raining man

Fuck kameraladeren som vil leke gjemsel. Gå å heng deg selv, kanskje jeg finner deg da. HEHE, morsom

Men hva har kvelden min har gått ut på...? Ja, altså - det er her kameradelen kommer inn. JEG HAR INGEN BILDER, og det er kjederlig å forklare med ord. Ord bruker man på skolen, ord liksom... jeg tror jeg dør av latter du gitt

Får vel bare bruke ord alikevell. ORD. Internt. Har gjort lekser, brukt internett en del og kopiert ♥♥♥ Hva har man ellers skolesider til lizzm? Har også hatt besøk av Oskar, derfor henger jeg etter med engelsktentamen og kommer til å få -2 i morgen. Fiint. Men koselig å slippe tanken på skole for noen timer...... :-)

Syntes tentamenstresset blir så mye, i tillegg til andre prøver å innleveringer. Skolen vetts, til og med lærerne klager..... Hva med å gi alle et lite avbrekk? Smart Eirin, smart. Enig du også?


Og dette er da bilde av.... Nei, hva har du bilde av Silje?
Savner deg kameraet mittnice latter

"Du har en nice latter."-arvid

Haha, i det siste har jeg fått masse kommentarer på latteren min. Joda, sant den er litt uvanlig, har hørt den er stygg også. HEHE, stygg latter. Fin latter. Søt latter. Snøfte latter. Internt

Og gymmen i dag var jo herlig. Regn in my Og siden friidrett er gøy er du jo bare nødt til å nyte det. Ironi. MEN jeg er superhappy over å være bedre enn noen. Og du vet hvem du er :-)

Men nå venter rle. Skal bli herlig å bli ferdig med dette prosjektet! FRI liksom, fri. Ofte lei av lange prosjekter du også?Når det regner savner jeg både snø og sommer. Regn er bare.. NOE KØDD. Og gir håret mitt krøller. Krøller - drit og dra til pakistan'a :-)
hell

Nok en solfylt dag. Men med snø. SNØ DEN 27. APRIL? Skyt meg'a.

Og nynorsktentamen? Den ødela dagen helt til når jeg tok fram all maten jeg hadde med meg. HEHE. Matvrak da vetts. Drukner skuffelsen i pasta, saft og kjekse. Mmmm

Men nå skal jeg nyte sola og gjøre.. Glem den parten. Det er sol folkens, og det er så herlig å trene på denne tiden av året. Enda en grunn til å begynne å jogge utenom trening? SPREK kalles det, sprek. Er du en treningsnarkoman? Kan holde meg på hjertet å si at - jeg gjærne skulle vært det men er milevis unna... fiint med fett


Dere får så nyderlige bilder når kameraet mitt er utladet. Altså, dette kalles sexyEg, ikkje, noreg

I dag har vært en herlig dag. Først og fremst, sola har skinnt i hele dag, og jeg har gått uten jakke! Sommeren er rundt hjørnet og jeg elsker det, ulempen er bare sommertentamene som kommer... Nynorsk i morgen ♥♥♥

Ble også en leksetur til Am i dag som endte i at Oskar kom også. Kan vel si at det ikke ble gjort mye etter det. Og det gjør at jeg sliter enda mer. Rle kan dø, dø sier jeg.

Men nå kaller norskboka, snakkes, og ønsk meg lykke til? :-)


Styggeste kristiansundbildet jeg har av meg selv tror jeg, HEHEShell cup 10, bildeserie 1

I helga var det håndballcup i Kristiansund, bildene forteller alt, og jeg kan ikke vente til neste år!:

Herlig helg med jentene! Lyst på en bildeserie nummer. 2? Tivolibilder neste, om dere vil! tihi :-)seems like it goes

Nu åkar jag til lerkendal med family'n. Forteller dere hvor og hva jeg har gjort i helga i morgen eller senere i kveld. Kos dere masse, for det skal jeg - i sola!!!!


google er god å hasweet dreams

Dette har vært en herlig dag, men nå skal jeg hoppe i loppekassa og få litt søvn. Natta skjønninger! <3

Tumblr_l0wypfvret1qzfvx1o1_500_largehandsome sol

Hey lovers! ♥ I dag skal bli en herlig dag. Biblioteket, byvandring og pribadet med hele trinnet! Og det er sol! Deigger'eeee 

Våknet sju i dag morges, og skulle ikke stå opp før kvart over åtte. my love. Æsj, hva skjer med søvnen for tiden da? Kanskje jeg bare skal legge meg i byen å bli uteligger og sove dagen lang... Herlig tanke! HEHE. Hvordan blir/var din skoledag i dag? :-)


Gjeste innlegg :D

hey ,Oskar her , den nye kjæresten til Eirin.  Bare sånn at alle vet d er jeg rå dåli til sånt her, men vi prøve. I morra skal vi til byen me skoln, først byvandring åsså bibloteke åsså pirbadet :D <3 Jeg og Eirin ble sammen i kvell rundt kl. 21 en gang . 

