På skulin

Har et prosjekt på skolen som har fått navnet "bry deg". Det handler om mobbing, og temaene rundt det. Vi har blitt delt inn i grupper, delt opp i gutter og jenter, og jobber med dette en gang i uka. Ganske gøy egentlig. Jeg og gruppa mi skal lage en fotomontasje og en kort film, noe som resulterte i disse bildene!;Whatcha think?
beste håndballhelga


Har spilt masse kamper, hatt veldig mye sosialt og utforsket røros med en quis laget av treneren. Har hatt the time of my life denne helga, og kunne gjærne gjort det igjen! Er så utrolig glad jeg spiller håndball for Ranheim J96, og med disse fantastiske folka! Det kan'ke bli bedre vett!
Kommer bilder fra helga snart

Har vært på røros å spilt sluttspill, og har storkost meg. Venter bare på bilder nå! stay tuned
feel sick.

Jeg er og har vært helt utslitt for tida. Har ikke noe til overs for noe eller noen. I det hele tatt. Mine nærmeste, venner og familie, har fått merke det - vil jeg tro. Jeg har ikke smilt og ledd så mye som jeg vil i det siste. Leksene er blitt lagt på hylla, ufrivillig. Jeg har vært mer gretten og blir mye lettere irritert enn før. Jeg vil ikke ha det sånn. Jeg vil være den positive jenta, jeg. Den alle liker og føler de kjenner godt. Hun som alltid er der for alle, med et smil om munnen og et svar på alt.

Jeg var til legen idag, med mamma. Fikk vite at jeg mest sannsynlig har en svak lungebetennelse, så er blitt satt på antibiotikakur allerede. Jeg synes det er greit, jeg. Da har jeg en grunn. En grunn til å være sliten og utslitt etter hver eneste liten bagatell. Ikke en bagatell engang, å gå fra kjøkkenet til stua har faktisk vært litt slit den siste uka. Jeg mener, det er vel knappe 4/5 meter?

Idag skal jeg bare ta det med ro. Ta meg igjen. Jeg dropper treningen idag. Jeg føler meg så dårlig når jeg gjør det. Jeg vil rekke alt. Være over alt. Men det går ikke, det. Det må jeg bare innse. Men nå skal jeg først gjøre litt lekser, for så å se mine yndligsserier og spise kake. Så får vi håpe jeg blir frisk til helga, for da er det sluttspill på røros! Jeg blir alltid syk på feil tidspunkt, jeg. Kos dere ikveld herligheter!
vi dro på restAUrant vi.

igår var jeg og flere fine jenter på egon i byen, for så å se film hjemme hos malin. Dere er herlige, jenter! Tusen takk for en herlig kveld! (har desverre bilde av veldig få av dem som var med, men pyttsan!)My notebook

Konserten var fantastisk! kommer bilder fra turen as soon as possible. treige venner, vet du.Men ihvertfall; har tenkt å vise/fortelle dere en helt herlig ide og bok jeg fikk av solveig! Samtidig som hun ga meg boken sa hun at jeg kunne skrive alle gode ting som skjedde gjennom en dag. Har bare hatt den i omkring en månede, og den er over halvfull. Er veldig koselig å lese igjen, og jeg husker ting så mye bedre og blir så utrolig mye mer glad og positiv. Har også skrevet en del sitater jeg, da. Fordi jeg virkelig elsker sitater! Og noen sanger som har helt herlige tekster, som jeg vil huske for alltid. Tusen takk for verdens beste lille gave vennen! Har du noe lignende?

Mine bønner er hørt..

... for nå reiser jeg på my chemical romance konsert i oslo spektum med verdensbeste christel og ragnar - vilt!!! Vi blogges på torsdag da, herlige, vidunelige mennesker!!! Ah, livet er herlig!!! Det eneste problemet; what to wear??? og at ipoden min er i noen annens hus. føle du dæ skyldig kis??
Mr. right?

Mr. right - a rocket to the moon. en av mine yndlingssanger for tiden!

Denne natta har vært fæl. 39,6 i feber. Og det som gjør det enda værre er at jeg skal på my chemical romance konsert i oslo imorgen. Kan det bli bedre???

Kan gjærne ta et bad i tunfisk om det hjelper meg til å bli frisk. Ærlig talt, dette har jeg gledet meg til i flere måneder og jeg blir syk... Nå? Har faen ikke vært det på over et halvår! Nå sitter jeg med dyna av og ser på oth. Tror feberen begynner å gå ned, men det er vel på grunn av paracettene jeg knasker. Ah. Kjære kropp, bli frisk!!!


PS: har egentlig tatt massevis av bilder i helga, fra både spa, overnatting, bowling og besøk. Men er vel ikke minnekortet ødelagt? fml.
What are words

Bare.. Bare hør hele teksten. Sterkt.
hei bloggen

... Har det litt travelt for tida, mye bunadprøving, pugging, lekser og har vært grunder camp. Forteller senere, så vi blogges veldig snart, helg snart vet dere! Kos dere resten av det som er igjen av uka!!

btw: svarer på alle kommentarer og godkjenner dem i løpet av helga, dere er veldig flinke for tiden! <3
black swan

Dyp film. Dans, selvskading, kjærlighet, spiseforstyrrelser og drømmer. En thriller på høyt nivå! Kan det bli bedre?

Photobucket

Photobucket
What a night?

bildeopplasteren streiker. takk.

Igår var en nokså herlig dag.
Om du ser bort fra to håndballtap, men pyttsan. Resten av dagen var herlig; først cafe med min mor og litt shopping for så å dra på kino med jentene og Ragnar! Så the fighter, hadde aldri, i mine villeste tanker, trodd at jeg ville like den filmen. Boksing? det ekk'e noe for meg gitt, men denne filmen.. Den var faktisk bra! Men må smålig innrømme jeg fikk lave forventninger da vi ankom salen og det var to andre jenter der, utenom oss. TO. Tror det var noen homser bortenfor meg også. søtt!

