Ayia Napa 2015

Hei dere! Utrolig rart å være her inne og skrive igjen - jeg kan ikke huske sist jeg var her! Utrolig mye har skjedd siden sist: jeg er ferdig med videregående, og har allerede begynt på mitt friår! Jeg skal jobbe i barnehage, og på Starbucks, et halvt år for å tjene opp penger og arbeidserfaring. Etter dette reiser jeg på backpacking med to av mine beste venninner, som jeg har gått i klasse med de 3 siste årene. Reisen vil gå innom 3 verdensdeler: Asia, Oseania og Nord-Amerika. Har hatt lyst til dette så utrolig lenge at det har fortsatt ikke gått opp for meg at dette virkelig skal skje! Om flere ønsker det vurderer jeg å blogge på denne bloggen i løpet av reisen, i tillegg til at vi jentene skal starte en blogg sammen nå snart - som skal handle om backpackingen. Alt fra planlegging til selve reisen - om noen er interessert kan jeg såklart linke til den her på bloggen! Dette blir et utrolig bra år, og jeg ser virkelig fram til et amazing, annerledes år - etter hele 13 års skolegang! Dette året fortjener jeg.

Grunnen til at jeg kom innom var egentlig for å dele en video som jeg har laget etter jeg var med bestevenninnene mine i Ayia Napa nå nettopp. Hadde en uforglemmelig tur - så uforglemmelig at jeg glemte å filme ca. hele uka. Da jeg så på goproen min da jeg kom hjem var nesten det eneste jeg fant filmer av at venninnene mine gikk (.....), eeer det mulig?? Fikk uansett satt sammen noe, og filmen får i det minste minnene til å strømme tilbake med en gang! Dette tror jeg faktisk må være den beste sommeren jeg noen sinne har hatt - og jeg vil ikke at den skal ende! Hvordan skal jeg greie meg når 4 av mine beste venninner spres rundt i hele Norge?

Copenhagen

Herlighet, jeg elsker København! Jeg elsker alt med byen, den er så fiin. Jeg er så utrolig glad for at vi tilbrakte noen dager der nå i ferien. Fikk shoppet litt, prøvd å sykle i byen, møte noen venner en kveld ute, vært på kafeer og spist mye god mat, ikke minst. Her vil jeg bo en gang.
Too seriousÆh, var merkelig å stille seg foran kamera igjen, trives best bak, for å si det sånn.

Torsdag. Den eneste dagen i uka vi ikke har gym, noe som vil si at man faktisk har tid til å ordne seg litt om man vil. Er litt deilig med en slik dag også, igrunn, så slipper man å føle seg som et dass hele dagen. Ellers er torsdager generelt ganske greie angående skole, og det beste er at vi er ferdig relativt tidlig. Etter skolen har jeg heller ikke en så veldig spennende dag i vente. Det eneste jeg skal er å forberede meg litt til en prøve vi har i morgen, også skal jeg spille håndballkamp. Livet som vgs-elev er ikke mye å skryte av.
Weheartit og en kopp kaffeHei dere! Lenge siden sist? Jeg vurderer å starte opp denne bloggen igjen, rett og slett fordi jeg egentlig savner å ha noe å se tilbake på, og det å skrive og ta bilder. Men vi får jo se, for hvor mange ganger har jeg ikke skrevet den setningen på bloggen tidligere? Ser at det faktisk er noen som besøker bloggen min daglig fortsatt (????), så her er i alle fall et innlegg til dere trofaste lesere som ikke har sett et nytt innlegg siden... Ja, når var egentlig sist innlegg.

Dagen idag begynte egentlig jævlig dårlig med at ruta på bilen hadde fryst, noe som egentlig gjorde meg småforbanna siden jeg allerede hadde det travelt og kom derfor så klart for sent til skolen. Herlig start på dagen. Skoledagen begynte også med at jeg gjorde en elendig prøve i historie. Tida har rett og slett ikke har strukket til de siste dagene med alt som skal gjøres og deltas på. Det hele toppa seg med at en bie stakk meg på pekefingeren. Pekefingeren. First time ever. Det var egentlig jævlig vondt og den hovnet opp og ble en stk pølsefinger.

