22/07/11

Jeg vil ikke kalle ham tulling. Jeg vil ikke kalle ham dum. Han var smart, og kald. Alt for kald. Etter hva folk sier gjorde mannen dette med full ro. Han ville virkelig vise hva han ville, hva han trodde på, men valgte en helt umenneskelig grusom måte å gjøre dette på.

Mange liv er gått tapt. Mange sitter igjen uten sin kjære ved sin side. Mange har mistet venner. Slekninger. Eller noe så grusomt som et barn, en forelder eller et søsken. Selv er jeg så heldig å ikke ha svært godt kjennskap til noen som har vært med i noen av disse to trageiene. Men jeg har venninner og kompiser som har hatt det, og det gjør så sårt vondt å høre dem snakke om hvor vondt det gjør. Jeg får vondt, jeg også. Og hvordan vil da disse, kjære, gode menneskene som er rammet sterkt i disse to situasjonene føle seg? Jeg er ganske så utenforstående, men kjenner meg fortsatt tung og trist. Som om jeg bærer på en slags sorg. Men hva er vel min sorg opp mot deres? Det kan ikke sammenlignes. Og jeg er så lei meg for at noen personer kan påføre andre så mye sorg. Jeg kan bare ikke fatte det.

Jeg forstår ikke hvordan et menneske kan gjøre noe slikt mot en hel menneskehet. Ungdommer, barn. Og voksne. Alle hadde sine meninger, akkurat som ham. Men de mente ikke det samme som ham. Selvfølgelig gjorde de ikke det. De hadde andre oppfatninger om politikk. Disse ungdommene og voksne ble straffet for å ha sine meninger. Helt egne meninger om politikk. Derfor håper jeg virkelig han blir straffet for sine handlinger, han også. Det tror jeg så absolutt vi alle gjør.

Det har dukket opp flere grupper om denne mannen på for eksempel på facebook, en av dem jeg har reagert på er noe som har med at de vil at han skal henrettes. Jeg skjønner tankegangen. Men hva løser vel det? Da trenger han ikke sitte å tenke på hva han har gjort i et fengsel - i gudene vet hvor mange år - livet slutter bare. Hva er vel det for en straff? Å dø? I dette tilfellet er vel det igrunn det beste alternativet han har tilgjengelig. I fengslet vil han ikke være så veldig populær, noen der inne kan kjenne noen som ikke er blant oss mer eller/og kjenne mennesker som er virkelig opprørt over situansjonen - og når mannen igjen har sonet sin dom.. Hvem vil vel motta han når han kommer tilbake til samfunnet? Han vil leve et liv fra helvette. Noe de fleste unner ham. Men om han dør.. Trenger han da å gå igjennom noe fælt da? Nei. Og jeg spør igjen: hva løser vel det? Ingen verdens ting. Han kommer bare lettere ut av det med en dødsdom enn å bli satt i et fengsel med andre fanger. Det er iallefall min oppfatning.

Jeg vil hverken nevne hans navn eller legge ut bilde. Vil ikke spre det han har gjort. For det er nettopp det denne mannen ønsker. Denne mannen som brukte sin intelligens på en helt feil måte. og jeg har ingen intensjoner om å oppfylle noen av hans ønsker. Han har også uttalt at han heller vil bli hatet enn glemt. Selvfølgelig vil han ikke bli glemt, men det man kan jobbe for er at han heller ikke blir hatet. Bare at demokratiet blir sterkere. Jeg sender varme tanker til alle rammede. Både pårørende, mennesker som har vært vitner til en av tragediene og ikke minst hele norge. Ord blir fattige.

Også vil jeg også veldig gjærne kondolere til deg, Marthe, for tapet på onkelen din. Kan ikke få sagt nok hvor lei meg jeg er! Rest in peace. Jeg er overbevist om at du var en veldig bra mann!

har skrevet dette innlegget 1001 ganger, men klarer aldri å ordlegge meg rett. ja, ja. shit happens vett 
design snikk snakk

Jeg ble plutselig utrolig usikker på hvilket design jeg vil ha, og vil gjærne ha deres hjelp! Eller, jeg trenger virkelig deres hjelp. Hjelpesløs. :):):)

1)


2)


3)


Hvilket likte du best? Tror selv faktisk jeg er blitt litt forelsket i nummer 3, men siden det er dere som skal se det hver dag; er det deres valg! :-)
NYTT DESIGNTycks? Selv digger jeg det! Kan bli litt for grått og kjedelig i lengden, men designet mangler fortsatt litt finpuss. Så nå har jeg noe å gjøre fram til mammas bursdag kl. 17 også! :-)hard life


Jeg er så lei..

Designet mitt ser ut som en rotte. En skitten stygg rotte. No office mot rotteelskere, kan jo sammenligne det med noe annet for den saks skyld, men poenget er at det er stykt. At jeg ikke har en header ødelegger det meste. Hvorfor skal det være så vanskelig? hard life

Men nå skal jeg få forsøkt å lage meg en header. MERK: forsøke. Fornøyd med designet du har nå?Til dere som vil jeg skal skaffe header..

