrassen på solsengene, solen driver på å gå ned bak åsene og trollene kommer frem, hø-hø! Var i fjæra i dag - med Amanda søsteren hennes Emilia og min søster, Silje. Vi spillte kort, badet, spiste potetgull og spilte strandvolleyball - vi var så gode, hosthost! ha-ha, noen gutter så ned fra et av bergene i nærheten og som vi skrek når vi badet - smådyr er skumle greier! Nå syntes jeg synd på Amanda som hopper på trampolinen mens jeg sitter her og blogger til dere, så nattinatt - må legge oss tidlig fordi jeg skal spille kamp i morgen tidlig kl. 08.00 - kom å se på oss spille mot Byåsen på lade kl 08.00 da vel! snork! Smask!

Q: Hva syntes du om småkryp?
Q: Har du blitt solbrent i dag? (det har jeg, ha-ha!)

bukse
Google bilde nok en gang - overrasket? hø-hø!En melonsulten unge

Silje datt ned fra hengekøya nå nettopp:
DUNK!
Silje: ''Au!''
Mamma og meg: ''hahahaahah..!''


Hei å hå! Nå ligger jeg med hodet og pc-en innenfor veranda døren og soler resten av kroppen, smart og blogg-gal sa du? - å ja! hø-hø. Vant kampen i dag og det vil dermed si at vi er vidre til kvartfinale i A, yey! Finalen sparkes av på lerkendal fotballstadio så det er selvfølgelig et mål å komme dit. Diskoen i går levde opp til forventningene - lurer på om jeg vil dra på diskoen på torsdag også? skal du også dit? Men nå har jeg veldig lyst til å dra ned på butikken og kjøpe meg en stor vann-melon, så - Me prekast da vettu! smask!

Q: Liker du å være på disko?
Q: Hvilken melon 'sort' liker du best?

melonSola skinner, fuglene synge rog alt er bare topp!

Hei søte pinupper! åh, å fikk jeg lyst på is.. Anyway - skal snart lage meg forkostomelett - nam! Skal på skandia cup igjen i dag, en kamp i dag også - om vi vinne er vi med i A-sluttspill, er ikke det kult - ha-ha! Men har det litt småtravelt, skal møte Camilla og Frida nede ved Prix'en kl: 11.30, I think? Men da stikker jeg inn på kjøkkenet og sjekker om jeg er bedre enn Benjamin på paradise til å lage omelett, ha-ha! Ha en fortsatt strålende dag - med sol! Smask!

Q: Hvilken is liker du best?

solSolbrille chic!

Hey gyys! Jeg har sett ansiktet til Anna(annais.blogg.no) i omtrent 2 timer nå, lurer du på hvofor? Du får vite det likevell, tihi, hun er på forsiden av byavisa som jeg leverer ut, bud'dame'! haha, må nesten le litt av det hele, jeg har en jobb? haha, det kan liksom ikke gå bra, men har holdt ut i 4 uker nå, er jeg ikke flink?! tihi. Var i byen i dag også, kjøpte meg en utrolig søt blondekjole på gina og noen råtøffe solbriller, cihc - haha! Måtte selvfølgelig ha meg en tuttifrutti stang siden det er marked her i Trondheim, det er et must liksom!
Også nå skal jeg snart dra på Skandia disko - skal du også dit? - gleder meg noe sykt. Humf, har hørt av så mange folk at storsjø-diskoen er mye bedre, men vi er ikke med på storsjø-cup, så jeg aner ikke. haha! Vi vant i dag også - mot Flataas (?). yey! Keep going girls, keep going!