Ellers ble egentlig dagen bare bedre etter dette. Vi var på teater med skolen, og dette stykket var faktisk ikke et av de der hvor du sovner av kjedsomhet. Jeg vil ikke si at det var direkte bra, men det var helt okei. Etter det har jeg egentlig bare vært på trening, hatt litt besøk av venninnegjengen og kost meg med weheartit og oreokakao med kaffe i. Det var faktisk utrolig godt - nesten som hvit caffe mocca som jeg har fått hekta på i det siste. Ikke det sunneste valget innen kaffe, men det som er godt, det er verdt det. Nå skal jeg ta meg en tur til kjæresten og sove over der i natt, blir herlig å være sammen med ham igjen også - har ikke blitt så mye tid til hverandre de siste månedene etter sommerferien.
Sjokoladefondant

Ah, hvor herlig er det ikke med høstferie'a?! Skal bli så utrolig deilig med ei uke hvor jeg kan sove lenge, bare slappe av og kose meg med mennesker jeg er så glad i! Er så sliten i hele kroppen på grunn av en blanding av et intenst prøve/framføring/innleveringsstress som før hver ferie og drøssevis med kamper og treninger. Er rett og slett utslitt og vil alltid egentlig bare gå å legge meg klokka sju. Partyfaktor 10 her i går'n ;)

Ellers var Frida på besøk nå nettopp, og vi laget sjokoladefondant med is og varme bær for å feire ferie. Jeg er frelst, det er noe av det aller beste jeg vet. Men det sier jeg jo om all mat. <3 Mat <3 Ellers skal jeg faktisk bare legge meg tidlig ikveld og ligge å dra meg til langt ut på dagen imorgen. Jeg gleeeder meg. Elsker å ha null planer, livet smiiiler.
Victorias secret fashion show

Idag har jeg sett på Victorias fashion show fra 2009 og fram til nå, og spist frukt dyppet i sjokolade med Theasnuppa. Jeg blir så utrolig fascinert av alt som er så utrolig fint og gjennomført. Alt fra de spektakulære kulissene, klærne, artistene, musikken, filmingen backstage og modellene, ikke minst. Alt er perfekt inntil hver minste detalj, og det blir bare bedre og mer spektakulert for hvert eneste år. Speechless. 

Nå sitter jeg egentlig bare å leser litt leselekser til mandag, og venter på at Sindre skal komme. Tenker å dra ham med på håndballkamp for å se på søstersen, men vi får se hva det blir til. Har også plutselig fått et lite kick til å begynne å blogge igjen, men vi får se om det blir typ 1 dagerskick som det vanligvis blir. Haha. Har iallefall oppdatert designet litt (som var veldig på tide), så vi får se hva det blir til. Ciao så lenge.
Inspiration sundayfrom weheartit.com/eirinag
Time of my life

Jeg har faktisk laget en liten videosnutt fra sydenturen nå i juli, som jeg var på sammen med to av mine beste venninner og familiene våre. Filmet dessverre bare med kameraet typ 1 dag, når vi var på stranda Elafonissi, en kjempefin "maldivenestrand" med kritthvit sant og knallblått hav. Fikk ikke filmet mer, rett og slett fordi kameraet gikk ut på lading, og jeg hadde ikke med lader (HEHE). Har i tillegg lagt inn noen mobilvideoer som jeg tok under oppholdet, så håper jeg den ikke er alt for dårlig redigert, siden det er min første gang... Turen var uansett helt fantastisk, og jeg savner det allerede!
New York, one time baby