Beklager rot.Prøver å få denne headeren på plass der oppe, men det går til, ja - dere dere vet. Hvor satan bor. HAHHAH, humor i hverdagen. Men dere, hva syntes dere forresten? <3

EDIT;
Jeg gir opp. Jeg suger i å lage disign. hate itJeg søker headerhjelp, jeg!

Designet ser ut som at det er bestilt fra en amatør i blokksberg og potetgullet står forran meg som en fristende kaloribombe. Hva skjer med verden? Ironi er ordet.

Holder fortsatt på og prøver å få bloggen midtstillt, har sikker koden 13 ganger nedom hverandre, men virker det? Ja, vel - det kan du vel se selv at det ikke gjør. Headeren jeg prøver å få satt plass der oppe vil heller ikke dit, alt går visst min vei, eller?

Men da kan jeg venytte sjansen til å spørre om hjelp igjen!
Denne gangen lurer jeg på om en søting hadde vært enda søtere og brukt litt av sitt liv på å lage en header til meg? Bilder finner du nedover bloggen, det er få - men la gå. hahaah, jeg ler meg i hjel!


Jeg skjønner ikke at denne headeren tørr å kødde med meg nå!


Kunne du laget en hader til meg? Er du fornøyd med ditt design på blogg.no?Hvordan forbedre bloggen?

Dette blir tyderligvis en - forbedrebloggen uke. Og derfor lurer jeg på om hva vil du se mer av på bloggen min? Kanskje ikke det blir mer av alt dere ønsker, men skal prøve å få til alt. Ja, alt. So, hva savner du? Og husk, om du ikke skrier hva du ønsker, nei - da kan du ikke klage på hva jeg gjør, for jeg vet ikke bedre!
Hva vil du se mer av på bloggen min? :-)
Rop om hjelp!

Jeg må faktisk slå på stortromma og spørre om header hjelp! Jeg klarer null og niks og dermed går alt jeg lager rett i mappen 'kommer aldri til å bruke dette', never liksom. Headeren min er så.. grå. Det står ikke til min personlighet og stil og da blir ikke bloggen særegen heller.. Så derfor spør jeg om noen kan ta seg tid til å lage et header forslåg til meg? :-) Send forslaget til eirinag.blogg@hotmail.com! Jeg tar avstemmnings runde neste Søndag, og header-lager-vinneren blir linket på bloggen min i 5 innlegg. No big price, men du får iallefall noen kikk. Værsåsnill og hjelp meg? -E

pict4274
får spise opp eplen min og håpe på mail! :-)Farger, for faen!

Hei folkens! Har akkuratt fått to flotte headere fra www.ingridkarlsen96.blogg.no jeg vurderer å bruke denne, den er veldig lik en header jeg har tekt på, og den har alt en header bør ha så:

eirine

Q: Hva syntes dere?

Love'u gyys! kisses.


Jeg er hverken mamma i en alder av 15, gift med en gammel gubbe, uteligger i oslos gater, homo eller en sladderdronning. Jeg er meg selv, ei 15 år gammel jente, ugift og en sportsliker. Enkelt og greit.


arkiv


August 2015
Oktober 2014
September 2014
Oktober 2013
September 2013
Juli 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011


kategorier


 • » Blogg
 • » challenges
 • » Forandringer
 • » Hot or not
 • » Innkjøp
 • » Kontakt
 • » Meninger
 • » Mote
 • » Om Eirin A.G.
 • » Outfit
 • » photos
 • » Room of inspiration
 • » Sanger
 • » Topp 5
 • » Ukas blogg
 • » Videoblogg
 • » VS


 • linker


  Anette -
  blogg.no
  Christel -
  Få din egen blogg!

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits MALEREN - INNLEGG selveste eirinag - Forandringer


  Velkommen til min blogg!

  Dette er den første posten på min nye blogg ;)


    0 kommentarer på "Velkommen til min blogg!"


  Legg igjen en kommentar:

  Navn:
  Husk meg?
  E-post:

  Bloggadresse:

  Kommentar:


  Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
  Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


  arkiv


  August 2015
  Oktober 2014
  September 2014
  Oktober 2013
  September 2013
  Juli 2013
  Mai 2013
  April 2013
  Mars 2013
  Desember 2012
  November 2012
  Oktober 2012
  September 2012
  August 2012
  Juli 2012
  Juni 2012
  Mai 2012
  April 2012
  Mars 2012
  Februar 2012
  Januar 2012
  Desember 2011
  November 2011
  Oktober 2011
  September 2011
  August 2011
  Juli 2011
  Juni 2011
  Mai 2011
  April 2011


  kategorier


 • » Blogg
 • » challenges
 • » Forandringer
 • » Hot or not
 • » Innkjøp
 • » Kontakt
 • » Meninger
 • » Mote
 • » Om Eirin A.G.
 • » Outfit
 • » photos
 • » Room of inspiration
 • » Sanger
 • » Topp 5
 • » Ukas blogg
 • » Videoblogg
 • » VS


 • linker


  Anette -
  blogg.no
  Christel -
  Få din egen blogg!

  design


  Designet er laget av Katrine.