Har blir en del fotball-snikksnakk på denne bloggen denne uken pga. Skandia-cupen men skal forsøke og blogge om ting utenom fotball også - for dere som kanskjer ikke liker det, hø-hø! Men nå skal jeg sminke meg og jeg og Amanda skal nok finne på noe mens vi venter på at Camilla skal hente oss før diskoen, hastalavista! smask!

annaisbloggno
Skandia og måsebæsj

Hello gyys! Det har vert en lang dag i dag - Skandia cup - fotball, sol og masse mennesker. Gleder meg til denne første uken i sommerferien hvert år! Det sier vel noe. ti-hi. Vi vant en kamp og tapte en - en i morgen også, og etter det sluttspill - håper selvfølgelig vi kommer så langt! Og gjett - så uheldig som jeg er - hva jeg fikk på skoen min? Måsebæsj, ha-ha! Men nå skal jeg dusje, spise også busselalle. Gleder meg til i morgen - ønsk meg lykke til? Smask!

Og - jeg pleier og syntes det er teit når folk skriver det, men må nok skrive det selv også - beklager for dårlig innlegg. hø-hø!

Q: Hva har du gjort i dag?
Q: Er du med på Skandia cup?Venner og grillmat - kos ikke sant?

''Kan jeg bruke de nye skoene mine mamma?''
''Ja selvfølgelig, de er jo dine''
Dumt spørsmål må få et dumt svar!


Hei søtiser! Beklager for at jeg har vært en utrolig - mildt sakt - dårlig blogger i det siste. Solfylte dager, fotballkamper og venner gjør at datan havner for seg selv inn i en krok, fortsetter jeg sånn blir den nok støvete også, hø-hø! Sitter faktisk ikke i vinduet nå, men ut på en solseng med solen rett i øynene - er det ikke deilig? Har spilt fotballkamp i dag - mot Malvik - vant 5-3! Gratuler oss? haha. Sitter egentlig bare og venter på at bøddisene mine kommer på liggover besøk, men først skal familien spise deilig grillmat, nam! Men da er middagen ferdig, sneiks! Smask!

Q: Når du griller, spiser du helst pølse eller kjøtt?

grillmat2
Google bilde - overrasket? hø-hø!Good night - sleep tight!

Hellu gyys! Nå sitter jeg og ser på den nyderlige solnedgangen, har sittet her i vinduskarmen ofte i det siste, jeg får tid til å tenke over ting og det er utrolig deilig. Småtig som jeg ellers ikke tenker på, som familen - familien er ingen småting, men det er en av de tingene jeg aldri tenker over, jeg tenker på hvor glad jeg er i dem, ting vi har gjort sammen etc. Herlig! Jeg gleder meg til i morgen, håper på sol så jeg kan bruke de nye klærne mine, tihi. Men jeg tror jeg sier natta til blogg, småtrøtt! Good night - sleep tight everybody! Hugs!

Q: Pleier du og se på solnedgangen?
Q: Hva tenker du på når du ser på solnedgangen?

9solnedgangSvarte såkka!

'Ailin er så tøff, broren hennes sier at hun spiller rugby med guttene i friminuttene!'
Dette synte sjeg var tøfft når jeg var 6 år - at ei jente kalldt Ailin som jeg møtte i syden spillte rugby,
hadde jeg ikke noe bedre å ta meg til? haha!

Hei søte lesere! Sitter nå og ser på Rosenborg-Aalesund, heia Rosenborg! Humf, også kom jeg hjem fra byen med mamma i 17.30 tiden, koselig dag mange utrolig fine kjøp - så utrolig fornøyd! Noe jeg derrimot har bestemt meg for er at jeg skal begynne og si ''Svarte såkka!'' (trøndersk) istedet for ''Svarte!'' (banneordet) humf, rart? neh. Du lurer nok på hvorfor jeg vil at dere skal vite det, hum - det vet ikke jeg engang så.. haha! Slenger inn et bilde av mine to beste kjøp i dag, håper du liker dem! Love you - Smask!