Ihvertvfall; etter filmen satt vi på burgerking for å vente på bussen til klokka tikket mot tolv. Og utrolig hvor fulle en del folk er før klokka tolv på en lørdagskveld! Tror ikke vi gjorde annet enn å studere folk, eller, man trengte ikke studere dem. Alle var ute etter oppmerksomhet. What a night? Tror nok flere av dem var mer enn dritings etter kvelden...

Da vi var kommet trygt hjem, og hadde tatt imot tre sjult-ID samtaler og spist opp litt av snacksen som ble igjen, hoppet jeg til køys med min kjære Frida. Sov sju-åtte timer før vi våknet lite opplagt halv elleve imorges for å se håndballkamp. Livet er herlig sier du? Nokså enig for tiden, faktisk!

Men nå får jeg vel følge med på siste løp i VM. Spennende? Hvordan du ser det, det. Så blir det kamp og kino ikveld også med to herlige jenter, cant wait! kos dere puser. tuddelu
I'm never shocked


Perfect chemistryIdag har jeg ikke gjort annet enn å lese i boka mi og spise svensk knekkebrød med smør og ost på  (elsker det) etter jeg kom hjem fra skolen. Er helt utslitt etter denne uka, enda jeg har gjort mye mindre enn på flere måneder! Har egentlig bare lyst til å sove, hele dagen lang, men det funker ikke for meg det der. Da forblir jeg våken om natta, og det - det er bare irriterende, og fører til at tankene spinner. Det er nok det værste!

De siste dagene har bloggen ellers vært lite oppdatert. Fraværet har faktisk ikke vært frivillig, tro meg, heller at jeg rett og slett ikke har en data å blogge fra lenger! Finfint for en blogger at nettet ikke funker, da vet dere. 
Har ellers tatt masse bilder, og  forsøker å finne ut av mitt nye kamera. GUD, har ikke hatt det så gøy alene på lenge, haha! Men nå er det ikke lenge til håndballtrening og jeg må få rævva ut av stolen, øynene bort fra boka, sprute litt kaldt vann i ansiktet for å våkne og sette kursen mot skapet. La oss håpe at jeg ikke finner enda en død, livløs fugl. Da løper jeg gråtende ut. Ærlig talt, jeg klarer hverken mus, rotter eller fugler. Spesielt ikke døde. Eller levende. Samma. Stygge og ekkle er de iallefall. Etter min mening, så klart.

Hadde nemlig fått uventet besøk en tid tilbake, så var det enten mamma eller søstersen som fant en liten, tydeligvis søt (jeg så selvfølgelig ikke, jeg mener; hallo!) fugl nå forleden. Nærmere bestemt for en halvtime siden. Jeg.. Jeg er skrekkslagen. Ikke at jeg er dyrehater, altså. Men den der tok kaka! EN DØD FUGL I KLESSKAPET PÅ TRENINGSROMMET? slå den'a!


Edit: Okei, velger å si det rett ut; I dette innlegget la jeg meg selv fram som det bitcha. Håper dere forstår at jeg ikke er, ja - det. Og ikke jente-jente heller. Jeg bare... Jeg klarer ikke rotter, mus, edderkopper og fugler. Jeg er vel ikke den eneste med fobier?Jeg er hverken mamma i en alder av 15, gift med en gammel gubbe, uteligger i oslos gater, homo eller en sladderdronning. Jeg er meg selv, ei 15 år gammel jente, ugift og en sportsliker. Enkelt og greit.


arkiv


August 2015
Oktober 2014
September 2014
Oktober 2013
September 2013
Juli 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011


kategorier


 • » Blogg
 • » challenges
 • » Forandringer
 • » Hot or not
 • » Innkjøp
 • » Kontakt
 • » Meninger
 • » Mote
 • » Om Eirin A.G.
 • » Outfit
 • » photos
 • » Room of inspiration
 • » Sanger
 • » Topp 5
 • » Ukas blogg
 • » Videoblogg
 • » VS


 • linker


  Anette -
  blogg.no
  Christel -
  Få din egen blogg!

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits MALEREN - INNLEGG selveste eirinag - mars 2011


  Velkommen til min blogg!

  Dette er den første posten på min nye blogg ;)


    0 kommentarer på "Velkommen til min blogg!"


  Legg igjen en kommentar:

  Navn:
  Husk meg?
  E-post:

  Bloggadresse:

  Kommentar:


  Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
  Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


  arkiv


  August 2015
  Oktober 2014
  September 2014
  Oktober 2013
  September 2013
  Juli 2013
  Mai 2013
  April 2013
  Mars 2013
  Desember 2012
  November 2012
  Oktober 2012
  September 2012
  August 2012
  Juli 2012
  Juni 2012
  Mai 2012
  April 2012
  Mars 2012
  Februar 2012
  Januar 2012
  Desember 2011
  November 2011
  Oktober 2011
  September 2011
  August 2011
  Juli 2011
  Juni 2011
  Mai 2011
  April 2011


  kategorier


 • » Blogg
 • » challenges
 • » Forandringer
 • » Hot or not
 • » Innkjøp
 • » Kontakt
 • » Meninger
 • » Mote
 • » Om Eirin A.G.
 • » Outfit
 • » photos
 • » Room of inspiration
 • » Sanger
 • » Topp 5
 • » Ukas blogg
 • » Videoblogg
 • » VS


 • linker


  Anette -
  blogg.no
  Christel -
  Få din egen blogg!

  design


  Designet er laget av Katrine.