Dårlig selvtillit?

Innlegget er nok mest linket til jenter, og jenters kropp og oppførsel, enn gutters. Men dere gutter som kanskje leser dette; tenk over det. Dere jenter også, selvfølgelig :-)

En del jenter sliter, ofte mentalt. Ofte pga. av komentarer på deres ytre. Det er ikke mange som kommenterer det indre, enda det faktisk er det som kan gjøres noe med. Ikke sant? Det er egentlig rart det der; kommenter det du ikke kan gjøre noe med, og la være å kommentere det man faktisk kan gjøre noe med. Vi mennesker er ganske så sære, og veldig flinke til å senke hverandre ned - men også å løfte hverandre opp!

Jeg kjenner på følelsen om usikkerhet nesten hver eneste dag, eller, hver eneste dag - for å være ærlig. Usikkerheten på å være bra nok, pen nok og se best ut. Jeg vet godt at jeg ikke er ei av de peneste jentene i verden, den mest populære eller den jenta med de herlige øynene og det silkelange skinnende nøttebrune håret. Jeg er heller ikke kort. Jeg vet godt jeg ikke er alles drømmejente, men jeg er faen ikke helt urstygg heller. Ingen, i hele verden, er stygg tvers gjennom. Noen har et mindre pent utseende enn andre, så klart, men disse jentene har som oftest en helt vidunderlig herlig personlighet - og det er en skjønnhet i seg selv! Nesten den fineste av dem alle, spør du meg.

Men så klart spiller ytre skjønnhet en rolle - mest for nye bekjentskap, nye venner og en ny kjæreste. Jeg mener; det første du legger merke til er jo utseendet, det er faktisk ikke noe å legge sjul på. Så et plettfritt utseende kan vær greit å ha, og alle HAR jo et fint utseende, på sin egen lille spesielle måte.

Jeg nevnte en kjæreste tidligere. En kjæreste er godt å ha. Han styrker selvtillitten din betraktelig. Han gjorde ihvertfall det for min del. Alt er lettere med god selvtillit. Det er rart, men det betyr utrolig mye å være selvsikker, ha tro på seg selv. Men du trenger absolutt ikke en kjæreste for å få god selvtillit, det er jo absolutt ikke nødvendig! Det bare hjelper på, spesielt når du var såppas langt nede som jeg var. Jeg hadde virkelig ingen tro på meg selv og det at jeg har fått bedre selvtillit kan jeg takke deg for, Oskar og jeg liker å tenke at du har hjulpet meg til å forandre meg til noe bedre. Jeg føler meg iallefall som en helt ny person nå som jeg ikke er helt nede lenger. Tusen takk!

Venner er også utrolig viktig. Mine er som søstre, det er nok dine også - vil jeg like å tro. Engler. De er der alltid. Hjelper oss opp når vi trenger dem som mest. Men vi alle må jobbe med oss selv. Om du selv synes du er pen, snill og omtenksom vil resten av verden være enig med deg. Det er mye lettere å like en person som liker seg selv! Tenk på det. Da får du nok automatisk bedre selvtillit!
Og jenter, og gutter, gi komplimenter! Bedre med "for mange" enn "for få", vet dere!


Ah, så herlig det var å få ut disse tunge ordene.
I'd like mornings better if they started later, every day.

Photobucket

Våknet for vel og merke en time siden. Siste fridag før skolebenken venter igjen, allerede. Ah. Skjønner ikke hvorfor ferier alltid skal gå så himla fort? Du rekker jo ikke løfte en finger for å gjøre noe nyttig eller for i det hele tatt noe helt unyttig - i tillegg er alle helt borte... Jeg mener, hva er greia med ferie om du skal sitte hjemme å se i veggen fordi alle har tatt turen til en giganthytte et sted for å stå slalom eller reist til herlige Tyrkia? Har blitt en hel del dataklikking og lesing, da. Kos det. Chilllllll

Ellers blir det feiring av bursdag idag, sammen med søskenbarn Kristine! Blir vel besøk av familie for det meste vil jeg si, pluss masser av kaker og noen gaver. Pengepungen lengter etter litt gryn, så skal ikke legge sjul på at det blir godt å få litt penger i den og. he-he. Har savnet å kunne kjøpe meg hva jeg vil når jeg vil - ikke bare en bolle fordi jeg har tenkt å spare penger. Det funker ikke for meg, flaut nok. Men det skal bli litt bevisst sparing, har jeg lovt meg selv. Altså; jeg sparer til sydentur i april, shopping i oslo i mars og tur til enten roma eller NY (mest sannsynlig) etter komfirmasjon! Men jeg klarer ikke slutte å tenke på at jeg får masse penger til komfirmasjon også....... Hardt liv, hardt liv.
I get by with a little help from my friends.