Q: Hva syntes du om kjøpene mine?

eirinagblogg
skoene etc
Sko: Din sko
Shorts: husker ikke
Smykke: Gina Tricot
Topp: Only
Jakke: Cubus

Poser under øynene og bytur

Hey gyys! Eller skal jeg si god morgen? haha! Jeg og Amanda våknet for ca. en halv time siden - kanskje ikke så rart når vi ikke såvnet før 03.30-04.00 i natt/morges? jaja, koselig - Forrest gump var bra - batteryen holdt oss våkene, og verden var bare deilig! Amanda dro nettopp hjem - fordi vi begge vil dra til byen, MEN vi vil ikke bruke våre egne penger så vi drar med mødrene våre - kall meg gjærne slu - men det kan føles deilig å ikke bruke penger i blant: men få klær likevell, haha. Men nå drar vi snart til byen og jeg må sminke meg, sneiks! Ha en fortsatt fin dag!

Q: Hva pleier du og vennene dine å gjøre når de ligger over hos deg?

a
trondheim torg
(Google bilde - nok en gang!)Pirbadet med røde skyggede øyne

Hey folkens! Beklager for at jeg har vært en elendig blogger i det siste, eller rettere sagt - de to siste dagene (?). Mye å gjøre pluss at jeg ikke er så veldig gira på å blogge, beklager! Akkuratt nå sitter jeg og Amanda lent over hver sin pc, morsomt sier du? å ja. haha! Skal se film senere i kveld - Forrest gump - har hørt den er utrolig bra, så gleder meg.
Og jeg er så utrolig glad for at dere leser bloggen min, TUSEN TAKK! Ligger på 279 plass. på listen og er superfornøyd! Glad i dere, smask!

Q: Har du sett forest gump?
Q: I såfall - hva syntes du om den?

forrestgumpposterKlasseavslutining med jenter oppløst i tårer

Hei folkens! Sitter med små tårer i øyekroken enda, etter avsluttingsrevyen. Forestillingen gikk kjempebra, god mat og koselige klassekamerater. Talene etter forestillingen og rosen og diplom - gjorde at tårer vellet opp i øynene, forsøkte og skjule det helt til jeg så at flere jenter gråt. Det er utrolig hvor glad du er i trinnet ditt, du forstår det bare ikke før dere skilles. Anyway vi blir jo ikke skillt på en måte, vi begynner på samme ungdomsskole men klassene vil bli forskjellige og noen av bestevennene dine blir bare venner eller enda verre, dere glir fra hverandre. Siste dag på barneskolen, tenk deg det - fatter det faktisk ikke enda.. humf. Må bare si takk for flotte år og jeg er så glad i dere besteveninnene mine! Glad i dere også blogglesere! Smask!

Oppfordring: Fortell en av de beste vitsene du vet - så jeg kan bli gladere! tihi.

frida
thea cecilie
amanda
camilla lske
elsker dere så sykt mye!Forestilling og kjeks

Hei gyys! Kom akkuratt hjem etter 2 revy forestilling - den 3 og siste blir i kveld, gleder meg sykt! I dag viste vi revyen fram for Vikåsen - de vi skal begynne i trinn med på ungdomms-skolen. Det var litt flaut og stå og danse med ku drakt, og jeg følte meg litt flau når alle lo av oss kyrne - kugalskap, haha! Men i kveld blir det avsluttnigskos og forestilling for foreldrene - siste dag på barneskolen i dag, kjenner fortsatt ikke sommerferie-følelsen jeg pleier å ha, det er noe rart med det hele, humf. Yeah, skal spise litt mat også må jeg avgårde til skolen igjen til 16.00 - kanskje jeg skriver når jeg kommer hjem, glad i dere! Smask!

Q: Hva er det flaueste du har opplevd?

12345678911


Meg å Camilla - vi ligner sant? haha!Fjærekos

Hei blogglesere! Kom akkuratt hjem fra 'fjæra', vi hadde jentekveld helt til Steffen kom, jentekveld med en gutt, neh! tihi. Låvte dere i går at det skulle komme bilde av kukostymet, men - så god syerske som jeg var - har noen av flekkene begynt og løstne, og jeg strevde jo som f. for å få dem på. er litt små irritert faktisk! Men fjæra var koselig, tengte egentlig å ta bilder men glemte det helt når vi fikk det så morro, haha! Vitser og dårlig humor ble det mye av - latteranfall og snikk snakk, bare kos vet dere! Grillet også, tenk - karbonader i hamburger brød, nam! Bare øving på skolen i dag, forestilling i morgen, hjelp! Ønsk meg lykke til med kudrakta mi? MØØ, øh! Love you - Kisses!