Jeg har alltid hatt en drøm om å dra til New York. Den byen alle snakker om, den byen alle tv-seriene er spilt inn i, den byen som har alt fra shopping til severdigheter som hele verden har hørt om. Jeg vet ikke helt om det jeg ønsker er å dra en tur på ferie, eller om jeg ønsker å leie meg en leilighet der nede og bo der noen måneder, eller om jeg kanskje har lyst til å begynne på et universitet der nede for et semester eller mer. Uansett hadde det vært fantastisk å oppleve en av drømmebyene mine. Besøke empire state bulding, dra på brodway, shoppe i alle mulig forskjellige butikker, gå og se litt rundt på Manhattan, gå en tur og spise lunch i sentral park, besøke China Town og masse masse mer.

Jeg har tenkt litt i det siste. Jeg elsker norge, men jeg vil se og oppleve så mye mer før jeg slår meg til ro. Jeg begynner å synes at det høres ganske spennende ut å studere journalistikk, og hvor fantastisk hadde det ikke vært og tatt minst et semester på et helt nytt sted der du ikke kjenner en sjel. Colombia for eksempel. Det høres bare helt fantastisk ut i mine ører. Det høres litt spennende ut å bo på et campus, men samtidig hadde det vært deilig med en egen leilighet å dra hjem til. Hadde nok følt meg mest komfortabel om jeg hadde leid leilighet med noen her hjemmefra, men vi får se hva som skjer.

Før var jeg jo ganske opphengt i det faktum at jeg ønsket å dra på utveksling nå 2. året av videregående, men det ble så jeg ombestemte meg. Før ønsket jeg så inderlig å bo hos en familie jeg ikke kjente fra før, men jeg ble mer og mer usikker etterhvert som jeg tenke og tenkte. I tillegg føler jeg at jeg har så mye og mange her hjemme jeg ikke klarer å reise fra, så det å reise ut i verden ble litt lagt på hylla. Men jeg er eventyrlysten. Jeg er lei av de vanlige sydenferiene på stranda, gi meg noe nytt, noe jeg kan leve på og leve av!
You are more beautiful

 
Than you think.
Good morning sunshines!

Hello there! Helga her har gått med på sluttspill i 2. divisjon på Levanger. Røk dessverre på et stortap i kvarten igår kveld, men ellers har jeg egentlig hatt ei ganske bra helg! Var dødssliten da jeg kom hjem, så la meg så godt som med en gang og våknet egentlig veldig tidlig til å være meg i morges. Snart skal jeg  innover til nidarøhallen og se søstersen spille sluttspill, så får jeg se hva resten av dagen bringer! Håndball, håndball, håndball. Sånn vi liker'e. Ha en goood søndag alle <3
Påskeferien

Bedre sent enn aldri..............


Into the sky

gif creatorgif creator

Bilder fra nyttårsaften 2013!
Prøver igjenSåååå, da prøver vi blogging igjen da, dere! Klarer liksom aldri helt å bestemme meg for om jeg synes det er for flaut eller ikke, men generelt sett synes jeg blogging og foto er gøy, så jeg prøver igjen!

Idag våknet jeg med verdens herligste ved min side. Vi spiste frokost, før han måtte dra avgårde på kamp. Ikke lenge etter kom frida på besøk med take-away mat fra horizont. Maten derifra er seriøst heaven, men jeg spiser meg alltid alt for mett. Tror jeg skal sprekke, enda det er en time siden vi spiste! Ellers har jeg fått helt hekta på when I was your man av Bruno Mars. Elsker virkelig stemmen og musikken hans!

Senere idag blir det nest siste trening før siste BRING-runde står for tur i helga. GIRAAA
jul på soverommet


julebord med girlsa

Bildene er fra julebordet jeg hadde med jentene på fredag! Var rett og slett kjempesliten etter denne uka på skolen, og fredag ble en stressende dag, så rakk hverken å ordne meg eller å slappe av før det ringte på døra. Men til tross for at formen ikke var helt topp ble det en fin kveld med fine jenter og masse god mat! Bestemte oss for å ha tapas, så alle tok med en matrett hver, det var egentlig ganske greit å gjøre det på den måten. I tillegg fikk jentene sett/møtt Sindre, endelig!

