me eating spagetthi


Groteskt da sjø, men i mitt rette element

I dag er jeg i utrolig tullehumør, og utrolig glad. Tross at vi var ute i regnet de fire (!!) siste skoletimene våre idag! Tok bilder og bygde gapahuker. Men er egentlig helt greit det med de fine folka som var der i dag, og siden jeg for en gangs skyld var kledd for skogen er det jo mye bedre allerede :-) heh. Skal snart møte opp på fotballkamp også blire bare flott. Får vi håpe. Også må jeg gratulere Marthe kjempemasse med dagen, loveyou!
I want to, and why shouldn't I?

          

         

         

         

Want to go to Paris. Want to see the eiffel tower. Want to buy a new bike. Want to wisit another country. Want to run a maraton. Want to prove to myself that I'm good at something. Want to see the whole wide world. Want to make memories. Want summer. Want to know new people. Want sun. Want to go to greece. Want to go on a vacation. Want to colour my hair black. Want to go to Rome. Want to explore new stuff. Want to learn how to take a hell lot of good pictures of nature and the people I love the most. Want to take a bath in the ocean every single day. Want to play football. Want a new bikini. Want to go to Oslo. Want a pair of sunglasses who fits well. Want to see more cute movies. Want to meet the perfect one. Want to go to Nord-Norge. Want to meet all of my family every week. Want to go to my grandparents farm with my whole family, just like old days. Want all my family to be healthy. Want to learn how to play the game love without beeing hurt. Want to learn how to play piano. Want to give a fuck about what people may think of me. Want new clothes. Want my own style. Want to find out who I am. Want a change. Want to do something new, just something else.

(Ja, teksten er skrevet av meg og den er sikkert dryssfullt av skrivefeil.)
Good morning
God morgen kjære lesere!
Nå har jeg vært våken i rundt en time, og føler meg ganske så opplagt i grunn. Har spist en herlig frokost (bildet) og sett litt one tree hill på MIN data(!!!!). Har startet på sesong 7 nå, også blir det sesong 8 etter det! Men først må jeg ta bussen til jobb for så å jobbe i noen timer før jeg skal spille kamp mot melhus rett etterpå. Kommer til å bli en helt og holdent slitsom dag dette her. Er jo helt gåen etter bare noen timer på jobb, jo! Men først og fremst må jeg ringe sjefen og høre om det ordnet seg med at jeg kunne gå hele 2 timer før jeg egentlig skulle, før jeg løper ned til bussen med så god tid som vanlig. jaja, ha en fantastisk tirsdag, dere!

Også må jeg ønske alle dere som har eksamen i dag lykke til! Lykke til!
I had a good timeIgår var det håndballavslutning på romantica for spillere og foreldre. Var en kjempefin avslutning og det ble vist bilder, en liten video fra vi var mindre og en tale til våre fantastiske trenere som har bestemt seg for å gi seg som hovedtrenere etter flere herlige år! Dette var den siste avslutningen vi har bare J96, for denne sesongen blir vi slått sammen med J95. Nye folk, ny serie, nye utfordringer. Tror det vil bli bra, jeg!
Vi spiste pizza, spiste is og var som håndballag flest: tullete, høylytte og bildetaende. Takk for en herlig sesong, jenter!
hurry, hurry, hurry up


Hakke tid til noe annet nå, speilbilde <3<3

Dette har vært ei herlig helg. Har tilbringt fredagen på jobb og hjemme hos amanda med frida. Lørdagen i byen og etterselskap hos Marthe med mange herlige jenter før noen gutter kom for å prøve å komme inn og søndag på fotballkamp og kino med familien Pettersen! I dag skal jeg først og fremst på jobb, og bussen går om.. 5 minutter. Great. Ciao, ha en flott dag! Kommer bilder senere, om dere vil?
en av mine favorittblogger


http://sht.blogg.no

Hun har en god kjæreste. Hun har en fin familie. Hun har fine venner. Hun er pen. Hun har kreft. Lær hvordan man utnytter livet best mulig når de fleste ikke tror du kan. Jeg elsker denne jenta, og ønsker henne alt vell.