Q:
Pleier klassen din og ha forestilling i slutten av 'semestret' - året?
Q: Har vennegjengen deres syforening eller jentekveld?

abcSkal ikke satse på karriere som syerske!

Hey folkens! Jeg har nå akkuratt sydd ferdig ku-kostymet mitt til revyen - det tok himla lang tid og sy på 'flekkene', tror nok ikke jeg skal satse på en karriere som syerske når jeg blir stor, haha! Var på fotballtrening før i dag, er fortsatt stiv, tilogmed etter kose kvelden i går - humf : noen som har forslag til ei stiv ku? høhø. eller skal jeg si mømø? Faen, har dårligere humor enn jeg bruker, så kanskje jeg begynne rog bli overtrøtt? jaja, da sier jeg natta, glad i dere! Natta suss! tihi.

Q: Hva skjer med deg når du blir overtrøtt?

Kommer bilde av kukostymet i morgen - gled dere, hø-hø!One tree hill og et glass vann er alt som skal til

Hey qutepies! I dag har det vært revy øving for det meste - og rydding. Litt av en dag, vi er avgangs elever, på barneskolen som lærererne sier, haha! Høres store ut.. Herregud som tiden har gått det siste året, kommer til å savne gamleklassen når vi starter på ungdomsskolen men kommer til å bli minst like bra på ungdomsskolen, håper jeg iallefall! tihi. Revyen blir bare bedre og bedre, spessielt dansene, gleder meg noe sykt faktisk! Men nå skal jeg se ferdig One tree hill - er ikke helt sikker på hva jeg skal gjøre senere i dag så det får dere en opplysning om senere, glad i dere søtiser! Smask!

untitled one tree hill
Jeg er overglad og sliten

Hey peaople! Jeg er bare så GLAD, happy liksom. haha! Norge spillte likt med Island og verden bare stråler, så fortjent! Kjenner at musklene værker etter fotballtrening i dag, så skal pleie meg selv å dermed skal jeg se Tiptoes, finne fram dipp og gullerøtter, battery og bare lene meg tilbake å nyte filmen, livet er herlig i blant, ikke sant? Latter blir det nok mye av, men jeg kommer nok til å grine også, følelses menneske vettu, tihi. Blogges etter filmen!

Også må jeg bare si, tusen utrolig millioner takk for at dere leser bloggen min, det er hele 214 som leser bloggen og da er jeg dermed på 612 plass. bare SÅ utrolig fornøyd, elsk på dere! Smask!

Q: Hva gjør du når du skal 'pleie' deg selv etter en slitsom dag?

1234566789Betatt

Hei gyys! Sånn helt serriøst, jeg er bare så betatt av alle kjolene på nelly.com! Skulle gjærne kjøpt alle, men hei - jeg er ikke rik heller! Humf, noen ganger skulle jeg gjort alt for å bli det, men hva er sjansen for at det noen gang kommer til å skje? Men man kan jo drømme. tihi. Skal mase hull i hodet på mamma om at jeg må få minst en av kjolene, det er mitt største mål denne søndagen! Ha en fortsatt strålende dag søtiser. Kisses!

Q: Handler du ofte på nettet?
Q: I såfall, blir du ofte fornøyd?


Har desverre ikke noe bilde i dette innlegget!Sulten unge med poser under øynene

Morn alle blogglesere! Jeg sitter her og gjesper, sovnet ikke før i halv 4 tiden i går natt, eller skal jeg si morgen? tihi. Ser også på disney channel, faktisk, og ser på High School Musical, koselig. Sånn egentlig vurderer jeg å gå opp og lage meg mat, sola skinner så kanskje jeg faktisk kan spise frokost ute i dag? Da hadde jeg blitt overasket, men jeg kan jo drømme? haha! Men nå skal jeg gå opp og spise frokost! Vi får snart besøk av mitt søte søskenbarn Ivar og tanten min, så blir nok blogging når de har dratt igjen. Ha en strålende dag! Smask!