Idag/ikveld har jeg hatt besøk av verdensbeste. Hun kom hjem fra London igår, og jeg har savnet henne noe innmarri! Var herlig å catche up litt etter ei uke med ferie. Forstår virkelig ikke hvordan jeg skal klare meg når hun flytter dit for minst ett år!? En skremmende tanke, men en ting er sikkert; dette skal bli de mest minnerike 6 månedene i mitt liv!

Utenom besøk har dagen min vært lite innholdsrik. Bakte cupcakes når soligirl kom, ellers...... GIRLTALK, ofc. Men nu blir det soonish taco - og til dere venner og bekjente som spør; jeg har det bra tross det dere vet (derfor overskriften) :-) Og takk for søte gratulasjoner!!

OGSÅ HAR Æ FÅTT/KJØPT MÆ SPEILREFLEKS, EKSTASEEEEEEEEEE
I don't want you to, so;


Picture taken by http://thedailydose.blogg.no/
I dag er jeg femten

Og livet er akkurat som før. Supert?

Ble vekkt med muffins, gaver og brus på senga av lillesøster imorges. Ble virkelig kjempeglad, hadde ingen forhåpninger siden mamma allerede var dratt på jobb for lenge siden, tusen takk! Våknet også til fine tekstmeldinger og veggmeldinger på facebook samt noen telefonsamtaler. Haha, stakkar Malin og Christel var fortvilt fordi de ikke hadde fått bakt kake fordi det ikke var mulig å komme seg fra værestrøa til Vikåsen pga. glatte veier. Aw. Tanken som teller, vet dere!

Resten av dagen går med til en hel del besøk av og til familie og resturang med mamma, pappa, søster, farmor og farfar! Herlig! Dette skal bli en herlig dag, også får vi se hva dagen ellers bringer! Kos dere idag! Og nyt dagen jeg ble født. hihi.
vinterferieeeeDen første helga i vinterferien var alle Ranheim's konfirmanter på konfirmant leir i Bergkok, Mjuklia av alle steder. Var kos, men kunne vært bedre om jeg hadde holdt meg frisk, for å si det sånn. Har følt meg bedre. Vært mer sosial. Og hatt det mer gøy. Men det var helt ok, altså. Og en minnefylt helg :)

Også da, vet dere, da jeg kom hjem hadde vi besøk av et vennepar av mams og paps, som hadde med to av barna sine. Satt oppe til i ett tiden den natta, halvsov hele tiden, men når vi møtes en gang eller færre hvert år er det verdt det. Fra mandag til onsdag var familien Munkvold og vi i Serige og sto på slalom. Minnefylte tre dager det også!

Nå er jeg drittsliten etter litt gåing i byen med noen jenter idag. Ikveld blir det jentekveld, herlig.
Hvil i fred, Bjørn Sæther

Tumblr_lgl21h6pjj1qci5i3o1_500_large
Første begravelsen jeg var i var igår. Har ikke grått så mye, siden nyheten kom ut. Jeg kan ikke forstå hvordan det er å miste pappan sin. Hvil i fred, Bjørn - du virket som en herlig fyr!
Fingerbilder?Haha, kikker gjennom arkivet av bilder atm og finner svært..... Intressante bilder. Herrejesus.
Petter Wessel Cup
// Bilder: Ane Lund Kristiansen.

Har vært en virkelig herlig helg, kom ikke så langt som ønsket, men langt likevel. 8-delsfinale må vi vel se oss greit fornøyd med, men satser på bedre resultat under sluttspillet! :-)

I dag skal jeg bare slappe av, og sove. Var ikke hjemme før tolv i natt og lå ikke i senga før ett. 6 timers søvn er ikke mye å skryte av. Hae.
WATCHA THINK?