Lørdagen brukte vi egentlig på å gjøre ingenting fram til foreldrene til Sindre og søsteren hans kom å plukket oss opp og vi dro på koselig middag hjemme hos besteforeldrene hans. Hadde en kjempefin lørdag sammen med dem. Idag har jeg og familien vært å levert ut de siste gavene og vært på julekonsert på sirkus shopping. Julestemingen er enda ikke kommet, og har nå gitt opp håpet på å få den i det hele tatt.....
julestress? hæ?

Er så sliten for tiden. Alt jeg vil er å sove, sove, sove. Er forferdelig lei av alt som er av lekser, framføringer og prøver på skolen, og gjør ikke annet enn å vente på juleferien. Bare 2 skoledager igjen, så er det bare kos på fredag. Har ikke startet på julegavene for i år enda heller. Er ikke stressa for det engang, så noe må jo være galt. Før har jeg stressa og blitt ferdig tidlig i desember. Så lenge jeg blir ferdig med gavene innen fredag er jeg uansett fornøyd.

Ellers har jeg hatt en utrolig fin helg på frosta med kjæresten og familien hans, og utenom det er ikke livet mitt så jævlig spennende for tiden. 3 tentamener forrige uke, 2 prøver og en framføring denne uka. Har liksom ikke tid til annet enn trening og lekser på hverdagene. Det er akkurat det som får meg til å miste motivasjonen. Jaja, skal prøve å strukturere litt mer på nyåret. Haha, sjansen Eirin, sjansen.
Never let 'em go

Dreaming of flying away with you somedayConfidence


Har hatt et norskprosjekt på skolen de siste ukene, hvor vi skulle ta utgangspunkt i en leseropplevlse som har betydd noe spesielt for deg. Jeg tok utgangspunkt i alle de tekstene alle bloggere skriver om selvtillitt. Resultatet ble langt fra som ønsket, men jeg ville vise dere den likevel. Kanskje noen synes den er til hjelp, og at den starter noen tanker hos noen av dere, eller kanskje ikke. Legger den ut uansett. Klem.
OreocupcakesIdag har jeg baket med juliesnuppa. Så de ikke gode ut? Skal iallefall love at jeg snart spyr. Ciao.
1 oktoberVar faktisk ute å tok noen få bilder isted. Jeg er vanligvis en av de bloggerne som egentlig ikke er så veldig fan av naturbilder. Er ikke ofte jeg synes slike bilder er så jævlig idylliske som alle skal ha det til. Er det bare meg eller? Ser liksom ikke helt poenget om det ikke er noe ultraspesielt med naturen ellernoe, med mindre du har en fotoblogg, vell og merke.

Ellers er halvparten av den værste dagen i uka unnagjort. Enda vi kun har 5 skoletimer på mandag er den helt uutholdelig lang. Og i tillegg er det mandag. Og vi har trening i tidenes værste hall. Hater mandager. Det beste med dagen så langt er koppen med kakao jeg slukte når jeg kom hjem. Små gleder i hverdagen.
Et utvekslingsår?Hei folkens! Gjett hva jeg driver med? Jeg har vurdert veldig lenge om jeg skal tørre å ta skrittet ut i den store verden til neste skoleår, men er fortsatt ganske usikker.. Har hatt lyst til dette så lenge jeg kan huske, men det er ett eller annet som holder meg igjen. Jeg vet ikke om det er tanken på å være borte fra alle kjære i 9 hele månder, eller at det rett og slett er skremmende og at jeg tror det kommer til å bli for vanskelig med alle fag på engelsk. Jeg liker å tro førstenevnte, og da kan jeg ikke annet enn å kjøre på og dra! Den eneste ulempen ved å dra er vel at det er enkelte fag jeg kanskje må ta opp, eller iallefall få karakter i når jeg kommer tilbake, i og med at jeg går idrettslinja og har noen få fag (som treningslære) jeg mest sannsynlig ikke får tatt der nede. Men om jeg faktisk finner ut at jeg har lyst til å dra, skal jeg ikke la det stoppe meg. Jeg har jo hele livet forran meg, så det haster ikke med å bli ferdig med alt selvom det ærlig talt føles sånn ut akkurat nå.