Q: Hva syntes du om filmene High Scool Musical?

17920highschoolmusical2castphotocleanwhiteDet er bare helt ufattelig!

Den 16 år gamle gutten er en populær fotballspiller og hans jevngamle kjæreste har beste karakterer i alle fag. Nå er de begge fengslet for drapet på Therese Johansson Rojo natt til søndag. 

Gutten er siktet for drapet, mens jenta er siktet for medvirkning.

I morgen skulle de to gått ut av niendeklasse på ungdomsskolen i Stureby, men i stedet sitter de begge innelåst på politihuset i Västberga i Stockholm.

Therese Johansson Rojo ble funner i et skogholt i Stureby av venner natt til søndag med kveler merke på halsen. 15-åringen døde kort tid etter.

 Supersosiale og trivelige

De to drapsmistenkte har vært et par i over to år, og feiret nylig sine første seks måneder som forlovet. Venner kan ikke forstå hvordan de to kan ha utført den grufulle handlingen.

- Ingen av oss kan forstå hvordan dette kunne hende, de var både supersosiale og trivelige, sier en forelder til en skolekamerat av de siktede.

Først nektet de to for å ha utført handlingen, men ifølge Aftonbladet.se skal gutten ha begynt å samarbeide med politiet mandag kveld. Han skal da ha gitt opplysninger som styrket saken mot de to siktede, men ingen innrømmelse har ennå funnet sted.

Hatefulle meldinger

Hatet vokser mot de to siktede ungdommene, og bloggen til den siktede jenta er fylt opp av hatefulle meldinger som også kan tolkes som drapstrusler, skriver den svenske avisen.

«Det er ikke fengselet du bør være redd for, men tiden etter», står det på bloggen til den siktede jenta ifølge TV2nyhetene.no.

- Vi er klar over denne trusselen. Vi forsøker å fange opp debatten og stemningen på nettet. Vi skal ta affære om det virker seriøst, sier politipressetalsmann Karin Sohlberg.

Gullkjole

I går gikk årets skoleball av stabelen, etter at Thereser foreldre hadde ytret ønske om at skolen skulle holde det som normalt.

15-åringen gledet seg veldig til skoleballet, og hun hadde kjøpt seg en ny gullkjole for anledningen. I går hadde hennes venner tatt den med seg på ballet der 120 av skolens elever var samlet.

Kjolen ble plassert på et bord ved siden av tente lys og en kondolansebok der de som ønsket kunne skrive inn hilsninger.

- Det var jentas foreldre som ønsket at ballet skulle holdes, og at det skulle bli en positiv tilstelning der elevene kunne ha det trivelig. Og det ble det, sier skolens rektor Christian Wetell til Aftonbladet.se.

Ett minutts stillhet ble holdt for den drepte 15-åringen før middagen og dansen begynte.

- På vei til å slå ut i full blomst

Faren til Thereses bestevenninne Emma, Mikael Näslund, har skrevet minneord i Aftonbladet.

- I helgen slukket noen lyset for vår solstråle Tess. En jente som, akkurat som sommeren, var i på vei til å slå ut i full blomst, med hele fremtiden foran seg, skriver han.

Näslund skriver om ballet som fant sted på Tereses skole i går, og hvor mye jentene hadde gledet seg til den store kvelden.

- Som forelder og leder for et jentelag i fotball har jeg levd med alles prat om klær, sko, smykker og håroppsett hele våren. For disse jentene var det en stor hendelse som nærmet seg. Å endelig får gå ut av niendeklasse og føle seg stor og voksen. Det fikk Tess aldri oppleve, skriver han.