Jeg vet dette ble d dåligste innlegge dere noen gang har lest , men bør få cred får å prøv :-D 
"Da måå jeg ringe pappa, og så måå han tinge advokaten vå som måå ringe deg."Ler like mye hver gang! :-)trøttis

Atm er jeg trøtt. Har ikke våknet en eneste morgen denne uken, enda jeg har på 5 vekkeklokker. 5!!!!!!!! Papsen er en fin vekkeklokke i slike uker. Hadde ikke klart meg uten, faktisk. Jeg klarer ikke sove, det tar evigheter. Akkurat som at dere bryr dere en drøyt om det, men poenget er; er det noen som har tips om hvordan man sovner fortere? Det verste er at jeg mener dette seriøst...

Og i dag er dagen siss skal feire fødselsdagen sin. Vil ut av huset til den tiden. Vil garantert få slengt kommentarer av henne. Hvorfor skal alle småsøsken være så kule? Nei, vent. Ingen småsøsken er kule. HEHE. Let's get humøret opp'at! Deppe innlegg. Søvnen tar knekken på meg, og at leksene venter gjør det ikke bedre. Kanskje en kake og litt taco vil hjelpe? :-) Kos dere i dag folkens!
i can't live without

"Ååååå, sje kor kjekk han e?!"-christel

La oss starte med å snakke om VÆRET. At det snør i april, at det har vært fire grader og at det er sol samtidig. Yesss, dette liker vi. Snø i april er jo bare såååå herlig, eller hva?!?! ♥♥♥ Det er nå alle skal rope NEEEI.

Er pretty sliten etter fotballtreningen atm, og jeg blir ikke piggere av å vite at fremføringen ligger å venter på meg. Er ikke ferdig med PowerPointen om Alzheimer enda, også skal jeg kanskje vise den fram i morgen. Herrrlig!

As you se har jeg det bare pittelitt travelt, men gossip girl kl. 20.00 blir det uansett. Bare må se det, bare må se det. tihi. Så hva går din mandag's kveld ut på?Nå skinner sola midt i fleisen på meg. La oss gjøre lekser når sola skinner da! :-(:-(:-(Fra bør til brodway

Som kanskje noen av dere har fått med dere har det vært danseshow i olavshallen hele helga. Selv deltok jeg i 1 av de 4 forestillingene og så på en. Herlig opplevelse! :-)

LØRDAG, bytur og ser på danseforestilling.


SOL  ♥


Dere ser vel trappa og balkongen der bak? Syntes det er litt sykt at den er ekte, jeg.....


SØNDAG, generalprøve og forestillingsdag.


Alle danserne kunne følge med scenen via storskjerm fra lillesalen. Cleveeer!
Linseluuus. Egentlig så undrer jeg meg om hvem hun er...
Oversminka  ♥

Det ble veldig få bilder fra forestillingen, MEN skal jeg vise dere hva jeg klarte når vi kjørte hjem igjen?!?!?!!?


MAGISK.

Liker du også å selta på forestillinger? :-)
sunshine, my only sunshine

Generalprøvene på danseforestillingen er over for i dag. Nå er jeg litt sliten, enda dansen bare er danset en gang, og resten av tiden har blitt brukt til å se på resten av generalprøvene. Og vet dere hva? Det virker nesten som at alle kjenner alle innad gruppa, alle er hyggelige, ingen som er nedelatende. Jeg elsker det!
Og enda hvor mye fint jeg opplever igjennom denne dagen, jo mer fucked up vil det føles å slutte. Men jeg må desverre velge bort noe, og det må nok bli dansen, desverre. Men nå ser jeg bare fram til kl. 18.00, once in a lifetime! ♥ HEHE, daramatisk da vetts. 

Jeg er også pisse sur på meg selv fordi jeg glemte kameraet. Fiiiint. Men på en eller annen måte skal jeg få tak i noen, tihi. :-) Og nå blir det voksenbursdag, må bli feitere før forestilling vetts! Går du på dans? :-)

Og forresten, wish me luck!


SOL, SOL, SOL, SOL - solslikker
She's the one


Robbie Williams - she's the one.

Har ikke hørt denne sangen på år. Den er så nydelig. Hva syntes du?Beautiful day, beautiful

Dagens preiken; Statistikken min ligger på 30-35 personer hver dag, og at jeg får 2 kommentarer ut av det er bare litt.. Skuffende. Glad for stattistikken, det er jeg - selv om den ikke er så mye å skryte av igrunn. HEHE.