Nå drar jeg til Amanda etter en lang dag på jobb, blogges i kveld <3 og kos dere med bloggen til Silje
litt sånn derre sammendrag vettø

De siste dagene har vært ganske fine, for å si det sånn. Tirsdag var det søttende mai, og jeg tilbringte dagen i byen, gikk i tog ogsånn før det ble kos og lunch med min fine familj ved det norske blå hav. Så litt på mitt søskenbarn drille på barneskolen, og til slutt avsluttet jeg kvelden hos Amanda med mange herlige jenter! Kunne ikke feiret nasjonaldagen på en bedre måte! Onsdag har jeg helt glemt, for å være ærlig. Tror seriøst jeg utvikler demens. Er det vanlig???? Har hvertfall ingenting negativt - eller positivt for den saks skyld - å huske, enn så lenge.... Høres ut som om jeg var i bakrus eller noe i den duren, men det er fulstendig feil. Bare så det er oppklart...


Hos amanda på 17. mai. Har mange fler bilder, men tror ingen har så stor interesse av å se dem, eller hur?

Og i dag startet den berømte arbeidsuka alle niendeklasse elever i hele Trondheim by må delta i. Greit med et lite avbrekk fra alt skolestyret, synes jeg hvertfall.
Har valgt å jobbe på bare blåbær (en cafe her i trondheim med verdens beste mat!!) med ei av mine beste veninner, og det har vist seg å være helt okei. Dagen har vært super, i forhold til å tenke på at jeg har ryddet, vasket og egentlig rett og slett gjort drittjobber! Har snakket med utrolig hyggelige mennesker hele dagen og fått mange fine bemerkninger og mye skryt! Vi fikk til og med lage vår egen pizza til lunch med egenvalgte ingridienser, og den smakte himmelsk. Herregud. Får vann i munnen bare av å tenke på det. Og har ikke vært så mett på... okei, siden i går. Men det var så utrolig godt! Løp å kjøp.
Etter jobb spradet vi inn på solsiden og campet på jordbærpikene med Amanda og Solveig. Var kjemefint å bare sitte der å snakke, er alltid det. Og i kveld har jeg vært på fotballtrening.

Ganske fin dag vil jeg påstå, og jeg håper morgendagen blir enda bedre! Også håper jeg at jeg ikke knuser noen glass imorgen også... Det hadde vært gaske så flott å unngå. For det var ganske så flaut. Også var det flaut når jeg mistet bestikk under bordet til en kunde og måtte sette meg ned på knærne for å ta det opp, og når jeg spradet gjennom cafeen med en vedpose på skuldra. Her kommer julenissen, liksom. Har en hel del veldig fine øyeblikk fra idag altså.. Det er flaut å være servitør. Men natta nå, skulle lagt meg for.... en time og 54 minutter siden nøyaktig. Skal bli godt å våkne imorgen tidlig.
slapp søndagI dag har jeg hatt det kjempekoselig med beste Hanne! Har spist masse usunt og ellers ikke gjort noe fornuftig. Som vanlig når det gjelder oss to! Har tatt bilder og hørt på musikk, samt vært på datan og snakket. Alt dette i hele dag. Haha. Slapp søndag <3 hva har du gjort idag?
Yesterday was so beautifuuul

I går befant jeg meg først og fremst i byen med beste Ingrid-Therese. Kjøpte meg masse fint, og var utrolig herlig å møte henne igjen, blir så lenge mellom hver gang! Etter byturen på fire timer dro jeg hjem for å spise litt middag før jeg dro oppover til fortunalia for å tilbringe kvelden til Sigrid med noen herlige jenter. I halv ellevetiden kom Stian, Haakon og Arvid før de dro i tolvtiden igjen. Gjorde ikke stort hele kvelden i grunn, men tida føk av sted! Tusen takk for en herlig kveld!! :-)Fødselsdag at Vidas place