Kvelningsmerker på halsen

Therese Johansson Rojo forsvant fra festområdet med en 16 år gammel venn lørdag kveld. Ifølge avisen Expressen skrev venninnen Ina Engström rett før midnatt en SMS til 15-åringen der hun meldte at det var på tide å dra hjem.

«Jeg kommer straks», svarte 15-åringen klokken 23.57 ifølge avisen.

Etter det fikk ingen svar av henne.

Venner gikk for å lete etter henne, og fant henne hardt skadet i skogen ved festplassen. Hun døde kort tid etter. Vitner har fortalt at hun hadde tydelige kvelningsmerker på halsen, og Expressen melder at hun kan ha blitt kvalt med sitt eget smykke.

Dødsårsaken er imidlertid ennå ikke fastslått og jenta skal obduseres..

Kilde: vg.no

Når jeg leser dette griner jeg, sånn helt serriøst! Jeg blir bare sånn jævli sur for at, hvordan kan noen gjøre noe sånnt? Og i tillegg er alle involverte bare barn, på dørstokken til voksenlivet!

Q: Hva mener du om Therese mordet?Svart mobiltelefon og tankefull

Hei folkens! Svart mobiltelefon, død mobiltelefon, blecket mobiltelefon - eller hva farsken du sier: det er uansett en av de verste tingene jeg vet, ja faktisk! Det verste. humf, jeg tar nok litt hardt i når jeg sier det men, tihi. Ny datamaskin ble det nok ikke i dag heller, men skal handle på nettet tror jeg! Overlykkelig! tihi. Solen har gløttet fram fra skyene og himmelen er nokså blå - hærlig! Sommer og sol ; passer like godt sammen som .. øhm, Pølse og brød (?) haha!

Jeg leste akkuratt et innlegg på bloggen til Henriette, ble så utrolig tankefull etter det. Selvsikker, var spørsmålet - er du selvsikker? Jeg vet at alle jenter, som Henriette skriver, er utrolig opptatt av utseende, absolutt hele tiden. 'Er håret mitt pent nå?' og 'Hvordan ligger mascaraen?' er noen spørsmål som ofte blir stillt.. Hva syntes du om å være annerledes? Ha en fortsatt fin kveld! Hugs, fra en tankefull jente!

Q: Er du selvsikker?

11whisperGrøt og butikkvandring

God ettermiddag folkens! Nå sitter jeg og venter på at grøten skal bli ferdig, herlig med risengrynsgrøt, så lenge siden jeg har spist det! tihi. Kan fortelle dere at det blir nok ingen film i dag likevell, har absolutt ingen filmer som er verdt å se en gang til, humf - det forklarer en del! Men etter grøtspisingen skal jeg ut å se på datamaskiner, skal sjekke hvilken jeg vil ha å sånn. enderlig, sier jeg for andre gang i dag! tihi. Men nå er grøten klar! Shallabaais! Smask!

Q: Liker du Rømmegrøt eller risengryns-grøt best?

123grt

Frister det ?En natcho spisende unge, som hater regn!

Morn gyys! Nå sitter jeg å ser ut av veranda døren, humf - yndlingsværet mitt, regn! Kan nok egentlig si det er langt unna yndlingsværet mitt, men men! Blir nok film kos i dag, tror jeg skal ut på datamaskin shopping, yey! Enderlig sier jeg bare. tihi. Skal kanskje en tur nedover til Camilla også, men kommer ann på om jeg er i stand til å sykle nedover i regnværet. haha! Også har jeg et mål i dag : Få sims til å virke! Det plager meg noe jævli at jeg brukte penger på det, også virker det ikke, skal prøve nok en gang å få det til å starte. Har fortsatt ikke funnet ledningen som fører bilder over fra mobilen til datamaskinen, så det vil forbli googlebilder framtil ledningen dukker opp, beklager! Men dere må ha en fortsatt fin dag! Smask!

Q: Hvordan er været der du bor?

12345678910

(FOTO: google)Good night blogg !