Ipod kvalitet

Den siste skoleuka har vi ikke gjort noe annet enn å lage og selge cupcakes. Har vært arbeidsuke denne uka og jeg valgte å ikke finne meg en jobb, men heller være på skolen å ha cafe. Kan si at det hørtes fristende ut. Men så kom vi dit da, fikk vite at vi kunne lage hva vi ville, og da: JIPPI!!! Men jippiet ble litt lavere når vi fikk vite at vi ikke fikk noe av baksten selv, da. Alt skulle selges. ALT. Har vært helt greit, da, har hatt lite å gjøre og mye fritid. Har vært en del med musikalgruppa i pausene og ellers bakt. Rett og slett. Niceprice. Men aldri igjen :-) Minn meg på det neste år'a.

Og i morgen vet dere, imorgen drar hele Ranheim J96 til Larvik på petter wessel cup!!!! En håndballcup som er en såkalt "toppa" cup. Gleder meg vilt da vet du. Men vi skal være på flyplassen allerede kvart over åtte imorgen. Også har vi hele dagen friiii i Larvik. Så blir null blogging i helga, men når jeg kommer tilbake blir det bildet och:

01 - Et fotografi av deg selv når du var liten.
02 - Et bilde av fotballaget ditt.
03 - Din favoritt-film.
04 - Din favoritt sang.
05 - Et bilde av en kjekk hollywood gutt.
06 - Et bilde av favorittartisten din.
07 - Et bilde av deg selv, ikke tatt av deg.
08 - Et bilde av noe du har lyst på i øyeblikket.
09 - Et bilde fra siste bursdag, jentekveld eller noe sånt!
10 - Et bilde av et dyr, tatt av deg.
11 - Et bilde av din mobiltelefon.
12 - Et bilde av kameraet ditt.
13 - 2 fotgrafier du ble veldig fornøyd med.
14 - Bilde av den gamleste headeren din (eller det gammleste du har)
15 - Bilde av forbildet ditt.
16 - Det vakreste bilde av din beste venn.
17 - Et eller flere TV-serier du er avhengig av nå.
18 - Et bilde av huset / leiligheten.
19 - Et bilde av din håndskrift.
20 - Et bilde av dataen din.
21 - Et bilde av den delen av deg at du misliker mest.
22 - Et bilde av den delen av deg som du liker best.
23 - En sang og et bilde som passer i lag.
24 - En sang som passer til humøret.
25 - Et bilde av byen du bor i.
26 - En kjendis du ikke liker, og hvorfor.
27 - Et bilde av dine favoritt klær. (favoritt kjole, favoritt sko, favoritt genser osv)
28 - Et bilde av favorittskuespilleren din.
29 - Hva er i din make-up bag?
30 - Et fotografi av deg selv tatt i dag og tre gode ting som har skjedd i de siste 30 dagene.

WATCHA THINK? Og, ønsk oss lykke til da? :D:D:D
Like we used to

Hør teksten. HERREJESUS - Æ DÅNE!!!!!
Nobody said life would be easy, they just promised it would be worth it.

Fredag var en trist dag. En venninnes far gikk bort etter å ha kjempet, men tapt kampen mot kreften. Fikk vite dette midt i skoledagen, og fikk "slippe" resten av skoletimene den dagen. De fleste jentene og noen gutter gråt, alle disse hadde enten god kjemi med jenta som mistet faren sin, og noen få kjente faren veldig godt også. Noen gikk hjem, noen satt og snakket med en lærer om det som hadde skjedd og noen tok seg sammen og gikk til klassen igjen. Hele dagen ble trist for min del, til og med treninga som skulle bli morsom. Jeg klarte ikke slutte å tenke på det.

Lørdag dro jeg til Malin og bakte rundstykker som vi skulle gi til venninna vår. Spilte en håndballkamp som gikk kjempebra før vi dro for å gi rundstykkene. Det føltes godt å gjøre noe for henne. Og det er herlig å se hvor bra hun har taklet det!! Senere på lørdag dro jeg oppover til Hanne og tilbringte kvelden og natten der før vi våknet søndag morgen og dro til kirka. Var til Oskar i noen timer og spilte en håndballkamp senere på søndag som også gikk veldig bra :)

Så langt idag har jeg vært på skolen, i byen, tatt toget til Inderøy for å ordne bunaden min, vært på resturang med mormor og senere i kveld blir det håndballtrening. KAN Å UTNYTTE DAGEN VETT!!


Også måtte jeg jo ta to bilder fra togturen da vettu ;)););););)

pictures, quotes and some nice music

For å få mer følelse av å se bildene og lese sitatene, sett på denne sangen. Den er herlig!

Tumblr_lg0sqsx1yi1qfco1oo1_500_large
"You fight like a married couple, you talk like best friends, you flirt like first loves, and protect each other like brother and sister, obviously its meant to be."