Ida og Amanda


Bursdagsbarnet, Rikke og Nina

Amanda, Thea Cecilie og meg

Silje

Marthe og Malin

Rikke, Ida og megSolveig og Ida


Herlig kveld med herlige jenter! Spiste masse god mat, tok bilder og snakket. Lenge siden sist! Lenge siden du var på bursdag?
friday baby, its FRIDAYNu er eg så glad for at det er helg! Har vært ei uke på både godt og vondt denne uka her. Godt med grilling med herlige jenter på onsdag, unødvendig med spanskframføring, bry deg framføring og RLE-prøve på ei og samme uke. Så nå er det deilig å få sitte å høre på musikk ved yndlingsruta mi, se på sola som begynner å skinne gjennom de tykke regnvåte skyene og gire opp til bursdag. Jeg gleder meg sånn til å ta fram finkjolene igjen og virkelig pynte meg!

Jeg føler meg også så rastløs denne uka. Jeg gleder meg sånn til strekken min blir mindre vond så jeg kan begynne å trene igjen, for jeg føler at jeg går glipp av så mye. At jeg blir så borte og alene. Alle vennene mine driver nesten med idrett. Jeg elsker virkelig å drive med idrett, og kan ikke tenke meg å slutte. <3 IDRETT <3
KroppsfokusKroppsfokus har blitt et egentlig ganske aktuelt tema på skolen min i det siste.
Ganske ubevisst, I guess, men er ganske sikker på at det ikke bare er vår skole det gjelder, spesielt siden sommeren og små antrekk begynner å stå for tur. Samtidig som jeg må få ut noen ord om dette er det et sårt men viktig tema, så la oss ta en liten diskusjon;

For det første har barn i mye yngre alder enn før begynt å fokusere på kropp og utseende. Når jeg i 7. ende gikk alle med stram hestehale rett bak hodet, hettegensere og joggebukse så godt som hver dag og pittelitt mascara på vippene. Vi var nesten redd for gutter, og guttene kom aldri med ekkle kommentarer. 7 klassinger nå bruker masse sminke, går etter eldre gutter, er opptatt av å ha fine og masse klær og å ha høy status og kjenne mange. Jeg kan bare ikke forstå at det er blitt forandret så fort. Det er bare 2 år siden jeg gikk i sjuende. 2 år!

Det er rett og slett press på å være pen og ha fin kropp i vårt ungdomssamfunn. Det ligger på en måte i kortene. Skal du ha en viss status må du ha ett visst utseende. Personlighet kommer definitivt i andre rekke selv om folk legger vekt på at det er viktigst. Men jeg føler ikke at det kommer frem, i det hele tatt. Men hvorfor er det blitt sånn? Det er jo helt feil, etter min mening i alle fall. Alle har ikke et helt opp i skyene fint utseende, alle er ikke syltynne med store pupper - alle ser rett og slett ikke ut som modeller, uansett hvor mye eller lite man faktisk vil oppnå det.

Mye av utseende ligger i genene til familien. Altså er det ikke alltid så mye å gjøre med.
Selvfølgelig er jeg ikke fornøyd med meg selv. Selvfølgelig er ikke du helt fornøyd med deg selv. Selvfølgelig er ikke vi fornøyde med oss selv. Vi ser ofte de små feilene ved oss selv ingen andre legger merke til. Vi merker dem alt for godt. Vi sammenligner oss med andre, og med de hotteste sjeldne kjendisene og modellene i blader. Og om vi i tillegg får høre en kommentar eller to på at vi for eksempel har lagt på oss noen kilo, ikke er så glad som vi har pleid å være eller får skjellsord som hore og stygg slengt etter oss - tar vi fleste det innover oss og gjør ett eller annet med det. Noen sulter seg, noen trøstespiser og noen begynner med selvskading i de værste tlfellene. Det er litt vanskelig å hjelpe de menneskene som utvikler disse problemene også, spesielt for unge venner som gjærne vil hjelpe, men har vanskelig for å gjøre det. Det er vanskelig for alle parter. Og i grunn og bunn unødvendig.