Jeg skal bruke søndagen på å søke litt rundt, finne ut litt mer, lese noen utvekslingsblogger og slike småting. Prøve å finne ut en gang for alle om dette er noe for meg så jeg får begynt å meldt meg inn i et program. Er så treig når det kommer til sånt, skjønner ikke at det er mulig. Og ellers skal jeg bare gjøre det jeg alltid gjør på søndager. Nada og niks. Ååååh, søndag er den beste dagen i uka, er du ikke enig?
Searching for inspiration

       

       

       

        

Føler ikke jeg har så mye å fortelle på denne bloggen lenger. Har et veldig A4 liv, ettersom jeg har begynt på vgs, men kommer til å putte inn ett innlegg nå og da. Tusen takk til dere som har tittet innom bloggen min enda jeg ikke har blogget på sikkert 2 uker! Dere er søte dere!
Last sunday

Har ikke blogget på kjempelenge, og de siste bildene jeg tok var forrige søndag da vi bakte kanelboller, haha! Siden det har jeg egentlig bare vært på skolen og spilt bring-kvalifisering. Ikke så mye med andre ord. Ukedagene går for det meste på repeat: skole, lekser, trening, sove.

I går kveld kom Christel en tur og vi spise natchos og så på sune! Husker dere sune i sunes verden? Var iallefall såå koselig! Etterhvert kom malin en liten tur også :-) I dag er det siste kamp i kvalifiseringen i bring, en håndballserie hvor du spiller mot folk fra hele norge, og jeg håper virkelig at vi klarer å knuse dette siste laget!
New in fra igårSkjorta er fra Bik Bok og tanken er fra Cubus! Tror seriøst jeg må ha tidenes karma. Scooternøklene igår og tyggis på skolesekken og jakka i dag. Hva gjør jeg galt, hæ?
We're teenagers

We're teenagers. We're still learning. Shit happens. We cheat, we lie, we criticize, we fight over stupid things. We fall in love and end up getting hurt. We bitch, bitch, BITCH. We bitch about bitches being bitches. We party till dawn, we drink till we pass out. We hate people for no reason, we call each other names. We stay up late having deep conversations, or stay up late just to think. We go out and have a kick ass time with our friends and those will be the memories. One day that's going to all pass. You can waste your time focusing on all the bad things, but one day you're gonna wish you were still a teenager. So make the most of what you have now, forget all the bullshit and drama and LIVE YOUR LIFE WITH A SEXY SMILE ON YOUR FACE. 

When the mob speaks, everyone listensDagen idag har egentlig vært en perfekt søndag. Brukte nesten hele dagen på å rydde og flytte om på rommet, elsker når jeg får byttet ut litt, ryddet litt og snudd om på ting så rommet ser helt annerledes ut! Som dere ser på bildene har jeg enda juletrelysene hengende rundt i rommet, synes bare det er så koselig om kvelden, med lysene, musikk og å lese blogger, virkelig, dere burde prøve det ut!