Natta folkeens! Skal bare si at fotballkampen til guttene gikk, mildt sagt, ganske dårlig - de tapte 0-7, øhm! Men derrimot ble det 1-1 når J 16 spillte, den kampen hvor camilla spilte! Du er drit god Camilla, jeg vet du ikke tror meg, men! Imens J 16 spillte fotballkamp snakker jeg med Thea Cecilie, vi snakket om alt mellom himmel og jord, serriøst! Også fikk jeg nok en gang høre at jeg har verdens dårligste humor, duh - min humor er rå bra, face it! tihi. Men jeg skal legge meg nå, halvsover allerede, men blir nok sen kveld likevell, men sier natta til blogg og hallo natten! tihi, elsker dere bloggere - Natta Smask!

d

elsker dere jenter!Soccer boys!

Hello gyys! Camilla ringte nettopp, skal ned på banen å se på at guttene spiller kamp. Så må få stappet i meg noe mat og hoppe på sykkelen å trå for livet for å rekke det, så må kanskje legge fra meg datamaskinen? tihi. Humf, kommer nok et til innlegg etter kampen i dag! Shallabais! Kisses!

Q: Liker du å se på at folk spiller fotball?

28453951234100478093n400

The Cecilie, er så glad i deg og elsker det bilde, så måtte bare legge det ut!What do you think?

God dag folkens, jeg trenger deres meninger NÅ!

Q:
Hva syntes du om kjolen?

123lillakjoleminauk001l
(Kjolen kommer fra Ladiesroom.com)
Jeg har forresten <a href="http://bloggurat.net/minblogg/registrere/0f10d8359f5cec50b02d28a5ef3ed0fa8ba4a63e">presentert bloggen min</a> på Bloggurat.


Jeg er hverken mamma i en alder av 15, gift med en gammel gubbe, uteligger i oslos gater, homo eller en sladderdronning. Jeg er meg selv, ei 15 år gammel jente, ugift og en sportsliker. Enkelt og greit.


arkiv


August 2015
Oktober 2014
September 2014
Oktober 2013
September 2013
Juli 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011


kategorier


 • » Blogg
 • » challenges
 • » Forandringer
 • » Hot or not
 • » Innkjøp
 • » Kontakt
 • » Meninger
 • » Mote
 • » Om Eirin A.G.
 • » Outfit
 • » photos
 • » Room of inspiration
 • » Sanger
 • » Topp 5
 • » Ukas blogg
 • » Videoblogg
 • » VS


 • linker


  Anette -
  blogg.no
  Christel -
  Få din egen blogg!

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits MALEREN - INNLEGG selveste eirinag - juni 2009


  Velkommen til min blogg!

  Dette er den første posten på min nye blogg ;)


    0 kommentarer på "Velkommen til min blogg!"


  Legg igjen en kommentar:

  Navn:
  Husk meg?
  E-post:

  Bloggadresse:

  Kommentar:


  Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
  Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


  arkiv


  August 2015
  Oktober 2014
  September 2014
  Oktober 2013
  September 2013
  Juli 2013
  Mai 2013
  April 2013
  Mars 2013
  Desember 2012
  November 2012
  Oktober 2012
  September 2012
  August 2012
  Juli 2012
  Juni 2012
  Mai 2012
  April 2012
  Mars 2012
  Februar 2012
  Januar 2012
  Desember 2011
  November 2011
  Oktober 2011
  September 2011
  August 2011
  Juli 2011
  Juni 2011
  Mai 2011
  April 2011


  kategorier


 • » Blogg
 • » challenges
 • » Forandringer
 • » Hot or not
 • » Innkjøp
 • » Kontakt
 • » Meninger
 • » Mote
 • » Om Eirin A.G.
 • » Outfit
 • » photos
 • » Room of inspiration
 • » Sanger
 • » Topp 5
 • » Ukas blogg
 • » Videoblogg
 • » VS


 • linker


  Anette -
  blogg.no
  Christel -
  Få din egen blogg!

  design


  Designet er laget av Katrine.