 Noen er naturlig pene. Og heldig for dem har de gode gener, mens andre er kanskje ikke naturlig pene - jo, selvfølgelig er de naturlig pene, men ikke på samme måten. Kanskje disse naturlig pene jentene skjuler seg under tonn av sminke, bare fordi de er redde for hva folk vil si? Jeg kjenner noen slike. Jeg er en av de få som egentlig gir ganske faen. Jeg går uten sminke når det passer meg, håret mitt ser ofte ut som et kråkereir og jeg er ikke opptatt av å se meg i et speil etter hvert friminutt. Jeg er heller ikke en av dem som folk nevner om man snakker om hvem som har best utseende, men hvor langt kommer man med det? Du får kanskje noen fine kommentarer, får høyere status osv. men hva mer? Et fint liv helt til resten av verden får alle til å innse at man er bra nok som man er og alle til slutt blir likestilt? Da er det de med bra personlighet som står først i rekken. Jeg satser på å få en herlig personlighet og være positiv, døgnet rundt, i steden for å tilbringe over en time på badet hver morgen. Jeg sover heller tre kvarter lenger og tar med meg frokost på veien. Jeg rekker aldri ordne meg om morgenen, men det er jo mitt valg. Det som også er utrolig viktig for meg er å beholde de vennene som er verd å beholde.

Dette med utseendefiksering har plaget meg en lang stund, og jeg vil faktisk gi formspring (av ale idiotiske sider) mye av skylda for at det er blitt så stort fokus på utseende på vår skole. Det er daglige kåringer, og nesten de samme jentene og guttene blir alltid nevnt. Jeg klandrer ikke dem. Jeg klandrer både de som svarer, og ikke minst de som spør, men ikke de som blir nevnnt. Noen blir aldri nevnt, i det hele tatt og det er de som har det ille. De som blir nevn som pene har også et visst press på å faktisk se perfekte ut, hver bidige dag. Akkurat som at det er positivt? 
Jeg har blitt påvirket, skal jeg innrømme, men jeg blir mindre påvirket nå når jeg innser fakta. Og fakta i mine øyne er at det er så overfladisk, alt sammen. Daglige kåringer? Kan man virkelig ikke komme opp med noe bedre enn det?

I fjord hadde jeg ikke en tanke på hvordan kroppen min så ut i for eksempel bikini. Ingen brydde seg over hodet, men nå klager folk på at de ikke har fin kropp - for store lår, flesk på feil steder som på magen, legger og armer, for små pupper osv. Disse menneskene får meg til å se på meg selv å tenke på det samme. Alt dette på grunn av at det er press på å se bra ut. Det kan gå utover helsa til mange, og jeg garanterer at det har gått utover noen allerede, men kanskje ikke i en veldig stor grad. Jeg er en person som spiser masse. Men legger ikke på meg stort fordi jeg trener så mye. Jeg har store lår, men mesteparten er muskler jeg trenger innen idretten jeg driver med, jeg har ikke en flat mage - ikke mange har det, det er det bar eå innse - og ansiktet mitt er ikke søtt og yndig. Men hva så? Jeg er født sånn som jeg er, og kan rett og slett ikke gjøre noe annet med det enn å akseptere det. Skal jeg gå i over 60 år og tenke at jeg er stygg og misslykket? Kan man ikke bare få være seg selv, og få være fornøyd uten å få kommentarer på det? Det hadde gjort det hele så mye enklere.
My friend and I


Bildene er tatt etter skolen da Frida kom for å hente sakene sine :- ) derfor strømpebuksen er.... alt for hullete

I dag har jeg rett og slett bare nytt sola. Har lugget langflat på den deilige soffaen ute på terassen fra klokken fire til åtte, og har til og med prestert å bli solbrent. Solbrent, i Norge? Er det virkelig mulig? Hadde jeg aldri trodd. Men dette er mest sannsynlig siste dag på en stund med knallsol, så valgte å takke nei til muligheter til å finne på noe og heller få litt farge i steden. Har egentlig kost meg med alene, selv om jeg pleier å få litt panikk når jeg er alene. Ble sånn etter jeg startet på ungdomsskolen for snart to år siden, har blitt alt for rastløs. Finnes det medisin mot det? Neida, er vel ikke så ille. Men hater følelsen av å være alene, selv om det må til noen ganger. 
Musikken har stått på full guffe, min dyrbare datamaskin og en liten posjon med gulrotkake og sjokolade mousee har funnet veien inn i munnen min i løpet av dagen...... Men er det sommer, så er det sommer!
amaziiiing