På kvelden kjørte jeg til nova for å se film med jentene. Så Step Up Revolution, og den var heldigvis like bra som jeg hadde forventet! Men angrer alltid på at jeg ikke har startet å danse når jeg ser slike rå dansefilmer... Synd jeg rett og slett ikke eier rytme i kroppen. Men liker å tro at jeg har det. Haha.
True friends never gets in your way unless you happen to be going down
Tror aldri det har vært så godt med helg før. Var dødssliten på fredag, og alt jeg hadde lyst til var egentlig bare å legge meg ned å sove, men endte som alltid med at jeg dro oppover til vikåsen. Var en koselig kveld, også lå jeg over til Malin etterpå. :-) På lørdag skulle vi se film, flere av jentene, men jeg måtte dra hjem å spise middag underveis i filmen og kom tilbake litt senere. Senere på kvelden ble vi ganske mange, var fint å se alle igjen, i og med at jeg går på en annen skole enn alle vennene mine jeg har gått på samme skole som i 3 og 10 år nå!

Apropo skole har jeg det egentlig ganske fint på skolen jeg har begynt på. Menneskene og klassen er utrolig åpne og greie, men likevel kjenner jeg at jeg savner å gå med vennene mine fra ungdomsskolen.. Men valget falt på malvik, jeg får møtt vennene mine på fritiden. And everything happens for a reason, eller hva?
Most folks are about as happy as they make their minds up to belast days of summer

Tok nesten ingen bilder under treningsleiren/cupen, men her er de jeg tok! Har kost meg kjempemasse med mange fine jenter!

 Jeg er hverken mamma i en alder av 15, gift med en gammel gubbe, uteligger i oslos gater, homo eller en sladderdronning. Jeg er meg selv, ei 15 år gammel jente, ugift og en sportsliker. Enkelt og greit.


arkiv


August 2015
Oktober 2014
September 2014
Oktober 2013
September 2013
Juli 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011


kategorier


 • » Blogg
 • » challenges
 • » Forandringer
 • » Hot or not
 • » Innkjøp
 • » Kontakt
 • » Meninger
 • » Mote
 • » Om Eirin A.G.
 • » Outfit
 • » photos
 • » Room of inspiration
 • » Sanger
 • » Topp 5
 • » Ukas blogg
 • » Videoblogg
 • » VS


 • linker


  Anette -
  blogg.no
  Christel -
  Få din egen blogg!

  design


  Designet er laget av Katrine.

  hits MALEREN - INNLEGG selveste eirinag - Good morning sunshines!


  Good morning sunshines!

  Hello there! Helga her har gått med på sluttspill i 2. divisjon på Levanger. Røk dessverre på et stortap i kvarten igår kveld, men ellers har jeg egentlig hatt ei ganske bra helg! Var dødssliten da jeg kom hjem, så la meg så godt som med en gang og våknet egentlig veldig tidlig til å være meg i morges. Snart skal jeg  innover til nidarøhallen og se søstersen spille sluttspill, så får jeg se hva resten av dagen bringer! Håndball, håndball, håndball. Sånn vi liker'e. Ha en goood søndag alle <3


    0 kommentarer på "Good morning sunshines!"


  Legg igjen en kommentar:

  Navn:
  Husk meg?
  E-post:

  Bloggadresse:

  Kommentar:


  Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
  Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


  arkiv


  August 2015
  Oktober 2014
  September 2014
  Oktober 2013
  September 2013
  Juli 2013
  Mai 2013
  April 2013
  Mars 2013
  Desember 2012
  November 2012
  Oktober 2012
  September 2012
  August 2012
  Juli 2012
  Juni 2012
  Mai 2012
  April 2012
  Mars 2012
  Februar 2012
  Januar 2012
  Desember 2011
  November 2011
  Oktober 2011
  September 2011
  August 2011
  Juli 2011
  Juni 2011
  Mai 2011
  April 2011


  kategorier


 • » Blogg
 • » challenges
 • » Forandringer
 • » Hot or not
 • » Innkjøp
 • » Kontakt
 • » Meninger
 • » Mote
 • » Om Eirin A.G.
 • » Outfit
 • » photos
 • » Room of inspiration
 • » Sanger
 • » Topp 5
 • » Ukas blogg
 • » Videoblogg
 • » VS


 • linker


  Anette -
  blogg.no
  Christel -
  Få din egen blogg!

  design


  Designet er laget av Katrine.