25-thought-questions_large
"I wish I could Google anything. I'd search "WHERE THE HELL IS MY IPOD?" and it would be like "UNDER THE COUCH YOU DUMBASS""


5379885248_d19bf45e07_z_large
"I saw you for like, 2 seconds and it made my day. ♥"

Tumblr_lfy86f4o7f1qe0te8o1_500_large
"I love it when somebody sees me, screams my name & then runs to hug me"

Tumblr_lfrybux4l51qf4z4no1_500_large

"that relationship where you can be your total self around that person"

Tumblr_lejcbknel11qcmtvto1_500_large

Tumblr_lfqlwrn1nx1qgxh4to1_500_large

Tumblr_lfsnznd2sg1qeqzrno1_400_large
Jeg har det egentlig ganske bra for tidenFredag var det fri og jeg og flere venner dro til byen for så å dra på Egon. Var kjempekos og har ikke vært så mett på lenge! Har også skjedd endel småting, som kamper og treninger i helga, men det er vel ikke så intressant for dere å vite, så let's roll on.
Alle tre nettene hadde jeg overnattingsbesøk eller var overnattingsgjest selv: torsdag-fredag: overnatting til Christel med Malin, fredag-lørdag: Amanda overnattet her etter å ha sittet barnevakt i noen timer og lørdag-søndag lå Frida over hos meg. Var en herlig helg! Var også på Romantica på lørdag, skal prøve å få lastet opp noen bilder i nærmeste fremtid! Er litt treig. Født sånn.

Flere har spurt om jeg kan blogge for tiden. Statistikken holder seg greit, selv om jeg ikke blogger. Jeg får nesten litt dårlig samvittighet. Samvittighet for bloggen? Ok.

Men greia er: jeg er tom for ord. Dagene er de samme: trening, skole og besøk. Samme regla, dag inn og dag ut. Og jeg liker det sånn. Det skjer bare ikke så mye så jeg føler det er vits i å skrive ned svart på hvitt. Men vi blogges. Jeg skal bli flinkere. natta puser. Sov søtt.Jeg er hverken mamma i en alder av 15, gift med en gammel gubbe, uteligger i oslos gater, homo eller en sladderdronning. Jeg er meg selv, ei 15 år gammel jente, ugift og en sportsliker. Enkelt og greit.


arkiv


August 2015
Oktober 2014
September 2014
Oktober 2013
September 2013
Juli 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011


kategorier


 • » Blogg
 • » challenges
 • » Forandringer
 • » Hot or not
 • » Innkjøp
 • » Kontakt
 • » Meninger
 • » Mote
 • » Om Eirin A.G.
 • » Outfit
 • » photos
 • » Room of inspiration
 • » Sanger
 • » Topp 5
 • » Ukas blogg
 • » Videoblogg
 • » VS


 • linker


  Anette -
  blogg.no
  Christel -
  Få din egen blogg!

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits MALEREN - INNLEGG selveste eirinag - februar 2011


  Velkommen til min blogg!

  Dette er den første posten på min nye blogg ;)


    0 kommentarer på "Velkommen til min blogg!"


  Legg igjen en kommentar:

  Navn:
  Husk meg?
  E-post:

  Bloggadresse:

  Kommentar:


  Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
  Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


  arkiv


  August 2015
  Oktober 2014
  September 2014
  Oktober 2013
  September 2013
  Juli 2013
  Mai 2013
  April 2013
  Mars 2013
  Desember 2012
  November 2012
  Oktober 2012
  September 2012
  August 2012
  Juli 2012
  Juni 2012
  Mai 2012
  April 2012
  Mars 2012
  Februar 2012
  Januar 2012
  Desember 2011
  November 2011
  Oktober 2011
  September 2011
  August 2011
  Juli 2011
  Juni 2011
  Mai 2011
  April 2011


  kategorier


 • » Blogg
 • » challenges
 • » Forandringer
 • » Hot or not
 • » Innkjøp
 • » Kontakt
 • » Meninger
 • » Mote
 • » Om Eirin A.G.
 • » Outfit
 • » photos
 • » Room of inspiration
 • » Sanger
 • » Topp 5
 • » Ukas blogg
 • » Videoblogg
 • » VS


 • linker


  Anette -
  blogg.no
  Christel -
  Få din egen blogg!

  design


  Designet er laget av Katrine.