Jeg hadde en helt fantastisk dag på søndag, med fine taler, fine sanger og herlige folk. Har tenkt til å lage en bildeserie senere, kanskje i kveld? Vi får se hva tiden strekker til :-)

I alle fall hadde vi siste tentamen i går. Bokmål. Har ingen kommentar, men var ferdig elleve, så hadde veldig mye av dagen forran meg. Vet ikke om det er et godt tegn. Men la gå. Herlig med tanke på at det var sol! Var hjemme hos Amanda med frida en stund før jeg og Amanda dro opp til meg for å grille og spise opp litt kaker med min kjære familj. Etter det var det fotballkamp i knallværet hvor jeg fikk strekk (!!!!!), før det ble overnatting med amanda og frida på terassen her hjemme. Hadde en kjempekoselig dag i går, her er et LITE utvalg bilder!:
Her.... teltet vi.
The big day


konfirmasjonsdagen. kos dere masse elsklinger!
at night

Om natta sitter jeg å ser ut av vinduet. Sitter å tenker på livet. Alle de fantastiske menneskene jeg har rundt meg. Fine ord. Meningsfulle handlinger. Og alle de kliskje-ene der. Jeg synes det er så godt. Jeg får stilnet tankene. Tenkt på problemer. Jeg finner dem alltid ut. Akkurat her jeg sitter å blogger med den kalde vindusruta mot den nesten bare ryggen. Ingen problemer er for store til å kunne løses om man tenker, ser det ut til. Det funker fjell for meg. Men i dag har jeg lagt de tankene på hylla. Jeg har bare tenkt mer på bare meg selv. På konfirmasjonen min. På fremtiden min. Hva skal jeg gjøre når jeg blir stor? Hva er det jeg har lyst til å bli? Jeg vet at jeg vil hjelpe mennesker. Jeg vil ikke bli en kontoransatt som sitter inne dagen lang. Det er virkelig ikke noe jeg kan se for meg. Jeg vil bruke kreativitet, og jeg vil ha fine mennesker rundt meg dag ut og dag inn. Mennesker som inspirerer meg. Akkurat sånn som jeg har nå. Jeg har det så fint nå. Niende begynner å bli bra igjen. Ikke de store kranglene. Drittslengingen. Jentene har blitt en gruppe igjen, og det er jeg så ubeskrivelig glad for. Jeg smiler så mye om dagen. Og det som er så godt er at jeg gjør det uten å tenke over det. Men nå skal jeg gå tilbake til ruta, og fundere litt over hvordan morgendagen vil bli. Min konfirmasjon. Jeg vet den vil bli fin. Den kan ikke annet enn å bli fin, for jeg vil bare ha fine mennesker rundt meg. Det eneste som kan ødelegge dagen er at jeg faller i trappen opp i kirken eller tenner på kappeermet mitt når jeg skal tenne lys for en konfirmant. Isåfall vil alle få seg en god latter. Og jeg. Jeg vil bli dødsflau. Men jeg har ikke store forventninger. Jeg vil bare kose meg med verdens beste familie og faddere. Og gavene er jo en frynsegode så klart. Men nå skal jeg gå tilbake til mitt drømmerike. Ha en fin kveld.
if you want to be happy, be
fotogen idag? Njæ.

I dag har vi fått hjelp av min familie med å ordne til konfirmasjonen min som holdes imorgen. Vi har satt opp bord inne, ordnet utemøbler, satt opp telt med møbler i (håper inderlig det blir fint vær imorgen!) og gjort alt annet som må til. Har også skrevet kort til konfirmantene jeg skal gi gave til! Vil ønske dere alle som har konfirmasjon idag en super dag!