Men nå er vi ferdig med å tenke på det, for dette er jo kosehelgen min, remember? Fordi i dag blir det byen med noen av bestejentene! Samme jentene blir det også danseforestilling med. Gleder meg massemasse. ♥ Og mens jeg sitter der på forestillingen feirer jeg min voksenbursdag med Andrea søskenbarn og silje siss. Ikke der på din egen bursdag? Neeeeh. tihi. :-) Hatt en fin helg så langt?
friday, det ligger i ordet

Denne dagen har jeg ventet på hele uka. Ligger langt etter med alt som har med skole å gjøre, pga. av ferien forrige uke og et par innleveringer jeg skulle ha levert den uka jeg lå på sykehuset. Dritt. Akkuratt som været, det snødde i dag. I APRIL? Lever jeg i Norge eller?!?! stemmer... HEHE

Men nå er det helg! 2 dager til forestilling og jeg kjenner noen små sommerfugler i magen. Drar for å se hele danseforestillingen i morgen med Frida, Malin og Silje og en tur til byen først. Denne helgen skal bli herlig, og jeg ser skikkelig frem til å kose meg masse, masse! ♥ Lenge siden en bare kosehelg her hjemme nå. Det blir nok også den siste på lenge, so I gonna enjoy it! :-) Kosehelg du også kanskje?

Men nå skal jeg gå igjennom dansen èn gang til og spise litt mer før jeg skal på trening kl. 20.00. Matvrak da vetts!

Ball / Bettina Lauck
weheartit.comTorsdag, again

Været er døllt her i trondheim for tiden. Kunne det ikke bare vært like lett som i syden; er himmelen blå på morgenen, da blir det sol hele dagen. Så enkelt som det. Og vet dere hva? Jeg har funnet ut at det er været som påvirker bloggingen min. Rart til tusen det der.... HEHEHE

Torsdag er ukens travleste og mest slitsomme dag. Skolen fra tidlig morgen hjem i ca. 10 min før det er to treninger som slutter kl. 21.00. As you see ble ene treningen (fotballen) kuttet ut i dag, pga. lekser. LEKSER (!!!!!!). Jeg vil bare legge meg å dø. Dø sier jeg, DØ! Mye lekser for tiden dere også?
inspirasjonstrøkk

"Hu ælske mæ så my sjø!"

Hey people! Har ikke blogget i dag fordi.... Jeg ikke har følt for det. :-) Og nå skal jeg komme med den frasen alle bloggere legger inn på bloggen sin etter dårlige bloggdager:

Har så lite inspirasjon for tiden. Etter tenerife turen har jeg blitt slapp, lille grå Norge er ingenting mot herlige tenerife med sol og sommer hver dag. Deppiz til tuusen du gitt. Dette er et hint til sola om å komme når jeg ikke er inne på dansing. Hum, været vil jeg skal se ut som et lik igjen :-(:-(:-(:-( Blir du lett brun? ehe.... Også det klassiske spørsmålet: Hvordan får du inspirasjon?


Jeg syntes ikke det er så rart jeg savner dette, bare pittelitt, jeg....Pictures, dos
Tycks? :-)At the time

Været har vært fint, nesten hele dag. Jeg og Am gikk første gang til skolen gjennom skogen i dag, jeg har vært på fotballtrening og på besøk. Livet er heeerlig for tiden. :-)

At the time suger skolen. Måtte vise fram et samfunnsfag foredrag på 20 minutter sammen med Ingrid, Madelen og Hanne i dag, uten øving i dag. Braaa. Også har vi tyderligvis engelskprøve i morgen, og smart som jeg er brukte jeg ikke ettermiddagen til å forbrede meg, dro heller til Ola med Am, hvor Oskar også var. Ola nerdet COD, jeg spilte på Oskar's Ipod touch og egentlig var jeg for opptatt med å konsintrere meg, så fikk ikke med meg hva de andre gjorde..... Men nå er det back to the history. Sneiks!

Pictures, uno

Det ble litt mange bilder. Mye fler enn jeg hadde tenkt til å dele med dere, derfor blir det del uno og del dos. HEHEH, god på spansken da vett.Herlig, eller hur? Sommer'n står for tur. På rimer'n :-)
Back, in the sun

Dagen begynte 04.00. Halvsøvnige mennesker, jo - faktisk nesten hele hotellet satt på en buss til flyplassen sammen. Greit det, før mamsen kommer på at hun har glemt mobilen igjen på hotellet. Mobilen. Bussen kjørte derfor tilbake til hotellet og mamsen måtte løpe inn å hente den igjen. Greit nok det også, men selvfølgelig var ikke resepsjonisten der. Derfor ble vi stående i omkring 10 minutter å vente på at hun skulle finne ham. Fiin start på en søndags morgen. Litt fun er det jo å se alle de forvirrede menneskenes ansikter, HEHEH.

Flyturen er nok også den lengste jeg har hatt, noen gang. 6 timer i fly er noe herk. Men når vi landet på værnes flyplass i ettermiddag var det sol. SOL!!!!!! Jeg ser framover til vår. NAM! Sol hjemme hos dere også?

Bildene fra turen kommer straks, må bare laste dem opp først :-)I love summer

Hey folkens! Vil starte med å si at jeg begynner smått å savne folka hjemme. Men Tenerife er herlig, å jeg begynner å kjenne stedet. Ikke rart med tanke på at jeg har vært her kanskje 4 ganger? fiint, og siden vi har vært på en kinaresturant med heeerlig buffet to ganger på ei uke vet jeg hvor den ligger også. Joda, må innrømme jeg er litt stolt! Stolt faktisk....

Og siden sist har jeg, utøvernne og resten av familyn vært i Santa Cruz, hovedstaden, var på den biggeste butikken jeg noen gang har sett - 7 etasjer (!!!!!!) med bare designerklær. Alt fra boss, til ja, alt du kan tenke deg! Og hver ei jente kan vel ikke annet enn å sperre opp øynene, åpne munnen litt og gi fra seg et lite gisp når du tar rulletrappa opp mot en hel etasje med sko, aka himmelen. DET kaller jeg drøm det! Også, på den samme turen var vi innom en toetasjes sportsbutikk. Sykt billig, å pengene til papsen ble dratt frem, hva gjør man vel ikke for barna sine? tihi :-)

Har også blitt litt brun, SKILLE! Eirin liker dette. Godt på vei mot målet! Eller vent, kanskje ikke så godt i gang likevell nei.. Også har mamsen og jeg startet på "sporty dietten", - oj, flink til å finne på hva det heter ja - som består av minst en joggetur hver dag. Hotellfrokosten, som for meg består av rundstykker - lyse selvfølgelig - bacon og eggerøre ikke er så sunn er det fint med litt mosjon. Men å bli feit er jo en del av ferien, eller hur?

Men nå blir det taco med bare familyn i leiligheten, også er jeg så jævlig irritert på den forpulte datan som ikke vil laste opp bildene. Bare stryk de siste stygge ordene, må bare få bort litt agresjon. Pappa; skaff deg en data som funker! finito. Så, bilder kommer! :-)

EDIT: Skal ikke ferier være leksefrie? I thought so.


Jeg er hverken mamma i en alder av 15, gift med en gammel gubbe, uteligger i oslos gater, homo eller en sladderdronning. Jeg er meg selv, ei 15 år gammel jente, ugift og en sportsliker. Enkelt og greit.


arkiv


August 2015
Oktober 2014
September 2014
Oktober 2013
September 2013
Juli 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011


kategorier


 • » Blogg
 • » challenges
 • » Forandringer
 • » Hot or not
 • » Innkjøp
 • » Kontakt
 • » Meninger
 • » Mote
 • » Om Eirin A.G.
 • » Outfit
 • » photos
 • » Room of inspiration
 • » Sanger
 • » Topp 5
 • » Ukas blogg
 • » Videoblogg
 • » VS


 • linker


  Anette -
  blogg.no
  Christel -
  Få din egen blogg!

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits MALEREN - INNLEGG selveste eirinag - april 2010


  Velkommen til min blogg!

  Dette er den første posten på min nye blogg ;)


    0 kommentarer på "Velkommen til min blogg!"


  Legg igjen en kommentar:

  Navn:
  Husk meg?
  E-post:

  Bloggadresse:

  Kommentar:


  Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
  Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


  arkiv


  August 2015
  Oktober 2014
  September 2014
  Oktober 2013
  September 2013
  Juli 2013
  Mai 2013
  April 2013
  Mars 2013
  Desember 2012
  November 2012
  Oktober 2012
  September 2012
  August 2012
  Juli 2012
  Juni 2012
  Mai 2012
  April 2012
  Mars 2012
  Februar 2012
  Januar 2012
  Desember 2011
  November 2011
  Oktober 2011
  September 2011
  August 2011
  Juli 2011
  Juni 2011
  Mai 2011
  April 2011


  kategorier


 • » Blogg
 • » challenges
 • » Forandringer
 • » Hot or not
 • » Innkjøp
 • » Kontakt
 • » Meninger
 • » Mote
 • » Om Eirin A.G.
 • » Outfit
 • » photos
 • » Room of inspiration
 • » Sanger
 • » Topp 5
 • » Ukas blogg
 • » Videoblogg
 • » VS


 • linker


  Anette -
  blogg.no
  Christel -
  Få din egen blogg!

  design


  Designet er laget av Katrine.