Men nå har vi også fått besøk av gjester som har kommet helt fra Oslo, så kvelden ser ut til å bli veldig fin. Sola skinner jo faen meg i dag også! Lykkerus, nesten. Har du det fint?
later

Hei puser. I dag skinner sola og jeg er bare så glaaad! Nå blir det fotballtrening om mindre enn en halv time før det brærer til kirka på generalprøve før konfirmasjonen. wohooo. Ellers er det lite som har skjedd idag, catch you up later
feeling good

Ah. Da er 3/4 tentamener unnagjort, og det er kun bokmål igjen - og den er det jo bare å rable mye dritt ned på og beskrive masse, så går nok det greit! Hadde engelsk idag, skrev utrolig langt, og tror faktisk for en gangs skyld at jeg er bittelitt fornøyd. Desverre. Hver gang jeg føler jeg har gjort noe bra, viser det seg å være stikk motsatt og omvendt! Noen som har den samme følelsen, eller?

Men i dag blir det ikke andre planer enn fotballtrening, og få litt inspirasjon ang. skriving, bilder og bloggen! her er noen inspirasjonsbilder til dere også! Alle fra we heart it: 

Tumblr_lkp8x2nqqk1qdp9e3o1_500_large

Tumblr_lj3ceviywh1qid4e1o1_500_large_141397727_large 

Frozenyogurt9_large 

Tumblr_lkiyfzr7gs1qifckyo1_500_large 

922767-11-1302464824288_large 

12674957677224_large

Tumblr_lk1w57zvzl1qgo4cuo1_400_large 
Shell cup '11

I helga har jeg vært på håndballcup med herlige jenter. Sola har vært framme hver eneste dag, det har vært varmt og vi kapret både 1. og 2. plass i shell cup 2011. Det har vært ei herlig helg, og jeg har bestemt meg for å bry meg litt mer om bloggen. Rett og slett fordi det er gøy, så da sees vi oftere! Her er noen bilder fra helga, iallefall:


På fergeleiet mens vi ventet på at ferga skulle komme.
 


Hadde scene på rommet på skolen vi bodde på for helgen, så det ble en del show. Haha. Jeg er hverken mamma i en alder av 15, gift med en gammel gubbe, uteligger i oslos gater, homo eller en sladderdronning. Jeg er meg selv, ei 15 år gammel jente, ugift og en sportsliker. Enkelt og greit.


arkiv


August 2015
Oktober 2014
September 2014
Oktober 2013
September 2013
Juli 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011


kategorier


 • » Blogg
 • » challenges
 • » Forandringer
 • » Hot or not
 • » Innkjøp
 • » Kontakt
 • » Meninger
 • » Mote
 • » Om Eirin A.G.
 • » Outfit
 • » photos
 • » Room of inspiration
 • » Sanger
 • » Topp 5
 • » Ukas blogg
 • » Videoblogg
 • » VS


 • linker


  Anette -
  blogg.no
  Christel -
  Få din egen blogg!

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits MALEREN - INNLEGG selveste eirinag - mai 2011


  Velkommen til min blogg!

  Dette er den første posten på min nye blogg ;)


    0 kommentarer på "Velkommen til min blogg!"


  Legg igjen en kommentar:

  Navn:
  Husk meg?
  E-post:

  Bloggadresse:

  Kommentar:


  Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
  Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


  arkiv


  August 2015
  Oktober 2014
  September 2014
  Oktober 2013
  September 2013
  Juli 2013
  Mai 2013
  April 2013
  Mars 2013
  Desember 2012
  November 2012
  Oktober 2012
  September 2012
  August 2012
  Juli 2012
  Juni 2012
  Mai 2012
  April 2012
  Mars 2012
  Februar 2012
  Januar 2012
  Desember 2011
  November 2011
  Oktober 2011
  September 2011
  August 2011
  Juli 2011
  Juni 2011
  Mai 2011
  April 2011


  kategorier


 • » Blogg
 • » challenges
 • » Forandringer
 • » Hot or not
 • » Innkjøp
 • » Kontakt
 • » Meninger
 • » Mote
 • » Om Eirin A.G.
 • » Outfit
 • » photos
 • » Room of inspiration
 • » Sanger
 • » Topp 5
 • » Ukas blogg
 • » Videoblogg
 • » VS


 • linker


  Anette -
  blogg.no
  Christel -
  Få din egen blogg!

  design


  Designet er laget av Katrine.